- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.741
ne demek canım ya aşk olsun seve seve
26 aralık akşam başak yani kız günü
28 aralık terazi erkek günü yanlız akşam saatlarına bakıyorum 21:00 sonrası
ama bioritmede bak sen canım
Canim benim erkek istiyorsan yumurtlama günü tek iliski daha garantili bir yöntem yani ayda tek deneme yani korunmasiz korunmali diledigin kadar keyf seninyani hem 26 hem 28 inde deneme yapma bence yada sadece 28 inde dene ovulasyon testi kullaniyormusun ?
boncukçum yaa Rabbim sendende razı olsun inşaAllah sana da nasip etsin
ezelcim ilişki saati de önemli mi senin ay takviminde . bana daha önce bakmıştın ma zahmet olmazsa tekrar bakarmısın ? 8 aralık akşam üstü saat 18:30 teşekkür ederm canım.
kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor
sanada geçmiş olsn canm ALLAH kabul etsinkızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor
kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor
zaten gündüzleri işteyiz bioritmide elara müsait olduğunda isteyeceğim.yeni yıla güzel gireriz inş.tekrar teşekkürler ezelcim.
bengü senin düşürdüğün bebeğinde çin takvimi neyi gösteriyordu_?
erkek gösteriyordu canım.aslında bide o tarihte bioritme baksak oda tutuyor mu?
canım eşinin ve senin doğum tarihlerinizi yaz bakayım ben bioritme
ok canım.bi bak bakalım o da doğru tutuyor mu?06.01.1981 ben , eşim 05.11.1979 sat 12 mayıs
selam kızlar nabersiniz
haskena nickini almşın tekrar ,sevindim:)
Dogru söylüyon valla bizim yasimizda bebek alti degistirmeyi birakmis ogluyla kiziyla hangi tatil köyüne gidelim diye düsünecek bizde bu yasta tekrar bebegin altini degistir karnini doyur v.s. düsünecez birak onu acaba hamilemiyim degilmiyim kiz mi erkek mi diye düsünüyoz daha cok isimiz var bizim cok....
20 mayıs senin erkek günün 29 mayıs kız günün
ama 29 mayıs eşinin erkek günü 20 mayısta eşinin kız günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?