- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.441
anladım canım.Isin espirisi canim benim bi arkadasimin cani toprak cekiyormus avuc avuc üstünü temizleyip altaki temiz topragi yiyormus neler var neler seninkide raki kokusu cekmis hamileligin cilvesi bunlar bakalim bizlerin neyi cekecek ben kizimda kar canim cekmisti hemde yazin baktim olacak gibi degil buzluktaki buzlari yiyordum benim kizda eskimo olacak herhal
kızmı istiyosun canım..?
benim oğlumda da kızımda da göğüslerim büyüyüp acıdı...daha hamileliğimin başında yani...bence bünyeden bünyeye değişiyo herhalde...kızla erkekle bi alakası yok gibi ama...:26:
Sansini bi de 4 üncüde denemeyi düsünüyormusun ????
kullandigin smileyi galiba yanlis sectin yani öyle umuyorum..............
Evet canim birliktelik sayisi artikca tahmin yapmak zor ama fazla birliktelik olupta erkek cocugu olanlarda var eger o birlikteliklerden biri yumurtlama tarihine denk geldiyse hizli olan y ,, yavas olan x i,, gecip yumurtayi döllemis olabilir hakkinda hayirlisi olsun yarin insaAllah güzel haberlerini aliriz ama önce saglik unutma.......
kullandigin smileyi galiba yanlis öyle umuyorum..............
bizim tanidiklarimizdan var 3 - 4 ayle ya 4 üncüde yada 5 incide buldular erkek cocugu esleri illa erkek diye tutturmuslardi burda yurtdisindakiler illa ister erkek hele kirsal kesimdekiler **** onun icin sordum
kusura bakma kizdirmak istemedim
anladım canım.
annemde 5 hamileliğinde de toprak yermiş herkesten gizli gizli.
ablam da kızın da yazın ortasın da canı kar çekmişti eniştem de asker de bir de eniştemin ailesinin ilk kız torunu olunca kayınları bir yerlerden bulup büyük soğutucuyla kar getirip hem ablamın hem kendilerinin buzluklarını karla doldurmuşlardı.
Sansini bi de 4 üncüde denemeyi düsünüyormusun ????
evet arkadasım 4 cuyu ıstıyorum 4 cuyu dusunuyorum
bıran kendımı kumar oynuyomus gıbı hıssettırdın ya
sans ne demek kı demekkı ben cocukları cok sevıyorum kı 4 cu bebegıde dusunebılıyorum
he kız olur erkek olur kaderımızde ne varsa onu yasarız kırsal kesımle alakası yok bence canım ya ınsanın nefsıyle alakalı
sans ne demek kı demekkı ben cocukları cok sevıyorum kı 4 cu bebegıde dusunebılıyorum
he kız olur erkek olur kaderımızde ne varsa onu yasarız[/QUOTE
ya pardon gercekten kumar demek istememistim ben genelde almancayi türkceye cervirdigimden bu kelimeyi kullamdim yani burda öyle derler gercekten pardon
he kız olur erkek olur kaderımızde ne varsa onu yasarız
hazek kalabalik aile bi yandan esasinda cok güzel ben seviyorum kalabalik aileyi,kardesler acisindanda iyi büyünce yalniz kalmazlar arkadas cevresi olmasi bile birbirlerine yeterler, ALLAHIM güzel bi hamilelik ve gönlüne göre saglikli hayirli evlat nasip etsin
bizim tanidiklarimizdan var 3 - 4 ayle ya 4 üncüde yada 5 incide buldular erkek cocugu esleri illa erkek diye tutturmuslardi burda yurtdisindakiler illa ister erkek hele kirsal kesimdekiler **** onun icin sordum
kusura bakma kizdirmak istemedim
evet canim prensesim olsun pempis pembis giydirim büyünce kizimla biseyler yapiyim istiyorum :) ama tabiki önce saglikli olmasi birde rüyamda hep kizim oldunu görüyorum rüyalarim hep dogu cikti simdiye kadar birde hislerim hep kiz diyor
gögüs olayini ben bir arkadstan duymusdum sizede soriyim bi dedim canim dogruluk payi nekadar diye
hazek kalabalik aile bi yandan esasinda cok güzel ben seviyorum kalabalik aileyi,kardesler acisindanda iyi büyünce yalniz kalmazlar arkadas cevresi olmasi bile birbirlerine yeterler, ALLAHIM güzel bi hamilelik ve gönlüne göre saglikli hayirli evlat nasip etsin
rabıa 01 tesekkur ederım arkadasım sende mujdelı haberını alırsın ınsallah
bız 6 kardesız 5 erkek bırde ben bıraraya gelınce oooo senlık oluyo gercekten bı en gurbetteyım annemler abımler hepsı ıstanbulda ben ankaradayım hergun hepsı arar guzel seyler bunlar
evet kalabalık aile olmak çok güzel. okeye her zaman 4. bulunuyor
hayırlısı ile bir kızın olur ve ilerde bir mağazaya gittiğiniz de görürsün beraber birşeyler yapmayı.
kızımla yazın izinde bol bol alış veriş yaparız. Allahım bu yaz tam bir cadı oldu. mağazaya girer girmez çocuk reyonuna sürüklüyordu beni sepete kız çocuk giysilerini dolduruyor, bana da birşeyler alalım kızım deyince --hayır olmaz paramız biter sana birşeyler alırsak sana babam alsın benim barby bebek gibi olmam lazım-- diye cevap veriyordu.
Keşke mümkün olsa ben neler çektim bir aydır stresten uyyamıyordum şimdi mışıl mışıl uyyorum darısı herkese
he kız olur erkek olur kaderımızde ne varsa onu yasarız[/QUOTE
ya pardon gercekten kumar demek istememistim ben genelde almancayi türkceye cervirdigimden bu kelimeyi kullamdim yani burda öyle derler gercekten pardon
tamam arkadasım sorun degıl benım cevremde Bıkac tane tanıdık ya aman hamılemısın ne gerek var falan fılan dedıler 3 cuye hamıleyken ınan hamılelıgın tadını cıkaramadım onların yuzunden sankı onlar bakacaktı mıllet benı cahıl falan gormeye baslamıstı cok cocugu var dıye gercı nolduysa oldu sonradn onlarında 3 cu cocukları oldu benım buyuk kızımla ortanc arasında 10 yas fark var o donem calıstıgım ıcın ne ben ne esım 2 cı bır cocugu dusunmuyorduk sonraben ıssız kalınca vede ıs bulamayınca kendımızı cocuk yapmya verdıksımdı arkadaslarım guluo ıyıkı calısmıssın yoksam takım kuracakmısın dıye RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH SAGLIKLA VE HUZURLA
Hazek inşallah bir de sağlıklı hayırlı bir oğlun olur. Çocuk sevgisi bambaşka birşey. Allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah.evet arkadasım 4 cuyu ıstıyorum 4 cuyu dusunuyorum
he kız olur erkek olur kaderımızde ne varsa onu yasarız kırsal kesımle alakası yok bence canım ya ınsanın nefsıyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?