- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.141
Hayırlı olsun bebeğin Allah gönlündekini sağlıkla versin inşallah. Sağ kasığında batma var mı? Genelde sağ taraftan yumurtlayınca erkek oluyor. Onun dışındaki belirtilere ben pek fazla inanmıyorum benim hep tersi çıktı çünkü. Sağdan yumurtlayıp kızı olan da var ama genelde tutuyor gibi.adet tarihim 28-29 gun son adet 22 kasim ama bebek dusunmedigimiz icin hic dikkat etmedim hangi gunle oldu unuttum bile simdi hep kendimi dinliyorum deli gibi siteleri karistiriyorum erkek belirtileri icin salak gibi ayna karsisina gecip guzellestim mi cirkinlestim mi diye bakiyorum tobeee
ilk zamanlardaki belirtiler çok farklı olabiliyor canım kendimden biliyorum, birde çin takvimine bak istersen tabiki yanılma payı ondada var
oyle dimi... 80 dogumluyum 30 a baktim erkek burda elara baska bir site ismi vermisti farkli bir takvim vardi ondan baktim oda erkek ama bilmiyorum iste takvimlere inanasim gelmiyor cogu insanin tutmuyor cunku ama erkek gorunce inanmasada insan bir ohhh diyor
Hayırlı olsun bebeğin Allah gönlündekini sağlıkla versin inşallah. Sağ kasığında batma var mı? Genelde sağ taraftan yumurtlayınca erkek oluyor. Onun dışındaki belirtilere ben pek fazla inanmıyorum benim hep tersi çıktı çünkü. Sağdan yumurtlayıp kızı olan da var ama genelde tutuyor
sagolasin canim... hepimize insallah.bugun 2. gun ogrendim malesef sol tarafimda hafif batma oldu.bende okudum sol erkek diyen var sag erkek diyen var sanirim degisiyor herkese gore
30 yaş erkek için tamda senesiymiş canım bende şimdi baktım. allah gönlüne göre versin, bakarsın ikiz erkek bebeklerin olur bu seferde
Hayırlı olsun bebeğin Allah gönlündekini sağlıkla versin inşallah. Sağ kasığında batma var mı? Genelde sağ taraftan yumurtlayınca erkek oluyor. Onun dışındaki belirtilere ben pek fazla inanmıyorum benim hep tersi çıktı çünkü. Sağdan yumurtlayıp kızı olan da var ama genelde tutuyor
sagolasin canim... hepimize insallah.bugun 2. gun ogrendim malesef sol tarafimda hafif batma oldu.bende okudum sol erkek diyen var sag erkek diyen var sanirim degisiyor herkese gore
Zaten bunların hepsi olasılık dahilinde canım değişir tabi herkesin farklı oluyor. sen bol bol dua et inşallah gönlündekini kucağına alırsın sağlıkla canım.
kızlar akıntım gelmeye basladı adet olucam demekkı bugun yarınne olur benım ıcın dua edın gelmesın yaa:2::2::2:
Zaten bunların hepsi olasılık dahilinde canım değişir tabi herkesin farklı oluyor. sen bol bol dua et inşallah gönlündekini kucağına alırsın sağlıkla canım.
sagol canim.herkesin insallah.
merhaba
Uzun süredir sizleri merakla talip ediyordum . Açıkçası ilk başlarda yok daha neler dediysemde sonuçlar ortada yönetmleriniz de çok başarılı bende aranıza katılmak yöntemlerinizi denemek istiyorum ama açıkçası kendi kendime yumurtlama günümü tespit edemem diye de çok korkuyorum , aranızda doktordan yardım alıp yumurtlama gününü öğrenen varmı ben ankarada yaşıyorum ve önceki gebelğimi takip eden doktor asla cinsiyet belirleme amacı ile yumurlama takibi yapmaz bende başkaca bir doktora sormaya çekiniyorum açıkçası
hamile kalanları da tebrik ederim
akıntının şeffaf olması gerekmiyormu?geçen ay bende yumurtladığımı sanıyordum ama doktorum akıntıma baktı tablet verdi bana düzelmesi için.şimdi adetim bitsin bakacağım düzelmiş mi diye.
Bernil, evrimdost hoşgeldiniz kızlar..
Kızlar ilişki zamanı çift çizgiden sonra ne zaman olmalı kaç saat sonra bir cevap verin yav??
32 saat sonra falan diyorlar ama sen yumurtanın çatladığını hissedebiliyorsan mesela şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oluyorsa haman ilişki olmalı
acer
hoşgeldın ıns senındekı gonlundekı olur cnm saqol
hasneka dua ıcın tsk ederım cnm sagol
nılay haklısın dr kontrolu en ıyısı anlarsa anlasın bosver sen ben yumurtlama zamanımı bılmek ıstıyorum dersın
bencede en iyisini yaparsın cnm.ovulasyon testleri seni cok strese sokuyorgulen yuz al ozaman cunku ovulasyon kıtıde tukurukte ınsanı strese sokuyor yok bu koyuluk yeterlımı yok otlar belırgınmı yada en guzelı dr gıtmek ben bu ay dra gıdıcem hergun gıtmek zor gelsede yabıcam nabıyım artık .eger olmazsa dr gıttıkten sonrada gulen yuz monıtor alıcam ve beklıycem rabbım nezaman verırse.
