bebek cinsiyet belirleme..

canım bende pek enerjili sayılmam üşütmüşüm grip oldum hala atlatamadım kırıklığı var biraz bebek için zinde olmak istiyorum ama halsizim

aynen canım ya , bünyemi toparlamak istiyorum ama bende yaklaşık 10 günden beri gribim ve öksürüyorum.Üfff soğuk havayı hiç sevmiyorum , bana dokunmasalar sıcacık evimden hiç çıkmasam diyorum.

Nabersiniz kizlar bende geldim niye kimse yok,, anam topigi terketti bunlar bi agir toplar burada tuturdular ogluslari gelmiyorlar artik neyse bizbize yeteriz degilmi kizlar....

Nabersiniz kizlar bende geldim niye kimse yok,, anam topigi terketti bunlar bi agir toplar burada tuturdular ogluslari gelmiyorlar artik neyse bizbize yeteriz degilmi kizlar....

kısmetten öteye geçilmez canım
benim içime zaten 2 .kızım olacak gibi geliyor valla geçen gün isim bile düşündüm :89:

slm kizlar cok uzun zamandir internete giremiyorum bende polikist tedavisi oluyorum adetim duzene girdi doktor 6 ay daha tedavi uygula diyo 6 ay sonr ainsallh bende baslicam eee sizde yeni gelismelr bilgiler varmi kizlar:))

Kızlar Esra6161 n,ckli arkadaşın geçmiş yazılarına baktım biliyorsunuz onun oğlu olacak ya bioritm onda tutmuyor kız gösteriyor ama eşinde çok yüksek oranda erkek gösteriyor çin takviminde de erkek gösteriyor ve ayın konumuda erkekte şimdi umutlandım çünkü benim yumurtlama günlerime erkek günüm denk gelmiyor aam belki eşimin denk gelir

ezel kız şu ayın konumu dedin de hangi konumlarında erkek gösteriyor.bana da bakalım mı?

ezel kız şu ayın konumu dedin de hangi konumlarında erkek gösteriyor.bana da bakalım mı?

canım o ilişki gününe göre değişiyor mesela diyelimki senin yumurtlama tarihin bugün bugünde ay koç burcunda koç burcuda ateş grubu yani bugün olan ilişkiden eğer yumurtanın çatladığı günse tabi erkek olma ihtimali yüksek ay yaklaşık 2,5 günde bir burç değiştiriyor

kısmetten öteye geçilmez canım
benim içime zaten 2 .kızım olacak gibi geliyor valla geçen gün isim bile düşündüm :89:

Olsun canim ya önemli olan saglikli ve hayirli olmasi tedbirini al sen gerisini Allah`a birak canim en azindan icin rahat olur hic tedbir almadan yaparsanda ay keske birseyler yapsaydim der durur icin senin , ben seni biliyom aman tuturana kadar dene kiz gec olsunda güc olmasin hakkimizsa hayirlisi diyelim....

AMAAAN artık iyice bunaldım. bir taraftan hamilemiyim dğilmiyim ? bir tarafatn bioritm, çin , rus takvimi tutuyormu şimdi birde ay çıktı öffff, sııldım valla . hayırlsını dilemekten başka çare yok. hayırlısı olsun bakalım ama bana hiç hamileymişim gibi gelmiyorr.

evet bencede biraz rahat ol
dedğin gibi bakalım hamilemisin
önemliside bu zaten

evet canım haklısın

Kızlar Elara nerde yaaa ooffff

Şu internette bir alet var erkek mi kız mı siz belirleryin diyor adı Bonie Planning Family 230 tl acaba bundan mı alsam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…