- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.601
vallah canımm adetler düzensiz olunca çok zor oluyor ne zaman yumurtlayacağını bilemiyorsun işte onun için ben ovülasyon mikroskopu sipariş verdim sınırsız tükürükle kullanıyorsun 120 tl ama bide idrardan bakılanlar var onların fiyatları uygun gitti gidiyorda satılıyor bir göz at istersen adettin 14. günü falan başlıyorsun belirtilere göre
selam kızlar nasılsınız giremiyorum şöyle bi bakıyım dedim elara ece falan nerdeler yoklar snaırım buarada matematik arkadaşımızı kutlaırm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
yeşil yolll burdamısın gittinmi doktora nededi çok merak ettim seni......
Kaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrrönce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı
Sude soylem,momof2, boncuk, nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin
kız sorma bizede olan oldu bu soğuklar belimizi büktü değil fiki fiki yerimizden kıpırdamaya korkar olduk evimizde sobalı zaten gecen hafta pazartesi adet gördüm araya o girdi sonra cuma günü nezle oldum uzak durduk kısacası günlerdir tık yok dün gece niyetlendik ama benimki öyle bir geçer zamankiyi izlemeden yerinden kıpraşmıyor o bitincede geç oldu dedim benim uykum geldi yattık gerçi o benden önce uyudu sokulayım dedim baktım horluyor uyanacağı yok bu geceyede Allah kerim
Kaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrrönce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı
Sude soylem,momof2, boncuk, nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin
tabi alıştın erkenden yapmaya o saate geç geldi sana
çocuk olduktan sonra 1-2 de yapacan artık
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!
Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Amin...
sAOLL canımmm bende eve gelir gelmez size yazdımmm :))
gurbet zaten iyice boşladı ....
ben 10+6 olmuşum sanırım .. cetvelden
takip ediyorum .. ocağın ilk
haftası gidicem
2 li test için büyük ihtimal
kesin olmamakla beraber cinsiyet söyler
bu arada abimin eşi hamile:)
bi kac aydr deniorlardı olmuyorduu.neyseki bu ay güzel haberini aldık
darısı sizlere olsun inş
bioritim kıza yatkın
çin takvim kız
adet döngüsü 30 ,adetten hemen sonraki 2 gün ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş.buna görede kızz oluyor
ama sag kasıgında sancı varr buna görede erkekkk
rus takmine göre erkek
bekleyip grcez bakalımmm sonuclarınıı:) kız erkek farketmezz saglıklı hayırlı bi bebek olsunnn inş.
ayyy halaaa oluyorummm cok mutluyummmm
yettim canim ne haber ne edinnnn herkes iyidir umarimmmm valal pc bozuldu dandik pcyle yazmasi cok zor arada girip okuyom sizi iste o kadan asilcim 4 aylik olmadancinsiyet solemezler hem soleseler bile 4 aydan sonra kesinlik kazaniii yavrummmm insallh gonlundeki karnina dolarr canimm
selam kızlarrr
annemdeyim size haber veriyim diye geldimm
modemm bozuldu tamire verdikk hala gelmediii
bugünn eşimmm getirirse girerimm gelmezse bi kac gün daha giremicem
sizlerde iyiisniz inşallahhh
gecmişi okuyamıorum pc cok agır calışıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?