bebek cinsiyet belirleme..

yav kızlar yapmayın böyle yavvvv duygularımla oynamayın benim vicdan azabı çekmeye başladım şimdi

Amaaaa duygu sömürüsü yaparak beni kandıramazsınız erkek için her yöntemi deniceem

İnşaAllah Rabbimde nasip eder :97:

Kızlarrr hani benim eskidende kafama takılan konu vardıya
hani sağ yumurtadan erkek olma olasılığı
bu hamile arkadaşlar sizlerinde bellimi acaba hangi yumurtalığımızdan hamile kaldığımız

Elaracığım tablonun yanına böyle bir kısımda açabilirmiyiz nedersin ????

benim şimdi sol tarafım ağrıyoya yine stres yaptım kız geliyo diye ((

hepinıze günaydın kızlar benım küçük kız hasta nete giremiyom hepınız ıyısınızdır umarım oğlu olanları kutluyorum yeşil yol ALLAH kucağına almayı nasıp eder inşALLAH:13: matematiğin nesi oluyomuş geçmişi okuyamadım doğru dürüst

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin matematiğin oğlu olacakmış

yumurtlama için mi _? bak Elara bir link vermiş süper bişey bu ya tahmini ne zaman yumurtlayabileceğini erkek kız günlerini gösteriyor sen de bi baksana Eisprung-Kalender - urbia.de

evet canım ,dur bi bakayım o zaman.
ezel ay takvimi tutuyormu diye bakalım mı bi.benim düşürdüğüm bebiş erkekti.ilişki 29-20 mayıs

Rabbim sifasini versin insaAllah gecmis olsun canim ...... Yesilyolun darisi basina diyorum insaAllah seninde hayirli ve saglikli erkek evladin olur....Cümlemizin insaAllah...

rabbim sifasini versin insaallah gecmis olsun canim ...... Yesilyolun darisi basina diyorum insaallah seninde hayirli ve saglikli erkek evladin olur....cümlemizin insaallah...

amin canım amin gamzeyle sende peşimden gelin inş yanı kızlar çok ya bizde o yuzden sizi dedim kımse alınmasın

sağol canım darısı başına sende yakalarsın mehmetini inş ALLAH
amin inşaAllah canım yaa Rabbim sizlerden razı olsun ne güzel dua ediyorsunuz çok mutlu oluyorum ağlıcam şimdi burda ben yaaa siz dua ettikçe Rabbim size mutluluk huzur bereket sağlık sıhat versin heeeppp

evet canım ,dur bi bakayım o zaman.
ezel ay takvimi tutuyormu diye bakalım mı bi.benim düşürdüğüm bebiş erkekti.ilişki 29-20 mayıs

canım 20 mayıs aslan burcunda yani erkek günü gece saatlarine baktım
29 mayıs kova burcunda oda erkek günü

canım 20 mayıs aslan burcunda yani erkek günü gece saatlarine baktım
29 mayıs kova burcunda oda erkek günü
çok saol canım ,eğer seni yormayacaksam bu ayın 26 bide 28 i hangi cinsiyeti gösteriyor?
bengü senınde hayırlısıyla hamıle haberlerını alırız inş.

inş. can parçam burda hep birlikte güzel haberleri paylaşırız.

gunaydın arkadaslarım nasılsınız bakalım
umutcum hadı ıyı barı sevındıms enın adına ne guzel gercektente bıze cbk yetısıyorsun :) ıns hamılesındır yaww ıns bırde tosun gıbı bır oglun olur ıcımden oyle demek geldı vallahi:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr. bugün kusmadım. yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm sevındım senın adına kızımda cok cekmıstım bende bılırım o duyguyu ıns bırdahada hıckusmassın
aminnnnnnnnnnnnnnn
cnm senın denemen olmusmıydu belkıde bebısten gelmemıstır ıns oyledır .en zoruda duzensız reglı olmak benımde cok duzensız en azından her ay aynı gun olsa yumurtlamayı bılmekte kolay.ama dusunsene sureklı degıstıgınden bugunmu yarınmı demek daha zor duzensız olanların bence yumurtlama takıbı en garantısı
ıns cnm gonlundekını rabbım tez zamanda nasıp eder
yok canım kırmızıyım şuanda , ocağa kaldı umutlar...sizde var mı peki?
ıns cnm ocakta ogluna hamıle kalırsın sende
çok gecmıs olsun cnm

çok saol canım ,eğer seni yormayacaksam bu ayın 26 bide 28 i hangi cinsiyeti gösteriyor?

inş. can parçam burda hep birlikte güzel haberleri paylaşırız.

Canim benim erkek istiyorsan yumurtlama günü tek iliski daha garantili bir yöntem yani ayda tek deneme yani korunmasiz korunmali diledigin kadar keyf seninyani hem 26 hem 28 inde deneme yapma bence yada sadece 28 inde dene ovulasyon testi kullaniyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…