bebek cinsiyet belirleme..

merhaba kızlar...

yumurtlama günümden bir türlü emin olamıyorum..en doğru hesaplama şekli nasıl olabilir..27-28-29 günde bir oluyorum...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

cin takvimi rus takvimi erkek cikti ben bir türlü usg mi koyamiyorum nasil oluyor bilen varmi

Elara aklımdayken bende sana bişey dicektim dün bir maden suyu şişesinin üstünde ph 6,5 yazıyordu şaşırdım yaa acaba onların ph ıda markaya göre değişiyormu bizim maden sularında bakmamız gereken şey ne potasyum mu yüksek olmalı :44:

bizde nerdeyse 2 haftadır fiki fiki yapmıyoruz adamın spermler eciş bücüş oldu orda bekleye bekleye tövbe tövbeee onları gönderelim bu akşamda benim yumurtlamaya taze canlı canlı bebişler gelsinler

bak bak nereleri düşünüyor seni cadı.elinde olsa sen sağacaksın şöyle taze taze

Son düzenleme:
neyse yumurtlama günüme daha var o zamana kadr durabilirim
tam yumurtlama günü barışıyım

Bak iste umudu örnek al tam yumurtlama günü baristi sizi gidiyin uyaniklar

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
ellara canım bi msn gelsene müsaitsen

Kiz nerelerdesin merkatan senden önce biz doguracaz basima neler geldi biliyon mu söylemiyom gecmisi oku insaAllah hersey yolundadir

bizde nerdeyse 2 haftadır fiki fiki yapmıyoruz adamın spermler eciş bücüş oldu orda bekleye bekleye tövbe tövbeee onları gönderelim bu akşamda benim yumurtlamaya taze canlı canlı bebişler gelsinler

Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar

noldu canım hayırdır inş.
kız uğraştırma beni söle valla çatlarım

benim burcum koç
aslında benimde içim içimi yiyor ama inat işte[/QUOTE]

canım sen yine alttan alan ol , doğru zaman geldiğinde tatlılıkla anlat eşine haklı olduğun tarafı.ne dersin?bişey kaybetmezsin emin ol.

Son düzenleme:

ay çok güldüm kız benim elimde olsa alıcam yumurtayı döllicemde öyle koyucam bebeği oraya ama olmuyor işte kendi kendime tüp bebek yapamıyorum

sende beni güldürdün valla.hayal ediyorum yıllar sonra bebişlerimiz büyüdüklerinde bizim şu yazdıklarımızı okusalar dokuz ay karnında taşımayı geç bize daha çok sevgiyle bakarlar heralde.

Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar[/QUOTE]

bizmkiler ozaman hep xxxxxxxxx :84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…