bebek cinsiyet belirleme..

ne demek canım ya aşk olsun seve seve

26 aralık akşam başak yani kız günü

28 aralık terazi erkek günü yanlız akşam saatlarına bakıyorum 21:00 sonrası

ama bioritmede bak sen canım

zaten gündüzleri işteyiz bioritmide elara müsait olduğunda isteyeceğim.yeni yıla güzel gireriz inş.tekrar teşekkürler ezelcim.

yok daha test filan hiç denemedim.denemelere yeni başladım.üç ayın geçmesini bekledim.artık tek ilişki olacak bu sefer bakalım hayırlısı.

ezelcim ilişki saati de önemli mi senin ay takviminde . bana daha önce bakmıştın ma zahmet olmazsa tekrar bakarmısın ? 8 aralık akşam üstü saat 18:30 teşekkür ederm canım.

ezelcim ilişki saati de önemli mi senin ay takviminde . bana daha önce bakmıştın ma zahmet olmazsa tekrar bakarmısın ? 8 aralık akşam üstü saat 18:30 teşekkür ederm canım.

canım ilişki saati şöyle önemli bazen ay gün içinde konum değiştirebiliyor mesela saar 1 de başaktaysa 2 de teraziye geçebiliyor

8 aralık oğlak canım yani kız günü

kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor

geçmiş olsun canım ayaklarından üşüttün heralde sıcak suya koy ayaklarını sonra hemen kurulayıp vicks sürüp çorap giy

kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor

canım Allah kabul etsin.bol sıvı al diyeceğim ama niyetliymişsin.çok geçmiş olsun bak havalarda kötü dikkat et.

anladım canım sağol , yani şansını zorlama diyorsun peki hayırlısı olsun bakalım, hamile olup olmadığım bile belli değil daha.
boncuk ya benim iki gündür göğüslerim acıyordu, bir gerginlik , bir hassasiyet vardı. göğsüme baktığımda damarlarım belli oluyor. sanki göğüslerim şişti gibi. sende süt geliyor benden deyince göğsümü sıktım, bir tanesinden oldukça açık beyaz bir sıvı geldi. diğerinden gelmedi. daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. 2 gündür var göğüslerimde hassasiyet. acaba benim hamile kalmama engel bir durum mu ki ?ama bu hassasiyet aha önce hiç olmayıp 2 gündür olduğu için acaba hamilelik belirtisi de olabilirmi ki ? gerçi kızıma hamileyken hiç böyle birşey olmamıştı.

ayyy ayyy yaralarıma tuz basıyosunuz
kafamı hangi taşlara vursam
zaten kocaylada küsüz bizim durum çok vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…