bebek cinsiyet belirleme..

Ben kizimi suni sanci ile dogum yapmistim ve hic unutmam diyordum bu aciyi o gün ama kizimin yüzünü görünce herseyi unuttum artik anne adaylarinin rahat dogum yapmasi icin her yöntemi deniyorlar oglusu kucagina alinca saglikla insaAllah herseyi unutursun.....

haskena bacım ALLAH RAZI OLSUN senden
ya valla yuzumde gulucukler actırdın

Allah sendende razi olsun kaderine yakisikli bir prens yazsin AMIN INSALLAH....

Koy kiz valla isim düsündünmü nisan?

Selam

Benim 3 Hamileligim

76 la hamile kaldim simdi 91 Kilodayim

Intelligender Test dieye bi sey carmis sizlerden yapan varmi ??????

Doktorum % 80 kiz dedi ama beni görenler herkes erkek seninki diyorlar,

Benim Esime dayanamadi sona dogru bu testi aldi ve erkek cikti yani koyu yesil sizlerden yapan varmi???

türkcem icin tektrar özür dilerim pek iyi degil ????

selamlar bebek 2011

Allahım esirgesin.
Ama ne bileyim o hiç sevmediğim kokusunu alınca köşe bucak kaçtığım rakı kokusu burnuma öyle güzel koktu ki anlatamam.

Isin espirisi canim benim bi arkadasimin cani toprak cekiyormus avuc avuc üstünü temizleyip altaki temiz topragi yiyormus neler var neler seninkide raki kokusu cekmis hamileligin cilvesi bunlar bakalim bizlerin neyi cekecek ben kizimda kar canim cekmisti hemde yazin baktim olacak gibi degil buzluktaki buzlari yiyordum benim kizda eskimo olacak herhal

o testi gecenlerde internetten aratirrdim coguna erkek cikmis ama kizlari olmus inanma o teste .genelde erkek sonuc cikiyormus bana para tuzagi gibi geldi

kizlar bisey sorcam erken gebelikte gögüs agrisi ve büyümesi genelde kizlarda oluyormus nekadar dogru acaba ?

herkes de aynı belirtiler olmuyor. kızım da hiçbir değişiklik yoktu ama bu hamileliğimde göğüslerim ilk haftadan balon gibi olmuş ağrıdan gece doğru düzgün yatamaz olmuştum. acaba sütyenden mi diye de sütyen takmamaya dikkat ediyordum.

benım kızdada canım turk hahvesı cekmıstı kasık kasık yıyordum cocuk zencı cıkacak dıyolardı ıse gderken kavanoz kavanoz kahve gotururdum

Canim senin adet araligin son adetin ve deneme tarihin neydi yazarmisin bi tahminde bulunmaya calisalim tek iliskimiydi ?

son adet tarihim 31 temmuzdu canim ve deneme tarihim agustosun 9,10,11,12 ve 13 bukadar cok olmasinin sebebi bebek düsündümüden degil cok uzun ayri kalmistik hamile kalcami düsünmemistim cünkü bos gebelik gecirdim ve 1 sene denemistik olmamisdi ummadim anda oldu canim

sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim

kizlar bisey sorcam erken gebelikte gögüs agrisi ve büyümesi genelde kizlarda oluyormus nekadar dogru acaba ?

kızmı istiyosun canım..?

benim oğlumda da kızımda da göğüslerim büyüyüp acıdı...daha hamileliğimin başında yani...bence bünyeden bünyeye değişiyo herhalde...kızla erkekle bi alakası yok gibi ama...:26:

Evet canim birliktelik sayisi artikca tahmin yapmak zor ama fazla birliktelik olupta erkek cocugu olanlarda var eger o birlikteliklerden biri yumurtlama tarihine denk geldiyse hizli olan y ,, yavas olan x i,, gecip yumurtayi döllemis olabilir hakkinda hayirlisi olsun yarin insaAllah güzel haberlerini aliriz ama önce saglik unutma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…