bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar nasılsınız giremiyorum şöyle bi bakıyım dedim elara ece falan nerdeler yoklar snaırım buarada matematik arkadaşımızı kutlaırm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
yeşil yolll burdamısın gittinmi doktora nededi çok merak ettim seni......

yani herşeyimiz modalı tavuklar bıle düzenli yumurtluy onu bıle beceremiyozzzz pehhh:84:

boncuk allah sanada senin gibi isteyen herkese en kisa zamanda gönlünüze göre versin.ama ben bir yerde okumustum karbonatli su ile vajinani yikadiktan sonra iliskiye gir. birde maydonoz kuru var ilgilenirsen benim bir arkadasim böyle hamile kaldi

Kaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrr önce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı

Sude soylem,momof2,boncuk,nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin

sAOLL canımmm bende eve gelir gelmez size yazdımmm :))

çok sevinndiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

Hadi gözün aydınnn yeşil yooolllllllllllll
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli evlat versin

tabi alıştın erkenden yapmaya o saate geç geldi sana
çocuk olduktan sonra 1-2 de yapacan artık

inanmıyorummmm çok sevindimmm
darısı başımıza
Allah analı babalı büyütsün canım
eşine söylednmiiii ay çok sevindim valla

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
yeşil yol tekrar tekrar tebrikler

bide neler yaptığını tekrardan bi yazsana kız yöntemlerin hangilerini denedin hadi öptüümmm

ay ALLAH razı olsun canım ya yüreğine sağlık rabbım bu yolda bunaltmasın kımseyı isteyene versın sağlıklıca inş.

selam kızlarrr
annemdeyim size haber veriyim diye geldimm
modemm bozuldu tamire verdikk hala gelmediii
bugünn eşimmm getirirse girerimm gelmezse bi kac gün daha giremicem
sizlerde iyiisniz inşallahhh
gecmişi okuyamıorum pc cok agır calışıyorrr

bu arada abimin eşi hamile:)
bi kac aydr deniorlardı olmuyorduu.neyseki bu ay güzel haberini aldık
darısı sizlere olsun inş
bioritim kıza yatkın
çin takvim kız
adet döngüsü 30 ,adetten hemen sonraki 2 gün ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş.buna görede kızz oluyor
ama sag kasıgında sancı varr buna görede erkekkk
rus takmine göre erkek

bekleyip grcez bakalımmm sonuclarınıı:) kız erkek farketmezz saglıklı hayırlı bi bebek olsunnn inş.
ayyy halaaa oluyorummm cok mutluyummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
gurbet zaten iyice boşladı ....
ben 10+6 olmuşum sanırım .. cetvelden
takip ediyorum .. ocağın ilk
haftası gidicem
2 li test için büyük ihtimal
kesin olmamakla beraber cinsiyet söyler

yettim canim ne haber ne edinnnn herkes iyidir umarimmmm valal pc bozuldu dandik pcyle yazmasi cok zor arada girip okuyom sizi iste o kadan asilcim 4 aylik olmadancinsiyet solemezler hem soleseler bile 4 aydan sonra kesinlik kazaniii yavrummmm insallh gonlundeki karnina dolarr canimm

çok güzel bir haber allah tamamını erdirsin ilk bebekleri olucak sanırım ne heyecan vardır şimdi
yeşilyolun ve matematiğinde oğluşları geliyomuş bugün haberler güzel yaaww allah bozmasın....

elara gurbetgüzeli gamze ece yoksunuz yaaa nerdesiniz kızlar başka topik açtılarda gittilermi haber vermeden diyolar

elara tebrikler hala oluyormuşsun.harika bir duygu ben biliyorum:)
sende yakında bebek düşünüyordun.kuzenler yaşıt ve arkadaş olurlar ilerde ne güzel...

tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…