bebek cinsiyet belirleme..

kesın olsun dıye çatladıgını anlayıp yanılmıyosam 36 saat sonra deneyenler war o zaman gunde 1 -2 tane yapmak lazım benım gıbı duzensız adet gorenlerın

kesın olsun dıye çatladıgını anlayıp yanılmıyosam 36 saat sonra deneyenler war o zaman gunde 1 -2 tane yapmak lazım benım gıbı duzensız adet gorenlerın

çatladığını anladıktan sonra 36 saat çok geç 12 saat içinde olmalı ama yumurta oluşmaya başladıktan 36 saat sonra olabilir

vallah sen bilirsin canım ben de çin takvimi konusunda kararsızım ama ne olur ne olmaz denk gelse daha iyi gibi geliyor ama tek ilşki dene kısmet herşey
yıl sonunda doganan annelerde pek tutmuyo mesela kasım dogumluyum 37 yasında gorunuyosun ama 36 sın ta ki kasım sonunda yasını tamamladıgın ıcın yıldan kaybedıyom dıye dusunuyom cunku bende tutmamıstı

İNŞALLAH CANIM
ama bi sorun var
Elara üzülecek olursa ağır topun biri patlayacak

Bende patlamak istiyorum bende bende.......Olsun kiz artik birimiz patliyalim artik degilmi ama ilk patlayan sen ol lütfen

28 aralık bekle beni..:81::81::81:

çin takvimi herkeste tutmuyor galiba,zaten eşim de gülüyor bana çin takvimi bu ay ne diyor diye :))

Canimcigim adetinin ilk gününü yazarmisin ? Evet cin takvimi herkeste tutmuyor ve biliyormusun iki tane var Alman sitesinde baska var Türk sitelerinde baska birinde yok 9 ay ekle diyor digerinde hamile kaldigin ay önemli en iyisi bakma sen bu takvime

yıl sonunda doganan annelerde pek tutmuyo mesela kasım dogumluyum 37 yasında gorunuyosun ama 36 sın ta ki kasım sonunda yasını tamamladıgın ıcın yıldan kaybedıyom dıye dusunuyom cunku bende tutmamıstı

işte onuda ona göre bakacaksın yani 36 yaşına bakacaksın yada o ay için hem 36 hem 37 yaşına bakacaksın ikisinide denk getireceksin

zaten takvime bakıyoruz , tutma şansı yüzde 50 ya kız olacak ya erkek...ne bilim ya...
bir yere okumuştum bir araştırma yapmış kadının birisi.bir hastanede doğum yapan tüm kadınlara sormuş.çoğunda tutmuyormuş

Hasnekacım bu ay dört gün önce oldum.uzun zamandır hiç erken olduğum olmamıştı.12 aralıkta oldum kahverengi lekelenmeyi de sayarsak.

Hasnekacım bu ay dört gün önce oldum.uzun zamandır hiç erken olduğum olmamıştı.12 aralıkta oldum kahverengi lekelenmeyi de sayarsak.

Ihim ihim Haskena nickim konusunda cok hassasimdir

Kahverengi lekelenmeler adet gününün baslangici sayilmiyormus tam kirmizilarinin geldigi günü ilk gün kabul ediyorsun ben doktor takibi yaptiracam ya doktor söyledi kahv. degil tam kirmizi kanaman baslayinca ilk gün diye say ve 10. gün gel dedi tam kir. ne zamandi

haskena pardon yazarken dikkat etmemişim canım.o zaman 13 aralık kırmızıyı gördüm

ben bu cumartesi Allah kısmet ederse başka bir doktora gidicem baksın bakalım yumurta var mı mikroskop hala temin aşamasında diyor yaaa sinir oldum bugün kargoya verselerde yarın gelirdi en geç cumartesi gelirdi doktora gitmezdim yine yiycez sopayı :44:

biz bi haftadır küsüz
ben inat o benden inat uzun sürer o yüzden bizim

Ay ne yazmistim ben sana bugün baris denemeden sonra yine küsersin hersey oglun icin unutma.....

umut sen var ya seen ne saman altından su yürütenlerdensin seeen yok kocayla küsüsüz yok bilmem neyiz aaane oldu umut tam yumurtladığı günlerde kocayla barıştı :76:

Akilli kadin tam yumurtlama günü baristikki oglusu tutursun yoksa bi ay bosa gidecekti

haskena pardon yazarken dikkat etmemişim canım.o zaman 13 aralık kırmızıyı gördüm

Tamam canim eger sende istersen 28 aralik sabah 6 da iliski olsun cünkü sabah spermler daha hizli ve kaliteli oluyormus unutma Elara sana takviyeleri göndermismiydi?

biz bi haftadır küsüz
ben inat o benden inat uzun sürer o yüzden bizim

Allahtan benim eşim barışır hemen yoksa ben çok inatım bu tür olaylarda
ama hepte ben haklıyım ne yapayım canım

umut sen var ya seen ne saman altından su yürütenlerdensin seeen yok kocayla küsüsüz yok bilmem neyiz aaane oldu umut tam yumurtladığı günlerde kocayla barıştı :76:

kız sen varya öldürdün beni gülmekten
millet neye gülüyon diyo
anlat bakalım şimdi

Bencede en garantisi doktor takibi git bakalim ne diyo agrim var sizim var de git

bizde nerdeyse 2 haftadır fiki fiki yapmıyoruz adamın spermler eciş bücüş oldu orda bekleye bekleye tövbe tövbeee onları gönderelim bu akşamda benim yumurtlamaya taze canlı canlı bebişler gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…