bebek cinsiyet belirleme..

Nickim HASKENA önce dogru yazalim lütfen msj. icin tesekkür ederim yanliz anlamadim neden hem buraya hemde özele yazdin bana ne yazacaksan topige yazabilirsin ayrica bana ilk saygisiz diyen kisisin ayrica tesekkür ederim vellakin sana cevap vermiyorum Rabbim icin oruc tutuyorum bugün gecmiste yazdim yine yaziyorum Rabbim gönlündekini versin iyi günler...........

Sana özendim kötümü
benim yumurtaolayı erken oluyor canım bakalım ilk defa adetin 10. Günü denemiş olduk
kısmet hayırlsı olsun

kızlar bısey sorcam owulasyon tstı kullandınızmı fayda goren warmı ıdrarla yapılan mı tukrukle yapılanmı iyi tukruk mıkroskobu almıstım ben 10 sene once hıc bısey anlamadım 3 -5 ayda bır adet oluyodum o zamanlar belkı de benden kaynaklanmıstı

umut adet aralığın ne canım kaç günde bir

25 günde bir

takvimemi bakıyosun sen ?
O bana tutmuyor erken yumurtluyorum ben
hatta bikeresinde dr gitmiştim oda baktı yumurtayı görememişti çatlamıştı yani
ozaman adetin 13.günüydü galiba yanlış hatırlamıyosam

herkes kendine göre bişeyler yapıyor
kimi idrar kimi tükürük
fayda görende var tabiki

ben idrarla yapılandan aldığımda çift çizgiyi gördüm yumurtladığıma ve yumurtamın çatladığınada eminim ama tutmadı kısmet değilmiş ama o şekilde tutturan arkadaşlar çok tükürükle tutturanlarda var

kız takvimde yumurtlamış görünüyorsun yarında yumurta çatlama günün gibi görünüyor ama inşaAllah bugün olurda oğlan tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…