bebek cinsiyet belirleme..

ne yani canım bende adama erkekse söyle yoksa sonsuza dek konuşma mı diyeyim ?

Yinede gitmeye korkuyorum .. ya kesin değil emin değilim yada kızdır derse *?

cnm kaç haftalık hamilesin karnın sivri şişiyosa ,tatlı canın çekiyosa,çirkinleşmeye basladıysan,mide bulantıların çok oluyosa,sağ tarafta yumurtladısan yani kese ultrasonda ters görünür solda görünür ozaman kesin erkektir bende bunlar vardı ve oğlum oldu

cnm mrb senin 2.bebeğin kızmı oldu bi yöntem yaptınmı banada yardımcı olursan çok sevirim.......

evet ben sık ilişki ve yorumcunun takvimine göre yaptım kızı... kız denen günlerde ilişki oldu erkekk denen günlerde ve hem kız hem erkek denen günlerde vardı onlarda asla ilişki olmadı...burda ki çoğu yöntemi bilmiyodum, bilseydim süper olurdu...

benim kızda da karnım sivriydi ve çok güzelleşmiştim..herkes eminmisin kız oluğuna diyodu..bu yüzden tam 4 dr gittim..allahtan prensesim geldi çok şükrediyorum...herkesin gönlünden bişey geçer ya ben hep kızım olsun istiyodum, ilkinde de kız olsun çok istemiştim ama olmadı...

peki cnm yumurtlama gününde girdinmi ilişkiye genelde erkek olur derler yumurtleme gününde girilince ben hemile kalmak için yumurtlama günümde girmiştim erkek oldu o takvim nasıl bişey cnm

3 kız doğurdum canım. 3 ündede kusmaktan gına gelmişti. doğuma giderken bile kusmuştum o derece yani. canım hep tatlı çekiyordu. kırmızı etten tiksiniyordum. demekki bu tespitler herkes için doğru değil. bu hamileliğimde ise kırmızı ete bayılıyorum. kusmalarım bitti gibi. anlayacağın hamileliğimden bişi anlamadım canım.. bilmemki sen ne dersin bu işe ?

hmm demek herkezin bünyesine göre değişiyo bu hamileliğin diğerlerinden farklıysa ozaman kesin erkektir

hmm demek herkezin bünyesine göre değişiyo bu hamileliğin diğerlerinden farklıysa ozaman kesin erkektir

walla diğerlerinde de kustum bundada kustum. ama bu hamileliğimdeki kusmalarım eski hamileliklerimdeki gibi şiddetli değil. hatta son bir iki gün kesildi gibi bişi. kızlarda kusarlarsa erkeklerde kusmazlar diye biliyorum. bundada başlarda kustuğumdan kız diiye şüpheleniyorum.

bunun aslı astarı varmıdır canım ?

peki cnm yumurtlama gününde girdinmi ilişkiye genelde erkek olur derler yumurtleme gününde girilince ben hemile kalmak için yumurtlama günümde girmiştim erkek oldu o takvim nasıl bişey cnm

yumurtlama günü (yani çatlama) girmedim sanırım o gün erkeği gösteriyodu...

takvim: son 3 ay ki adet tarihlerini yazıyosun senin adet döngünü hesaplıyo...hamile kalmak istediğin yılı ve ayı soruyo; o ay adet döngüne göre hangi günler kız hangi günler erkek gösteriyo...

ben ikisinde de kusmadım...herkes buda erkektir diyodu...ama bence bünyeye göre değişiyo herhalde...

öncekileri okuyana kadar tühhh herkes cikti offf ya yetisemiyorum sizlere ama alisacagim umarim neyse ben su kesedeki konumu soracaktim hani sagda solda olayi usg resmimi buraya koysam daha dogrusu koymaya calissam bana yardimci olurmusunuz

