- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.801
kesın olsun dıye çatladıgını anlayıp yanılmıyosam 36 saat sonra deneyenler war o zaman gunde 1 -2 tane yapmak lazım benım gıbı duzensız adet gorenlerınben idrarla yapılandan aldığımda çift çizgiyi gördüm yumurtladığıma ve yumurtamın çatladığınada eminim ama tutmadı kısmet değilmiş ama o şekilde tutturan arkadaşlar çok tükürükle tutturanlarda var
kız takvimde yumurtlamış görünüyorsun yarında yumurta çatlama günün gibi görünüyor ama inşaAllah bugün olurda oğlan tutunur
Ben cin takvimine inanmiyorum bosla bu takvimi ayda yumurtlama günü tek iliski okey sakin ablanin sözünden cikma
kesın olsun dıye çatladıgını anlayıp yanılmıyosam 36 saat sonra deneyenler war o zaman gunde 1 -2 tane yapmak lazım benım gıbı duzensız adet gorenlerın
yıl sonunda doganan annelerde pek tutmuyo mesela kasım dogumluyum 37 yasında gorunuyosun ama 36 sın ta ki kasım sonunda yasını tamamladıgın ıcın yıldan kaybedıyom dıye dusunuyom cunku bende tutmamıstıvallah sen bilirsin canım ben de çin takvimi konusunda kararsızım ama ne olur ne olmaz denk gelse daha iyi gibi geliyor ama tek ilşki dene kısmet herşey
İNŞALLAH CANIM
ama bi sorun var
Elara üzülecek olursa ağır topun biri patlayacak
28 aralık bekle beni..:81::81::81:
çin takvimi herkeste tutmuyor galiba,zaten eşim de gülüyor bana çin takvimi bu ay ne diyor diye :))
yıl sonunda doganan annelerde pek tutmuyo mesela kasım dogumluyum 37 yasında gorunuyosun ama 36 sın ta ki kasım sonunda yasını tamamladıgın ıcın yıldan kaybedıyom dıye dusunuyom cunku bende tutmamıstı
yıl sonunda doganan annelerde pek tutmuyo mesela kasım dogumluyum 37 yasında gorunuyosun ama 36 sın ta ki kasım sonunda yasını tamamladıgın ıcın yıldan kaybedıyom dıye dusunuyom cunku bende tutmamıstı
Bende patlamak istiyorum bende bende.......Olsun kiz artik birimiz patliyalim artik degilmi ama ilk patlayan sen ol lütfen
Canimcigim adetinin ilk gününü yazarmisin ? Evet cin takvimi herkeste tutmuyor ve biliyormusun iki tane var Alman sitesinde baska var Türk sitelerinde baska birinde yok 9 ay ekle diyor digerinde hamile kaldigin ay önemli en iyisi bakma sen bu takvime
Bizde yeni barıştık :86::86::86:
o bana göre geç oluyo canım
hayırlısı ya bakalım
henüz çok erkennnnn
Hasnekacım bu ay dört gün önce oldum.uzun zamandır hiç erken olduğum olmamıştı.12 aralıkta oldum kahverengi lekelenmeyi de sayarsak.
Ihim ihim Haskena nickim konusunda cok hassasimdir
Kahverengi lekelenmeler adet gününün baslangici sayilmiyormus tam kirmizilarinin geldigi günü ilk gün kabul ediyorsun ben doktor takibi yaptiracam ya doktor söyledi kahv. degil tam kirmizi kanaman baslayinca ilk gün diye say ve 10. gün gel dedi tam kir. ne zamandi
Ihim ihim Haskena nickim konusunda cok hassasimdir
Kahverengi lekelenmeler adet gününün baslangici sayilmiyormus tam kirmizilarinin geldigi günü ilk gün kabul ediyorsun ben doktor takibi yaptiracam ya doktor söyledi kahv. degil tam kirmizi kanaman baslayinca ilk gün diye say ve 10. gün gel dedi tam kir. ne zamandi
biz bi haftadır küsüz
ben inat o benden inat uzun sürer o yüzden bizim
umut sen var ya seen ne saman altından su yürütenlerdensin seeen yok kocayla küsüsüz yok bilmem neyiz aaane oldu umut tam yumurtladığı günlerde kocayla barıştı :76:
haskena pardon yazarken dikkat etmemişim canım.o zaman 13 aralık kırmızıyı gördüm
biz bi haftadır küsüz
ben inat o benden inat uzun sürer o yüzden bizim
umut sen var ya seen ne saman altından su yürütenlerdensin seeen yok kocayla küsüsüz yok bilmem neyiz aaane oldu umut tam yumurtladığı günlerde kocayla barıştı :76:
Ay ne yazmistim ben sana bugün baris denemeden sonra yine küsersin hersey oglun icin unutma.....
neyse yumurtlama günüme daha var o zamana kadr durabilirim
tam yumurtlama günü barışıyım
ben bu cumartesi Allah kısmet ederse başka bir doktora gidicem baksın bakalım yumurta var mı mikroskop hala temin aşamasında diyor yaaa sinir oldum bugün kargoya verselerde yarın gelirdi en geç cumartesi gelirdi doktora gitmezdim yine yiycez sopayı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?