- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.561
buqun orucluyum cumaya kadar tutucam ıns.
Aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.bu mubarek muharem ayının sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin
aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .Dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.Bu mubarek muharem ayının Sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin
aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .Dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.Bu mubarek muharem ayının Sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin
bence en saglam yolu yumurta takıbı onunda nesı zor dr gıt gel baktır hahahahaha:)
canım ultrasonla yumurta takibinde o sopa gibi şeyi alttan sokup bakmıyor dimi normal karnını açıp bakıyor
tabi tabi karnından bakıyorrrr
umut şükür gelebildin nerdesin sen kız
tabi tabi karnından bakıyorrrr
ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum galiba :)
benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm
sen şimdi benimle dalgamı geçiyorsun
geç dalganı bakalım sende görürsün o sapyı bi gün
amin senin haznende çok bizlere de wer ya rabbimmmmmmmmmmAllahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!
Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Amin...
Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!
Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...
Amin...
benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?