bebek cinsiyet belirleme..

bende çocuk işini bırakınca bir çeşit boşluğa düştüm sanırım
akşam uyuyamadım nedense sabahtan beride göğsümde bir ağırlık bir sıkıntı.
alışveriş yapasım var para yok.
şimdi ben bu dertlerime kime söyliyeyim dedim.,
açtım gene size söyleyiverdim gitti

en büyük derdin bu olsun :))

en büyük derdin bu olsun :))

benim eşim tembel biri evden çıkmaz.kendi işyerim diye gitmeye tenezzül etmez.
bugün içimde sıkıntı var diyorum.beyfendinin işleri aniden yoğunlaştı:)

ama bayağı bayağı sıkılıyordum Allah hayıra çıkarsın.
annemin menapoz sakinleştiricisini aldım.biraz gevşedim sanırım

bencede çocuklar arasında yaş farkı olmamalı ama herkezin kendi tercihi bişey diyemiyorsun mesela oda benim erkek çocuk için bu kadar çabaladığımı bilse bana çok güler eminim ama istiyorum işte eşim bile bazen benimle dalga geçiyor yok doktor bana kız derse ben dövermişim doktoru daha neler neler ama Rabbim büyük inanıyorum ki olacak Allah'ımdan evlat diliyorum sağlıklı sıhatli hayırlı bir erkek evlat

anlaşıldı senin derdin kendi kendine vesvese yapıyorsun yani o kadar sıkılıyorsan git baskın yap hayatım

anlaşıldı senin derdin kendi kendine vesvese yapıyorsun yani o kadar sıkılıyorsan git baskın yap hayatım

Allah iyiliğini versin.
öyle bişey değil kız aklıma bile gelmedi biliyorum neyle uğraştığını şu an.
yani yoğun günü benim bunalım geçirdiğim güne geldi demek itemiştim hü hü

kızlar bu ovülasyon belirleme testi sadece 1 keremi kullanılıyo ve yumurtlamadan 3 gün öncesi kız bebek için boncukcuğum sık ilişki demiş hergünmü yapıcaz ovülasyon testini

Son düzenleme:
benim kızım da üçe gidiyor.
her akşam ödev yapıyoruz.sabah da daha derin araştırmalar kalıyor internetten falan.şimdi benim elimde bir bebek olsa sinirden ölürdüm herhalde diyorum ama başa gelen çekilir tabi her zaman

kızlar bu ovülasyon belirleme testi sadece 1 keremi kullanılıyo ve yumurtlamadan 3 gün öncesi kız bebek için boncukcuğum sık ilişki demiş hergünmü yapıcaz ovülasyon testini

canım idrarla olanlar bir kerelik genellikle kutularında 5 adet var ovulasyon olabileceğini tahmin ettiğin tarihlerde tespitt için kullanıyorsun bide tükürükle olanlar var

Kız bebek için uğraşan biri var.
El üstünde tutun cevap yazın bakemm
ben kullanmadım hiç ovulasyon testi ama yumurtlamayı yakalayana kadar defalarca yapıyonuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…