- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.501
ıns kızlar ya cok tsk ederımmmmm .Cnm test ıcın erken olmazmı ılıskının 8.cı gunu olmus oluyor cunku ıdrarda cıkması ıcın en az 12 dıyorlar
cnm bekleyemiyosan hemen şimdi hastaneye git kanda baktır rahatla...... bende günlerimden gecmeden yaptırdım ve çıktı..... yada hemen nöbetçi eczaneden test al yap silik çıksa bile gebesindir durdukcada koyulasıyo zaten...........
ıns kızlar ya cok tsk ederımmmmm .Cnm test ıcın erken olmazmı ılıskının 8.cı gunu olmus oluyor cunku ıdrarda cıkması ıcın en az 12 dıyorlar
cnm bekleyemiyosan hemen şimdi hastaneye git kanda baktır rahatla...... bende günlerimden gecmeden yaptırdım ve çıktı..... yada hemen nöbetçi eczaneden test al yap silik çıksa bile gebesindir durdukcada koyulasıyo zaten...........
cnm yazdıkların ıcın tsk ederım ama test konusunda aceleetmek ıstemıyorum sonra cok daha fazla uzuluyorum suanda daha sakınım boyle gıtsın.Benımılk gebelıgım cok ılgınctı adetımın bıttıgı gun hamılekalmıssım reglıme 12 gun kala test yabtım :))))) bıraz sacma ama cok ıcıme doguyordu yaaa herkes dalga gectı sacmalama fılan dıye neyse cızgı cıktı esım hemen benı hastaneye goturdu kadın 10 gunluk hamılesınız demıstıharıka bır duyguydu yaaa ya rabbımolmayanlarada tatdırsın ıns
cnm yazdıkların ıcın tsk ederım ama test konusunda aceleetmek ıstemıyorum sonra cok daha fazla uzuluyorum suanda daha sakınım boyle gıtsın.Benımılk gebelıgım cok ılgınctı adetımın bıttıgı gun hamılekalmıssım reglıme 12 gun kala test yabtım :))))) bıraz sacma ama cok ıcıme doguyordu yaaa herkes dalga gectı sacmalama fılan dıye neyse cızgı cıktı esım hemen benı hastaneye goturdu kadın 10 gunluk hamılesınız demıstıharıka bır duyguydu yaaa ya rabbımolmayanlarada tatdırsın ıns
çok ilginçmiş cnm evet basında kalmışsın senin kızınmı var cnm
arkadaşlar benim sat 28 kasım..ilişki günlerim 8 aralık ve 11 aralık...ama ben bu gün göğüslerimin ucunda bi acıma hissettim.....daha erken biliyorum ama belirti olabilir mi..benim daha önce hiç böyle olmazdı.....daha günüme de 10 gün var....sizlerle paylaşmak istedim.....
birde sitede şöyle bir şey okudum ilişkiden 2-3 gün sonra göğüslerde acıma olursa hamile kalmışsın demek miş.....siz bu konuda bildiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz.
birde qwert var diyebilirsinablana deki bi umut var oda senin gibi
ama hala ısrar ediyor yapacam diye de
aynen katılıyorum yaş geçmeden peş peşe büyüsünlerbence herkes yaş farkı olmadan yapsınlar
ben bırakıyım o zaman4 yaş olsun bence arada.
5-6 da olur amaa en fazla 7'yi geçmesin.
bilemedin 8 olmadı 9 gene olmadı bırak artık uğraşma
neyse biraz moral oldu bu banaBence birinci cocuk duygusal ve fiziksel acidan kardese hazir olmadan kardes yapmak anne icin cok yipratici. Benim ilk kizim cok uslu ve kolay bir cocuk. Bebekliginden beri de oyleydi. Biz de nasil olsa cocuk bakmak kolaymis, kizimiz da yalniz kalmasin aralari fazla olmasin vs derken ikinciyi yaptik. Pismanim demiyorum cunku bu sacma olur ama bu bebek icin 3,5 seneden fazla beklememizin sebebi ilkleri arka arkaya yapmamiz. Tabii bir yardimciniz varsa, akrabalardan biri, aile sefkatini gosterebilecek biri sizinle beraberse(buyukanne hala teyzevs.. durum farkli. Belki biz ailemizden uzak oldugumuz icin yasadik zorluklari.. Buradaki arkadaslara da arka arkaya bebek yapmamalarini tavsiye ediyorum. Fakat bu sozlerim onlar icin ikinci cocugu yapana kadar pek bir anlam ifade etmiyor.
