- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.421
Kızlar Elara nerde yaaa ooffff
Şu internette bir alet var erkek mi kız mı siz belirleryin diyor adı Bonie Planning Family 230 tl acaba bundan mı alsam ben yaaa
Canım daha önce bundan kullanan olmuşmu acaba? Ben çok kaliteli bir görüntüsü olduğunu düşünmüyorum. Sen bence bildiğin diğer markalardan şaşma...
tükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa
ezel canım en iyisi günaşırı çalışmalara devam etmek
tükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa
eh bacım o zaman kesin kız olurben oğlan oğlan diye yırtınırken
babystart focus diye bi marka var 120 tl acaba iyimidir
banane banane erkek olsun :84::84::84::84::84::84:
aslında deneyenlere sormak lazım benimde hiçbir fikrim yok.
oldu gözlerim doldu gün aşırı yapta görürsün erkeğin çüküsünü
oldu gözlerim doldu gün aşırı yapta görürsün erkeğin çüküsünü
sendeki bu azim şaşırtıyor valla beni :82:
ben kızımda bu tür şeylerin olduğunu bile bilmiyordum yawww
Umutçum çok istiyorum oğlum olsun babasınada benzesin çok istiyorum eşim küçükken sarışınmış aynı onun gibi bir oğlum olsun istiyorum hastayım sarı oğlan çocuklarına hele dik dik saçları oluyor ya kirpi gibi yada böyle yumuşacık pamuk gibi ikisinin ortası değil ama ya öyle ya öyle
bide biz iki kardeşiz bi ablam var ablamında bir kızı var başkada bebek yapmaya pek niyetli değil annemlerde erkek torunları olsun çok isterler eminim öyle işte yaa çok istiyorum
kısmetten öteye geçilmez canım
benim içime zaten 2 .kızım olacak gibi geliyor valla geçen gün isim bile düşündüm :89:
Umutçum çok istiyorum oğlum olsun babasınada benzesin çok istiyorum eşim küçükken sarışınmış aynı onun gibi bir oğlum olsun istiyorum hastayım sarı oğlan çocuklarına hele dik dik saçları oluyor ya kirpi gibi yada böyle yumuşacık pamuk gibi ikisinin ortası değil ama ya öyle ya öyle
bide biz iki kardeşiz bi ablam var ablamında bir kızı var başkada bebek yapmaya pek niyetli değil annemlerde erkek torunları olsun çok isterler eminim öyle işte yaa çok istiyorum
ablan niya yapmıyor ki bebiş
kardeşsiz de olmaz kiiii
umut niye öyle diyorsun canım ya.
umut etmek güzel bişey.şimdiden koyverme.biraz nick'inden ilham al:))
daha hamile kalmadan böyle olumsuz düşüncelere dalma.
bizde öyle diyoruz yap bitane daha diye ısrar ediyoruz ama kızı ilkokul 3. sınıfta işte şimdi hamile kalırsam doğum şu zaman gelir yok bilmem kaçıncı sınıfa geçecek o zaman onu ihmal ederim vs.. vs...
haklısın canım :78:
ama hamile kalamıyorumya ondan belkide ne bileyim işte hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?