bebek cinsiyet belirleme..

Taniyorum seni hay Masallah ne kadar cabuk gecti zaman 2 ay kaldi ha hatirliyorum da ilk sayfalarda bize doktora gidecem ögrendiklerimi sizinlede paylasirim dedin ve doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kaldigini ögrenmistin o zaman dua etmistim insaAllah erkektir diye cok güzel oldu bir kiz bir erkek Rabbim uzun ömürler versin evlatlarina bebegini saglikla kucagina al ve karabiber gibi fotosunuda koy topige teyzeleride görsün

ıyı canım ya ne olsun ıste henuz hamıle degılım ama halen 4 cuyu ıstıyorum ınsallah bızde tadarız bu duyguları RABBIM senınkını tamamına erdırsın

nısandakar merhaba nasılsın oglun gelyo ınsallah hayırla ve saglıkla kucagına al ınsallah

hazek sorma hamile kaldığımı öğrendiğimden beri beni doğum korkuları bastı. neredeyse gergün rüyalarıma giriyor. aslında ilk doğumum 2 sancı ile oldu ama kesi yaptıktan sonra yapılan dikiş acısı hala aklımda.

hıc korkma RABBIM buyuktur ınsallah ben 3 cu kızımda sabah namazımı kılıp doguma gıttım oglen namazında evdeydım valla hersey guzel olucak ınsallah
sansıma doktor kızlar o kadar ıyıdıkı abla abla dıye donduler yanımda hıc kesı bıle yapmadan aldılar bebegı ınsallah senınde oyle olur

Son düzenleme:

evet ya sabahlara kadar netin başın da pinekliyordum cinsiyet belirleme yöntemi bulmak için. benim dr da beslenme diyetini öneriyormuş gelen bayanlara. Duaların için teşekkür ediyorum ben de size dua ediyorum inşallah sizede kalbinizden geçeni verir Allahım.
Karabiber gibi ben de koyacağım bebeğimin resmini.

hıc korkma RABBIM buyuktur ınsallah ben 3 cu kızımda sabah namazımı kılıp doguma gıttım oglen namazında evdeydım valla hersey guzel olucak ınsallah

ya kesilirken hiç hissetmedim ama dikmeye başladıkları an bağırmaya başlayınca baş hemşire de ebelere kızmıştı -kadının iğnesini yapmadınız mı niye bağırtıyorsunuz diye. Ama bu sefer önceden söyleyeceğim iğne yapmayı unutmasınlar. ne doğumdan ne sancıdan işte bir tek dikiş olayından korkuyorum. inşallah ben de senin gibi doğum yaptığım gün bebeğimle evime sağ salim dönerim.

ınsallah canımmmm dualarım senınle

cok sagol canim

kizlar bundan 1 hafta önce canim okadar kokorec istediki anlatamam hayatimda hic yemedim ama cok yemek istedim nedense burdada bulmam imkansiz
netten nasıl yapıldığını öğrenip kendin yapmayı dene.

dün de benim canım ne istedi hadi bilin. daha doğrusu istemedi ama kokusu burnuma geldi. sabahtan akşama kadar burnuma rakı kokusu geldi. halbu ki rakıdan ve içkiden nefret ederim özellikle de rakının kokusundan.

O o nisan bizim yigen alemcimi olacak kiz barlarda discolarda isiniz var desene

demekki rakida aserebilirmisiz :) netten arastirdimda bagirsaktan oluyormus galiba ama yapmasi zor gibi geldi beceremem yani :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…