bebek cinsiyet belirleme..

yok malesef bende okurken sevindim görüşecekler diye ama olmamış maalesef
umut sen napıyorsun bacım bugün hiç konuşamadık ben bu ay denemicem galiba bioritmime baktım ovülasyon günlerim kız günleri

bugün tatsız bi gün gibi soğuk yorgunum sanki
hepsini bir araya toplayıpta yapacan sen galiba
hayırlısı olsun nede olsa çookkkk zamanın var

yok malesef bende okurken sevindim görüşecekler diye ama olmamış maalesef
umut sen napıyorsun bacım bugün hiç konuşamadık ben bu ay denemicem galiba bioritmime baktım ovülasyon günlerim kız günleri

nerdeyse 12 haftalık oldum ezelcim.gamzeyle buluşamadık umut bende çok istedim ama olmadı

bugün tatsız bi gün gibi soğuk yorgunum sanki
hepsini bir araya toplayıpta yapacan sen galiba
hayırlısı olsun nede olsa çookkkk zamanın var

öyle olsun istiyorum denk gelsin aklımda bişey kalmasın istiyorum ama herşey kısmet bu ay 1 - 2 gün erkek günü var eğer ovülasyon o günlere denk gelirse denicem

canparçam seninde cinsiyeti öğrenmeye az kaldı sayılır

ewt canım kendimi sıkcam yılbaşından sonra gitcem kendimi başka şeylere veriyom yarın ehlıyet kursuna başvurmayı düşünüyorum oyalanacak bişey olur bana

şükür kavusturana nezaman gırsem bakım var dıyor yaww
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ıns rabbım sızlerındekı gonullerındekını kısa zamanda nasıp eder.
kızlar sızler nasılsınız ıyımısınız ?
hava cok soguk donuyorum vallahı sımdıden yazı ozledım bıle

slm kızlar yeni işlerimi bitirdim bi bskıyım dedim kimse yok sayfalarda birikmemiş nerde bu millet p.tesi herkes çok yoğun sanırım en nefret ettiğim gün şükür bitti ama

selam kızlar çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi, yemeğimi yaptım sadece ama servise falan halim kalmadı, dün çok iyiydim, bugün değil, bakalım yarın nasıl olucam, duygusallıkta had safhada ağlamaya bahane arıyorum,şimdide kızım ağlıyor görüşmek üzere...

merhabalar kızlar
midem kötü olmaya başladı çok afedersiniz sürekli gaz soğan sarımsak hiç yiyemiyorum kabız olmayayım diye sürekli lifli gıdalar beni gaz bombası yaptı resmen çok uykum geliyor bugün derste neredeyse uyuycaktım ama yinede allahıma şükür başka sıkıntım yok

Ay canim benim insaAllah araniz en kisa zamanda düzelir evliligin böyle abzurt taraflarida var benimde esim cok inatcidir hayir dedigine evet dedirmek cok zor inatci adam zor bacim neyse takma kafani hamileliginin tadini cikar dilerim Rabbim gönlündekini kucagina verir saglicakla .....

Ay canim ya bende Kasim ayinda kullanmistim antibiotik surupla v.s. ilaclar ve gecikme yapti simdi de düzeni bozuldu gecmisi okudm ve hastalanmissin üzülme düzene girsin tekrar deneme yaparsin bende bekliyorum bu ay bakalim ne zaman gelecek....

yaprakçım birşey diyeyim mi ? içime doğuyor inşallllaahhhhhhhhhhh ikimizinkide erkek... ben böyle hissediyorum. Rabbim yanıltmasın ... Aminnnn

Amin insaAllah Rabbim gönlünüzdekini versin sudesenin adet ne zamandi ne zaman iliski oldu özel birsey yaptinmi diyet v.s. birde bioritmini versen Elara sana yardimci olur bu konuda uzmandir kendisi,, dilegim 4.bebegini erkek olsun o sevgiyide tat insaAllah....

oglak selam.bende 19 hafta besgun luk gebeyım ama sonlandıracaklar gebelıgımı.nasıl yapıyolar bılıyomusun.senın basından gecenı okudum az once cok uzuldum.acaba banadamı sancı verecekler

baştan söyleyeyim bioritmimi bilmiyorum.. son adet tarihimin ilk günü : 22 ağustos adetimin bitiş tarihi : 28 ağustos.... ilişkiye girdiğim tarihler 3-4 eylül :)

neden sonlanacak kızz ne oldukı geçmiş olsun güzelim

ıkılı testımde ense kalınlıgı yuksek cıktı.amnıyosentez oldum.ondada kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.bugun haber aldık.bbek dogarsa rıskı cokmus.dovn sendromu falan yok ama baska kotu seyler olabılırmıs.yarın ayrıntılıda bakılacak ama buyuk ıhtımalle sonlanacak.

çok zor bi durum ALLAH şifa versin

hayatım hayırlısı olsun evet suniş sancı ile normal doğum yaparsın büyük olasılık kolay değil evet ama olup bitiyor hayatım izleri hep taşıycaksın ama hiçbir şey ilk günkü kadar acı vermeyecek inan bana sana nasıl yapıldığını istersen ayrıntılı olarak yazarım benim topiğe yazayım burayı meşgul etmeyelim hangi ildesin ilk bebeğin mi kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…