bebek cinsiyet belirleme..

Anladım canım bu sefer:) Artık kocayı bulamazsak öbür aya kadar beklemek lazım. Benim ki ayda 1 kereyle çocuk mu olur diyecek mutlaka şimdiden yalan hazırlayayım:)

Kızlar ben de clear blue alıcam inşallah. Diğerleriyle çift çizgi bulana kadar hem stres olurum hem de maddi olarak aynı hesaba gelir. Daha önce eczaneye sipariş verip getirtmiştim o kadar aramıştım. Ben çift çizgi bulana kadar test bitti o yüzden hiç mantıklı gelmiyor.

var cnm olmamı :)))
10 haftalıkken yabılan testlerden alabılırsın yada 12 16 hafta arası dra gıdebılırsın malesef baska yok :)
o test çok pahalı ama şeker 95 tl filanmış sanırım gebelik testi gibi olaydı alırdık :) doktor işinede baya güldüm yalnız benim doktor 16 dan önce söylemem diyo bekle babam bekle :)

keske olsa meraktan oluyorum
bendeee
1986 doğum tarihim
16eylül son adet tarihim
30 günde adet döngüm canımcım
kizlar ya ben napim 20 haftama giriyorum hala ögrenemedim

yaprakkk oglun oluyormus canim cok sevindim icimden gecmisti oglusun olcagi :)

bebiş göstermiyo sanırım

balık yagını hamile kalınca kullan.cünkü mukus ph sını arttırıyor.sen kız bebek istiyon kullanmasan ii olur
folik asid plus kullanabilrisn.içinde kalsiyumda var.

yani kızlar erkek bebek için balık yağ uygun doğru anlıyorum demi.
doktorum bana elevit başlattı bu durumda içmemelimiyim içinde kalsiyum var?!?!
ben çok fazla yoğurt peynir tüketirdim ve kızım oldu, annemde aynı şekilde, kız bebek istiyenler için süt ürünleri iidir :)

herkese günaydın
topiğe girmeyeli gelişmeler olmuş
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum
ALLAH tamamına erdirsin darısı biz isteyenlerede
RABBİM hayırlısıyla erkek evlat versin inşallah
CÜMLEMİZEEEEEEEEEEEE

layd_s bioritimi sormuşsun özelden.bekleme sürem dolmadıgından burdan yazıyorum
şubat ayı cok uygun
yumurtlama zamanında denk gelirse süper olur
şubat 2-3-4-5-6-7-8-910-11-12-13-27-28 erkek günlerin

inşallah canım ağzından bal damlıyor, ve sanırım bir aksilik olmazsa 11-13 arası yumurtlama zamanı. allah seninde herkesinde gönlüne göre versin, çok teşekkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…