bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın kızlarrrrr
Elara bi gelmişsin sayfalar ilerlemiş
öğretmen gibisin valla bi geliyosun hepimiz seviniyoruz
hala oluyormuşsun hadi hayırlı olsun bende nisan sonunda olucam inşallah başka bişeyde olamıyorum zaten

Elara beni tekrar listeye yaz sen :))
adet döngüm kısa olduğu için size 2 kere yetişebiliyorum
sen yokken kocamla küsmüştük biz test yapamadan dün akşam aniden oluverdi
bugün hesapladım ilk defada 10. günümde ilişkim olmuş hayırlısı bakalım
diğerleri 14.13.12.11 günlerdi gitgide düşüyorum bakalım

ilişki 15/12
aralık 25 gün
bekelenen adet 30/12

Allah bagıslasın cnm .rıvayetlerdede genelde reglıden hemen sonra kalınırsa erkek oluncagı yazıyor ama kızı olan daha cok belkıde tek ılıskıyle alakadır bılemıyorum kı

Ben adetimin 12. günü tek iliski ile hamile kaldim ve kizim oldu ...

herkese selam kızlar....

ALLAH'ım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olana da gönlünüzü razı eylesin...

Tesekkürler Amin cümlemizin insaAllah....

aaa bu tayinde nerden çıktı aniden
hep beraber yok oldular ya anlamadım valla (

Ay yapma kiz Ist .doktor bulmustu neyse hakkindaki hayirli olsun ne diyelim ....

Matematik hakkinda bütün yazdiklarina katiliyorum keske..........gerisini yazmiyorum...

sen adımı yazarsında ben girmezmiyimmmm
yeni nickin hayırlı olsun ama nemrudun kızı uymamış pek sana
yıl sonu olduğu için artık yoğun olurum ben ama takipteyim
özellikle seniii

[/B][/COLOR]

Bende begenmedim ve tekrar eski nickimi istiyorum diye Admine msj yazdim ve bizim kuzenide eger bundan baskasina bahsedersen bende herkese özelliklede annene Alman bir sevgilin oldugunu söylerim diye tehdit etttim artik degil birine söylemek o korkuyla kendisi bile bildigini unutmustur cok kötü bir tehdit ama ne yapayim baska secenek birakmadi ama ne kötü birsey yapmiyorum ki sadece kizim var Rabbimden birde erkek evlat istiyorum onun icin yönt.arastiriyorum ......

Amin canim insaAllah hepimiz Yesilyol gibi müjdeli haberlerimizi paylasiriz dualarin icin tesekkür ederim bende orucum ve bütün arkadaslarim icin dualar ediyorum kiz isteyenin kizi erkek isteyenin erkek evladi olsun diyeRabbim kabul eder insaAllah...

benımde 2 kızım war adetlerım duzensız hayırlı 1 erkek ewlat bende istıyom ben de sizin yol arkadaşınız olmak istıyommmmm

Senin eltin ile ilgili olan msj okuduktan sonra bende sana karsi sogukluk olustu daha öncede yazmistim hayr iste komsuna hayr gelsin basina Rabbim gönlündekini kucagina versin diyorum ......

Msj kisalttim insaAllah Rabbim sana saglikli ve hayirli bir erkek evlat nasip eder güzel haberlerini bekliyorum.......

Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar verir insaAllah hala olmak güzel bir duygu bende halayim tek bir yigenim var oda erkek ve bayiliyorum ona kendi evladim gibi kizim icin ne düsünüyorsam onada ayni seyleri düsünüyorum Allahim onlarla sinamasin bizi uzun ömürlü ve saglikli olurlar insaAllah hepimizin yavrulari ve yigenleri,, senide tebrik ederim Elara Hala......

Bu arada kızlar herkese günaydın .....

