bebek cinsiyet belirleme..

Canım daha önce bundan kullanan olmuşmu acaba? Ben çok kaliteli bir görüntüsü olduğunu düşünmüyorum. Sen bence bildiğin diğer markalardan şaşma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım daha önce bundan kullanan olmuşmu acaba? Ben çok kaliteli bir görüntüsü olduğunu düşünmüyorum. Sen bence bildiğin diğer markalardan şaşma...

tükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa

tükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa

Benimde çok düzensizdir((... 40-50 günde bir olurum... Ama ben hiç bu tarz şeylerden kullanmadım. Bu aletlerden kullanan arkadaşlara sor istersen hangi marka ne kadar memnuniyet var diye....

birde 1 yıl sınırsız kullanım diye var bi tane o 60 tl
Elara gel bana fikir ver alıcam ben bunlardan hangisinden alayım

caterpillar hangi topikte bununla ilgili bilgi edinebilirim

sendeki bu azim şaşırtıyor valla beni :82:
ben kızımda bu tür şeylerin olduğunu bile bilmiyordum yawww

Umutçum çok istiyorum oğlum olsun babasınada benzesin çok istiyorum eşim küçükken sarışınmış aynı onun gibi bir oğlum olsun istiyorum hastayım sarı oğlan çocuklarına hele dik dik saçları oluyor ya kirpi gibi yada böyle yumuşacık pamuk gibi ikisinin ortası değil ama ya öyle ya öyle
bide biz iki kardeşiz bi ablam var ablamında bir kızı var başkada bebek yapmaya pek niyetli değil annemlerde erkek torunları olsun çok isterler eminim öyle işte yaa çok istiyorum

hayırlısı olsun canım
inşallah olur

ablan niya yapmıyor ki bebiş
kardeşsiz de olmaz kiiii

umut niye öyle diyorsun canım ya.
umut etmek güzel bişey.şimdiden koyverme.biraz nick'inden ilham al:))
daha hamile kalmadan böyle olumsuz düşüncelere dalma.

haklısın canım :78:
ama hamile kalamıyorumya ondan belkide ne bileyim işte hayırlısı bakalım

şimdiye kadar yapması lazımmış doğrusu canım:)
hayırlısı tabi.herkesin kararına saygı duymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…