- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.761
anladım canım sağol , yani şansını zorlama diyorsunpeki hayırlısı olsun bakalım, hamile olup olmadığım bile belli değil daha.
boncuk ya benim iki gündür göğüslerim acıyordu, bir gerginlik , bir hassasiyet vardı. göğsüme baktığımda damarlarım belli oluyor. sanki göğüslerim şişti gibi. sende süt geliyor benden deyince göğsümü sıktım, bir tanesinden oldukça açık beyaz bir sıvı geldi. diğerinden gelmedi. daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. 2 gündür var göğüslerimde hassasiyet. acaba benim hamile kalmama engel bir durum mu ki ?ama bu hassasiyet aha önce hiç olmayıp 2 gündür olduğu için acaba hamilelik belirtisi de olabilirmi ki ? gerçi kızıma hamileyken hiç böyle birşey olmamıştı.
anladım canım sağol , yani şansını zorlama diyorsunpeki hayırlısı olsun bakalım, hamile olup olmadığım bile belli değil daha.
boncuk ya benim iki gündür göğüslerim acıyordu, bir gerginlik , bir hassasiyet vardı. göğsüme baktığımda damarlarım belli oluyor. sanki göğüslerim şişti gibi. sende süt geliyor benden deyince göğsümü sıktım, bir tanesinden oldukça açık beyaz bir sıvı geldi. diğerinden gelmedi. daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. 2 gündür var göğüslerimde hassasiyet. acaba benim hamile kalmama engel bir durum mu ki ?ama bu hassasiyet aha önce hiç olmayıp 2 gündür olduğu için acaba hamilelik belirtisi de olabilirmi ki ? gerçi kızıma hamileyken hiç böyle birşey olmamıştı.
ok canım.bi bak bakalım o da doğru tutuyor mu?06.01.1981 ben , eşim 05.11.1979 sat 12 mayıs
Elara hoş geldin.valla kaç gündür özledik seni.abinin eşi hamileymiş hadi gözünüz aydın , darısı başımıza
Şükür kavuşturana gerçekten özledik Elara
kızlar ben usutmusum ıshal oldum.Orucumda karnım nasıl gurulduyor anlatamam cok sukurkı karnımda agrı yok sadece tum bagırsaklarım ahreket halınde.bırde grıp oluyorum sanıyorum burnum akıyor
selam kızlar nabersiniz
haskena nickini almşın tekrar ,sevindim:)
ayyy ayyy yaralarıma tuz basıyosunuz
kafamı hangi taşlara vursam
zaten kocaylada küsüz bizim durum çok vahim
tsk ederım kızlar sagolun
kızlar ya asure gunu bugunmus ben yarın dıye unuttum sımdı ben asuremı yarın kaynatsam olmazmı bugune yetısmez bazımalzemeler geceden ıslatılıyormus
20 mayıs senin erkek günün 29 mayıs kız günün
ama 29 mayıs eşinin erkek günü 20 mayısta eşinin kız günü
bengü çin takvimide erkekti diyorsun ay takvimide tutuyor çinde bioritmde muhtemelen yumurtlamayıda tutturmuşsunuz acayip denk gelmiş sizin inşaAllah yine böyle denk gelirde gönlündekini nasip eder mevlam
ayyy ayyy yaralarıma tuz basıyosunuz
kafamı hangi taşlara vursam
zaten kocaylada küsüz bizim durum çok vahim
Doğru diyosun kız hepsi denk gelmiş,inş yine yakalarız o günleri.takdir Allahtan deneyip göreceğiz.tek bebişim sağlıklı olsun annesinin kucağına gelsinde.darısı senin başına inş. sen de o günleri yakalarsın ezelcim.
Amin Canım Rabbim razı olsun senden hepinizden razı olsun inşaAllah ya bugün beni o kadar çok sevindirdiniz ki ne güzel dualar ettiniz hepiniz öyle Mevlam sizlerinde gönüllerindekini tez zamanda sizler için hayırlı kılıp nasip etsin inşaAllah
Amin Canım Rabbim razı olsun senden hepinizden razı olsun inşaAllah ya bugün beni o kadar çok sevindirdiniz ki ne güzel dualar ettiniz hepiniz öyle Mevlam sizlerinde gönüllerindekini tez zamanda sizler için hayırlı kılıp nasip etsin inşaAllah
HASKENEBen adetimin 12. günü tek iliski ile hamile kaldim ve kizim oldu ...