kızlar hepınıze cok tsk ederımAllah razı olsun ıns amin dıyorum
boncuk bence dah çıkmamış olabilir idrarda bekle biraz daha
ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar 3 gün geriden geliyor doktorum olabilir bariz bir fark değil dedi
cnm hadı hayırlısı okadardan bırsey olmaz ıns sende bır oglan haberıyle gelırsın tez zamanda
cnm saqolamın ıns hepımız.karbonatlı suyu degılde karbonatı yabtım bu ay ama ben maydonoz ıcemem yıyemıyorumkı ıcıyımcok sagolasın
cnmmm yaa nasıl sevındım anlatamam rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns sıadakı guzelhaberler cınsıyetı ogrencek arkadaslarımdan da gelır
cnmhosgeldın ozledım vallahııı.tebrık ederım Rabbım tamamına erdırsın ıns
cnm ıyı olmana sevındım sende hosgeldın
boncuk senin daha böyle bildigin dualar varmi ben hep dua ediyorum ama baska dualarada acigim
cnmbenım duzenlı 6 aydır yabtıgım dualar var bı ara yazmıstım bulur yıne yollarım sana
öncekileri okuyana kadar tühhh herkes cikti offf ya yetisemiyorum sizlere ama alisacagim umarim neyse ben su kesedeki konumu soracaktim hani sagda solda olayi usg resmimi buraya koysam daha dogrusu koymaya calissam bana yardimci olurmusunuz
sen koy kesını yardımcı oluruz cnm eger resmı tuttugunda soldaysa erkek sagdaysa kız dıyorlar

maydonoz yenilmiycek haslanip kaynamis suyu bir legene dökülecek uzunca bir etek giyip rahim buhari yapiliyor dayana bildigin isida yapiyorsun buharini rahimine yaklastiriyorsun rahimdeki bütün tikali kanallari aciyor diye biliyorum arkadasim yapti hamile kaldi hatta kist olanlara bile iyi geliyormus sen bilirsin ama denemekten bir sey kaybetmessin

hoşgldin sude.Allah bagışlasın kızlarınıda
inşallahhh karındaki bebekkk erkektirr.Allah gönlüne göre hayırlısını versin inş.

baştan söyleyeyim bioritmimi bilmiyorum.. son adet tarihimin ilk günü : 22 ağustos adetimin bitiş tarihi : 28 ağustos.... ilişkiye girdiğim tarihler 3-4 eylül :)

dogum tarihiini ve adet döngünüde yaz cinsiyet konusunda tahminde bulunayım

kızlar banada kız bebek için yöntemlerinizi yazarmısınız ben size bi kaç tane erkek bebek için yazmıştım hadi kızlar bende kız bebiş için yöntemlerinizi bekliyorum paylaşın

sana yöntemleri yollıcamm bugün.

cnm he onu dıyorsun ben onu soganlaolanını duydumnıhayetınde soganda antıbıyotık etkılıymıs ya ılıskıden bır kac saat once yabılıyor koylerde ebeler hatta sıcak tuglaya oturturlarmıs ben bu ay denıycem zaten sogan buharını tsk ederım sagol

oh be neyse rahatladık canım ya.
durduk yerde stres yaptın kendinede bizede:)
artık eminiz yani.rahat olabilirsin.
yarın yaprak ta kesinleştirse o da rahat etse inş

sen seda sayana gidip ben erkek bebek istiyom desen seni direktt bu topige şutlarr emin oll
tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkcü dükkanıymışş:80:

kızlar gerçekten Elara nerede?gören , duyan , bilen var mı?

cm merak etmişin sagolll

4 yaş olsun bence arada.
5-6 da olur amaa en fazla 7'yi geçmesin.
bilemedin 8 olmadı 9 gene olmadı bırak artık uğraşma

hahahah ilahii cok güldümmm

Elara nerdesin yaa lütfen gelince bana cvp yaz Babystart fertilfocus ovülasyon mikroskobu alıcam ne dersin sendce güvenilir bir marka mı
matematik bu mikoskopla hamile kalmıştı.ondan sonra bende alıyım dedim ama boncukk memnun kalmadıgını söledi bende vazgectim
mikroskop için tek markaa clear blue.ebayda cok uygun ben ondan almayı düşünüyorumm
otla motla ugraşamammm.clearblue de direkt gülen yüz cıkıyor
mikroskobu pahalı dersen dijitalinide alabilirisn onlar daha uygun ama ömür boyu kullanımlık degil.

sagol yaprakcım merak etmişinnn

kizlar bende hamileyim elara benide ekle istersen 12 haftalik oldu:

hoşgeldin ,hayırlı olsun bebegin
son adet tarihin
regli döngün
ilişki günlerin
dogum tarihini de yaz cnm

cnm 16 aralıga girdikkk.oglunun dogum gününü kutlarım.Rabbim damat oldugu günleride göstersin inşallahhh.

cnmm nickin hayırlı olsun ama nickini begenmedim yaa(
sana güzel bi nick bulayım istermisin???
ayrıca kuzenine uyuzz oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…