- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.421
O o nisan bizim yigen alemcimi olacak kiz barlarda discolarda isiniz var desene
sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim QUOTE]
Hayırlı olsun bebeğin canım. Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin.
hazek sorma hamile kaldığımı öğrendiğimden beri beni doğum korkuları bastı. neredeyse gergün rüyalarıma giriyor. aslında ilk doğumum 2 sancı ile oldu ama kesi yaptıktan sonra yapılan dikiş acısı hala aklımda.
haskena bacım ALLAH RAZI OLSUN senden
ya valla yuzumde gulucukler actırdın
evet ya sabahlara kadar netin başın da pinekliyordum cinsiyet belirleme yöntemi bulmak için. benim dr da beslenme diyetini öneriyormuş gelen bayanlara. Duaların için teşekkür ediyorum ben de size dua ediyorum inşallah sizede kalbinizden geçeni verir Allahım.
Karabiber gibi ben de koyacağım bebeğimin resmini.
sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim
sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim QUOTE]
Hayırlı olsun bebeğin canım. Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin.
amin canim cok sagol ,simdiden heyecan yaptim yarin doktorda rahat olurum umarim :)
Selam
Benim 3 Hamileligim
76 la hamile kaldim simdi 91 Kilodayim
Intelligender Test dieye bi sey carmis sizlerden yapan varmi ??????
Doktorum % 80 kiz dedi ama beni görenler herkes erkek seninki diyorlar,
Benim Esime dayanamadi sona dogru bu testi aldi ve erkek cikti yani koyu yesil sizlerden yapan varmi???
türkcem icin tektrar özür dilerim pek iyi degil ????
selamlar bebek 2011
merhaba
yaprak ve sudesoylem arkadas yaptı ıkısıde erkek cıktı yaprak arkadasın ALLAHIN ıznıyle doktordanda teyıt oldu sımdı sudesoylemı beklıozz ınsallah senınde gonlundekı olur canım
kızların kac yasında sen kac yasındasın
Allahım esirgesin.
Ama ne bileyim o hiç sevmediğim kokusunu alınca köşe bucak kaçtığım rakı kokusu burnuma öyle güzel koktu ki anlatamam.
Selam
Benim 3 Hamileligim
Benim Esime dayanamadi sona dogru bu testi aldi ve erkek cikti yani koyu yesil sizlerden yapan varmi???
selamlar bebek 2011
kizlar bisey sorcam erken gebelikte gögüs agrisi ve büyümesi genelde kizlarda oluyormus nekadar dogru acaba ?
kizlar bisey sorcam erken gebelikte gögüs agrisi ve büyümesi genelde kizlarda oluyormus nekadar dogru acaba ?
Selam
Benim 3 Hamileligim
selamlar bebek 2011
merhaba
yaprak ve sudesoylem arkadas yaptı ıkısıde erkek cıktı yaprak arkadasın ALLAHIN ıznıyle doktordanda teyıt oldu sımdı sudesoylemı beklıozz ınsallah senınde gonlundekı olur canım
ben bunu gazeteden okumuştum
geçen hafta doktoruma sordum ama yok öyle birşey dediii
kızlar sizce cinsiyet tahmini neye göre yapılır 3 aydan önce
ben 9 hafta 4 günlük hamileyim
ama ultrasyonda kıza benzettim sanki
Selam
Benim 3 Hamileligim
selamlar bebek 2011
merhaba
Selam canim
biri mart 2000 digeri ocak 2003 dogumlu
yani 10 ve 8
senin kactane cocugun var ????
Canim senin adet araligin son adetin ve deneme tarihin neydi yazarmisin bi tahminde bulunmaya calisalim tek iliskimiydi ?
Selam canim
biri mart 2000 digeri ocak 2003 dogumlu
yani 10 ve 8
senin kactane cocugun var ????
benım 3 tane kızım var 16 ve 6 ve 3 yaslarında
benım 3 tane kızım var 16 ve 6 ve 3 yaslarında
Sansini bi de 4 üncüde denemeyi düsünüyormusun ????
sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim
son adet tarihim 31 temmuzdu canim ve deneme tarihim agustosun 9,10,11,12 ve 13bukadar cok olmasinin sebebi bebek düsündümüden degil cok uzun ayri kalmistik hamile kalcami düsünmemistim cünkü bos gebelik gecirdim ve 1 sene denemistik olmamisdi ummadim anda oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?