- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.461
elara hala yok piyasada.ben merak ettim kızlar.neyse ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım yarım saat sonra eve gideceğim.hoş sohbetler size...
Kız bebek için uğraşan biri var.
El üstünde tutun cevap yazın bakemm
ben kullanmadım hiç ovulasyon testi ama yumurtlamayı yakalayana kadar defalarca yapıyonuz sanırım
bencede çocuklar arasında yaş farkı olmamalı ama herkezin kendi tercihi bişey diyemiyorsun mesela oda benim erkek çocuk için bu kadar çabaladığımı bilse bana çok güler eminim ama istiyorum işte eşim bile bazen benimle dalga geçiyor yok doktor bana kız derse ben dövermişim doktoru daha neler neler ama Rabbim büyük inanıyorum ki olacak Allah'ımdan evlat diliyorum sağlıklı sıhatli hayırlı bir erkek evlat
bencede kız bebek için hiç ovulasyon testiyle uğraşmaya gerek yok gün aşırı yapın koy verin gitsin bacımtabi öyle adamı bulursan
sağol kızlar ama yumurtlama döneminde girmiycem ilişkiye çünkü erkek olur ilk hamileliğimde özellikle yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim ve oğlum oldu.... benim kocişte kız istiyo vallahi girer kızzz
Kız bebek için uğraşan biri var.
El üstünde tutun cevap yazın bakemm
ben kullanmadım hiç ovulasyon testi ama yumurtlamayı yakalayana kadar defalarca yapıyonuz sanırım
maşaAllah maşaAllah Allah versin daim olsun
sağol kızlar ama yumurtlama döneminde girmiycem ilişkiye çünkü erkek olur ilk hamileliğimde özellikle yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim ve oğlum oldu.... benim kocişte kız istiyo vallahi girer kızzz
Allah gönlüne göre versin canım. biz erkek istiyoruz 3 kızım var. Milletin derdine bak
saqol cnm cumlemız ıcın hayırlısı olsun ınsHaklısın canım herşey Allah tan bize sadece yaşaması düşüyor aslında. Şimdilerde daha çok ilgileniyorum diye bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sürekli böyle örneklerle karşılaşıyorum.Geçenlerde yine eşimin arkadaşı bebek bekliyorlar ve kız ilk birliktelikte hamile kalmış hatta ilk zamanlar çok üzülüyordu. Cinsiyeti erkekmiş. Yani biz yok çatlatma yok silik çizgi diye uğraşıyoruz ama ilk seferde Allah nasip edince oluyor.
Hamileliğin hakkında hiç karamsarlığa kapılma canım. Belki de 8. ayda hamile kalacaksın ama dediğimiz gibi Allah ın takdiri senin oğlun olacak biz bilemeyiz sonuçta. Kaç aydan beri uğraşıyorsun diyeti takviyesi derken elinden geleni yapıyorsun. Sonrası da Allah hangisini nasip ederse. Herşeyin başı dua, Allahım gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat verir inşallah.
hahaha superdı yaaa:)Günayddııınnn kızlar nerdesiniiizzz
Elaraaa asıl sen nerelerdesin gezentibu topiği bırakıp Seda Sayan'a gitsem şimdiye kadar çatır çatır doğurtmuştu beni hem keçi boynuzu tarifnide sen ondan çalmışsın öyle diyorlar
cnm ben fertılefocus kullanıyorumılk ay bır halt anlamadım beceremedım ama sımdı sımdı baya alıstım bu ay onu denıycem ınstükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa
umuttttt ovulasyona kac gun kaldı cnmmm bu ay senden cok umıtlıyım ıcımden bır ses oyle dıyorrrsendeki bu azim şaşırtıyor valla beni :82:
ben kızımda bu tür şeylerin olduğunu bile bilmiyordum yawww
bende çocuk işini bırakınca bir çeşit boşluğa düştüm sanırım
akşam uyuyamadım nedense sabahtan beride göğsümde bir ağırlık bir sıkıntı.
alışveriş yapasım var para yok.
şimdi ben bu dertlerime kime söyliyeyim dedim.,
açtım gene size söyleyiverdim gitti
bugün herkes yoğun galiba giren yok cnm sen ne yapıyon yaprakk iyisindir umarım
kizlar bende hamileyim elara benide ekle istersen 12 haftalik oldu:
kizlar bende hamileyim elara benide ekle istersen 12 haftalik oldu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?