bebek cinsiyet belirleme..

boncuk ya regl 6 gun kalmıs belkıde hamıssın gıdıp bı kan testı yaptırsan ya cıkardı ıste ...bu arada sınam nerelerde ya kızı olucak ya mutluluktan unuttu bızı herhalde...

saol canım darısı sana inş evet bu mübarek günlerde dualarım sizinlede birbirimize ettiğimiz dualardan kazanıcaz inş.

kızlar 16 aralık oglusumun dogumgunu bazen sızı n yazısmaları okudukca keske bende yapsaydım dıyorum ama ben korunurken kaldıgım ıcın hanı 2. de asla dusunmedıgım ıcın yapamazdım herhalde kızlar ya doktorum bıle dalga gecıyor bazı zaman bu cınsıyet degısmezmı dedıdıgımde artık ıhtımal yok dıyor ama ben nedense hala belkı kızım olur dıye umıd edıyorum..sızce olurmu dersınız ama pıpıyı cok net grodum ya..

boncuk ya regl 6 gun kalmıs belkıde hamıssın gıdıp bı kan testı yaptırsan ya cıkardı ıste ...bu arada sınam nerelerde ya kızı olucak ya mutluluktan unuttu bızı herhalde...
cnm yaaa keske olsa ama olamdıgını hıssedıyorum genelde hıslerım kuvetlıdır.yanı bılmıyorum kan testı yabtırmam aglayasım gelıyor negatıf olunca kendı kendıme reglı olurum ben evde

saol canım darısı sana inş evet bu mübarek günlerde dualarım sizinlede birbirimize ettiğimiz dualardan kazanıcaz inş.

sagolasın cnm amin hepımız ııcın ıns ya kurban oldugum Allahım buyuk.bende yarın ve dıger 2 gun orucumu tutuyum borde asure pısırır dagıtırım yarında 113 fatıhayı bıtırırım ıns

Ben rabbımın mucızelerıne ınanıyorum cnm hersey olabılır neden olmasınkı sonucta yoktan var eden deqılmı .umarım sana ılerde suprız olur cnm yaaa kızın oldugunu duyarsınnnnn

canım senin için mi diyorukkk:2:
sen çalışan bir bayansın.
evde elim elim üstünde oturanlar bile yapmıyor ikinci çocuk onu diyorum canım

Oluyorda yapmiyormuyuz bacimliza sen taktirdin spirali baya rahatladin bacim bakiyom ....

slm kizlarrrrrrrr valla yas ilerliyor basim göturmuyorrrrrrrr bide diyorum olsunnnn ne yapcam builemeiyommm bu arada zayiflamaya aynen devam insallahhhhhh sizler ne ettinizz nasil gidiyorrrrrr calismalar

Gurbet tickerini degistirde ne kadar zayifladin göreyim ya daha cok catliyayim ....

Yaprak ben burdayimda canim nickimi degistirmek zorunda kaldim avatarimdan anlarsin kim oldugumu bil bakalim ben kimim sadece bas harfini yaz....

ben bıldımmmmmm h

Yaprak ben burdayimda canim nickimi degistirmek zorunda kaldim avatarimdan anlarsin kim oldugumu bil bakalim ben kimim sadece bas harfini yaz....[/QUOTE]

Hmm Baş harfi H son harfi A olabilirmi acaba

Allah gönlüne göre verir inş. zor olanı tutturmuşsun in. yanlış görüyolardır neden son dakkada değişmesinki Allahın yapamıycağı bişey olurmu bol bol dua et

ben bıldımmmmmm h

Canim benim nasilda tanirmis arkadasini esimin catlak kuzeni dün ugradi habersizce bende neti kapattim ama gecmisi silmeyi unutmusum neyse ben kahvalti hazirliyordum mutfakta hic sormadan bilgisayari acmis ( daha önce benden izin alarak acmisti ordan bilg.sifresini biliyor ve o zaman gecmisi silmistim o nedenle bi sorun yoktu acmasinda )ve KK yi görmüs direk KK da hosgeldiniz H yaziyo ya orayi görmüs ay sinir oldum Allahtan hemen gördüm kapattim ve cok kizdim ve hemen nickimi degistirdim böyle zor olacak herkes tanimiyacak ama ne yapalim bi süre avatraimi degistirmeyecegim ki taninayim ama onuda en kisa zamanda degistirecegim....

hıc sevmem ole meraklı tıplerı cnm ıyı yabmıssın merak etme tanıyan tanır senı bak ben nasıltanıdım yanı sorun olmaz :)
ya kızlar kasıklarımda agrım yok ama ara cok sıklıkla nasıldesem karıncalanma gıbı oluyor ayy bu psıkolojık belırtıler benı sınır edıyor gel adet gunum gelllll

Yaprak ben burdayimda canim nickimi degistirmek zorunda kaldim avatarimdan anlarsin kim oldugumu bil bakalim ben kimim sadece bas harfini yaz....

