- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.461
bugün month a takviyelerle ilgili bişler yazmıştım okudunmu??
benım 3 tane kızım var 16 ve 6 ve 3 yaslarında
cnm bence senın zamanı gelmıs artık bı tosuncugun
eger yapmayı dusunuyorsan yap bence buyumusler kızlarımız
amın canım ınsallahhhhkızlar gece gece oh massalahınız var valla
hazekcım cnm benımde 3 kızım var
rabbım ıns en yakın zamanda bızede nasıp eder bır oglus cnmm
ne zaman dusunuyosun hamıslıgı???
kizin gercektende cadiymis sana gelince para bitiyor demekama cadi kizlari yaman gözü acik konuskan kiz cocuklarini daha cok seviyorum cok bilmis oluyorlar umarim benimde cadi kizim olur sus pus olmaz bebekken uslu olsun büyünce cadi olsun :))
ben cikiyorum kizlar hepniz ALLAHA emanetsiniz iyi geceler
amın canım ınsallahhhh
ben yaslı bır bayan oldugum ıcın onumuzdekı sene ınsallah dusunuyorum
37 yasındaym canım
Hazek inşallah bir de sağlıklı hayırlı bir oğlun olur. Çocuk sevgisi bambaşka birşey. Allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah.
amın nılaycansu ınsallahhhh hepımızın gonlunun muradı olur canım
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin canım. İnşallah gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.sagol canim yarini iple cekiyorum :) ama eminimki kizim olucak yarin sizede kizim olucak diye paylasacagim
amın nılaycansu ınsallahhhh hepımızın gonlunun muradı olur canım
Amin inşallah..
selammmm
maşallah kızlar bugün ammaa kaynatmışsınızz.Allah muhabbetinizi arttırsın:)
hazekcim aşure yapmışsın Allah kabul etsin cnm.ankaranın neresindensin sen?
haskenacım herzamanki gibi yine tatlı dilinlee şenlendirmişsin sayfamızı:)
Nisancım hoşgedlinn nasılsın cnmm.valla özledikk yaa arada gir yaz iki kelimee.
ogluna isim buldunmu???
bende senin gibi dogumdan cok dikişten korkuyordum.dogumum cok kolay oldu ama dikiş atılırkenn cok zorlandım ya.
aslında hissetmedim hiçbişi ama orasının dikilme düşüncesi bile beni mahvetmiştiii
Allah kolay dogum yaşatsın sana cnm.
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
dogum tarihi
ilişki günleriniz
adet döngünüz
son adet tarihinizi yazarsanız cinsiyet tahmini yapabiliirmmm
crazy_peri sende slm vermeden gecmiyorsun sayfadan Allah razı olsun.bir kızın bir oglun var ama yinede bize katılıp destek oluyorsun.Allah cocuklarına hayırlı uzun ömürler versin inş.
Rabia sende cinsiyeti ögrencekmşsin,inşallahh Allah gönlüne göre verir.senin başka cocugun yoktu dimi.
Bernilcim sude hazek rabbim 3 kızdan sonra sizleree erkek cocukk nasip etsin inş.kendimden önce sizin ogullarınızın olmasını daha cok istiyorummm
hatırladıgım kadar gecmişe cvp yazdımm.unuttugum olmuş olabilir kusura bakmasınlar:)
elara ben her gün bakıyorum buraya da ah bir de elelktiriklerimiz sürekli kesilmese birşey yazayım diyorum pat elektirik kesiliyor ya da mesajı yazıyorum bekliyorum bekliyorum net gidiyor. nasılsa bu gün net fazla kesilmedi ama son 2 aya girince dk başı wc ye koşuyorum. kış gelince burada kaçak elektirik kullanımı tavan yapıyor trafo kaldırmıyor trafoyu yapıyorlar bu sefer de elektirik düşük geliyor nete giremiyoruz.selammmm
maşallah kızlar bugün ammaa kaynatmışsınızz.Allah muhabbetinizi arttırsın:)
hazekcim aşure yapmışsın Allah kabul etsin cnm.ankaranın neresindensin sen?
haskenacım herzamanki gibi yine tatlı dilinlee şenlendirmişsin sayfamızı:)
Nisancım hoşgedlinn nasılsın cnmm.valla özledikk yaa arada gir yaz iki kelimee.
ogluna isim buldunmu???
bende senin gibi dogumdan cok dikişten korkuyordum.dogumum cok kolay oldu ama dikiş atılırkenn cok zorlandım ya.
aslında hissetmedim hiçbişi ama orasının dikilme düşüncesi bile beni mahvetmiştiii
Allah kolay dogum yaşatsın sana cnm.
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
dogum tarihi
ilişki günleriniz
adet döngünüz
son adet tarihinizi yazarsanız cinsiyet tahmini yapabiliirmmm
crazy_peri sende slm vermeden gecmiyorsun sayfadan Allah razı olsun.bir kızın bir oglun var ama yinede bize katılıp destek oluyorsun.Allah cocuklarına hayırlı uzun ömürler versin inş.
Rabia sende cinsiyeti ögrencekmşsin,inşallahh Allah gönlüne göre verir.senin başka cocugun yoktu dimi.
Bernilcim sude hazek rabbim 3 kızdan sonra sizleree erkek cocukk nasip etsin inş.kendimden önce sizin ogullarınızın olmasını daha cok istiyorummm
hatırladıgım kadar gecmişe cvp yazdımm.unuttugum olmuş olabilir kusura bakmasınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?