- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.481
umutcum barıs ya bosa gecırme bu ayı napalımbebekler ıcın ıdare edıcez artık sonra ısın yoksa bır aydaha beklıyorsun
vallahı umut cnm ya benım hıc bırseyımyok yanı ne akıntım ne gogus agrısı ne baska bırsey sadece reglı oldugum dnemlerdekı gıbı bacaklarım agrıyor normalde goguslerım acırdı bu ay onlar bıle acımıyor ama akııntım yok(((((
bnde onumuzdekı aya ıns bakalım kısmet reglıme 6 gun var
ne guzek yaprakcım sag saglım kucagınaalmayı nası etsın rabbım
16 Aralık asure gunudur. 15 aralık 16 aralık ve 17 aralık tarıhlerınde 3 gun ard arda oruc tutmak cok sevaptır.
Muharrem ayının onuncu günü Aşure günüdür Muharrem ayı, Kuran-ı kerimde,kıymet verilen dört aydan biridir Muharremin birinci günü oruç tutmak,o senenin tamamını oruç tutmak gibi faziletlidir Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur) [Müslim]
Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşure gecesidir Allahü teâlâ, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir Hazret-i Âdemin tevbesinin kabul olması, Hazret-i Nuhun tufandan kurtulması, Hazret-i Yunusun balığın karnından çıkması, Hazret-i İbrahimin ateşte yanmaması, Hazret-i İdrisin canlı olarak göğe çıkarılması, Hazret-i Yakubun, oğlu Hazret-i Yusufa kavuşması, Hazret-i Yusufun kuyudan çıkması, Hazret-i Eyyübün hastalıktan kurtulması, Hazret-i Musanın Kızıl denizi geçmesi, Hazret-i İsanın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu...
ne guzek yaprakcım sag saglım kucagınaalmayı nası etsın rabbım
16 Aralık asure gunudur. 15 aralık 16 aralık ve 17 aralık tarıhlerınde 3 gun ard arda oruc tutmak cok sevaptır.
Muharrem ayının onuncu günü Aşure günüdür Muharrem ayı, Kuran-ı kerimde,kıymet verilen dört aydan biridir Muharremin birinci günü oruç tutmak,o senenin tamamını oruç tutmak gibi faziletlidir Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur) [Müslim]
Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşure gecesidir Allahü teâlâ, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir Hazret-i Âdemin tevbesinin kabul olması, Hazret-i Nuhun tufandan kurtulması, Hazret-i Yunusun balığın karnından çıkması, Hazret-i İbrahimin ateşte yanmaması, Hazret-i İdrisin canlı olarak göğe çıkarılması, Hazret-i Yakubun, oğlu Hazret-i Yusufa kavuşması, Hazret-i Yusufun kuyudan çıkması, Hazret-i Eyyübün hastalıktan kurtulması, Hazret-i Musanın Kızıl denizi geçmesi, Hazret-i İsanın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu...
cnm yaaa keske olsa ama olamdıgını hıssedıyorum genelde hıslerım kuvetlıdır.yanı bılmıyorum kan testı yabtırmam aglayasım gelıyor negatıf olunca kendı kendıme reglı olurum ben evdeboncuk ya regl 6 gun kalmıs belkıde hamıssın gıdıp bı kan testı yaptırsan ya cıkardı ıste ...bu arada sınam nerelerde ya kızı olucak ya mutluluktan unuttu bızı herhalde...
saol canım darısı sana inş evet bu mübarek günlerde dualarım sizinlede birbirimize ettiğimiz dualardan kazanıcaz inş.
Ben rabbımın mucızelerıne ınanıyorum cnm hersey olabılır neden olmasınkı sonucta yoktan var eden deqılmı .umarım sana ılerde suprız olur cnm yaaa kızın oldugunu duyarsınnnnnkızlar 16 aralık oglusumun dogumgunu bazen sızı n yazısmaları okudukca keske bende yapsaydım dıyorum ama ben korunurken kaldıgım ıcın hanı 2. de asla dusunmedıgım ıcın yapamazdım herhalde kızlar ya doktorum bıle dalga gecıyor bazı zaman bu cınsıyet degısmezmı dedıdıgımde artık ıhtımal yok dıyor ama ben nedense hala belkı kızım olur dıye umıd edıyorum..sızce olurmu dersınız ama pıpıyı cok net grodum ya..
canım senin için mi diyorukkk:2:
sen çalışan bir bayansın.
evde elim elim üstünde oturanlar bile yapmıyor ikinci çocuk onu diyorum canım
slm kizlarrrrrrrr valla yas ilerliyor basim göturmuyorrrrrrrr bide diyorum olsunnnn ne yapcam builemeiyommm bu arada zayiflamaya aynen devam insallahhhhhh sizler ne ettinizz nasil gidiyorrrrrr calismalar
Slmm kızlar sayfaların hızına yetişemezdim ama artık ilerlemiyor nazar deydi kesin elara nerde hala haber yok sanırım gamzecimece bikaç arkadaş daha yok nerdesiniz kızlar gelemiyceniz zaman haber verin çok meraklanıyoruz umarım kötü bişi yoktur Allaha emanet olun hepiniz
Oluyorda yapmiyormuyuz bacimliza sen taktirdin spirali baya rahatladin bacim bakiyom ....
Gurbet tickerini degistirde ne kadar zayifladin göreyim ya daha cok catliyayim ....
Yaprak ben burdayimda canim nickimi degistirmek zorunda kaldim avatarimdan anlarsin kim oldugumu bil bakalim ben kimim sadece bas harfini yaz....
kızlar 16 aralık oglusumun dogumgunu bazen sızı n yazısmaları okudukca keske bende yapsaydım dıyorum ama ben korunurken kaldıgım ıcın hanı 2. de asla dusunmedıgım ıcın yapamazdım herhalde kızlar ya doktorum bıle dalga gecıyor bazı zaman bu cınsıyet degısmezmı dedıdıgımde artık ıhtımal yok dıyor ama ben nedense hala belkı kızım olur dıye umıd edıyorum..sızce olurmu dersınız ama pıpıyı cok net grodum ya..
ben bıldımmmmmm h
Yaprak ben burdayimda canim nickimi degistirmek zorunda kaldim avatarimdan anlarsin kim oldugumu bil bakalim ben kimim sadece bas harfini yaz....
Hmm Baş harfi H son harfi A olabilirmi acaba
bırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa
bırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa
Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
inş hamilesindir canım bayram havasını sen estircen bu sefer sabırsızlıkla bekliyoruz
ıns kızlar ya cok tsk ederımmmmm .Cnm test ıcın erken olmazmı ılıskının 8.cı gunu olmus oluyor cunku ıdrarda cıkması ıcın en az 12 dıyorlarHadi insaAllah boncugum ya valla kendim kalmis kadar sevinecem ya bu mübarek günlerin yüzü suyu hür*****e hamilesindir insaAllah ya yarin bi test al yapsana bizide meraktan catlatma kiz....
Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
valla bencede bizi unuttular burda hayırlı baherlerle gelsinler inş. hasta falan olmasınlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?