ama dra gıtmek ıstememdekı en buyuk neden ovulasyon kıtı yada akıntı takıbı yanıltıyor benı bakalım dr catladı dıyınce akıntım gelcekmı oncemı gelcek ovulasyon kıtı de dogruluycakmı ben bunları ogrenmek ıcın gıdıcem emın oluncada gulen yuz alırım nabıyımbattı balık yan gıdermıs
kızlar mikroskop yerine yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı değil mi? ben hem şu basit testlerden aldım, hemde doktorda yumurtlama takibi yaptırıcam. doktorum bu şekilde büyük olasılıkla tutar diyor ama bilemiyorum, okadar çok etken varki cinsiyeti etkileyecek...
kızlar ovulasyon testı kullananlar bolumunu okuyorumda sayfa 21 den basladım suanda 27 dedıyımdıkkatımı ne cektı :) ordakılerın cogu hamılekamal ıcın ugrasıyor cınsıyet ıcın degıl.ve suana kadar 4 kısı gordum 12 14 16 cı gunler ılıskı ıle hamıle kalmıs ve erkek bebişler olmuş
tabı garantıyealmak ıcın tek ılıskıııııı yabıyoruzda bırde olsa:)
cnm cızgıyı gordukten sonra gun asırı denemelerı olmus tukuruk degıl hepsıde core testkullanmıs hatta ıkı kız yumurtlamadan yanı cızgıyı gormeden denemıs bır gun sonra cızgıyı gormusler ertesı gun ve dıger ertesı gun yıne denemıs onlarında bebeklerı oglan olmus takvımlerıyle tarıhlrı karsılastırdım ama sans sonucta rıske atmamak lazım herkesın oyle sansı olmuyorbencede en iyisini yaparsın cnm.ovulasyon testleri seni cok strese sokuyor
doktor takibi daha ii olur.hakkında hayırlısı olsun
doktor takibi tabiki daha iyi
ama öle cinsiyet için takip yapacakk sana yardımcı olacak doktor bulmak cokk zorr
bide doktora git gel filann zor oluyor
en güzeli iyi bir mikroskopla evde kendin takip etmek bence.
peki iki koyu cizgiden sonramı ilişki olmuş onlarda???
yoksa mikroskopmu kullanmışlar
Herhalde kişiden kişiye değişen birşey bu süre. Bunu tam olarak anlayabilmemiz için akıntı var mı yok mu ne şekilde onu takip etmek gerek sanırım. Ama bu da çok zor keşke tam olarak çatladığını gösteren ovulasyon testleri olsaydı? Var mı yoksa benim bilmediğim? Silikleşmesini beklemek falan bana riskli geliyor arkadaşlar ya. Ya çok beklersek ve asidik olursa?
elara yokkk ikna edemedim gizli yapapcam o kiz olur diye emin ondan istemiyo elimden gelelnini yaptim ama olmadi bend e3 ay sonra poliskis icin dogum kontrol ilaci aliyorum o biterse hemen baslicam gizli gizli hayelim erkek bebek acaba tedaviden hemen sonra baslamam sorun olurmu yoksa bekliyimi bilmiyorum:?
haa birde şu vajinal ph'ın bilinmeside önemli, ben çok inanıyorum ph olayına. gerçekten ph istediğimiz gibiyse duşla uğraşmaya gerek yok ve özellikle tıbbi içerikli yapancı sitelerde zararlı olabilceği yazıyor.
ben büyük bir lab. sordum böyle bir şey ölçülüyormu diye kadın yüzüme tuaf tuaf baktı
evde nasıl ölçebilriz ki, bilgisi olan var mı?
Ay haklarinda hayirlisi olsun insaAllah gamzeler icin cok özletmeden gelse bari Elara sen nasilsin canim ya görüsemiyoruz sende kendini özletme....
Elaracım sende bana sormuştun burcumu şimdi hatırladım ben aslan burcuyum eşim başak hiç anlaşamıyoruz doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlık mutlulukla inş.
hahhaa alemsin cnm yaa.sagolasın ama benden doktor olmazzzdı zaten:)Elara geldigin belli oluyor döktürmüssün yine bak bak nelerde biliyormus boncuk gözlüm,, bacim kiz niye kadin dogum uzmani olmadin memlekette erkek cocuksuz ,kiz cocuksuz kadin kalmazdi ne güzel olurdu ya .....Al bendende aynisi Rabbim agzindan isitsin AMIN INSAALLAH darisi sudeye,gamzeye,hazeke,Elaraya,Asilime,Ezele,Umuta,Boncuka,Bengu.cka,qwerte,sellviye,can-parcama,bestembenime,nisan81e,oglaka,senacihana,orlistata,pirlantaya,momofa,kardelene,firegirl986ya,mimozaya,serenatta,deyyana,dimuservere,olsun e ben HASKENAyada olsa fena olmaz hani AMIN INSAALLAH:::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?