bebek cinsiyet belirleme..

anladım canım.
annemde 5 hamileliğinde de toprak yermiş herkesten gizli gizli.
ablam da kızın da yazın ortasın da canı kar çekmişti eniştem de asker de bir de eniştemin ailesinin ilk kız torunu olunca kayınları bir yerlerden bulup büyük soğutucuyla kar getirip hem ablamın hem kendilerinin buzluklarını karla doldurmuşlardı.

evet canim prensesim olsun pempis pembis giydirim büyünce kizimla biseyler yapiyim istiyorum :) ama tabiki önce saglikli olmasi birde rüyamda hep kizim oldunu görüyorum rüyalarim hep dogu cikti simdiye kadar birde hislerim hep kiz diyor

gögüs olayini ben bir arkadstan duymusdum sizede soriyim bi dedim canim dogruluk payi nekadar diye

aynen canim saglikli olmasi cok önemli önce,bu bebisi cok istedim gecen sene kürtaj olunca bos gebelikten cok kötü günler gecirmis ve 1 sene hamilele kalamamisdim dedim tamam artik hamile olmam ümidimi kestim anda oldu

arkadaşlar yanlış anlamayın ama 5 kız kardeş olduğumuzdan mı bilmiyorum kız çocukları birbirleri ile daha iyi anlaşıyorlar.

erkek çocuk sanki evin huzur bozucusu gibi geliyor bana.

Ablan cok sansliyimis ben buzluktan idare ettim ....

Son düzenleme:

Ay kiyamam kizmadim kullandigin smile hani begenmiyorum anlamina geliyor yani nasil anlatayim burun kivirma gibi bende yanlis kullandigini düsündüm hazek bizim icin özel o 3 kiz annesi kizlari basini taci birde gönlünün ilaci olacak bir erkek evlat istiyor..... Yanlis anlama olsun istemedim o sebeple özellikle msj yazdim sende düzeltin tesekkür ederim gecmisi okursan bizi daha iyi tanirsin biz biriz hepimiz kaderdasiz ister kiz evlat istensin ister erkek evlat ayrica bende almanyadayim ama erkek evladi kendim icin istiyorum baskasi icin degil banane kayinpederimden kayinvalidemden onlarmi bakiyor sallayin gitsin.....

Son düzenleme:

hayırlısı ile bir kızın olur ve ilerde bir mağazaya gittiğiniz de görürsün beraber birşeyler yapmayı.

kızımla yazın izinde bol bol alış veriş yaparız. Allahım bu yaz tam bir cadı oldu. mağazaya girer girmez çocuk reyonuna sürüklüyordu beni sepete kız çocuk giysilerini dolduruyor, bana da birşeyler alalım kızım deyince --hayır olmaz paramız biter sana birşeyler alırsak sana babam alsın benim barby bebek gibi olmam lazım-- diye cevap veriyordu.

kızlar gece gece oh massalahınız var valla

hazekcım cnm benımde 3 kızım var

rabbım ıns en yakın zamanda bızede nasıp eder bır oglus cnmm

ne zaman dusunuyosun hamıslıgı???

kizin gercektende cadiymis sana gelince para bitiyor demek ama cadi kizlari yaman gözü acik konuskan kiz cocuklarini daha cok seviyorum cok bilmis oluyorlar umarim benimde cadi kizim olur sus pus olmaz bebekken uslu olsun büyünce cadi olsun :))

ben cikiyorum kizlar hepniz ALLAHA emanetsiniz iyi geceler

Keşke mümkün olsa ben neler çektim bir aydır stresten uyyamıyordum şimdi mışıl mışıl uyyorum darısı herkese

Amin canım düşünmemek zor iş tabi doğru ama yine kendine bebişe zarar. Senin için inan çok sevindim Allah gönlüne göre verdi kucağına da sağlıkla alırsın inşallah. Darısı hepimizin başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…