bebek cinsiyet belirleme..

oooooo ben kaçkere gördüm o sopayı

şimdi ben sana bi sopa göstericem osmanlı sopası

kız sopayı gördüm çatalada yattım da benki bi daha göstermezler diyordum yumurta takibinde de gösteriyorlarmış ne edelim kısmet yiycez artık sopamızı :18:

30 35 40 gun arayla önden kahwe rengı akıntı 2 3 gun sonra 7 8 gun kanama sonra 2 3 gun tekrar leke yanı 12 gun felan kırlıyim belli olmuyo ki

benimde öyle oluyor adetten önce kahverengi gelmiyor ama adetten sonra çok uzun süre geliyor bak mesela bende geçen hafta pazartesi adet gördüm 6 aralıkta 3 gün normal adet geldi sonra hep kahverengi akıntı hatta bugün hala akıntı var

Emeğine sağlık canım
inşaallah kabul olur dualarımız

negatifmi çıktı cnm.. vakti zamanı gelmemiş demekki cnm adet düzensizliğin varmı

boncuk bence dah çıkmamış olabilir idrarda bekle biraz daha
ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar 3 gün geriden geliyor doktorum olabilir bariz bir fark değil dedi

ezel sen kac yasındasın kac cocugun war

yıl sonu yoğunluktan kafayı
kaldıramıyorum .. 2 dk girdim abiye gibi
topikte önemli olanları emdim 1-2 bişi
yazdım işte .... ama bakıyorum herkes arazi olmuş
gamzenin taşınma telaşı varmış
eceyi merak ediyorum .. elarada girmiyormuş
gurbet zaten iyice boşladı ....
ben 10+6 olmuşum sanırım .. cetvelden
takip ediyorum .. ocağın ilk
haftası gidicem
2 li test için büyük ihtimal
kesin olmamakla beraber cinsiyet söyler

abiye gibim emiyosun demek
Allah iyiliğini versin senin
ayyy kız siz doktora gidicem deyince ben heycanlanıyoruummm ooff yaaa

abiye gibim emiyosun demek
Allah iyiliğini versin senin
ayyy kız siz doktora gidicem deyince ben heycanlanıyoruummm ooff yaaa

Allahın izniyle darıyacak inş. senin başınada
hele hele senle kocanın maşallahı var
ben ekimde gebe kaldım o ayda zaten 2 kez oldu
ondan beride bi elin parmaklarını geçmez
karı koca oluşumuz düşün yani durumun vahimliğini

kız sorma bizede olan oldu bu soğuklar belimizi büktü değil fiki fiki yerimizden kıpırdamaya korkar olduk evimizde sobalı zaten gecen hafta pazartesi adet gördüm araya o girdi sonra cuma günü nezle oldum uzak durduk kısacası günlerdir tık yok dün gece niyetlendik ama benimki öyle bir geçer zamankiyi izlemeden yerinden kıpraşmıyor o bitincede geç oldu dedim benim uykum geldi yattık gerçi o benden önce uyudu sokulayım dedim baktım horluyor uyanacağı yok bu geceyede Allah kerim

Ezellllllllllllllllll nası annıcaz bız pekı yum. çat gununuuuuuuuuuuuuuuu

vallah canımm adetler düzensiz olunca çok zor oluyor ne zaman yumurtlayacağını bilemiyorsun işte onun için ben ovülasyon mikroskopu sipariş verdim sınırsız tükürükle kullanıyorsun 120 tl ama bide idrardan bakılanlar var onların fiyatları uygun gitti gidiyorda satılıyor bir göz at istersen adettin 14. günü falan başlıyorsun belirtilere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…