- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.641
ne yani canım bende adama erkekse söyle yoksa sonsuza dek konuşma mı diyeyim ?
Yinede gitmeye korkuyorum .. ya kesin değil emin değilim yada kızdır derse *?
cnm mrb senin 2.bebeğin kızmı oldu bi yöntem yaptınmı banada yardımcı olursan çok sevirim.......
evet ben sık ilişki ve yorumcunun takvimine göre yaptım kızı...kız denen günlerde ilişki oldu erkekk denen günlerde ve hem kız hem erkek denen günlerde vardı onlarda asla ilişki olmadı...burda ki çoğu yöntemi bilmiyodum, bilseydim süper olurdu...
benim kızda da karnım sivriydi ve çok güzelleşmiştim..herkes eminmisin kız oluğuna diyodu..bu yüzden tam 4 dr gittim..allahtan prensesim geldi çok şükrediyorum...herkesin gönlünden bişey geçer ya ben hep kızım olsun istiyodum, ilkinde de kız olsun çok istemiştim ama olmadı...
cnm kaç haftalık hamilesin karnın sivri şişiyosa ,tatlı canın çekiyosa,çirkinleşmeye basladıysan,mide bulantıların çok oluyosa,sağ tarafta yumurtladısan yani kese ultrasonda ters görünür solda görünür ozaman kesin erkektir bende bunlar vardı ve oğlum oldu
3 kız doğurdum canım. 3 ündede kusmaktan gına gelmişti. doğuma giderken bile kusmuştum o derece yani. canım hep tatlı çekiyordu. kırmızı etten tiksiniyordum. demekki bu tespitler herkes için doğru değil. bu hamileliğimde ise kırmızı ete bayılıyorum. kusmalarım bitti gibi. anlayacağın hamileliğimden bişi anlamadım canım.. bilmemki sen ne dersin bu işe ?
ne yani canım bende adama erkekse söyle yoksa sonsuza dek konuşma mı diyeyim ?
Yinede gitmeye korkuyorum .. ya kesin değil emin değilim yada kızdır derse *?
hmm demek herkezin bünyesine göre değişiyo bu hamileliğin diğerlerinden farklıysa ozaman kesin erkektir
peki cnm yumurtlama gününde girdinmi ilişkiye genelde erkek olur derler yumurtleme gününde girilince ben hemile kalmak için yumurtlama günümde girmiştim erkek oldu o takvim nasıl bişey cnm
walla diğerlerinde de kustum bundada kustum. ama bu hamileliğimdeki kusmalarım eski hamileliklerimdeki gibi şiddetli değil. hatta son bir iki gün kesildi gibi bişi. kızlarda kusarlarsa erkeklerde kusmazlar diye biliyorum. bundada başlarda kustuğumdan kız diiye şüpheleniyorum.
bunun aslı astarı varmıdır canım ?
iyi geceler kızlar. en iyisi yatmak herhalde. herşeyi unutuyor insan.... Tatlı rüyalarrrrrr
cnm hadı hayırlısı okadardan bırsey olmaz ıns sende bır oglan haberıyle gelırsın tez zamandaboncuk bence dah çıkmamış olabilir idrarda bekle biraz daha
ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar 3 gün geriden geliyor doktorum olabilir bariz bir fark değil dedi
cnm saqolamın ıns hepımız.karbonatlı suyu degılde karbonatı yabtım bu ay ama ben maydonoz ıcemem yıyemıyorumkı ıcıyımcok sagolasınboncuk allah sanada senin gibi isteyen herkese en kisa zamanda gönlünüze göre versin.ama ben bir yerde okumustum karbonatli su ile vajinani yikadiktan sonra iliskiye gir. birde maydonoz kuru var ilgilenirsen benim bir arkadasim böyle hamile kaldi
cnmmm yaa nasıl sevındım anlatamam rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns sıadakı guzelhaberler cınsıyetı ogrencek arkadaslarımdan da gelırKaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrrönce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı
Sude soylem,momof2, boncuk, nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin
cnmhosgeldın ozledım vallahııı.tebrık ederım Rabbım tamamına erdırsın ınsbu arada abimin eşi hamile:)
bi kac aydr deniorlardı olmuyorduu.neyseki bu ay güzel haberini aldık
darısı sizlere olsun inş
bioritim kıza yatkın
çin takvim kız
adet döngüsü 30 ,adetten hemen sonraki 2 gün ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş.buna görede kızz oluyor
ama sag kasıgında sancı varr buna görede erkekkk
rus takmine göre erkek
bekleyip grcez bakalımmm sonuclarınıı:) kız erkek farketmezz saglıklı hayırlı bi bebek olsunnn inş.
