bebek cinsiyet belirleme..

İyiyim canım teşk ederim bugün sende yoksun umarım iyisindir bebiş nasıl hareketler başladımı ben iyice hissetmeye başladım

canım ıyıyım sağol 2 gündür sağ tarafımdan kıpırtılarını hissetmeye başladım pıt pıt vuruş yapıyo bağırsak hareketleri değil tecrübeli olduk bu konuda bakalım hayırlısıyla

Çanakkale çok güzel bir yer inşaAllah gamze oğluşunu orda doğurur :81:

Matematiğe çok sevindim muradına erdi inşaAllah bizde ereriz ama gelseydi ve hangi yöntemleri denediğini paylaşsaydı çok sevinirdim geçmiş yazılarında onun şöyle bir yazısı var ben vefalıyımdır diyordu keşke gösterse vefasını

burdayım burdaaaa

kız bir karşılaşamadık ya tüh

Boncukk üzme kendini bence
biraz dinlen iyice yoruldun düşünmekten
ya biraz ara ver yada salıver gitsin ama hiç düşünmeyeceksin :))
hahaha salıver gıtsın heee oda guzelmıs yok ya bı reglı oluyumda planlarım var once prolaktınıme baktırmam sonra tsh eme yanı suanda saglık sorunlarım var once onlar

selam herkese.bir kaç gündür topikte kişi sayısı azaldı,herkesin işi var galiba.
ezel canım senin reglin bitti dimi?benimde sonları inş. siparişin ne zaman gelecek?inş. işe yarar.belki bende alırım sen memnun kalırsan.

hahaha salıver gıtsın heee oda guzelmıs yok ya bı reglı oluyumda planlarım var once prolaktınıme baktırmam sonra tsh eme yanı suanda saglık sorunlarım var once onlar

ne yapayım en son salıveriyorsun zaten benim gibi
bu kızlar nerdeler yawww
sağlık sorunun daha önemli canım ihmal etme
ama sıkma canını zamanı var demekki

Boncukk üzme kendini bence
biraz dinlen iyice yoruldun düşünmekten
ya biraz ara ver yada salıver gitsin ama hiç düşünmeyeceksin :))

aldınmı sonunda
nasıl kullanacakmışsın ????

kız ezel neden aldın ben kullanmayı beceremedım satıyorumgg de 80 lıraya gecen ay aldım bende benden alsaydın herseyı duruyor

Son düzenleme:
boncuk neden topiğe yazmıyorsun satıyorum diye
kız o kadar sordum ovülasyon mikroskopu alıcam falan dedim sen neden kullanamadın ki bunu yavvv baktım matematikte bunu kullanarak hamiş kalmış sen neden beceremedin

boncuk baktım siparişi iptal edebilirmiyim diye burda öyle bir seçenek yok olsaydı iptal ederdim vallah hepsiburadada falan oluyor sipraişi iptal et diye seçenek ama bu sitede bulamadım

boncuk baktım siparişi iptal edebilirmiyim diye burda öyle bir seçenek yok olsaydı iptal ederdim vallah hepsiburadada falan oluyor sipraişi iptal et diye seçenek ama bu sitede bulamadım

tatlım ben bılmıyorum vallahı gg de olduqu ıcın burya yazma geregı duymadım ben kullanamıyorum bılmıyorum denedım bı kac kez ot mot gordum ama cozemedım kasetlere alıstım hemde artık dr kontolu basladı benım o yuzden gereksız kaldı
ayrıca aldıgın yere maıl atıp sıparısı ıptal etmek ıstedıgını yazabılırsın ıptalı olması lasım sen bılırsın yınede cnm ben cok yazdım belkıde sen gormedın

Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...

sen adımı yazarsında ben girmezmiyimmmm
yeni nickin hayırlı olsun ama nemrudun kızı uymamış pek sana
yıl sonu olduğu için artık yoğun olurum ben ama takipteyim
özellikle seniii

canım bu coretests marka kitlerden memnun olmadığını biliyorum
ama ben 15 adet almıştım 5 tane kullanabildim sadece
1 kullanımda hamile kaldım
sonra elimde kalan 10 adetin 5 tanesini
6 aydır gebe kalamayan
bi arkadaşıma gönderdim
şu an o da gebe
elimde kalan diğer 5 taneside
kardeşimi bekliyor
bi kaç ay içinde düşünürse ona vericem
düşünmezse başka birine vericem
lafı nereye bağlıycam
şimdi hal böyle iken almak isteyen olursa yaptığın yorum
çok önemli biliyorsun caydırabilir ...
bu ovulasyon kitinin görevi..... ki hepimiz biliyoruz
yumurta çatlama zamanını tespit etmek..
coretest bunu bende ve arkadaşımda sorunsuz yaptı
olumsuz bi yönde yorum getiren arkadaşlar olursa
ya yanlış uyguluyor yada yumurtalamada problem olduğunu düşünürüm ben
yada testlerin zamanı geçmiştir
bunların dışında tecrübe ettiğim için
kullanacak olanlara tavsiye ederim
hatta reglisi düzenli olanlar için 15 adet çok fazla
5 tane bile yetiyor..

tükrük mikroskobu ben de almıştım ta 98 de 40 mılyon werdim hic bi işe yaramıyo attım çöpe:95:

araştırdım şimdi müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsiniz diyor mailler dikkate alınmıcak diyor
neyse arkadaşların bilgisi olsun bundan sonra almak isteyen seni bulsun

buqun orucluyum cumaya kadar tutucam ıns.
aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .Dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.Bu mubarek muharem ayının Sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin

kız sen nerlerdesin bakiiimmm bak şuna baaak ne zamandır ortalarda yok bana laf yetiştirmeye gelmiiişşşş kaç haftalık oldun sen bakiiiim
kız şaka bir yana daha önce bende yazdım bu coretest bende iyi sonuç vermedi belki bana öyle denk geldi bilmiyorum ama gelanikten çok memnun kaldım şans işi mesela bu tükürükle yapılan ovülasyonlarda öyle bazıları çok memnun bazıları hiç memnun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…