- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.781
valla ayı mayı bilmem ama benim belim çok ağrıyo sabahtan beri
ya adambeni fazla salladı
yada ilginç bişeyler var :97: yatıncada ağrıyodu çünkü
du bakalım belli olur
kız bugün yumurtluyor olmayasın
benim 17/08/1976
eşim 20/08/1976
HASKENE
slm bugun benım icin yazdıklarını gordum ben eltım ıcın ne dedımkı sen benı yargılıyosun eltımın ne ıstedıgını nerden bılıyosun 20 yasında oglu war we kadın seneler sonra hamıle kaldı sen neden bahsedıyosun kızı olsun adı zeynep olsun ıstıyo herşeye atlayıp aklıca ögut werdıgın ıcın bende senı sewmwdım hem benden hoslanmadınsa yorum yapma benım hakkımda sana bu hakkı bana hakaret etme hakkını kım werıyo saygısız
ben zaten iyice şaşırdım valla bilmiyorum
bu akşamda deneriz ozaman
kız senin tam erkek günün bana bak kesin sen denk getirdin
eşininde erkek günühadi bakalııımm gelsin oğluş gelsin oğluuuşş
senni son satın hangi gündü kız umut
dur kız yumurta çatlayacağı gün denersin bu akşam ara ver anaaam karı kocayla barışında şaşırdı vallah
kız bakalım tuttumu
ama yinede heyacanlandım valla
son sat 06/12
Sana özendim kötümü
benim yumurtaolayı erken oluyor canım bakalım ilk defa adetin 10. Günü denemiş olduk
kısmet hayırlsı olsun
umut adet aralığın ne canım kaç günde bir
umut benide heycanlandırdın vallah inşaallah oğluş tutar aayyy inşaAllah :13:
kızlar bısey sorcam owulasyon tstı kullandınızmı fayda goren warmı ıdrarla yapılan mı tukrukle yapılanmı iyi tukruk mıkroskobu almıstım ben 10 sene once hıc bısey anlamadım 3 -5 ayda bır adet oluyodum o zamanlar belkı de benden kaynaklanmıstı
kızlar bısey sorcam owulasyon tstı kullandınızmı fayda goren warmı ıdrarla yapılan mı tukrukle yapılanmı iyi tukruk mıkroskobu almıstım ben 10 sene once hıc bısey anlamadım 3 -5 ayda bır adet oluyodum o zamanlar belkı de benden kaynaklanmıstı
bizimki dereyi görmeden paça sıvamak
bu ay çin takviminde kız gösteriyor.nasıl yapsam acep tek ilişki yapıp beklesem mi?
25 günde bir
takvimemi bakıyosun sen ?
O bana tutmuyor erken yumurtluyorum ben
hatta bikeresinde dr gitmiştim oda baktı yumurtayı görememişti çatlamıştı yani
ozaman adetin 13.günüydü galiba yanlış hatırlamıyosam
bu ay çin takviminde kız gösteriyor.nasıl yapsam acep tek ilişki yapıp beklesem mi?
Olsun kiz fenami simdiden pacayi sivaki dereyi görünce birde paca sivama isiyle ugrasma dualarim seninle insaAllah bu ay olacak bu küslük yarayacak size demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?