bebek cinsiyet belirleme..

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur.

Moralini bozma canım belki hamilesindir adet belirtileriyle aynı belirtiler oluyor biliyorsun. Ama değilse de Allah geliş saatini ayarlamıştır inşallah stres yapmamaya çalış.

günaydın kızlar ancak geçmişi okudum geldim ama kimse yok umut bile gitmiş nasılsınız bugün burda kar yağmış gece sabah bir uyandım çatıların üstü kar kaplı yarın daha çok yağacakmış diyorlar çok çok yağsada tatil verseler iki gün
sol kasığımda hep bir batma oluyor dün akşam ovülasyon testi yaptım negatif çıktı ama coretests olandan hiç güvenmiyorum ben o testlere ya gg den almıştım çakmamı acaba

sızlerede gunaydın kızlar
atesım 36.1e dustu tatıle gıtmek ıstıyorum
reglınin günün ilk gününden itibaren 5.6.günmü yoksa reglı bitiminin 5. 6. günümü canım tam olarak acaba?
cnm ben reglı oldugum ılk gunden say ornegın 7.cı gun bıttı 8 9 10 11 bırlıkte olduk bız.arkadasımda reglısı 5 gun surmus 11.cı gun olmus yanı reglı bıttıkten 5 gun sonra onun benımde bıter bıtmez sık ılıskı ama su varkı ıkımızınden yumuartlamadan 5 6 gun once olmus ıste
boncuk senın kaçıncı denemen bebek için .buarada moralını bozma rabbım hayırlıısnı versın belkı böylesı hayırlı
6.cı cnm saqol cnm haklısında ınsanın elınde deqılkı
Moralini bozma canım belki hamilesindir adet belirtileriyle aynı belirtiler oluyor biliyorsun. Ama değilse de Allah geliş saatini ayarlamıştır inşallah stres yapmamaya çalış.
cnm cok ısterdımde atesım dustu bırde gogsumden sut gelıyor prolaktınım yukselmıs ımkansız ama hep bır umut var ıcımde her ay oldugu gıbı
günaydın umut, iyi olmaya çalışıyorum. adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum. acaba hamilemiyim değilmiyim diye beklemedeyim bakalım. sen nasılsın ?
cnm ıns hamılesındır gunler gecmek bılmıyor degılmı beklıyoruz beklıyoruz sonra regl oturbu sefer ovulasyon gunu bekle umarım bundan sonrkaı bekleyısın cınsıyet ıcın olur
bende aynı henüz bişey yok :)
deneme fakan olmadı zaten
ne kadar kaldı senin ???
cnm bu ayı es gectın yanı hayırlısı olsun hakkında ben sana kocısl barıs demıstım :)
cnm onların mavı ve yesıl olanları var mavısıne bozuk dıolar yesıle ıı dıolar ama nekadar dogru bılemıyorum
Osmanda bitti derken?
osman kim dizi falan mı

öyle bır gecerkı zamankıden bahsetmıs sanırım :)

kızlar bu arada elara, gamzeyi merak ediyordunuz, elaradan haberim yok ama gamzenin eşinin tayini çanakkaleye çıkmış , taşınma telaşıyla uğraşıyor. taşınmak kadar zor birşey yok. şimdi ne çok yorulacak gamzecim.
bu arada matematiği merak edenler için oğlu oluyormuş kesinleşmiş, darısı tüm isteyenlere.

Boncuk mavi yeşil derken neresiymiş yeşil olan yeri test çubuğunun tutma yeri var orası yeşil acaba ordan mı bahsediyorlar
evet cnm orası
boncukk yaaaa bı kan testı yaptır ıste cnmm ya..
kız sen bana taktın adet olcam dıyorum kana gıdemem agrılarım basladı benımmm
cnm sagol vallahı ben hıcte merak etmıyorum daha once burda takılıyormus zahmet edıp grıp haber verebılrıdı mujdesını herkes paylasırdı ama o gerek duymadıysa bende merak etmıyorum acıkcası .Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.

ay gamzecım cnm yaa bırde bu soguktaaaa ınanmıyorumr abbım yardımcısı olsun
elara ece nerdesınız yahu

burdayım burdaaaa

aaa bu tayinde nerden çıktı aniden
hep beraber yok oldular ya anlamadım valla (

Boncukk üzme kendini bence
biraz dinlen iyice yoruldun düşünmekten
ya biraz ara ver yada salıver gitsin ama hiç düşünmeyeceksin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…