bebek cinsiyet belirleme..

baştan söyleyeyim bioritmimi bilmiyorum.. son adet tarihimin ilk günü : 22 ağustos adetimin bitiş tarihi : 28 ağustos.... ilişkiye girdiğim tarihler 3-4 eylül :)

Iki adet araligin kac yumurtlama gününü takip ettin mi ay cok soru sordum biliyorum ama inan sana belki cins.konusunda yardimci olabiliriz diye soruyorum erkek bebek yumurtlama zamani yapilinca sansi fazla oluyorda o acidan bilgilerini ögrenmeye calisiyorum....

Canim Rabbim sifalar versin demekki böylesi hayirli imis dilerim gönlündeki en kisa zamanda olur kendini üzem desemde üzüleceksin biliyorum ama sunu düsün Rabbim böylesini senin icin daha hayirli kilmis ona sigin ve dua et sana saglikli ve hayirli evlatlar versin dualarimiz seninle ....

kızlar banada kız bebek için yöntemlerinizi yazarmısınız ben size bi kaç tane erkek bebek için yazmıştım hadi kızlar bende kız bebiş için yöntemlerinizi bekliyorum paylaşın

çok üzüldüm canm (( umarım bebeğin sağlıklı olıur

iki adet arası genelde 23-24 gün ancak yumurtlama günümü bilmiyorum inankii

iki adet arası genelde 23-24 gün ancak yumurtlama günümü bilmiyorum inankii

O zaman yumurtlama günü iliski olma ihtimali cok yüksek ve bu durumda bebeginin erkek olma ihtimalide yükseliyor hadi hayirlisi diyelim Rabbim gönlündekini verir insaAllah 3 prensesin yanina bir prens süper olur dualarim seninle.....

Allah yardımcın olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diye düşün lütfen. Bu konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

kızlar banada kız bebek için yöntemlerinizi yazarmısınız ben size bi kaç tane erkek bebek için yazmıştım hadi kızlar bende kız bebiş için yöntemlerinizi bekliyorum paylaşın
cnm kız bebek ıcınd edıgımız gıbı ıste yumurtlamadan 3 gun once son ılıskın olacak sık ılıskı olacak once esın orgzm olacak asıtlı gıdalar tuketeceksın bol sut cıkolata zaten asıdık gıdalar yazarsan googleden bulabılırsın.
oglak selam.bende 19 hafta besgun luk gebeyım ama sonlandıracaklar gebelıgımı.nasıl yapıyolar bılıyomusun.senın basından gecenı okudum az once cok uzuldum.acaba banadamı sancı verecekler
cnm qecmıs olsun cok ıns yarın gıttıgınde hersey yolunda derler ve boyle uzucu bır olayı yasamamıs olursun cok uzuldum rabbım sen buyuksun herseyın hayırlısını ver saglık nekadar onemlı degılmı saglıklı olsunlar da qerısını dusunemıyor ınsan.ıns hersey yoluna gırer cnm
baştan söyleyeyim bioritmimi bilmiyorum.. son adet tarihimin ilk günü : 22 ağustos adetimin bitiş tarihi : 28 ağustos.... ilişkiye girdiğim tarihler 3-4 eylül :)
28 gundemı reglı oluyorsun eger oyleyse 13.ve 14.cü gun ılıskın olmus buna gore sansın yarıya yarıya gıbı geldı bana ıns oglun olur.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Annemin komşusu var kızı doktor. Bunların bir kız bebekleri vardı ikinciyi düşünüyorlarmış. Komşu anneme geldiğinde anlatıyordu. Kocası bir kız bir erkek istiyor o yüzden yaşı geçmeden hamile kalmak istiyor kızım dedi. Kızın hamile haberini aldım sonra. Dün de cinsiyetini öğrenmişler. Kızları olacakmış. Ben de düşündüm bu kız doktor, yöntem falan hepsini biliyordur büyük ihtimal erkek olur dedim ama sonuç kız oldu. Kadın doğumcu değil ama doktor yani.