ayyy halaaa oluyorummm cok mutluyummmm
cnm ıyı olmana sevındım sende hosgeldınyettim canim ne haber ne edinnnn herkes iyidir umarimmmm valal pc bozuldu dandik pcyle yazmasi cok zor arada girip okuyom sizi iste o kadan asilcim 4 aylik olmadancinsiyet solemezler hem soleseler bile 4 aydan sonra kesinlik kazaniii yavrummmm insallh gonlundeki karnina dolarr canimm
cnmbenım duzenlı 6 aydır yabtıgım dualar var bı ara yazmıstım bulur yıne yollarım sanaboncuk senin daha böyle bildigin dualar varmi ben hep dua ediyorum ama baska dualarada acigim
sen koy kesını yardımcı oluruz cnm eger resmı tuttugunda soldaysa erkek sagdaysa kız dıyorlaröncekileri okuyana kadar tühhh herkes cikti offf ya yetisemiyorum sizlere ama alisacagim umarim neyse ben su kesedeki konumu soracaktim hani sagda solda olayi usg resmimi buraya koysam daha dogrusu koymaya calissam bana yardimci olurmusunuz
hoşgldin sude.Allah bagışlasın kızlarınıdaaranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Bana dua edin lütfen(
baştan söyleyeyim bioritmimi bilmiyorum.. son adet tarihimin ilk günü : 22 ağustos adetimin bitiş tarihi : 28 ağustos.... ilişkiye girdiğim tarihler 3-4 eylül :)
kızlar banada kız bebek için yöntemlerinizi yazarmısınız ben size bi kaç tane erkek bebek için yazmıştım hadi kızlar bende kız bebiş için yöntemlerinizi bekliyorum paylaşın
maydonoz yenilmiycek haslanip kaynamis suyu bir legene dökülecek uzunca bir etek giyip rahim buhari yapiliyor dayana bildigin isida yapiyorsun buharini rahimine yaklastiriyorsun rahimdeki bütün tikali kanallari aciyor diye biliyorum arkadasim yapti hamile kaldi hatta kist olanlara bile iyi geliyormus sen bilirsin ama denemekten bir sey kaybetmessin
Aminn canım
Allahım inşallah peygamberimizin hür*****e dualarını kabul eder
Aslında doktor bana 14 haftalıkken %90 erkek dedi ama 75 gramdı ozamanlar %99 diyemem çok küçük dedi Birde bizim mayıs annelerınde falan cinsiyetler degişmişti
ben hiç güvenemedim eskisinden daha çok stres yarattı bende şimdi 19 haftama girmişiz 2 ayrı doktorda erkek dedi tabikiiAllah bilir yinede
Günayddııınnn kızlar nerdesiniiizzz
Elaraaa asıl sen nerelerdesin gezentibu topiği bırakıp Seda Sayan'a gitsem şimdiye kadar çatır çatır doğurtmuştu beni hem keçi boynuzu tarifnide sen ondan çalmışsın öyle diyorlar
kızlar gerçekten Elara nerede?gören , duyan , bilen var mı?
4 yaş olsun bence arada.
5-6 da olur amaa en fazla 7'yi geçmesin.
bilemedin 8 olmadı 9 gene olmadı bırak artık uğraşma
matematik bu mikoskopla hamile kalmıştı.ondan sonra bende alıyım dedim ama boncukk memnun kalmadıgını söledi bende vazgectimElara nerdesin yaa lütfen gelince bana cvp yaz Babystart fertilfocus ovülasyon mikroskobu alıcam ne dersin sendce güvenilir bir marka mı
Slmm kızlar sayfaların hızına yetişemezdim ama artık ilerlemiyor nazar deydi kesin elara nerde hala haber yok sanırım gamzecimece bikaç arkadaş daha yok nerdesiniz kızlar gelemiyceniz zaman haber verin çok meraklanıyoruz umarım kötü bişi yoktur Allaha emanet olun hepiniz
kizlar bende hamileyim elara benide ekle istersen 12 haftalik oldu:
kızlar 16 aralık oglusumun dogumgunu bazen sızı n yazısmaları okudukca keske bende yapsaydım dıyorum ama ben korunurken kaldıgım ıcın hanı 2. de asla dusunmedıgım ıcın yapamazdım herhalde kızlar ya doktorum bıle dalga gecıyor bazı zaman bu cınsıyet degısmezmı dedıdıgımde artık ıhtımal yok dıyor ama ben nedense hala belkı kızım olur dıye umıd edıyorum..sızce olurmu dersınız ama pıpıyı cok net grodum ya..
Canim benim nasilda tanirmis arkadasini esimin catlak kuzeni dün ugradi habersizce bende neti kapattim ama gecmisi silmeyi unutmusum neyse ben kahvalti hazirliyordum mutfakta hic sormadan bilgisayari acmis ( daha önce benden izin alarak acmisti ordan bilg.sifresini biliyor ve o zaman gecmisi silmistim o nedenle bi sorun yoktu acmasinda )ve KK yi görmüs direk KK da hosgeldiniz H yaziyo ya orayi görmüs ay sinir oldum Allahtan hemen gördüm kapattim ve cok kizdimve hemen nickimi degistirdim böyle zor olacak herkes tanimiyacak ama ne yapalim bi süre avatraimi degistirmeyecegim ki taninayim ama onuda en kisa zamanda degistirecegim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?