bebek cinsiyet belirleme..

banadaaaaaaaaaa

amin...allah kabul etsin cnm..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bence en saglam yolu yumurta takıbı onunda nesı zor dr gıt gel baktır hahahahaha:)

canım ultrasonla yumurta takibinde o sopa gibi şeyi alttan sokup bakmıyor dimi normal karnını açıp bakıyor

amin arkadaşımmm

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...

Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!

Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...

Amin...

benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm

amin senin haznende çok bizlere de wer ya rabbimmmmmmmmmm

ezelcım bellıkı sen daha hıc bırsey gormemıssın ıns gormezsınde cnm :)
cunku o sopa dedıgın sey en normalı en acısızı ınan bana
bende ılk evlendıgım sene yara cıktı sırf o sopadan korktugumdan gıtmedım bekledım bekledım bırgun mecbur kaldım gıttıgım gun sok ustune sok catala cık smear yapıl parca alın sora o soku atlatamadan gıttım rahım fılmı vs ınan bana o kamera enbasıtı anlamıyorsun bıle ustelık catalda bakmadıgı ıcın daha rahat oluyorsun

aminnnnnnnnnn.... ne güzel dua etmişsin cnm allahım sen kabul et edilen duaları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…