bebek cinsiyet belirleme..

tsk ederım kızlar sagolun
berra cnm vallahı o ddamarlanma ıyıye ısret sısmesıde oyle benım o tur belırtıler yok.ayrıca gogsten sut gelmesı gebelıgın ılk donemlerınde drun soylemıne gore mumkun degıl bu prolaktının yukseklıgıyle alakalıymıs geneldede hamıle kalmaya engelmıs .benım de gelıyor ama testımde dr yuksek bulmadı normal dedı bu sekıldede kalabılırsın dedı.cok oynama sıkma gogsunu ıns hamılesındır daha once hıc yoksa olabılır cnm ne guzel en azından daha once olmayan seyler yasıyıorsun bense her reglı donemımde oldugum gıbıyım

kızlar ya asure gunu bugunmus ben yarın dıye unuttum sımdı ben asuremı yarın kaynatsam olmazmı bugune yetısmez bazımalzemeler geceden ıslatılıyormus

Kizlar ben geri geldim özüme geri döndüm kim ögrenirse ögrensin umrumda degil sanki kötü birseymi yapiyorum erkek cocuk istedigim icin yöntemler arastiriyorum ay cok mutlu oldum ya kendimi tanimaz olmustum cok soguktu diger nick tam nick ararken o parca caliyordu tv de bende birakayim dedim ama ben eski nickimi seviyorum ya hemde cok özel anlami var benim icin.....

Berra bende kizima hamile iken ilk belirti gögüslerim sismisti ve damarlar belli oluyordu bak hamilelik belirtilerine oradada yazar ilk belirtiler arasindadir tuturdun kiz sen dua ediyorum eli ayagi düzgün hayirli ve saglikli bir oglus tuturmussundur diye...

20 mayıs senin erkek günün 29 mayıs kız günün
ama 29 mayıs eşinin erkek günü 20 mayısta eşinin kız günü

bengü çin takvimide erkekti diyorsun ay takvimide tutuyor çinde bioritmde muhtemelen yumurtlamayıda tutturmuşsunuz acayip denk gelmiş sizin inşaAllah yine böyle denk gelirde gönlündekini nasip eder mevlam

boncuk gecmiş olsun cnm
aşureyi yarında kaynatsan olur.şart degil ilk günü kaynatman

gamzeeeden haber varmı.nezaman taşınıyorlarmış
taşınana kadar niye gelmiyor sayfaya yaww.

kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor

Canim gecmis olsun orucunuda Rabbim kabul etsin insaAllah bende orucum Rabbim kabul ederse orucunu actiktan sonra bol sivi tüket tekrar gecmis olsun...

selam kızlar nabersiniz
haskena nickini almşın tekrar ,sevindim:)

Ay sorma bacim bende cok sevindim ya cok soguktu diger nick rastgele birakmistim sonra düsündüm kendi kendime dedim deli kari niye degistirdin barda p.....calisirken yakalandin alti üstü erkek cocuk istiyon diye arastirma yapiyon hem o geriye öyle bir tehdit yaptim ki degil baskasina söylemek kendi bile unutmustur nickimi tövbe tövbe oruclu oruclu Rabbim sen günahimi affet.....

ayyy ayyy yaralarıma tuz basıyosunuz
kafamı hangi taşlara vursam
zaten kocaylada küsüz bizim durum çok vahim

Ne oluyor kizlar size hem cocuk yapalim diyonuz hemde kocalarla küsüyonuz kiz bu bebek tek kisi ile yapilmiyor onlarada ihtiyaciniz var biraz sabredin hamile kalin sonra yine küsersiniz bak ben biriktiriyorum hamile kalayim bi küsecem o olacak....

tsk ederım kızlar sagolun
kızlar ya asure gunu bugunmus ben yarın dıye unuttum sımdı ben asuremı yarın kaynatsam olmazmı bugune yetısmez bazımalzemeler geceden ıslatılıyormus

Canim her zaman Muharrem ayinin 10.günü asure günüdür bende bugün yapmiyacam orucluyum hafta sonu yapacam ben arastirmistim ve 40 gün icinde diledigin zaman yapabilirmissin ama o kadar gece kalmam hafta sonu Rabbimin izni ile yapacam.....(Ilk defa yapacam insaAllah hakkiyla yapabilirim suyu sekeri biraz zor tuturmak galiba)

Doğru diyosun kız hepsi denk gelmiş,inş yine yakalarız o günleri.takdir Allahtan deneyip göreceğiz.tek bebişim sağlıklı olsun annesinin kucağına gelsinde.darısı senin başına inş. sen de o günleri yakalarsın ezelcim.

Amin Canım Rabbim razı olsun senden hepinizden razı olsun inşaAllah ya bugün beni o kadar çok sevindirdiniz ki ne güzel dualar ettiniz hepiniz öyle Mevlam sizlerinde gönüllerindekini tez zamanda sizler için hayırlı kılıp nasip etsin inşaAllah

kız banada bak bakalım
hani tutturdumya dün akşamdan :86::86::86:

Amin ezelcim, bu mübarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.

HASKENE
slm bugun benım icin yazdıklarını gordum ben eltım ıcın ne dedımkı sen benı yargılıyosun eltımın ne ıstedıgını nerden bılıyosun 20 yasında oglu war we kadın seneler sonra hamıle kaldı sen neden bahsedıyosun kızı olsun adı zeynep olsun ıstıyo herşeye atlayıp aklıca ögut werdıgın ıcın bende senı sewmwdım hem benden hoslanmadınsa yorum yapma benım hakkımda sana bu hakkı bana hakaret etme hakkını kım werıyo saygısız

elaracım bak bunu gece yolladım görmedin heralde cnm

canım dün ay koç burcundaydı yani erkek inşaAllah inşaAllah bioritme baktın mı o ne gösteriyor

valla ayı mayı bilmem ama benim belim çok ağrıyo sabahtan beri
ya adambeni fazla salladı
yada ilginç bişeyler var :97: yatıncada ağrıyodu çünkü
du bakalım belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…