- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.581
hoşgeldin canım
adetlerim düzensiz derken nasıl mesela _?
oooooo ben kaçkere gördüm o sopayı
ezelcım bellıkı sen daha hıc bırsey gormemıssın ıns gormezsınde cnm :)
cunku o sopa dedıgın sey en normalı en acısızı ınan bana
bende ılk evlendıgım sene yara cıktı sırf o sopadan korktugumdan gıtmedım bekledım bekledım bırgun mecbur kaldım gıttıgım gun sok ustune sok catala cık smear yapıl parca alın sora o soku atlatamadan gıttım rahım fılmı vs ınan bana o kamera enbasıtı anlamıyorsun bıle ustelık catalda bakmadıgı ıcın daha rahat oluyorsun
30 35 40 gun arayla önden kahwe rengı akıntı 2 3 gun sonra 7 8 gun kanama sonra 2 3 gun tekrar leke yanı 12 gun felan kırlıyim belli olmuyo ki
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!
Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Amin...
cnm ya ıns olmam bılemıyorum daha 5 gunum var ama sancılarım nasıl var anlatamam barız reglı sancıları ıste bırde tek umudum goguslerımın acımamasıydı odu oldu tam oldu saqlık olsun hayırlısıboncukcuğum adet oldunmu insallah olmassın cnm
cnm ya ıns olmam bılemıyorum daha 5 gunum var ama sancılarım nasıl var anlatamam barız reglı sancıları ıste bırde tek umudum goguslerımın acımamasıydı odu oldu tam oldu saqlık olsun hayırlısıboncukcuğum adet oldunmu insallah olmassın cnm
cnm ya ıns olmam bılemıyorum daha 5 gunum var ama sancılarım nasıl var anlatamam barız reglı sancıları ıste bırde tek umudum goguslerımın acımamasıydı odu oldu tam oldu saqlık olsun hayırlısı
testte yabtımn sabah ______-- :)))
cnm ya ıns olmam bılemıyorum daha 5 gunum var ama sancılarım nasıl var anlatamam barız reglı sancıları ıste bırde tek umudum goguslerımın acımamasıydı odu oldu tam oldu saqlık olsun hayırlısı
testte yabtımn sabah ______-- :)))
ezel sen kac yasındasın kac cocugun warbenimde öyle oluyor adetten önce kahverengi gelmiyor ama adetten sonra çok uzun süre geliyor bak mesela bende geçen hafta pazartesi adet gördüm 6 aralıkta 3 gün normal adet geldi sonra hep kahverengi akıntı hatta bugün hala akıntı var
boncuk bence dah çıkmamış olabilir idrarda bekle biraz daha
ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar 3 gün geriden geliyor doktorum olabilir bariz bir fark değil dedi
ezel sen kac yasındasın kac cocugun war
kız sen nerlerdesin bakiiimmm bak şuna baaak ne zamandır ortalarda yok bana laf yetiştirmeye gelmiiişşşşkaç haftalık oldun sen bakiiiim
kız şaka bir yana daha önce bende yazdım bu coretest bende iyi sonuç vermedi belki bana öyle denk geldi bilmiyorum ama gelanikten çok memnun kaldım şans işi mesela bu tükürükle yapılan ovülasyonlarda öyle bazıları çok memnun bazıları hiç memnun değil
cnm hamilemisin allah sağlılı hayırlı doğumlar nasip etsin...cinsiyeti bellimi
yıl sonu yoğunluktan kafayı
kaldıramıyorum .. 2 dk girdim abiye gibi
topikte önemli olanları emdim1-2 bişi
yazdım işte .... ama bakıyorum herkes arazi olmuş
gamzenin taşınma telaşı varmış
eceyi merak ediyorum .. elarada girmiyormuş
gurbet zaten iyice boşladı ....
ben 10+6 olmuşum sanırım .. cetvelden
takip ediyorum .. ocağın ilk
haftası gidicem
2 li test için büyük ihtimal
kesin olmamakla beraber cinsiyet söyler
abiye gibim emiyosun demek
Allah iyiliğini versin senin
ayyy kız siz doktora gidicem deyince ben heycanlanıyoruummm ooff yaaa
Allahın izniyle darıyacak inş. senin başınada
hele hele senle kocanın maşallahı var
ben ekimde gebe kaldım o ayda zaten 2 kez oldu
ondan beride bi elin parmaklarını geçmez
karı koca oluşumuz düşün yani durumun vahimliğini
Ezellllllllllllllllll nası annıcaz bız pekı yum. çat gununuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?