Allah ne verirse o, takdir Allah ın gerçekten de. Rabbim inşallah gönlümüzden geçenin sağlıklısını hayırlısını verir. Değil doktora gitmek, doktor olsanda yapacakların belli.
Siz ne diyorsunuz bu kızın duruma yumurtlama takibi de yaptırdığını sanıyorum çünkü şimdiden (hamile kalmadan önce) kontrole gidiyorlar demişti annesi.

cnm herzaman aynı seyı soyluyoruz zaten bu yaptıklarımız kesın olcak dıye bırsey yok yanı herseyı 4 4 luk eksıksız yapanın kızı hıc bırsey yapmadan sık ılıskıyle adet sonrası kalıp oglan da var.bunlar sadece ılerde ya keske yabsam ne oludu dememek bırde bılımden faydalanmak hanı en basta elaranın yazıdıgı gıbı bız elımızden gelenı yapalım takdır Allahtan.
Bende anlatmıstım annem yazın koyde hocaya gıtmıstı hoca anneme benım 3 kızım var demıs kendım ıcınde yabtım erkek olsun dıye ama bak hepsı kız oldu demıs.ne olacagını Allah bılır o ne ısterse o olur demıs,ve eklemıstı 1 ıle 7 ay ıcınde olursa oglum olabılecegını soylemıstı .bır dua gondermıstı bırı boynuma takmam ıcın dıgerıde okumam ıcın okuma olanı yabmadım cunku daha oncede soyledım ısmını koyamayacagımdan oturu.ama duayı boynumda tasıyorum ve benım aylar gectıkce belkıde bu yuzden olmuyor cunku nasıbımde kız vardır belkıde 8.cı ay kalıcam dıyorum.duayı eylulde taktım 3 ay gerıde kaldı .Ablam ısrarla ıcıne dogdugunu benım yaza anca hamıle kalcagımı ve kızım olcagını soyluyor.buda dogruluyor buna ragmen dua edıyorum he olmazsada tabıkı rabbımın taktırı saglıgı yerınde olsundaoda bana yeter

boncukcum dıyorsun ya kız bebek için yumurtlamadan 3 gün önce ilişkji diye pekı nasıl yumurtlama günümüzü nasıl anlayacağız onu merak edıyorum.belırtılerı varmı acaba sız nasıl anlıyorsunuz

cnmyumurtlamaadan 3 gun oncesı adet tarıhıne gore degısır kesınletırmek ıcınde ovulasyon testı tavsıye ederımggde tanesı 1 lıraya gelıyor .
bır arkadasıma dru kız ıstıyorsan adetın 5.6 gunu dene demıs oda denedı sımdı kızı olcak .bende kızıma reglıden hemen sonra sık ılıskı ıle hamılekaldım.
sımdı senın yapman gereken ovulasyon testı almak
adetın bıter bıtmez yabmaya basla baktın cıft cızgı yok denemeye basla cızgı her gecen gun koyulasma gostercektam koyulasma oldugu gun yabmıycaksın zaten ondan gun sonra catlama olcak buyuk ıhtımalkız olcak yanı

Haklısın canım herşey Allah tan bize sadece yaşaması düşüyor aslında. Şimdilerde daha çok ilgileniyorum diye bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sürekli böyle örneklerle karşılaşıyorum.Geçenlerde yine eşimin arkadaşı bebek bekliyorlar ve kız ilk birliktelikte hamile kalmış hatta ilk zamanlar çok üzülüyordu. Cinsiyeti erkekmiş. Yani biz yok çatlatma yok silik çizgi diye uğraşıyoruz ama ilk seferde Allah nasip edince oluyor.

Hamileliğin hakkında hiç karamsarlığa kapılma canım. Belki de 8. ayda hamile kalacaksın ama dediğimiz gibi Allah ın takdiri senin oğlun olacak biz bilemeyiz sonuçta. Kaç aydan beri uğraşıyorsun diyeti takviyesi derken elinden geleni yapıyorsun. Sonrası da Allah hangisini nasip ederse. Herşeyin başı dua, Allahım gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat verir inşallah.

Günayddııınnn kızlar nerdesiniiizzz
Elaraaa asıl sen nerelerdesin gezenti bu topiği bırakıp Seda Sayan'a gitsem şimdiye kadar çatır çatır doğurtmuştu beni hem keçi boynuzu tarifnide sen ondan çalmışsın öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…