- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.661
inşallahh hamişsindir cnmmbırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa
Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
arkadaşlar benim sat 28 kasım..ilişki günlerim 8 aralık ve 11 aralık...ama ben bu gün göğüslerimin ucunda bi acıma hissettim.....daha erken biliyorum ama belirti olabilir mi..benim daha önce hiç böyle olmazdı.....daha günüme de 10 gün var....sizlerle paylaşmak istedim.....
birde sitede şöyle bir şey okudum ilişkiden 2-3 gün sonra göğüslerde acıma olursa hamile kalmışsın demek miş.....siz bu konuda bildiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz.
herkese selam kızlar....
ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...
aaaaaa gamzenin eşi memur degildiki nasıl tayiini cıkmışşş.ama üzüldüm yaa doktr da bulmuştu o.kızlar bu arada elara, gamzeyi merak ediyordunuz, elaradan haberim yok ama gamzenin eşinin tayini çanakkaleye çıkmış , taşınma telaşıyla uğraşıyor. taşınmak kadar zor birşey yok. şimdi ne çok yorulacak gamzecim.
bu arada matematiği merak edenler için oğlu oluyormuş kesinleşmiş, darısı tüm isteyenlere.
kızlaaaar nerdesinizzzz yaaaaa biraz önce eczanemizde.com dan ovülasyon mikroskobu siparişi verdim babystart fertil focus marka 120 tl
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Yarabbi! Yarabbi! Yarabbi!
Ya Zül Celali Vel Ikram, Ya Hayyu Ya Kayyum
Ya Rabbel Alemiyn, Ya Erhamerrahiymin!
Su mübarek aylarda, su muharrem günü hür*****e bizleri,
güahlarini affettigin kullarindan eyle, amel defterleri sag tarafindan verilecek,
cennetinde agirladigin, üzerine Rah*****i, feyzini, Nurunu sactigin, cesitli ikramlarini sundugun duasi makbul kullarindan eyle...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn, ibadetlerimizi katinda kabul eyle...
Sevgili peygamberin Muhammed Mustafa (sav) hür*****e, onu araya koyarak SENDEN istiyorum, Ey sevgili Peygamberim Seni araya koyarak Rabbimden istiyorum, Bana ve arkadaslarıma saglıklı erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız evlat nasıp et ne olur sefaatci oluver duamin kabulüne...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Amin...
benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm
Kaç gündür strese sokan ,yüzümde sivilcelerinçıkmasına sebeb olan meraktan kurtuldum kızlarrr
Veeeee oğlumm geliyorrrrönce muayene eden dktor sonrada detaylı ultrasyonda bakan uzman erkek dedi takla bile attı gözümün önünde 300 gr olmuş bile teyzoşlarıı
Sude soylem,momof2, boncuk, nilaycansu çok saolun kızlar akşam yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım Rabbim İNŞALLAHHHHHHH sizede nasip etsin
elara tebrikler hala oluyormuşsun.harika bir duygu ben biliyorum:)
sende yakında bebek düşünüyordun.kuzenler yaşıt ve arkadaş olurlar ilerde ne güzel...
tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
Bu arada banada elara bioterıme bakmıştı ilişki günüm çok nt olmasada tahmini olarak hatıladıgım günlerdede oğlan çıkmıştı
Elara canım yegeninizi iyi günlerde güle güle büyütün canım hala olmak çok farklı gerçekten :))
Cümleden iyi akşamlarrr Allaha emanet olun
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Elara tebrik ederim hala oluyomuşsun bende teyzeyim ama daha hala olamadım güzel bi duygudur Allah tamamına erdirsin
Ali agaogluu bi cümle krmuştu cok hoşuma gitmştiisöyle tabi şekerim korkut adamı...
kız desin ne olacak...kız evladı olanın bu dünyada sırtı yere gelmez
öncekileri okuyana kadar tühhh herkes cikti offf ya yetisemiyorum sizlere ama alisacagim umarim neyse ben su kesedeki konumu soracaktim hani sagda solda olayi usg resmimi buraya koysam daha dogrusu koymaya calissam bana yardimci olurmusunuz
herkese iyi geceler ben kactim
yaziyimda öyle cikayim o zaman son adet 16 .09.2010 iliski 29.09.2010 dogum tarihim 10.07.1979 baska ne yazcaktim he birde 26 günde bir adet oluyorum
ıı geceer cnm
elara sagool cnm ıns kısmet ne dıyımkı .benım sanırımprolaktınım artttı gogsumden sut gelıyor onceden epey sıkcamkı gelcektı sımdı hafıf sıksamda gelıyor belkıde guatrılacı yuzundendır bılemıyorum bırde buna uzuldum cnm bakalım 3.cu gunu reglımın yıne gıdıcem ıns adet olmamda gıtmem ya artıkcok doldum olsun ıstıyorum ama arkadasım belırtım yok herzaman reglımden once bacaklarım agrıro var goguslerım basladı yanlardan acımaya ne akıntım var nede baska bırseyım
elara yıgenın gelıyomus saglıkla ve mutlulukla ALLAH tamamına erdırsın
saqol cnmbılıyorum ılacıda ıste dr normal deyıp vermemıstı gogsumden sut gelmesıne ragmende testler normal cıkmıstı sımdı drumu degıstım bakalım o ne dıycek gorucez opuyorum senı ıyı geceler cnmhım anladım cnm.ecee de proklatin için ilac kullanırkenn hamiş kalmştııı.onaa bi sor istersenn hangi ilacıı kullanmışş
tşkler cnmm
ben gıdıyım yatıyım yarında oruc tutucam sımdı bırseyler yedım usudum havalar sogudu vallahı opuyorum sızlerı gorusurz hayırlı geceler
Elara gözünüzaydın hala oluyormuşsun. Sağlıkla gelsin inşallah.
Elaracım h.g yokluğunda Allahtan sayfalar çok birikmedi sizsiz tadı olmuyo buraların ilk sayfaya koymuşsun erkek diye ayyy ne güzell yakışmış Allahım kaldıttırmaz ordan inş yarın bakalım gidicem umarım kesinleşir akşama paylaşırım iyi bakın kendinize öptüm hepinizi
oh be neyse rahatladık canım ya.
durduk yerde stres yaptın kendinede bizede:)
artık eminiz yani.rahat olabilirsin.
yarın yaprak ta kesinleştirse o da rahat etse inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?