Günaydin canim nasilsin bakalim az kaldi 22 sine senin kadar heyecanliyim ve insaAllah o güzel kizlarinin birde yakisikli erkek kardesleri olur cokta güzel olur ay cok sanslisin kiz 3 kiz cennetliksin hemde her anneye bir kiz cocuk lazim kizlar özeldir bence ve anneye babaya daha baglilar kizlar bas taci erkekler gönül ilaci ........

Son düzenleme:

Hadi hayilisi ile bu defa tutar insaAllah bu küslük sonunda size bir oglus getirirse süper olur....

herkese günaydın kızlaarr..nemrudun kızı ya da eski nicinle H....A adetinin 12. günü ek ilişkiyle kızıma hamile kaldım yazmışsın ? siklus aralığın kaç gün canım ?
benimde deneme adetimin 13. günü oldu . ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğümden sonraki gün sona silik çizgiyi görünce oldu. gerçi hamilemiyimdaha belli değil beklemedeyim ama bakalım kısmet. rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin.

Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni kız. kızlarımı çok seviyorum ama bir erkek olsa onada sevineceğim. değişiklik herzaman iyidir:)

Hadi hayilisi ile bu defa tutar insaAllah bu küslük sonunda size bir oglus getirirse süper olur....

ben çok fenayım ya bu günden itibaren artık tüm belirtileri yaşarım ben
örneğin akşamdan itibaren süper belim ağrrıyor ama dediğim gibi başladı benim belirtiler

eccce arkadaşmıydı o eltisi için yazan unutmuşum ben balık hafızalıyım ben ikinci doğumdan sonra nolur halim bilinmez

Canim benim siklus araligim 28 gündü ve ben ovulasyon testini yanlis kullanmistim cift cizgi ayni koyulukta oldugu gün yapmistim ama siliklesince yapmam lazimmis iki gün erken oldu birliktelik Rabbim sana hayirli ve saglikli erkek evlat verir insaAllah ve inaniyorum ki hamilesin ay su kizlarin karbonatli testini yapsana bakalim onda belli oluyordu ya gecmiste okumustum sabah idrarini üzerine kabartma tou atiyon köpürürse hamileymissin ama bence hamilesin gönlündeki olsun insaAllah.....

Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni kız. kızlarımı çok seviyorum ama bir erkek olsa onada sevineceğim. değişiklik herzaman iyidir:)

Canim insaAllah erkektir inan benim olmus kadar sevinirim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim sudesöylemin gönlündekini kaderine yaz insaAllah AMIN....

Kiz bacim ben senin yerinde olsam kocanin biraz burnundan getiririm tam hamile kadin nazi yap ay acaba hamilemiyim suram agriyo buram sizliyo de etrafta gez biraz naz yap dedigini yaptir ay ben bi tuturayim bak neler yapacam kocise cok nazimi cekecek cok

ece sadece avatarini degistirmis ondan tanimamissindir tekrar diliyorum onunda gönlündeki olur insaAllah...

yİNE KİMSE YOK YAHUUUU NERDESİNİZ
EZELLLL SEN BİLE YOKSUN BUGÜN
GELDİM KIZ BURDAYIM
kızlar hepinize günaydıınnnn nasılsınız bugüüünn

kızlar bu maydonaz ya da soğan cinsiyeti etkiler mi acaba_?

yok canım ya dereyi görmeden paçayı sıvamayım bi netleşsin burnundan getiririm :))
ama sanki bu ay soldan yumurtladım sol kasığım ağrıyodu
hayırlısı olsun canım ya bakalım

GELDİM KIZ BURDAYIM
kızlar hepinize günaydıınnnn nasılsınız bugüüünn
kızlar bu maydonaz ya da soğan cinsiyeti etkiler mi acaba_?

Günaydin yok kiz daha neler Allahim sen en kisa zamanda bu Ezel kulluna hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip et Rabbim senden diliyoruz yoksa arkadasimizi kaybedecez artik etrafta gezip her yedigini ictigini hatta giydigini erkek yaparmi diye arastiracak bacim sen bu kadar cok istiyon ya ben inaniyorum ki Rabbim sana verecek adinida Ezel koyarsin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…