bebek cinsiyet belirleme..

Son düzenleme:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sat 28 kasım..ilişki günlerim 8 aralık ve 11 aralık...ama ben bu gün göğüslerimin ucunda bi acıma hissettim.....daha erken biliyorum ama belirti olabilir mi..benim daha önce hiç böyle olmazdı.....daha günüme de 10 gün var....sizlerle paylaşmak istedim.....
birde sitede şöyle bir şey okudum ilişkiden 2-3 gün sonra göğüslerde acıma olursa hamile kalmışsın demek miş.....siz bu konuda bildiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz.

evet cnm göğüs ağrısı hamileliğin ilk işareti

Son düzenleme:
ablana deki bi umut var oda senin gibi
ama hala ısrar ediyor yapacam diye de
birde qwert var diyebilirsin
bence herkes yaş farkı olmadan yapsınlar
aynen katılıyorum yaş geçmeden peş peşe büyüsünler
4 yaş olsun bence arada.
5-6 da olur amaa en fazla 7'yi geçmesin.
bilemedin 8 olmadı 9 gene olmadı bırak artık uğraşma
ben bırakıyım o zaman
neyse biraz moral oldu bu bana
Boncukkkk
adamla küsüz kız :)))
aa bizde küsüz o benden inat ben ondan sürer artık bizim küslük 15 20 gün
bari yumurtlama gününe kadar barışsak

bence çok kendini kaptırma geçen ay ben elimi değemiyordum
ama hayal kırıklığına uğradım
inşallah sen hamişsindir

Kızlarrrrrr helppppp helppp Acayıp desteklenmeye ihtiyacım var Yarın doktora gidiyorumm 3 lü testimi yaptıracağız inşallah özel bir hastanedede detaylı ultrasyona girmeyi planlıyorum 19 haftalık ken alıyorlarsa tabi
gelelimmm sadedeee Doktor bey yada hanım derseki yesilyoll hanım 3 fıstıgında geliyooo gözün aydın
yarın akşam böyle bir haberle dönersem bana bol bol 3 kız annesi ne kadar güzel olunur överek anlatmanızı istiyorum mümkün mertebe oğlan bebelerinide karalayın hatta bizde vazgeçtik erkek doğurma sevdasından deyin
Kızlar şaka biryana çok mrakediyorum öyle böyle degil sizde beni iyi anlarsınız siz hamilemiyim degilmiyim diye düşünürken bende bebişim kızmı erkek mi diye düşünüyorum İnşallah bi süpriz olmaz
İnşallah yarın akşam hayırlı haberlerle dönerim hem sağlık hem cinsiyet acısından
Neysee çokkk kafanızı ağrıtmayım hepiniz Allaha emanet olun iyi akşamlar

Son düzenleme:

yesilyol benim annemler 6 kiz kardesler ve o kadar mutlular ki.. Anneannem de der kizlarimi yuz erkege degismem diye... Ama babamlar 5 erkekler ve hicbir sekilde annemlerdeki baglilik onlarda yok. Babaannemde de anneannemdeki sefkat yok.. Yani kizlar annebabalarini ehlilestiriyor, degistiriyor... tipki dunyayi degistirdikleri gibi

Insallah karnindaki saglikli bir erkektir.. Gonlundekinin olmasini cok isterim. Ama olmasa da emin ol, seni mutlu edecek cok fazla sey var.

Canım benim 3 kızım var... hiç korkma . Allah ne verirse o. İnşallah Rabbim şu Muharrem ayının Aşure gününde gönlüne göre verir isteğini..... Benim 3 kızım var şuanda 4 üncüye hamileyim. ayın 22 sinde kontrole gideceğim ve cinsiyet (umarım!) belli olacak.. Bu arada forumu takip ediyorsan intelligender (boy or girl) diye bir test var onu denedim hemde iki sefer. testte erkek çıkmasına rağmen doktorlar kontrolde kıza benziyor dedi. bendeki merak sendekinden bin kat daha fazla belkide. ya 4 kız ya 3 kız 1 oğluş :))))

herkese selam kızlar....

ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...

reglınin günün ilk gününden itibaren 5.6.günmü yoksa reglı bitiminin 5. 6. günümü canım tam olarak acaba?

muhabbet almış başını gitmiş neyse osmanda bitti artıkın nasılsınız arkadaşlar
ıyı olmaya calısıyoruz cnm.Ben acaba erken reglı olabılırmıyım reglı belırtılerım basladı

herkese selam kızlar....

ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...
a.s cnm Allahım razı olsun amin

:44:

nerde canim keske söyleseler meraktan catliycam 4 hafta sonra doktora gidecegim hic bir blirtide yokki accik düsünsem kizmi erkekmi diye sadece azim cok tuhaf okadar:

cnm az kalmıs hakkında hayırlısı olsun rabbım gonlune gore versın ıns
arkadaslarım lutfen bızler ıcınde dua edın bızlerde hamıle olanların cınsıyetlerı ıcın edıyoruz dua dua dua dua regl oluyorum morelım sıfır:2:

boncuk senın kaçıncı denemen bebek için .buarada moralını bozma rabbım hayırlıısnı versın belkı böylesı hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…