- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.721
Dogru söylüyon valla bizim yasimizda bebek alti degistirmeyi birakmis ogluyla kiziyla hangi tatil köyüne gidelim diye düsünecek bizde bu yasta tekrar bebegin altini degistir karnini doyur v.s. düsünecez birak onu acaba hamilemiyim degilmiyim kiz mi erkek mi diye düsünüyoz daha cok isimiz var bizim cok....
hoşgeldin bengüüü bildiğin gibi işte sen nasılsın_?/QUOTE
Bende aynı canım nolsunnn.kafayı yedim günleri sayıyorum biran önce geçsin diye.
Bende aynı canım nolsunnn.kafayı yedim günleri sayıyorum biran önce geçsin diye.
ben köprüden atlmaya gidiyorummmmm:18::18::18::18:
yok canım kırmızıyım şuanda , ocağa kaldı umutlar...sizde var mı peki?
hepinıze günaydın kızlar benım küçük kız hasta nete giremiyom hepınız ıyısınızdır umarım oğlu olanları kutluyorum yeşil yol ALLAH kucağına almayı nasıp eder inşALLAH:13: matematiğin nesi oluyomuş geçmişi okuyamadım doğru dürüst
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin matematiğin oğlu olacakmış
yumurtlama için mi _? bak Elara bir link vermiş süper bişey bu ya tahmini ne zaman yumurtlayabileceğini erkek kız günlerini gösteriyor sen de bi baksana Eisprung-Kalender - urbia.de
hepinıze günaydın kızlar benım küçük kız hasta nete giremiyom hepınız ıyısınızdır umarım oğlu olanları kutluyorum yeşil yol ALLAH kucağına almayı nasıp eder inşALLAH:13: matematiğin nesi oluyomuş geçmişi okuyamadım doğru dürüst
Rabbim sifasini versin insaAllah gecmis olsun canim ...... Yesilyolun darisi basina diyorum insaAllah seninde hayirli ve saglikli erkek evladin olur....Cümlemizin insaAllah...
rabbim sifasini versin insaallah gecmis olsun canim ...... Yesilyolun darisi basina diyorum insaallah seninde hayirli ve saglikli erkek evladin olur....cümlemizin insaallah...
amin inşaAllah canım yaa Rabbim sizlerden razı olsun ne güzel dua ediyorsunuz çok mutlu oluyorum ağlıcam şimdi burda ben yaaa siz dua ettikçe Rabbim size mutluluk huzur bereket sağlık sıhat versin heeepppsağol canım darısı başına sende yakalarsın mehmetini inş ALLAH
evet canım ,dur bi bakayım o zaman.
ezel ay takvimi tutuyormu diye bakalım mı bi.benim düşürdüğüm bebiş erkekti.ilişki 29-20 mayıs
günaydın canım.matematiğin oğlu oluyormuş galiba.
çok saol canım ,eğer seni yormayacaksam bu ayın 26 bide 28 i hangi cinsiyeti gösteriyor?canım 20 mayıs aslan burcunda yani erkek günü gece saatlarine baktım
29 mayıs kova burcunda oda erkek günü
bengü senınde hayırlısıyla hamıle haberlerını alırız inş.
çok saol canım ,eğer seni yormayacaksam bu ayın 26 bide 28 i hangi cinsiyeti gösteriyor?
.
umutcum hadı ıyı barı sevındıms enın adına ne guzel gercektente bıze cbk yetısıyorsun :) ıns hamılesındır yaww ıns bırde tosun gıbı bır oglun olur ıcımden oyle demek geldı vallahi:)Elara beni tekrar listeye yaz sen :))
adet döngüm kısa olduğu için size 2 kere yetişebiliyorum
sen yokken kocamla küsmüştük biz test yapamadan dün akşam aniden oluverdi
bugün hesapladım ilk defada 10. günümde ilişkim olmuş hayırlısı bakalım
diğerleri 14.13.12.11 günlerdi gitgide düşüyorum bakalım
ilişki 15/12
aralık 25 gün
bekelenen adet 30/12
cnm sevındım senın adına kızımda cok cekmıstım bende bılırım o duyguyu ıns bırdahada hıckusmassınkızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr. bugün kusmadım. yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aminnnnnnnnnnnnnnnGünaydin yok kiz daha neler Allahim sen en kisa zamanda bu Ezel kulluna hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip et Rabbim senden diliyoruz yoksa arkadasimizi kaybedecez artik etrafta gezip her yedigini ictigini hatta giydigini erkek yaparmi diye arastiracak bacim sen bu kadar cok istiyon ya ben inaniyorum ki Rabbim sana verecek adinida Ezel koyarsin kiz
cnm senın denemen olmusmıydu belkıde bebısten gelmemıstır ıns oyledır .en zoruda duzensız reglı olmak benımde cok duzensız en azından her ay aynı gun olsa yumurtlamayı bılmekte kolay.ama dusunsene sureklı degıstıgınden bugunmu yarınmı demek daha zor duzensız olanların bence yumurtlama takıbı en garantısıYok canim ya kacirdigim birsey yok hasta olmayi bekliyom kör olasica gelmedi daha stresten herhalde ben yumurta takibi yaptiracam doktorla görüstüm ama tabi insaAllah burada weihnacten tatililine denk denk gelirse bir sonraki aya kalacak deneme bugün 27 gün yarin öbürgün gelir insaAllah,, bende düzenli idi ama 2 ay önce grip oldum antibiotik v.s. kullandim düzen bozuldu 35 .günde oldu gecen ay 31.gün bakalim hayirlisi ile bekliyom....
ıns cnm gonlundekını rabbım tez zamanda nasıp ederAy canım amiiinnn ağzın bal yesin Allahta senin gönlüne göre versin inşaAllah yüce mevlam hepiciğimiziiiiiiiin gönlündekini nasip etsin kızlaaarrr aayy iyiki varsınızzzz sizi çok seviyorummm ben yaa
kız ezel koyamam akrabamızın kızı var Ezel adındaama zaten benim oğluşumun adı hazııırrr Mehmet Kayra inşaAllah Mehmet Kayra mı bekliyoruuumm
ıns cnm ocakta ogluna hamıle kalırsın sendeyok canım kırmızıyım şuanda , ocağa kaldı umutlar...sizde var mı peki?
çok gecmıs olsun cnmhepinıze günaydın kızlar benım küçük kız hasta nete giremiyom hepınız ıyısınızdır umarım oğlu olanları kutluyorum yeşil yol ALLAH kucağına almayı nasıp eder inşALLAH:13: matematiğin nesi oluyomuş geçmişi okuyamadım doğru dürüst
çok saol canım ,eğer seni yormayacaksam bu ayın 26 bide 28 i hangi cinsiyeti gösteriyor?
inş. can parçam burda hep birlikte güzel haberleri paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?