- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.521
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur.Kızlarrrrrr helppppp helpppAcayıp desteklenmeye ihtiyacım var Yarın doktora gidiyorumm 3 lü testimi yaptıracağız inşallah özel bir hastanedede detaylı ultrasyona girmeyi planlıyorum 19 haftalık ken alıyorlarsa tabi
gelelimmm sadedeeeDoktor bey yada hanım derseki yesilyoll hanım 3 fıstıgında geliyooo gözün aydın
yarın akşam böyle bir haberle dönersem bana bol bol 3 kız annesi ne kadar güzel olunur överek anlatmanızı istiyorum mümkün mertebe oğlan bebelerinide karalayın hatta bizde vazgeçtik erkek doğurma sevdasından deyin
Kızlar şaka biryana çok mrakediyorum öyle böyle degil sizde beni iyi anlarsınız siz hamilemiyim degilmiyim diye düşünürken bende bebişim kızmı erkek mi diye düşünüyorum İnşallah bi süpriz olmaz
İnşallah yarın akşam hayırlı haberlerle dönerim hem sağlık hem cinsiyet acısından
Neysee çokkk kafanızı ağrıtmayım hepiniz Allaha emanet olun iyi akşamlar
ıyı olmaya calısıyoruz cnm.Ben acaba erken reglı olabılırmıyım reglı belırtılerım basladı
cnm az kalmıs hakkında hayırlısı olsun rabbım gonlune gore versın ıns
arkadaslarım lutfen bızler ıcınde dua edın bızlerde hamıle olanların cınsıyetlerı ıcın edıyoruz dua dua dua dua regl oluyorum morelım sıfır:2:
günaydın umut, iyi olmaya çalışıyorum. adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum. acaba hamilemiyim değilmiyim diye beklemedeyim bakalım. sen nasılsın ?
regli tarihim 24 aralık. 9 gün var daha . inşallah hayırlı sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir.
muhabbet almış başını gitmiş neyse osmanda bitti artıkın nasılsınız arkadaşlar
cnm ben reglı oldugum ılk gunden say ornegın 7.cı gun bıttı 8 9 10 11 bırlıkte olduk bız.arkadasımda reglısı 5 gun surmus 11.cı gun olmus yanı reglı bıttıkten 5 gun sonra onun benımde bıter bıtmez sık ılıskı ama su varkı ıkımızınden yumuartlamadan 5 6 gun once olmus ıstereglınin günün ilk gününden itibaren 5.6.günmü yoksa reglı bitiminin 5. 6. günümü canım tam olarak acaba?
6.cı cnm saqol cnm haklısında ınsanın elınde deqılkıboncuk senın kaçıncı denemen bebek için .buarada moralını bozma rabbım hayırlıısnı versın belkı böylesı hayırlı
cnm cok ısterdımde atesım dustu bırde gogsumden sut gelıyor prolaktınım yukselmıs ımkansızMoralini bozma canım belki hamilesindir adet belirtileriyle aynı belirtiler oluyor biliyorsun. Ama değilse de Allah geliş saatini ayarlamıştır inşallah stres yapmamaya çalış.
cnm ıns hamılesındır gunler gecmek bılmıyor degılmı beklıyoruz beklıyoruz sonra regl oturbu sefer ovulasyon gunu bekle umarım bundan sonrkaı bekleyısın cınsıyet ıcın olurgünaydın umut, iyi olmaya çalışıyorum. adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum. acaba hamilemiyim değilmiyim diye beklemedeyim bakalım. sen nasılsın ?
cnm bu ayı es gectın yanı hayırlısı olsun hakkında ben sana kocısl barıs demıstım :)bende aynı henüz bişey yok :)
deneme fakan olmadı zaten
ne kadar kaldı senin ???
cnm onların mavı ve yesıl olanları var mavısıne bozuk dıolar yesıle ıı dıolar ama nekadar dogru bılemıyorumgünaydın kızlar ancak geçmişi okudum geldim ama kimse yok umut bile gitmişnasılsınız bugün burda kar yağmış gece sabah bir uyandım çatıların üstü kar kaplı yarın daha çok yağacakmış diyorlar çok çok yağsada tatil verseler iki gün
sol kasığımda hep bir batma oluyor dün akşam ovülasyon testi yaptım negatif çıktı ama coretests olandan hiç güvenmiyorum ben o testlere ya gg den almıştım çakmamı acaba
Osmanda bitti derken?
osman kim dizi falan mı
boncuk adetine kaç gün var ? neden düştü ateşin ?
cnm onların mavı ve yesıl olanları var mavısıne bozuk dıolar yesıle ıı dıolar ama nekadar dogru bılemıyorum
evet cnm orasıBoncuk mavi yeşil derken neresiymiş yeşil olan yeri test çubuğunun tutma yeri var orası yeşil acaba ordan mı bahsediyorlar
kız sen bana taktın adet olcam dıyorum kana gıdemem agrılarım basladı benımmmboncukk yaaaa bı kan testı yaptır ıste cnmm ya..
cnm sagol vallahı ben hıcte merak etmıyorum daha once burda takılıyormus zahmet edıp grıp haber verebılrıdı mujdesını herkes paylasırdı ama o gerek duymadıysa bende merak etmıyorum acıkcası .Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.kızlar bu arada elara, gamzeyi merak ediyordunuz, elaradan haberim yok ama gamzenin eşinin tayini çanakkaleye çıkmış , taşınma telaşıyla uğraşıyor. taşınmak kadar zor birşey yok. şimdi ne çok yorulacak gamzecim.
bu arada matematiği merak edenler için oğlu oluyormuş kesinleşmiş, darısı tüm isteyenlere.
günaydın kızlar ancak geçmişi okudum geldim ama kimse yok umut bile gitmişNasılsınız bugün burda kar yağmış gece sabah bir uyandım çatıların üstü kar kaplı yarın daha çok yağacakmış diyorlar çok çok yağsada tatil verseler iki gün
sol kasığımda hep bir batma oluyor dün akşam ovülasyon testi yaptım negatif çıktı ama coretests olandan hiç güvenmiyorum ben o testlere ya gg den almıştım çakmamı acaba
kızlar bu arada elara, gamzeyi merak ediyordunuz, elaradan haberim yok ama gamzenin eşinin tayini çanakkaleye çıkmış , taşınma telaşıyla uğraşıyor. taşınmak kadar zor birşey yok. şimdi ne çok yorulacak gamzecim.
bu arada matematiği merak edenler için oğlu oluyormuş kesinleşmiş, darısı tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?