- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.541
İyiyim canım teşk ederim bugün sende yoksun umarım iyisindir bebiş nasıl hareketler başladımı ben iyice hissetmeye başladım
aaa bu tayinde nerden çıktı aniden
hep beraber yok oldular ya anlamadım valla(
kızlar bu arada elara, gamzeyi merak ediyordunuz, elaradan haberim yok ama gamzenin eşinin tayini çanakkaleye çıkmış , taşınma telaşıyla uğraşıyor. taşınmak kadar zor birşey yok. şimdi ne çok yorulacak gamzecim.
bu arada matematiği merak edenler için oğlu oluyormuş kesinleşmiş, darısı tüm isteyenlere.
burdayım burdaaaa
kızlaaaar nerdesinizzzz yaaaaa biraz önce eczanemizde.com dan ovülasyon mikroskobu siparişi verdim babystart fertil focus marka 120 tl
hahaha salıver gıtsın heee oda guzelmıs yok ya bı reglı oluyumda planlarım var once prolaktınıme baktırmam sonra tsh eme yanı suanda saglık sorunlarım var once onlarBoncukk üzme kendini bence
biraz dinlen iyice yoruldun düşünmekten
ya biraz ara ver yada salıver gitsin ama hiç düşünmeyeceksin :))
hahaha salıver gıtsın heee oda guzelmıs yok ya bı reglı oluyumda planlarım var once prolaktınıme baktırmam sonra tsh eme yanı suanda saglık sorunlarım var once onlar
Boncukk üzme kendini bence
biraz dinlen iyice yoruldun düşünmekten
ya biraz ara ver yada salıver gitsin ama hiç düşünmeyeceksin :))
aldınmı sonunda
nasıl kullanacakmışsın ????
kız ezel neden aldım ben kullanmayı beceremedım satıyorum 80 lıraya gecen ay aldım bende benden alsaydın herseyı duruyor
aynı markamı boncuk ama kredi kartıyla aldım ben 3'e böldürdüm
boncuk baktım siparişi iptal edebilirmiyim diye burda öyle bir seçenek yok olsaydı iptal ederdim vallah hepsiburadada falan oluyor sipraişi iptal et diye seçenek ama bu sitede bulamadım
Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
canım bu coretests marka kitlerden memnun olmadığını biliyorumgünaydın kızlar ancak geçmişi okudum geldim ama kimse yok umut bile gitmişnasılsınız bugün burda kar yağmış gece sabah bir uyandım çatıların üstü kar kaplı yarın daha çok yağacakmış diyorlar çok çok yağsada tatil verseler iki gün
sol kasığımda hep bir batma oluyor dün akşam ovülasyon testi yaptım negatif çıktı ama coretests olandan hiç güvenmiyorum ben o testlere ya gg den almıştım çakmamı acaba
tatlım ben bılmıyorum vallahı gg de olduqu ıcın burya yazma geregı duymadım ben kullanamıyorum bılmıyorum denedım bı kac kez ot mot gordum ama cozemedım kasetlere alıstım hemde artık dr kontolu basladı benım o yuzden gereksız kaldı
ayrıca aldıgın yere maıl atıp sıparısı ıptal etmek ıstedıgını yazabılırsın ıptalı olması lasım sen bılırsın yınede cnm ben cok yazdım belkıde sen gormedın
sen adımı yazarsında ben girmezmiyimmmm
yeni nickin hayırlı olsun ama nemrudun kızı uymamış pek sana
yıl sonu olduğu için artık yoğun olurum ben ama takipteyim
özellikle seniii
canım bu coretests marka kitlerden memnun olmadığını biliyorum
ama ben 15 adet almıştım 5 tane kullanabildim sadece
1 kullanımda hamile kaldım
sonra elimde kalan 10 adetin 5 tanesini
6 aydır gebe kalamayan
bi arkadaşıma gönderdim
şu an o da gebe
elimde kalan diğer 5 taneside
kardeşimi bekliyor
bi kaç ay içinde düşünürse ona vericem
düşünmezse başka birine vericem
lafı nereye bağlıycam
şimdi hal böyle iken almak isteyen olursa yaptığın yorum
çok önemli biliyorsun caydırabilir ...
bu ovulasyon kitinin görevi..... ki hepimiz biliyoruz
yumurta çatlama zamanını tespit etmek..
coretest bunu bende ve arkadaşımda sorunsuz yaptı
olumsuz bi yönde yorum getiren arkadaşlar olursa
ya yanlış uyguluyor yada yumurtalamada problem olduğunu düşünürüm ben
yada testlerin zamanı geçmiştir
bunların dışında tecrübe ettiğim için
kullanacak olanlara tavsiye ederim
hatta reglisi düzenli olanlar için 15 adet çok fazla
5 tane bile yetiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?