Hmm Baş harfi H son harfi A olabilirmi acaba[/QUOTE]

Ay kizlar ya sizler birer harikasiniz cok üzülmüstüm nickimi degistirmek zorunda kalinca ben 2007 li üyeyim ve cok seviyordum nickimi özel bir anlami vardi benim icin ama en cokta korkum arkadaslarimin beni yabanci görecekleriydi ama beni cok mutlu ettiniz demekki bizler birbirimizi n. `e ile degil gönül gözlerimizle tanimisiz hepinizin gönlündeki olur insaAllah........

bırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa

Hmm Baş harfi H son harfi A olabilirmi acaba

Ay kizlar ya sizler birer harikasiniz cok üzülmüstüm nickimi degistirmek zorunda kalinca ben 2007 li üyeyim ve cok seviyordum nickimi özel bir anlami vardi benim icin ama en cokta korkum arkadaslarimin beni yabanci görecekleriydi ama beni cok mutlu ettiniz demekki bizler birbirimizi n. `e ile degil gönül gözlerimizle tanimisiz hepinizin gönlündeki olur insaAllah........[/QUOTE]

İnş canım nick ne önemi varki dediğin gibi biz kalben bağlıyız sıkma canını bunada alışır herkes tanır zaten emin ol

bırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa

Hadi insaAllah boncugum ya valla kendim kalmis kadar sevinecem ya bu mübarek günlerin yüzü suyu hür*****e hamilesindir insaAllah ya yarin bi test al yapsana bizide meraktan catlatma kiz....

Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...

Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...

valla bencede bizi unuttular burda hayırlı baherlerle gelsinler inş. hasta falan olmasınlarda

inş hamilesindir canım bayram havasını sen estircen bu sefer sabırsızlıkla bekliyoruz

Hadi insaAllah boncugum ya valla kendim kalmis kadar sevinecem ya bu mübarek günlerin yüzü suyu hür*****e hamilesindir insaAllah ya yarin bi test al yapsana bizide meraktan catlatma kiz....
ıns kızlar ya cok tsk ederımmmmm .Cnm test ıcın erken olmazmı ılıskının 8.cı gunu olmus oluyor cunku ıdrarda cıkması ıcın en az 12 dıyorlar

valla bencede bizi unuttular burda hayırlı baherlerle gelsinler inş. hasta falan olmasınlarda

bende merak edıyorum ıns sorun yoktur muhtemelen ıslerı vardır

boncukcuğum kafana takma oluruna bırak bende senin gibiydim kendime çok stres yapıyodum acaba adet olucammı diye ve oluncada çok ağlıyodum ama 1,2 ay takmamaya çalıştım unutmaya çalıştım gezdik tozduk eşimle sters attım ve hamile kaldım hiç beklemediğim bi anda oldu çok şaşırmıştım....adetime 3 yada 4 gün vardı ben bi gün evde oturuyorum durup dururken aklıma geldi dedim eczaneden test alıp yapıyım belki çıkar ama yok dedim daha günlerimden gecmedimki dedim ama yine de yapıyım dedim gittim ogünü eczaneden test aldı yaptım ve çok dua ettim banyodan çıktım 5dk sonra gittim baktım 2 çizgi biri hafif silik gibi (halada saklıyorum o testi)hemen nete baktım hafif silik çıksa bile gebelik var yazıyodu elim ayagım titriyodu hemen eşimi aradım söyledim aksam geldiğinde oda baktı ay masallah dedi gitti 3 tane daha test almış hepsini yaptık hepsinde aynı çıktı ve eşim dedi hadi gidiyoruz hastaneye kanda baktırmaya gittik ve dr 4 haftalık gebesiniz dedi gecenin 2 sinde çıktık dr eve geldik sabaha kada ruyku tutmamıştı çok güzel bi an tekrar 2.de yasasam yine ilk gibi heycanlanırım heralde...sende sakın strese girme stres yumurtalıkların çalışımını etkiliyomuş nette arastırmıştım ben yüreğini ferah tut istersen rahat ol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…