bebek cinsiyet belirleme..

Kız bebek için uğraşan biri var.
El üstünde tutun cevap yazın bakemm
ben kullanmadım hiç ovulasyon testi ama yumurtlamayı yakalayana kadar defalarca yapıyonuz sanırım

bencede kız bebek için hiç ovulasyon testiyle uğraşmaya gerek yok gün aşırı yapın koy verin gitsin bacım tabi öyle adamı bulursan

slm kizlarrrrrrrr valla yas ilerliyor basim göturmuyorrrrrrrr bide diyorum olsunnnn ne yapcam builemeiyommm bu arada zayiflamaya aynen devam insallahhhhhh sizler ne ettinizz nasil gidiyorrrrrr calismalar

Bence birinci cocuk duygusal ve fiziksel acidan kardese hazir olmadan kardes yapmak anne icin cok yipratici. Benim ilk kizim cok uslu ve kolay bir cocuk. Bebekliginden beri de oyleydi. Biz de nasil olsa cocuk bakmak kolaymis, kizimiz da yalniz kalmasin aralari fazla olmasin vs derken ikinciyi yaptik. Pismanim demiyorum cunku bu sacma olur ama bu bebek icin 3,5 seneden fazla beklememizin sebebi ilkleri arka arkaya yapmamiz. Tabii bir yardimciniz varsa, akrabalardan biri, aile sefkatini gosterebilecek biri sizinle beraberse(buyukanne hala teyzevs.. durum farkli. Belki biz ailemizden uzak oldugumuz icin yasadik zorluklari.. Buradaki arkadaslara da arka arkaya bebek yapmamalarini tavsiye ediyorum. Fakat bu sozlerim onlar icin ikinci cocugu yapana kadar pek bir anlam ifade etmiyor.

bencede kız bebek için hiç ovulasyon testiyle uğraşmaya gerek yok gün aşırı yapın koy verin gitsin bacım tabi öyle adamı bulursan

sağol kızlar ama yumurtlama döneminde girmiycem ilişkiye çünkü erkek olur ilk hamileliğimde özellikle yumurtlama günümde ilişkiye girmiştim ve oğlum oldu.... benim kocişte kız istiyo vallahi girer kızzz

Son düzenleme:

maşaAllah maşaAllah Allah versin daim olsun

Son düzenleme:
herkese selammmmmm nasılsınız kızlar ben streslı reglı gunumu sayıyorum
saqol cnm cumlemız ıcın hayırlısı olsun ıns
hahaha superdı yaaa:)
tükürükle ovülasyon tespit eden aletlerden kullanan arkadaşlar var ama bu kalitelimi bilmiyorm adetlerim çok düzensiz idrarla yapılan ovülasyon testleriyle başa çıkamicam gibi görünüyor oofff yaaaa
cnm ben fertılefocus kullanıyorumılk ay bır halt anlamadım beceremedım ama sımdı sımdı baya alıstım bu ay onu denıycem ıns
sendeki bu azim şaşırtıyor valla beni :82:
ben kızımda bu tür şeylerin olduğunu bile bilmiyordum yawww
umuttttt ovulasyona kac gun kaldı cnmmm bu ay senden cok umıtlıyım ıcımden bır ses oyle dıyorrr

cnm senı cok ıyı anlıyorum,umarım sıkıntını en kısa zamanda atlatırsınız

umutcum barıs ya bosa gecırme bu ayı napalımbebekler ıcın ıdare edıcez artık sonra ısın yoksa bır aydaha beklıyorsun
vallahı umut cnm ya benım hıc bırseyımyok yanı ne akıntım ne gogus agrısı ne baska bırsey sadece reglı oldugum dnemlerdekı gıbı bacaklarım agrıyor normalde goguslerım acırdı bu ay onlar bıle acımıyor ama akııntım yok (((((
bnde onumuzdekı aya ıns bakalım kısmet reglıme 6 gun var

Slmm kızlar sayfaların hızına yetişemezdim ama artık ilerlemiyor nazar deydi kesin elara nerde hala haber yok sanırım gamzecimece bikaç arkadaş daha yok nerdesiniz kızlar gelemiyceniz zaman haber verin çok meraklanıyoruz umarım kötü bişi yoktur Allaha emanet olun hepiniz

ne guzek yaprakcım sag saglım kucagınaalmayı nası etsın rabbım

16 Aralık asure gunudur. 15 aralık 16 aralık ve 17 aralık tarıhlerınde 3 gun ard arda oruc tutmak cok sevaptır.

Muharrem ayının onuncu günü Aşure günüdür Muharrem ayı, Kuran-ı kerimde,kıymet verilen dört aydan biridir Muharremin birinci günü oruç tutmak,o senenin tamamını oruç tutmak gibi faziletlidir Bir hadis-i şerif meali şöyledir:

(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur) [Müslim]

Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşure gecesidir Allahü teâlâ, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir Hazret-i Âdemin tevbesinin kabul olması, Hazret-i Nuhun tufandan kurtulması, Hazret-i Yunusun balığın karnından çıkması, Hazret-i İbrahimin ateşte yanmaması, Hazret-i İdrisin canlı olarak göğe çıkarılması, Hazret-i Yakubun, oğlu Hazret-i Yusufa kavuşması, Hazret-i Yusufun kuyudan çıkması, Hazret-i Eyyübün hastalıktan kurtulması, Hazret-i Musanın Kızıl denizi geçmesi, Hazret-i İsanın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…