- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.701
yok canım ya dereyi görmeden paçayı sıvamayım bi netleşsin burnundan getiririm :))
ama sanki bu ay soldan yumurtladım sol kasığım ağrıyodu
hayırlısı olsun canım ya bakalım
Bi dene canim ya ne kaybedersin olmadi yarin sabah tekrar denersin umutttttttttt sen hatirliyon mu idrarla kabartma tozu birlesiminden olan hamilelik testini?
Senin deneme nezamna canım ya ben ikinciyi denedim sen hala bekliyonyoksa kaçırdımmı :97:
kızlar bu karbonatla yapılan testi nasıl yapıyoruz ? benim adetime 8 gün var . bu testi yapmak için erkenmi ?
Günaydin yok kiz daha neler Allahim sen en kisa zamanda bu Ezel kulluna hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip et Rabbim senden diliyoruz yoksa arkadasimizi kaybedecez artik etrafta gezip her yedigini ictigini hatta giydigini erkek yaparmi diye arastiracak bacim sen bu kadar cok istiyon ya ben inaniyorum ki Rabbim sana verecek adinida Ezel koyarsin kiz
Yok canim ya kacirdigim birsey yok hasta olmayi bekliyom kör olasica gelmedi daha stresten herhalde ben yumurta takibi yaptiracam doktorla görüstüm ama tabi insaAllah burada weihnacten tatililine denk denk gelirse bir sonraki aya kalacak deneme bugün 27 gün yarin öbürgün gelir insaAllah,, bende düzenli idi ama 2 ay önce grip oldum antibiotik v.s. kullandim düzen bozuldu 35 .günde oldu gecen ay 31.gün bakalim hayirlisi ile bekliyom....
bu arada abimin eşi hamile:)
bi kac aydr deniorlardı olmuyorduu.neyseki bu ay güzel haberini aldık
darısı sizlere olsun inş
bioritim kıza yatkın
çin takvim kız
adet döngüsü 30 ,adetten hemen sonraki 2 gün ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş.buna görede kızz oluyor
ama sag kasıgında sancı varr buna görede erkekkk
rus takmine göre erkek
bekleyip grcez bakalımmm sonuclarınıı:) kız erkek farketmezz saglıklı hayırlı bi bebek olsunnn inş.
ayyy halaaa oluyorummm cok mutluyummmm
Ay canım amiiinnn ağzın bal yesin Allahta senin gönlüne göre versin inşaAllah yüce mevlam hepiciğimiziiiiiiiin gönlündekini nasip etsin kızlaaarrr aayy iyiki varsınızzzz sizi çok seviyorummm ben yaa
kız ezel koyamam akrabamızın kızı var Ezel adındaama zaten benim oğluşumun adı hazııırrr Mehmet Kayra inşaAllah Mehmet Kayra mı bekliyoruuumm
eğer bu ayda olmazsa kesin karar verdim kısmetse diğer ay doktora gidecem bi dr önerdiler 1 ay önceden randevu alacakmışım bende alacam
bi tanığımın 2. bebeği 4 yıl sonra olmuş eşinin sperminde sorun varmış onunla ilgili ilaç falan vermiş dr
gözüm korktu 4 yıl sonra ben 40 yaşına geliyorummmmmm:84::84::84::84::84:
günaydın kızlar, bügün nasılsınız?
Ay bendede yas 35 kizim yakinda 5 yasina girecek cok ara verdim ya benim esim baktirdi onda hersey normal cikti bakalim bu defa olmassa nereye kafami vuracm bilmiyom doktoru bulduysan hemen git yas gectikce hamile kalmakta dogum yapmakta zorlaysiyor ondan zaten adimiz agir topa cikti yasimiz geciyor hamilelik zorlasiyor Ezel gibi genc olsaydik keskem..
aynen ya
varya bu Ezel çok akıllı hem genç hemde ilk seferde tutturayım diyor :)))
ardındanda hemen ikinciyi yapar derken ikisi beraber büyür bizim yaşımızada gelince gencecik çocukları büyümüş hanım olur bol bol gezer
dogru söylüyon valla bizim yasimizda bebek alti degistirmeyi birakmis ogluyla kiziyla hangi tatil köyüne gidelim diye düsünecek bizde bu yasta tekrar bebegin altini degistir karnini doyur v.s. Düsünecez birak onu acaba hamilemiyim degilmiyim kiz mi erkek mi diye düsünüyoz daha cok isimiz var bizim cok....
Günaydin biz iyiyiz sen nasilsin varmi bi gelisme ´?
günaydın kızlar, bügün nasılsınız?
amiiinnn Allah'ım sen çok büyüksün nasip et YarabbimAmin ..... Mehmet Kayranin annesi olursun insaAllah
aynen ya
varya bu Ezel çok akıllı hem genç hemde ilk seferde tutturayım diyor :)))
ardındanda hemen ikinciyi yapar derken ikisi beraber büyür bizim yaşımızada gelince gencecik çocukları büyümüş hanım olur bol bol gezer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?