bebek cinsiyet belirleme..

yaziyimda öyle cikayim o zaman son adet 16 .09.2010 iliski 29.09.2010 dogum tarihim 10.07.1979 baska ne yazcaktim he birde 26 günde bir adet oluyorum

Son düzenleme:
kizlar yarin yani artik bugün oldu takvim arkasinda okudum ufakta olsa bir alis veris yaparsaniz bütün seneniz bereketli gecermis asure ayi ya onda bilmiyenlere yada unutanlara hatirlatayim

bırde boyle rahmımın ıcıne dogru kısa surelı sancılar gırıp cıkıyor heray gogus yanlarım acırdı bu ay olmadı offf bence ben hamılemıyım acaba yaaaa
inşallahh hamişsindir cnmm
oructa tutmuşsun Allah kabul etsinn

Kizlar bu Elara,gamzem,eceirem,asilmavi,gurbetguzeli neredeler yoksa baska topik actilarda bize haber vermediler oradami takiliyorlar ay bu kadar uzun ayrilik olmaz hadi gelin gayri yoksam dogurmaktan vazmigectiniz kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...

:) cnm sizin gibi agır toplarıı başka topiklerde bulmammm imkansızzzz.biyeree gitmemmm merak etmee

cnm hamile olabilirisnn tabikii.bendede aynı belirtiler olmuştuu.bide meme ucu etrafında beyaz pıtırcıklar varmıı ona bak.kahverenginin üstünde pıtırcıklar kabardıysa buda hamilelige işarett

herkese selam kızlar....

ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...

amin cnm sagoll

aaaaaa gamzenin eşi memur degildiki nasıl tayiini cıkmışşş.ama üzüldüm yaa doktr da bulmuştu o.
neyse hayırlısı olur inşallahhh.
gamzecimmm taşınncaaa bizi ihmal etme cnm.hemen net baglattır lütfennn

kızlaaaar nerdesinizzzz yaaaaa biraz önce eczanemizde.com dan ovülasyon mikroskobu siparişi verdim babystart fertil focus marka 120 tl

hayırlıı olsunn.

aminnn .cnmm Allah razı olsunnn

benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm

hoşgeldinn ece.Allah bagışlasın kızlarınııı
nezaman başlıcan denemeleree???yöntemler hakkında bilgin vamı?

cnm tekrar tebrik ederim cok sevindimm inannn
saglıcakla al kucagına inşallahhh

elara tebrikler hala oluyormuşsun.harika bir duygu ben biliyorum:)
sende yakında bebek düşünüyordun.kuzenler yaşıt ve arkadaş olurlar ilerde ne güzel...

sag cnmm.teyze olamıca ama halaaa olcamm cok mutluyummm:)
gelinimiz dogum yaptıgnda ben hamile kalacam inşallahhh.dediigin gibi cok yaş farkı olmıcakkkk

tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

sagol cnmmm.darısı digerr arkadaşlaraa inş

cnm tekrar ilişki gününü ,
dogum tarihini
adet döngünü
son adet tarihini yazarmısınn

Elara tebrik ederim hala oluyomuşsun bende teyzeyim ama daha hala olamadım güzel bi duygudur Allah tamamına erdirsin

sagol cnmm
doktoraa gitcekmşsinnnn cok merakk ediyorummmm.inşallahhhh piisini görürsünn oglununnn:)
söyle tabi şekerim korkut adamı...

kız desin ne olacak...kız evladı olanın bu dünyada sırtı yere gelmez
Ali agaogluu bi cümle krmuştu cok hoşuma gitmştii
"kızı olmayan babayım demesin" demiştii :)

öncekileri okuyana kadar tühhh herkes cikti offf ya yetisemiyorum sizlere ama alisacagim umarim neyse ben su kesedeki konumu soracaktim hani sagda solda olayi usg resmimi buraya koysam daha dogrusu koymaya calissam bana yardimci olurmusunuz

tamammm usg resmini koyy bi yorum yapalımm

herkese iyi geceler ben kactim

ıı geceer cnm

elara sagool cnm ıns kısmet ne dıyımkı .benım sanırımprolaktınım artttı gogsumden sut gelıyor onceden epey sıkcamkı gelcektı sımdı hafıf sıksamda gelıyor belkıde guatrılacı yuzundendır bılemıyorum bırde buna uzuldum cnm bakalım 3.cu gunu reglımın yıne gıdıcem ıns adet olmamda gıtmem ya artıkcok doldum olsun ıstıyorum ama arkadasım belırtım yok herzaman reglımden once bacaklarım agrıro var goguslerım basladı yanlardan acımaya ne akıntım var nede baska bırseyım

yaziyimda öyle cikayim o zaman son adet 16 .09.2010 iliski 29.09.2010 dogum tarihim 10.07.1979 baska ne yazcaktim he birde 26 günde bir adet oluyorum

senin yumurtlama güünden 1 gün sonra ilişki olmuşş.akıntın nasıldı o gün? yumurtlamadan 1 gün sonrada kız olma şansı yüksekk.
adet döngün 27 gün olabilirmi??? egerr öyleyse tam yum günü hamiş kalmış oluyorsun.buna görede erkek.
bioritime göre kız gününde hamile kalmışsınn
7-8 haftalk usg resmiinide ekleee bide ona bakalımm
çin takvimi ne diyor??

