- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.401
iyiyim hazek sağol canım.. sen nasılsın.nısandakar merhaba nasılsın oglun gelyo ınsallah hayırla ve saglıkla kucagına al ınsallah
arkadaşlar sürekli takip ediyorum ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. 2 gün önce yabancı sitelere bakıyordum erkek bebek için bol yeşillik tüketmek gerektiğini yazmışlar. siteyi sık kullanılanlara ekleyecekken elektirikler kesildi. şimdi de hangi siteye baktığımı hatırlayamıyorum.
ben çok iştahsız biri olduğum ve yemek yiyemediğim için mutlaka her gün 2 öğün de marul, yeşil biber, maydanoz salatası yaparım bolca onu yerdim. balık ve eti de çok tüketmiştim hamile kalmadan önce. bir de ben yumurtlama günü korunmasız tek ilişki ile erkek bebeğe hamile kaldım. Allahım inşallah sizin de kalbinizden geçeni kucağınıza verir. Doğumuma 2 ay kaldı o gün sancılarım başlayınca sizler için dua edeceğim.
Bu ara da çin takvimi ve rus takvimi ben de tutmadı.
nısandakar merhaba nasılsın oglun gelyo ınsallah hayırla ve saglıkla kucagına al ınsallah
ıyı geceler kızlar kustum sıze kımse bana cevap vermıyo bende yatam barı kendınze ıyı bakın ALLAHA emanet olun
hazek sorma hamile kaldığımı öğrendiğimden beri beni doğum korkuları bastı. neredeyse gergün rüyalarıma giriyor. aslında ilk doğumum 2 sancı ile oldu ama kesi yaptıktan sonra yapılan dikiş acısı hala aklımda.
Kiz küsme gel kiyamam nisana cevap yaziyordum ki bi baktim sen gelmissin hosgeldin sefalar getirdin güzel kizlarin güzel annesi..........
herkese iyi geceler kizlar
bende kismetse yarin ögrenecegim ne olcani gerci tahmin ediyorum rüyalarimdan :)
Taniyorum seni hay Masallah ne kadar cabuk gecti zaman 2 ay kaldi ha hatirliyorum da ilk sayfalarda bize doktora gidecem ögrendiklerimi sizinlede paylasirim dedin ve doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kaldigini ögrenmistin o zaman dua etmistim insaAllah erkektir diye cok güzel oldu bir kiz bir erkek Rabbim uzun ömürler versin evlatlarina bebegini saglikla kucagina al ve karabiber gibi fotosunuda koy topige teyzeleride görsün
rabbım gonlundekını kucagına versın canım
hıc korkma RABBIM buyuktur ınsallah ben 3 cu kızımda sabah namazımı kılıp doguma gıttım oglen namazında evdeydım valla hersey guzel olucak ınsallah
ya kesilirken hiç hissetmedim ama dikmeye başladıkları an bağırmaya başlayınca baş hemşire de ebelere kızmıştı -kadının iğnesini yapmadınız mı niye bağırtıyorsunuz diye. Ama bu sefer önceden söyleyeceğim iğne yapmayı unutmasınlar. ne doğumdan ne sancıdan işte bir tek dikiş olayından korkuyorum. inşallah ben de senin gibi doğum yaptığım gün bebeğimle evime sağ salim dönerim.
netten nasıl yapıldığını öğrenip kendin yapmayı dene.cok sagol canim
kizlar bundan 1 hafta önce canim okadar kokorec istediki anlatamam hayatimda hic yemedim ama cok yemek istedim nedense burdada bulmam imkansiz
herkese iyi geceler kizlar
bende kismetse yarin ögrenecegim ne olcani gerci tahmin ediyorum rüyalarimdan :)
ınsallah canımmmm dualarım senınle
netten nasıl yapıldığını öğrenip kendin yapmayı dene.
dün de benim canım ne istedi hadi bilin. daha doğrusu istemedi ama kokusu burnuma geldi. sabahtan akşama kadar burnuma rakı kokusu geldi. halbu ki rakıdan ve içkiden nefret ederim özellikle de rakının kokusundan.
netten nasıl yapıldığını öğrenip kendin yapmayı dene.
dün de benim canım ne istedi hadi bilin. daha doğrusu istemedi ama kokusu burnuma geldi. sabahtan akşama kadar burnuma rakı kokusu geldi. halbu ki rakıdan ve içkiden nefret ederim özellikle de rakının kokusundan.
Hakkinda ne hayirlisi ise o olsun canim Rabbim saglikli ve hayirli evlat versin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?