bebek cinsiyet belirleme..

Hayırlı olsun bebeğin Allah gönlündekini sağlıkla versin inşallah. Sağ kasığında batma var mı? Genelde sağ taraftan yumurtlayınca erkek oluyor. Onun dışındaki belirtilere ben pek fazla inanmıyorum benim hep tersi çıktı çünkü. Sağdan yumurtlayıp kızı olan da var ama genelde tutuyor gibi.

ilk zamanlardaki belirtiler çok farklı olabiliyor canım kendimden biliyorum, birde çin takvimine bak istersen tabiki yanılma payı ondada var

oyle dimi... 80 dogumluyum 30 a baktim erkek burda elara baska bir site ismi vermisti farkli bir takvim vardi ondan baktim oda erkek ama bilmiyorum iste takvimlere inanasim gelmiyor cogu insanin tutmuyor cunku ama erkek gorunce inanmasada insan bir ohhh diyor

30 yaş erkek için tamda senesiymiş canım bende şimdi baktım. allah gönlüne göre versin, bakarsın ikiz erkek bebeklerin olur bu seferde

elara canım bu kadar bilgiyi nasıl öğrendin bravo dıyorum sana.inan buraya gelmeden evvel bukadar bılgıyı duymamıştım.ama hiç çocuğun yokken neden detay öğrendın merak ettım hanı genelde 2. bebeklerde yapılır ya diğer cinsiyet sende biraz erken baslamış sankı

haa buarada akıntının yoğun olduğu gün falan demişsin ya akıntıdan kasıt regli akıntısımı yoksa diğerimi

Son düzenleme:

hoşgeldin evrim.bende ankaradayım.ankanaın neresindensin?
aktif katılırsan bildiklerşmizi paylaşırızz.cok kısa zamanda uzman olursun sede merak etme:)

burdaki arkadaşlar hiç bişi bilmiyordu.bende cok bilgili degildim
ama cok kısa zamanda cokk yol aldıkk hepbirlikte.

akıntının şeffaf olması gerekmiyormu?geçen ay bende yumurtladığımı sanıyordum ama doktorum akıntıma baktı tablet verdi bana düzelmesi için.şimdi adetim bitsin bakacağım düzelmiş mi diye.

yumurtlama dönemindeki akıntının rengi gayet şeffaf olmalı.sadece yumurta catladıgında yapışkan sarımsı sıvı gelir.
eger yumurtlama günlerinde bulanık akıntı varsa bu mukus sıvı kalitesinin düşük oldugunu gösterir
bu da hem hamile kalmayı hemde erkek cocuk olmasını engelleyen nedendirr
akıntının şeffaf olamsı için bol su içmek lazım.yeşil cayda önemli.

acer

hoşgeldın ıns senındekı gonlundekı olur cnm saqol

hasneka dua ıcın tsk ederım cnm sagol
nılay haklısın dr kontrolu en ıyısı anlarsa anlasın bosver sen ben yumurtlama zamanımı bılmek ıstıyorum dersın

Son düzenleme:
Bernil, evrimdost hoşgeldiniz kızlar..

Kızlar ilişki zamanı çift çizgiden sonra ne zaman olmalı kaç saat sonra bir cevap verin yav??

iki çizgiden şukadar saat sonra ilişki olmalıdır demekk dogru degil
o kişiden kişiye degişiyor
sen kendini takip etcen,agrılarını akıntını filan
iki koyu cizgiden sonra her 4 saatte bir testi tekrarlıcan
çizgi silikleşmeye başladıgında hemen ilişkiye gircen ,tabi o an kocanı bulabilirsenn

32 saat sonra falan diyorlar ama sen yumurtanın çatladığını hissedebiliyorsan mesela şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oluyorsa haman ilişki olmalı

ezel sen catlatma ignesiyle karıştırdın sanırım
catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki öneriliyor
ovulasyon testinde böle belli bi saat yok

bencede en iyisini yaparsın cnm.ovulasyon testleri seni cok strese sokuyor
doktor takibi daha ii olur.hakkında hayırlısı olsun

doktor takibi tabiki daha iyi
ama öle cinsiyet için takip yapacakk sana yardımcı olacak doktor bulmak cokk zorr
bide doktora git gel filann zor oluyor
en güzeli iyi bir mikroskopla evde kendin takip etmek bence.

peki iki koyu cizgiden sonramı ilişki olmuş onlarda???
yoksa mikroskopmu kullanmışlar

cnm cızgıyı gordukten sonra gun asırı denemelerı olmus tukuruk degıl hepsıde core testkullanmıs hatta ıkı kız yumurtlamadan yanı cızgıyı gormeden denemıs bır gun sonra cızgıyı gormusler ertesı gun ve dıger ertesı gun yıne denemıs onlarında bebeklerı oglan olmus takvımlerıyle tarıhlrı karsılastırdım ama sans sonucta rıske atmamak lazım herkesın oyle sansı olmuyor

evet cnm en ıyısı dr ben cok bunaldım cunku

catlamasına cok yakın zamanda haber veren ovulasyon monitörü var.markası clearblue.
ovulasyona en yakın zamanda gülen yüz cıkıyor

doktorun daha ii bilir cnm
senin tedavin dogum kontrol ilacıylaydı dimi.
hapı bıraktıktan sonra deneme yapılır bence.ama hemen hamile kalamayabilirisnn
senin tedavi olumlu sonuc verdimi yani??? şuan yumurtlama sorununn kalmadımıı

erkek bebek için kadının mukus phsı 7,5-9 arası olmalı
erkegin meni ph sı 9 olmalı
parmagınızı yıkayım vajinadan akıntı alabilriisniz.servikse yakın yerden almak lazım.akıntı phsını turnusol kagıdı yada dijital ph ölcerle ölcebilirsin
eşinde ilişkide 3 gün önce bi kaba boşalcak onun meni phsınıda ölcecenn

ayrıca vajinal duş öle abartıldıgı kadarda zararlı degil.önemli olan herzaman tekrarlamamaktır
aşılama tedavisinde eger kadının mukus phsı cok düşükse bunu dengelemek için vajinal duşu doktorlar bile yapıyor

Ay haklarinda hayirlisi olsun insaAllah gamzeler icin cok özletmeden gelse bari Elara sen nasilsin canim ya görüsemiyoruz sende kendini özletme....

iyiyim cnm sagol sen nasılsın.evet görüşemiyoruzzz..kızım uyudukca girebiliyorum tabi işim yoksa
gece daha rahat oluyorum.

Elaracım sende bana sormuştun burcumu şimdi hatırladım ben aslan burcuyum eşim başak hiç anlaşamıyoruz doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlık mutlulukla inş.

cok tşkler cnm.daha 3 gün var:) yaşlandım yaww

hahhaa alemsin cnm yaa.sagolasın ama benden doktor olmazzzdı zaten:)
dua içinde sagol cnm aminnnn diyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…