bebek cinsiyet belirleme..

Ben diyorum ki sudenin bebisi erkek icime öyle doguyor hem biliyonuzmu bi arastirmaya göre 3 ayni cinsten cocugu olan ailelerin 4.cocuklari farkli cinsten oluyormus bu bilimsel arastirmaya göre sudenin gamzenin,hazekin ogluslari olacak insaAllah....

Haskena ALLAH razı olsun bacım sızlerın duasıyla RABBIM hepımıze tattırack ınsallah

ya kızlar ben 5 tane erkegın tek bacısıyım esımde 4 erkek 4 kız kardes,ama kayınlarımın ve bızım hep kızımız var RABBIM hayırlısını versın ınsallahhhhh

sanirim 10-11-12 deydi kahverengi akintim geldi.kizlari emziriyorum ben goguslerimin ucu cok aciyordu emdiklerinde birde cok halsizlik oldu sik idrara cikma dolayisiyla anladimki hamileyim evde test yaptim pozitif

canim 16 haziran 80 dogumluyum.adetten hemen sonra iliski 2-3 gunde bir oldu

cnm adet bitiminden sonra kız günlerin başlamış.yumurtlama zamanlarında kız da.
adetinin 15.gününe kadar kız günündesin. 16.günü nötr.17.günü erkege yatkın 18.günü erkek
ama sen 28-29 günde bi regli oluyorsun ve muhtemelen 14-15.gün yumurtladın ve kız olma ihtimali yüksek bioritime göre
bide sık ilişki olmuş bu da kız ebebkşansını arttırıyor
ama bunlar sadece ihtimal.Takdir Allahınn tabikii
Allah gönlüne göre versin inş.

çok sağol cnm kullanıcam mutlaka bide adetim bi düzene girse hala adet olmadım basım çatlıyo ağrıdan çok sıkıntılı ve çok stresliyim bu yüzden patlıycam içim daralıyo gibi göbeğim şişti bi adet olsam rahatlıycam offfffff

elara cok tesekkur ederim.sence 3 gun gelen hafif kahverengi akinti yerlesme akintisimiydi oyleyse erken dollenmis oluyor yani kiz sanirim 10-11-12 siydi ayin kahverengi akinti geldiginde

evet hollandadayim ben sen nerdesin ? ugrasmiyorlar sansa gorurse soyluyor gormeye ugrasmiyor.insallah gonlune gore hayirlisi olur canim.

bende almanyadanim canim benim kendi doktorum uzun zaman tatildeydi ben yedek doktora gittim o doktorda usgde 1 dak bile tutmadi ne kilosu ne bu agzini bicak acmadi bida asla o doktoru istemiyorum dedim sorduklarima bile zor cvb aldim

elara cok tesekkur ederim.sence 3 gun gelen hafif kahverengi akinti yerlesme akintisimiydi oyleyse erken dollenmis oluyor yani kiz sanirim 10-11-12 siydi ayin kahverengi akinti geldiginde

yerleşme kanaması döllenmeden 7 ila 14 gün sonra olabiliyorr
7.günü aralık 4
10.günü aralık 1
14.günü hemen adetten sonrası oluyor
cnm bioritim kız dedi diye illa kızın olacak diye bişi yok.bol bol dua et inş oglun olur hayırlısıyla

layd_s bioritimi sormuşsun özelden.bekleme sürem dolmadıgından burdan yazıyorum
şubat ayı cok uygun
yumurtlama zamanında denk gelirse süper olur
şubat 2-3-4-5-6-7-8-910-11-12-13-27-28 erkek günlerin

kızlar ilk sayafadaki listede sadece 2 kişide bioritim tutmamışş
himalianın günleri net degildii.3 kez ilişki vardı galiba.hangisinde tuttugunu belli olmadıgından o da kesin tutmadı diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…