hım anladım cnm.ecee de proklatin için ilac kullanırkenn hamiş kalmştııı.onaa bi sor istersenn hangi ilacıı kullanmışş

elara yıgenın gelıyomus saglıkla ve mutlulukla ALLAH tamamına erdırsın

tşkler cnmm

hım anladım cnm.ecee de proklatin için ilac kullanırkenn hamiş kalmştııı.onaa bi sor istersenn hangi ilacıı kullanmışş

tşkler cnmm
saqol cnmbılıyorum ılacıda ıste dr normal deyıp vermemıstı gogsumden sut gelmesıne ragmende testler normal cıkmıstı sımdı drumu degıstım bakalım o ne dıycek gorucez opuyorum senı ıyı geceler cnm

Elaracım h.g yokluğunda Allahtan sayfalar çok birikmedi sizsiz tadı olmuyo buraların ilk sayfaya koymuşsun erkek diye ayyy ne güzell yakışmış Allahım kaldıttırmaz ordan inş yarın bakalım gidicem umarım kesinleşir akşama paylaşırım iyi bakın kendinize öptüm hepinizi

kız bebek isteyenn arkadaşlarrr özellikle gelincik ,asidemet ve month
adet döngülerinizzz kacc???? adetleriniz düznlimi????
bu aydan itibarenn adetten sonra akntlarınızıı takip edinnn
adet bitimindee vajinadan akıntıı gelmezz kuruu günlerdirr bunlarr.
kuru günlerden bi kac gün sonra vajinada akıntı başlarr.akıntının başlamasından 4 gün sonra yumurtlamanız olacaktır anlamındadırr
kendiizi takp edin.sizin akıntınızz regliiizn kacıncı gününde başlıyorr ve kac gün sürüyorr??
akıntının en yogun olduguu gün reglinizin kacıncı günü??
akıntının en yogun oldugu günden sonra kuru gününüzz ne zamann???

üstteki sordugum sorularıı not edin, cevaplarıylaa bana yazın ben sizi yönlendireyimm ilişkiye girceginiz günle ilgilii.
sizin ilişkiye gireceginiz gün akıntının ilk başadıgı gün ve sonraki gündür
diger iki gün ise akıntının en yogun oldugu günlerdir.bu günlerde ilişkiye girmcenizz
ayrıca kız bebek için sık ilişki şart.adet bitiminde akıntınız yoksa eşinizle gün aşırı ilişkiye girceniz.en son akıntının başladıgı iki günde girceniz.ondan sonra ilişki yok

yukardaki sordugum sorularaa cevap bulmaya calışınn.en az 2 ay kendinizi takip etmeniz lazımm

ayrıca http://www.urbia.de/services/eisprung bu linki sık kulanılnalara ekleyinnn
bu sitede erek ve kız günlerini görebilirisnizz.
hani akıntı zamanlarınızı not edeceksiniz ya.işte o günlere bi bakın bakalım bu sitede kız mı ekek günümü diye

sizee kız yöntemlerinide yolluyorumm.onlarıdaa uygulamaya calışınnn
takldıgınızz yerdee sorarsınızz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben gıdıyım yatıyım yarında oruc tutucam sımdı bırseyler yedım usudum havalar sogudu vallahı opuyorum sızlerı gorusurz hayırlı geceler

ii gecelerr cnm

Elara gözünüzaydın hala oluyormuşsun. Sağlıkla gelsin inşallah.

sagol cnm

h.b sagol cnm.yarın kacta randevunnn.cokta gec kalmaa yaaa.

elaracım teşşekkür ederim cnm yollamıssın ama o kada takviyeyi birdenmi içcez kız yoksa birinimi bide zıpşayın demişsin ya kız sipermler dısarı çıkar nasıl hamile kalırız ki ben ilk hamileliğimde yarım saat yatarak kalmıştım biraz zor kaldım yani birde yumurtlama günümden emin değilim çünküdoğumdan sonra adetim düzensizleşti ama adetim bittikten sonra ayın ortasında falan akıntım oluyo gibi bi kaç ay beklemem lazım düzene girmesi için adetimin 6 ay oldu doğum yapalı 3 seferdir düzensiz oluyo ondan önce 28 günde bir oluyodum ,nsallah yine öyle olurum düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…