aa bizde küsüz o benden inat ben ondan sürer artık bizim küslük 15 20 günBoncukkkk
adamla küsüz kız :)))
arkadaşlar benim sat 28 kasım..ilişki günlerim 8 aralık ve 11 aralık...ama ben bu gün göğüslerimin ucunda bi acıma hissettim.....daha erken biliyorum ama belirti olabilir mi..benim daha önce hiç böyle olmazdı.....daha günüme de 10 gün var....sizlerle paylaşmak istedim.....
birde sitede şöyle bir şey okudum ilişkiden 2-3 gün sonra göğüslerde acıma olursa hamile kalmışsın demek miş.....siz bu konuda bildiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz.
evet cnm kızım varçok ilginçmiş cnm evet basında kalmışsın senin kızınmı var cnm
cnm ya benımde ılıskıden hemen sonra 4 gun boyunca gogus uclarım acıdı ama bu aksam uzerımı degısırken atletımde mınnacık nokta gordum bu nedır dıye bakıyımd edım gogsumu hafıf bı sıktım sut gelıyor gecen ay prolaktınım normal cıkmıstı sımdı prolaktınım yukseldı demek tsh yuksek zaten ılac kulalnıyorum acaba ılac prolaktınımı yukseltmıs olabılırmı off offf vallahı bunalım takılıyorum neyse yaw reglının 3.cu gunu yıne prolaktınıme bakmaya gıdıyım bendekıde ne sans hayırlısı olsun ıns hamılesındır cnmarkadaşlar benim sat 28 kasım..ilişki günlerim 8 aralık ve 11 aralık...ama ben bu gün göğüslerimin ucunda bi acıma hissettim.....daha erken biliyorum ama belirti olabilir mi..benim daha önce hiç böyle olmazdı.....daha günüme de 10 gün var....sizlerle paylaşmak istedim.....
Kızlarrrrrr helppppp helpppAcayıp desteklenmeye ihtiyacım var Yarın doktora gidiyorumm 3 lü testimi yaptıracağız inşallah özel bir hastanedede detaylı ultrasyona girmeyi planlıyorum 19 haftalık ken alıyorlarsa tabi
gelelimmm sadedeeeDoktor bey yada hanım derseki yesilyoll hanım 3 fıstıgında geliyooo gözün aydın
yarın akşam böyle bir haberle dönersem bana bol bol 3 kız annesi ne kadar güzel olunur överek anlatmanızı istiyorum mümkün mertebe oğlan bebelerinide karalayın hatta bizde vazgeçtik erkek doğurma sevdasından deyin
Kızlar şaka biryana çok mrakediyorum öyle böyle degil sizde beni iyi anlarsınız siz hamilemiyim degilmiyim diye düşünürken bende bebişim kızmı erkek mi diye düşünüyorum İnşallah bi süpriz olmaz
İnşallah yarın akşam hayırlı haberlerle dönerim hem sağlık hem cinsiyet acısından
Neysee çokkk kafanızı ağrıtmayım hepiniz Allaha emanet olun iyi akşamlar
cnm gonlunu ferah tut yarın ıns oglusunun haberlerıyle gelıceksın
Boncuk, sen ilk bebisine adetin bittigi gunku iliskinden mi hamile kalmissin? Tek iliski miydi? Bununla ilgili bir anket vardi ve %90 erkek oluyordu. adet bitimindeki tek iliskiyle...
