- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.361
yok kız sıkıntı var benimkinde bugün galiba
gidememişmi(
yok malesef bende okurken sevindim görüşecekler diye ama olmamış maalesef
umut sen napıyorsun bacım bugün hiç konuşamadık ben bu ay denemicem galiba bioritmime baktım ovülasyon günlerim kız günleri
yok malesef bende okurken sevindim görüşecekler diye ama olmamış maalesef
umut sen napıyorsun bacım bugün hiç konuşamadık ben bu ay denemicem galiba bioritmime baktım ovülasyon günlerim kız günleri
bugün tatsız bi gün gibi soğuk yorgunum sanki
hepsini bir araya toplayıpta yapacan sen galiba
hayırlısı olsun nede olsa çookkkk zamanın var
öyle olsun istiyorum denk gelsin aklımda bişey kalmasın istiyorum ama herşey kısmet bu ay 1 - 2 gün erkek günü var eğer ovülasyon o günlere denk gelirse denicem
canparçam seninde cinsiyeti öğrenmeye az kaldı sayılır
Doğru sölüyosun canım bende hep öle düşünürüm ama çok kırdı beni hamile olduğumu öğrendiğimiz zamandan beri konuşuyo ne gerek varmışta yine kız olucakmışda kafama göre iş yapıyomuşumda sanki ben yalnız yaptım haberi yoktu sonra oldu gibi ayrıca ben erkek çocuk yapamazmışım bide bu var tabi kendine bakmıyo ben yapıyorum böle yani şimdi hiç değilse konuşmuyor biraz ağrılarım oluyor yatağa alışamadım ama yinede rahatım
bi kaç şey okudum az önce moralim bozuldu.hakkatende bu ilaçlar gecikme yapmış çok kadında.birden hevesim kırıldı...
bio ri tmimde erkeğe yatkın ve nötr güne denk gelmiş.sonra kıza geçmişilişkide nötrde olmuş
yaprakçım birşey diyeyim mi ? içime doğuyor inşallllaahhhhhhhhhhh ikimizinkide erkek... ben böyle hissediyorum. Rabbim yanıltmasın ... Aminnnn
Mrb kızlar iyisiniz umarım ben çok yorgunum iş güç bitmek bilmedi bugün elarayla karşılaşamıyoruz oda yoğun heralde
merhabalar kızlar
midem kötü olmaya başladı çok afedersiniz sürekli gaz soğan sarımsak hiç yiyemiyorum kabız olmayayım diye sürekli lifli gıdalar beni gaz bombası yaptı resmen çok uykum geliyor bugün derste neredeyse uyuycaktım ama yinede allahıma şükür başka sıkıntım yok
oglak selam.bende 19 hafta besgun luk gebeyım ama sonlandıracaklar gebelıgımı.nasıl yapıyolar bılıyomusun.senın basından gecenı okudum az once cok uzuldum.acaba banadamı sancı verecekler
Ay canim benim insaAllah araniz en kisa zamanda düzelir evliligin böyle abzurt taraflarida var benimde esim cok inatcidir hayir dedigine evet dedirmek cok zor inatci adam zor bacim neyse takma kafani hamileliginin tadini cikar dilerim Rabbim gönlündekini kucagina verir saglicakla .....
Ay canim ya bende Kasim ayinda kullanmistim antibiotik surupla v.s. ilaclar ve gecikme yapti simdi de düzeni bozuldu gecmisi okudm ve hastalanmissin üzülme düzene girsin tekrar deneme yaparsin bende bekliyorum bu ay bakalim ne zaman gelecek....
Amin insaAllah Rabbim gönlünüzdekini versin sudesenin adet ne zamandi ne zaman iliski oldu özel birsey yaptinmi diyet v.s. birde bioritmini versen Elara sana yardimci olur bu konuda uzmandir kendisi,, dilegim 4.bebegini erkek olsun o sevgiyide tat insaAllah....
neden sonlanacak kızz ne oldukı geçmiş olsun güzelim
ıkılı testımde ense kalınlıgı yuksek cıktı.amnıyosentez oldum.ondada kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.bugun haber aldık.bbek dogarsa rıskı cokmus.dovn sendromu falan yok ama baska kotu seyler olabılırmıs.yarın ayrıntılıda bakılacak ama buyuk ıhtımalle sonlanacak.
ıkılı testımde ense kalınlıgı yuksek cıktı.amnıyosentez oldum.ondada kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.bugun haber aldık.bbek dogarsa rıskı cokmus.dovn sendromu falan yok ama baska kotu seyler olabılırmıs.yarın ayrıntılıda bakılacak ama buyuk ıhtımalle sonlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?