- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.621
Kaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrrönce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı
Sude soylem,momof2, boncuk, nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin
boncuk bence dah çıkmamış olabilir idrarda bekle biraz daha
ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar 3 gün geriden geliyor doktorum olabilir bariz bir fark değil dedi
Canım benim çok sevindim Allah dualarını kabul etmiş. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın oğlunu. Mutluluğun daim olsun inşallah.Kızlar çok saolunn Allah banada sizin oğluşlarınıza sevinecegim günü gösterir en kısa zamanda inşallah EZEL biz geçen yıl 2ay denedik olmadı sonra hazır değilim zaten deyip bırakmıştım ben bu yaz annemlere gittim uzunca bir süre orda kaldım ara ara evime geldim ayrı şehirler oldugu için haliyle özlemişiz :78::78:sadece bir kez korunmasız birliktelik oldu sabaha karşı uyku arasıhiç aklımda falan yoktu batım gnüm epey geçiyorr 10 güne yaklaştım olmadı bir test yaptımki hamileyim
iyki böyle olmuş çünkü adet zamanı olcammı olmayacamı stresi de çok kötüü iyi bilirim
Ama bulardan öncesi dualarım var inanın bildigim dilek dualarını ( bir çok namazlı namazsız ) 5.6 yıldır yapıyordum ve hiç cesaret edemiyordum hamile olmaya yağmur yağarkenn çokk balkona çıkıp dua etmişimdir en çokta güvendigim Allahım bana bir erkek evlat ver adını Muhammed koyummm..... diye bir dua var onu yaptım ve oğlumun adı Muhammed şükrü inşallahhh
şükrü kayın pederin adıRahmetli nur içinde yatsın onuda unutmaylım dedik
Lafı uzatmayım Öncelikle dua DUA DUA sonrasında tek ilişki inanın gerisini sizlerın sayesinde öğrendim karbontlı suyu , diyet listelırıni falan bılmıyordum
Bu arada banada elara bioterıme bakmıştı ilişki günüm çok nt olmasada tahmini olarak hatıladıgım günlerdede oğlan çıkmıştı
Elara canım yegeninizi iyi günlerde güle güle büyütün canım hala olmak çok farklı gerçekten :))
Cümleden iyi akşamlarrr Allaha emanet olun
buqun orucluyum cumaya kadar tutucam ıns.
aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .Dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.Bu mubarek muharem ayının Sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin
Kızlar çok saolunn Allah banada sizin oğluşlarınıza sevinecegim günü gösterir en kısa zamanda inşallah EZEL biz geçen yıl 2ay denedik olmadı sonra hazır değilim zaten deyip bırakmıştım ben bu yaz annemlere gittim uzunca bir süre orda kaldım ara ara evime geldim ayrı şehirler oldugu için haliyle özlemişiz :78::78:sadece bir kez korunmasız birliktelik oldu sabaha karşı uyku arasıhiç aklımda falan yoktu batım gnüm epey geçiyorr 10 güne yaklaştım olmadı bir test yaptımki hamileyim
iyki böyle olmuş çünkü adet zamanı olcammı olmayacamı stresi de çok kötüü iyi bilirim
Ama bulardan öncesi dualarım var inanın bildigim dilek dualarını ( bir çok namazlı namazsız ) 5.6 yıldır yapıyordum ve hiç cesaret edemiyordum hamile olmaya yağmur yağarkenn çokk balkona çıkıp dua etmişimdir en çokta güvendigim Allahım bana bir erkek evlat ver adını Muhammed koyummm..... diye bir dua var onu yaptım ve oğlumun adı Muhammed şükrü inşallahhh
şükrü kayın pederin adıRahmetli nur içinde yatsın onuda unutmaylım dedik
Lafı uzatmayım Öncelikle dua DUA DUA sonrasında tek ilişki inanın gerisini sizlerın sayesinde öğrendim karbontlı suyu , diyet listelırıni falan bılmıyordum
Bu arada banada elara bioterıme bakmıştı ilişki günüm çok nt olmasada tahmini olarak hatıladıgım günlerdede oğlan çıkmıştı
Elara canım yegeninizi iyi günlerde güle güle büyütün canım hala olmak çok farklı gerçekten :))
Cümleden iyi akşamlarrr Allaha emanet olun
inanmıyorummmm çok sevindimmm
darısı başımıza
Allah analı babalı büyütsün canım
eşine söylednmiiii ay çok sevindim valla
buqun orucluyum cumaya kadar tutucam ıns.
aksam abdest aldım ve 113 tanede fatıha okudum .Dua ıcın gurbetıme tsk edıyorum.
