- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.161
erkek bebek için kadının mukus phsı 7,5-9 arası olmalı
erkegin meni ph sı 9 olmalı
parmagınızı yıkayım vajinadan akıntı alabilriisniz.servikse yakın yerden almak lazım.akıntı phsını turnusol kagıdı yada dijital ph ölcerle ölcebilirsin
eşinde ilişkide 3 gün önce bi kaba boşalcak onun meni phsınıda ölcecenn
ayrıca vajinal duş öle abartıldıgı kadarda zararlı degil.önemli olan herzaman tekrarlamamaktır
aşılama tedavisinde eger kadının mukus phsı cok düşükse bunu dengelemek için vajinal duşu doktorlar bile yapıyor
doğum kontrol ilacı kullanan kişilerdede erkek bebek olma ihtımalı yüksekmiş arkadaslar duydunuz mu bılmıyorum ki burdan pek kaçmaz ama
Elara çok teşekkür ederim canım benim. Gelmiş mesajın 2 tane Allah razı olsun senden..
ya nerden biliyorsunuz yumurtlamanin sagdan yada soldan oldugunu? merak ettimde)))
bayagi zamandir sizi takip ediyorum 9.5 aylik ikiz kizlarim var onlardan pek vakit kalmiyor birde gecmisi okuyorum arada. hamilelik dusundugum zaman taysiyelerinize uyacaktim ama ben hic beklemedigim bir anda hamile kaldim 3 hafta 4 gunluk hamileymisim tabii taktir allahtan ama tedbirimi alacaktim alamadim dua edin hayirlisi ise bu bebis erkek olsun
moral veren arkadaşlara teşekkürler umarım sizin dediğiniz gibi olurda bende haykırırım burda..
kızlar şaşıracaksınız ama çünkü bende ilk duyduğumda şaşırdım benim eşim 10 kızın tek erkeği, ve bende 4 kızkardeşe sahibim biraz abartmam bundan olabilir...yani genlerde varya eksiklik bende olmaz gözüyle bakıyorum hep..
Amin inşallah, kızlar bu arada tekrar sorucam. vaginal ph idrarla aynımıdır, nasıl ölçebiliriz okuduğum her yerde çıkıyor karşıma bu konu
Degil, idrarin ph si baska vajinaninki farkli diye biliyorum ben,, Prof.Dr.Elara .......gelirse cevap verir o cok bilgili bu konularda ....
kızlar akıntım gelmeye basladı adet olucam demekkı bugun yarınne olur benım ıcın dua edın gelmesın yaa:2::2::2:
elara canım bu kadar bilgiyi nasıl öğrendin bravo dıyorum sana.inan buraya gelmeden evvel bukadar bılgıyı duymamıştım.ama hiç çocuğun yokken neden detay öğrendın merak ettım hanı genelde 2. bebeklerde yapılır ya diğer cinsiyet sende biraz erken baslamış sankı
haa buarada akıntının yoğun olduğu gün falan demişsin ya akıntıdan kasıt regli akıntısımı yoksa diğerimi
cnm cızgıyı gordukten sonra gun asırı denemelerı olmus tukuruk degıl hepsıde core testkullanmıs hatta ıkı kız yumurtlamadan yanı cızgıyı gormeden denemıs bır gun sonra cızgıyı gormusler ertesı gun ve dıger ertesı gun yıne denemıs onlarında bebeklerı oglan olmus takvımlerıyle tarıhlrı karsılastırdım ama sans sonucta rıske atmamak lazım herkesın oyle sansı olmuyor
evet cnm en ıyısı dr ben cok bunaldım cunku
bende balık yağı hapı kullanmak istıyorum ayrıcada folık asıd kullanmak istiyorum hem kılo almak hemde bebeğin sağlıklı olması için ama cınsiyetı etkıler dıye korkuma kullanamıyorum bılgnz varmı acab sıznde kullanayımmı
kızlar hamile kaldıktan sonra cinsiyetini anlamanın bi yolu yokmu ???
balık yagını hamile kalınca kullan.cünkü mukus ph sını arttırıyor.sen kız bebek istiyon kullanmasan ii olur
folik asid plus kullanabilrisn.içinde kalsiyumda var.
cnm ben cıft cızgı sılık cızgı olayına gırmem artık bunyeler farklı testler farklı bılmıyorum acıkcası cokta guvenılır bulmuyorum artık.cızgı olayı enterasan bır durum en guzelı dıjıtal alıcam gulen yuz yada dr takıbı cnm o yuzden suanda hıc bıseye yorumyabamıyorum helekı cızgı magduru olarak asla
cnm benım adet baslıp bıtıyor ya yumurtlama olana kadar akıntım oluyor.yumurtlamabıtınce reglı olmaya 1 2 gun kalaya kadar kup kuru oluyorum bazen peceteye sıldıkce cok az gelır.adete yakın ıse oyle aman aman bı akıntı degıl ama gelır yanı tek fark adete yakın seffaf gelırdı sımdı sarı gelıyor bılmıyorum bende bakıcaz yıne gırerım kızlar ben adet oldum dıye
tamam canım hemen alayım ozaman sorduğum iyi oldu bak
dıjıtalı yada omur boyu olanı ona karar vermedım henuz gulen yuzlu olcagı kesın test cubukları zor cızgı cıktı koyumu degılmı onda en azından o sorun olmayacak en ıyısını yabarsın hakkında hayırlısı hadı sen cok hak ettın bır oglan yabtatopıgımız senlensındogum tarihin
ilişki günlerin
son adet tarihin ve adet döngünü yazarsan bi tahminde bulanabilirim
hımm dijital olanlardanmı alcan.yani ömür boyu kullanımlık almıcan mı?
bende önümüzdeki ay almayı planlıyorum.hamile kalana kadarr hem korunmak için hemde yumurtlama zamanlarımı anlamak için şimdiden alıyım diyorum
bugün month a takviyelerle ilgili bişler yazmıştım okudunmu??
keske olsa meraktan oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?