- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.821
Tamam canim eger sende istersen 28 aralik sabah 6 da iliski olsun cünkü sabah spermler daha hizli ve kaliteli oluyormus unutma Elara sana takviyeleri göndermismiydi?
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
ellara canım bi msn gelsene müsaitsen
Allahtan benim eşim barışır hemen yoksa ben çok inatım bu tür olaylarda
ama hepte ben haklıyım ne yapayım canım :1
bizimde hep ben barışırım
eşimin hiç umuru olmaz istesen aylarca konuşma
benim inadım tutunca da böle uzuyo işte
Allahtan benim eşim barışır hemen yoksa ben çok inatım bu tür olaylarda
ama hepte ben haklıyım ne yapayım canım :1
bizimde hep ben barışırım
eşimin hiç umuru olmaz istesen aylarca konuşma
benim inadım tutunca da böle uzuyo işte
bende inatçıyımdır ama küs hiç duramam.eşinle senin burcun ne canım?
senin yumurtlama güünden 1 gün sonra ilişki olmuşş.akıntın nasıldı o gün? yumurtlamadan 1 gün sonrada kız olma şansı yüksekk.
adet döngün 27 gün olabilirmi??? egerr öyleyse tam yum günü hamiş kalmış oluyorsun.buna görede erkek.
bioritime göre kız gününde hamile kalmışsınn
7-8 haftalk usg resmiinide ekleee bide ona bakalımm
çin takvimi ne diyor??
bizde nerdeyse 2 haftadır fiki fiki yapmıyoruz adamın spermler eciş bücüş oldu orda bekleye bekleye tövbe tövbeee onları gönderelim bu akşamda benim yumurtlamaya taze canlı canlı bebişler gelsinler
bende inatçıyımdır ama küs hiç duramam.eşinle senin burcun ne canım?
benim burcum koç
aslında benimde içim içimi yiyor ama inat işte
neyse yumurtlama günüme daha var o zamana kadr durabilirim
tam yumurtlama günü barışıyım
bizde nerdeyse 2 haftadır fiki fiki yapmıyoruz adamın spermler eciş bücüş oldu orda bekleye bekleye tövbe tövbeee onları gönderelim bu akşamda benim yumurtlamaya taze canlı canlı bebişler gelsinler
merhaba kızlar...
yumurtlama günümden bir türlü emin olamıyorum..en doğru hesaplama şekli nasıl olabilir..27-28-29 günde bir oluyorum...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
meraba senin bebişin cinsiyeti belli oldumu?çin takvimi ya da diğerleri tutuyor mu merak ettim canım.saolun kızlar bende bebişte iyiyiz çok şükür
bak bak nereleri düşünüyor seni cadı.elinde olsa sen sağacaksın şöyle taze taze
noldu canım hayırdır inş.Bak iste umudu örnek al tam yumurtlama günü baristi sizi gidiyin uyaniklar
Kiz nerelerdesin merkatan senden önce biz doguracaz basima neler geldi biliyon mu söylemiyom gecmisi oku insaAllah hersey yolundadir
Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar
Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar
ay çok güldüm kız benim elimde olsa alıcam yumurtayı döllicemde öyle koyucam bebeği oraya ama olmuyor işte kendi kendime tüp bebek yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?