Rabbım ıns bana saglıklı bır erkek evlat ve burda kız ısteyene saglıklı kız erkek ısteyen saglıklı erkek evlat versın ıns.Bu mubarek muharem ayının Sevgılı peygamberımızın yuzu suyu hurmetıne dualarımı kabul et yarabbım ınssssssssss amin
Yeşilyol canımmmmm tebrikederimm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Valla çok sevindim darısı isteyen herkese inş.
Boncuk duan çok güzeldi duygulandırdı beni Allah kabul etsin ibadetlerinide dualarınıda
Elara tebrik ederim hala oluyomuşsun bende teyzeyim ama daha hala olamadım güzel bi duygudur Allah tamamına erdirsin Hmmm Başka kime ne yazıcaktım acaba normal giriş yapmışım o yüzden işaretliyemedim şimdide unuttum hatırladıkça yazarım hıı buarada hayırlısı olsun ama gamzeye üzüldüm yaa bu kış gününde kısmetleri ordaymış demek hayırlısı
Kızlar ben dayanamıyorum ya yarın büyük ihtimal doktora giderim gelince yazarım kızıcak doktorum ama dayanamadım geldim derim valla hayırlısı bakalım öpüyorum hepinizi
Güzelim seni çok iyi anlıyorum. Eşim müsade etse bende bi dakka durmayacağım. Meraktan çatlamak üzereyim. sonucu kesinlikle buradan paylaş emi... Allah gönlüne göre versin güzelim. Senin sonucu çok merak ediyorum. Malum beraber aynı testi uyguladık. Umarım doğrudur şu test sonucu yaa
Bitanem çok ama çok sevindim. Rabbim hepimize gönlümüze göre sağlıklı evlatlar bağışlasın. seninde erkek evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Bende her namaz kıldığımda dua ediyorum. Rabbim inşallah Efendimiz'in (S.A.S.) yüzü suyu hör*****e dualarımızı kabul eder... Amin... BU arada kaç haftalık hamilesin canım ? Doktor kesin söyledi dimi ? Oğluşunun pipisini gördün net yani dimi?
Aminn canım
Allahım inşallah peygamberimizin hür*****e dualarını kabul eder
Aslında doktor bana 14 haftalıkken %90 erkek dedi ama 75 gramdı ozamanlar %99 diyemem çok küçük dedi Birde bizim mayıs annelerınde falan cinsiyetler degişmişti
ben hiç güvenemedim eskisinden daha çok stres yarattı bende şimdi 19 haftama girmişiz 2 ayrı doktorda erkek dedi tabikiiAllah bilir yinede
Stresli dönem bitti artık hamileliğininde oğluşununda tadını çıkar
Güzelim seni çok iyi anlıyorum. Eşim müsade etse bende bi dakka durmayacağım. Meraktan çatlamak üzereyim. sonucu kesinlikle buradan paylaş emi... Allah gönlüne göre versin güzelim. Senin sonucu çok merak ediyorum. Malum beraber aynı testi uyguladık. Umarım doğrudur şu test sonucu yaa
canım sen 17 haftalıksın galiba...sen dr'a gitsen %95 söylerler cinsiyetini...benim kızıma 16. haftada dr %95 kız demişti20. haftada en kesin tabiiii
zaten adama kızsa söyle değilse sonsuza kadar sus demiştim...adamcağızda gülmüştü...
canım sen 17 haftalıksın galiba...sen dr'a gitsen %95 söylerler cinsiyetini...benim kızıma 16. haftada dr %95 kız demişti20. haftada en kesin tabiiii
zaten adama kızsa söyle değilse sonsuza kadar sus demiştim...adamcağızda gülmüştü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?