Boncuk, sen ilk bebisine adetin bittigi gunku iliskinden mi hamile kalmissin? Tek iliski miydi? Bununla ilgili bir anket vardi ve %90 erkek oluyordu. adet bitimindeki tek iliskiyle...
yok tatlım tek degıldı 4 gun ust usteydı .oylemı bılmıyordum benıma rkadasım adetın bıttıgı gun hamıle kaldı tek ılıskıyle kızı olcak onunda
yok tatlım tek degıldı 4 gun ust usteydı .oylemı bılmıyordum benıma rkadasım adetın bıttıgı gun hamıle kaldı tek ılıskıyle kızı olcak onunda
himm o zaman bu kategoriye girmiyor. Yabanci bir sitede anket vardi ve hepsinin de oglu olmus. cok katilimli degildi ama hepsinin oglan olmasi ilginc.
Kardesim de oglunu boyle kucagina aldi.. Onlar korunmak icin nasil olsa olmaz diye adetten sonra korunmamislar tek gun. ondan sonra korunmuslar hep.. Ve oglu simdi 6 aylik..
himm o zaman bu kategoriye girmiyor. Yabanci bir sitede anket vardi ve hepsinin de oglu olmus. cok katilimli degildi ama hepsinin oglan olmasi ilginc.
Kardesim de oglunu boyle kucagina aldi.. Onlar korunmak icin nasil olsa olmaz diye adetten sonra korunmamislar tek gun. ondan sonra korunmuslar hep.. Ve oglu simdi 6 aylik..
Allah bagıslasın cnm .rıvayetlerdede genelde reglıden hemen sonra kalınırsa erkek oluncagı yazıyor ama kızı olan daha cok belkıde tek ılıskıyle alakadır bılemıyorum kı
Kızlarrrrrr helppppp helpppAcayıp desteklenmeye ihtiyacım var Yarın doktora gidiyorumm 3 lü testimi yaptıracağız inşallah özel bir hastanedede detaylı ultrasyona girmeyi planlıyorum 19 haftalık ken alıyorlarsa tabi
gelelimmm sadedeeeDoktor bey yada hanım derseki yesilyoll hanım 3 fıstıgında geliyooo gözün aydın
yarın akşam böyle bir haberle dönersem bana bol bol 3 kız annesi ne kadar güzel olunur överek anlatmanızı istiyorum mümkün mertebe oğlan bebelerinide karalayın hatta bizde vazgeçtik erkek doğurma sevdasından deyin
Kızlar şaka biryana çok mrakediyorum öyle böyle degil sizde beni iyi anlarsınız siz hamilemiyim degilmiyim diye düşünürken bende bebişim kızmı erkek mi diye düşünüyorum İnşallah bi süpriz olmaz
İnşallah yarın akşam hayırlı haberlerle dönerim hem sağlık hem cinsiyet acısından
Neysee çokkk kafanızı ağrıtmayım hepiniz Allaha emanet olun iyi akşamlar
cinsiyet belli değil dimi canım benzetme falan yaptılarmı
cnmyumurtlamaadan 3 gun oncesı adet tarıhıne gore degısır kesınletırmek ıcınde ovulasyon testı tavsıye ederımggde tanesı 1 lıraya gelıyor .
bır arkadasıma dru kız ıstıyorsan adetın 5.6 gunu dene demıs oda denedı sımdı kızı olcak .bende kızıma reglıden hemen sonra sık ılıskı ıle hamılekaldım.
sımdı senın yapman gereken ovulasyon testı almak
adetın bıter bıtmez yabmaya basla baktın cıft cızgı yok denemeye basla cızgı her gecen gun koyulasma gostercektam koyulasma oldugu gun yabmıycaksın zaten ondan gun sonra catlama olcak buyuk ıhtımalkız olcak yanı
ıyı olmaya calısıyoruz cnm.Ben acaba erken reglı olabılırmıyım reglı belırtılerım basladımuhabbet almış başını gitmiş neyse osmanda bitti artıkın nasılsınız arkadaşlar
a.s cnm Allahım razı olsun aminherkese selam kızlar....
ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...
:44:
nerde canim keske söyleseler meraktan catliycam 4 hafta sonra doktora gidecegim hic bir blirtide yokki accik düsünsem kizmi erkekmi diye sadece azim cok tuhaf okadar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?