Tesekkürler Amin cümlemizin insaAllah....
Ay yapma kiz Ist .doktor bulmustu neyse hakkindaki hayirli olsun ne diyelim ....
Matematik hakkinda bütün yazdiklarina katiliyorum keske..........gerisini yazmiyorum...
Bende begenmedim ve tekrar eski nickimi istiyorum diye Admine msj yazdim ve bizim kuzenide eger bundan baskasina bahsedersen bende herkese özelliklede annene Alman bir sevgilin oldugunu söylerim diye tehdit etttim artik degil birine söylemek o korkuyla kendisi bile bildigini unutmustur cok kötü bir tehdit ama ne yapayim baska secenek birakmadi ama ne kötü birsey yapmiyorum ki sadece kizim var Rabbimden birde erkek evlat istiyorum onun icin yönt.arastiriyorum ......
Amin canim insaAllah hepimiz Yesilyol gibi müjdeli haberlerimizi paylasiriz dualarin icin tesekkür ederim bende orucum ve bütün arkadaslarim icin dualar ediyorum kiz isteyenin kizi erkek isteyenin erkek evladi olsun diyeRabbim kabul eder insaAllah...
Senin eltin ile ilgili olan msj okuduktan sonra bende sana karsi sogukluk olustu daha öncede yazmistim hayr iste komsuna hayr gelsin basina Rabbim gönlündekini kucagina versin diyorum ......
Msj kisalttim insaAllah Rabbim sana saglikli ve hayirli bir erkek evlat nasip eder güzel haberlerini bekliyorum.......
Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar verir insaAllah hala olmak güzel bir duygu bende halayim tek bir yigenim var oda erkek ve bayiliyorum ona kendi evladim gibi kizim icin ne düsünüyorsam onada ayni seyleri düsünüyorum Allahim onlarla sinamasin bizi uzun ömürlü ve saglikli olurlar insaAllah hepimizin yavrulari ve yigenleri,, senide tebrik ederim Elara Hala......
Günaydin canim nasilsin bakalim az kaldi 22 sine senin kadar heyecanliyim ve insaAllah o güzel kizlarinin birde yakisikli erkek kardesleri olur cokta güzel olur ay cok sanslisin kiz 3 kiz cennetliksin hemde her anneye bir kiz cocuk lazim kizlar özeldir bence ve anneye babaya daha baglilar kizlar bas taci erkekler gönül ilaci ........
ezel canım bana da bakarmısın o baktığın ne bilmiyorum ama
benim dt 06 04 1976
eşimin dt 20 03 1971
elaracım teşşekkür ederim cnm yollamıssın ama o kada takviyeyi birdenmi içcez kız yoksa birinimi bide zıpşayın demişsin ya kız sipermler dısarı çıkar nasıl hamile kalırız ki ben ilk hamileliğimde yarım saat yatarak kalmıştım biraz zor kaldım yani birde yumurtlama günümden emin değilim çünküdoğumdan sonra adetim düzensizleşti ama adetim bittikten sonra ayın ortasında falan akıntım oluyo gibi bi kaç ay beklemem lazım düzene girmesi için adetimin 6 ay oldu doğum yapalı 3 seferdir düzensiz oluyo ondan önce 28 günde bir oluyodum ,nsallah yine öyle olurum düzene girer
kız banada bak bakalım
hani tutturdumya dün akşamdan :86::86::86:
canım dün ay koç burcundaydı yani erkek inşaAllah inşaAllahbioritme baktın mı o ne gösteriyor [/QUO
doğum tarihimi lazımdı
doğum tarihimi lazımdı
canım dün ay koç burcundaydı yani erkek inşaAllah inşaAllahbioritme baktın mı o ne gösteriyor
evet bioritm için doğum tarihi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?