bebek cinsiyet belirleme..

bugün month a takviyelerle ilgili bişler yazmıştım okudunmu??

evet elara okudum ve hemen kaydettım sağol buaralar bende gamze gibi taşınma telaşındayım bızımde tayın meselemız varda çok zor ya bıde çocuklu olunca 2 kat zor arada takıp etmeye çalışıyorum sızı

kızlar gece gece oh massalahınız var valla

hazekcım cnm benımde 3 kızım var

rabbım ıns en yakın zamanda bızede nasıp eder bır oglus cnmm

ne zaman dusunuyosun hamıslıgı???
amın canım ınsallahhhh

ben yaslı bır bayan oldugum ıcın onumuzdekı sene ınsallah dusunuyorum
37 yasındaym canım

inşallah istediğin gibi şirin mi şirin bir kızın olur. Benim ki aynen istediğin gibi bebekken çok usluydu, uykusu gayet düzenliydi ve hala aynı. Ama gel gelelim çenesi hiç durmaz.

hayırlı gecerler cnm

arkadaslar bende cıkıyorum a.e.o

dualarınızda bızıde unutmayın ınssss...

Rabbım tum ısteyenlere tosuncuklarını nasıp etsın ınssssssss.....

selammmm
maşallah kızlar bugün ammaa kaynatmışsınızz.Allah muhabbetinizi arttırsın:)

hazekcim aşure yapmışsın Allah kabul etsin cnm.ankaranın neresindensin sen?

haskenacım herzamanki gibi yine tatlı dilinlee şenlendirmişsin sayfamızı:)

Nisancım hoşgedlinn nasılsın cnmm.valla özledikk yaa arada gir yaz iki kelimee.
ogluna isim buldunmu???
bende senin gibi dogumdan cok dikişten korkuyordum.dogumum cok kolay oldu ama dikiş atılırkenn cok zorlandım ya.
aslında hissetmedim hiçbişi ama orasının dikilme düşüncesi bile beni mahvetmiştiii
Allah kolay dogum yaşatsın sana cnm.

yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
dogum tarihi
ilişki günleriniz
adet döngünüz
son adet tarihinizi yazarsanız cinsiyet tahmini yapabiliirmmm

crazy_peri sende slm vermeden gecmiyorsun sayfadan Allah razı olsun.bir kızın bir oglun var ama yinede bize katılıp destek oluyorsun.Allah cocuklarına hayırlı uzun ömürler versin inş.

Rabia sende cinsiyeti ögrencekmşsin,inşallahh Allah gönlüne göre verir.senin başka cocugun yoktu dimi.

Bernilcim sude hazek rabbim 3 kızdan sonra sizleree erkek cocukk nasip etsin inş.kendimden önce sizin ogullarınızın olmasını daha cok istiyorummm

hatırladıgım kadar gecmişe cvp yazdımm.unuttugum olmuş olabilir kusura bakmasınlar:)

amin cümlemizinkine inşallah...

Eveeeetttttttt gelelim günün bomba haberineeeee
BONCUK arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yumurtlama testinde devamlı silik çizgi cıkıyordu biliyorsunuzz
iki gündürde iki cizgide koyu cıktı.
bugünde gebelik testi yapmış ikinci cizgi ordada cıkmış:)
ben cok emindim hamile oldugunaa aslında ama cokta ümitlendirmeyim dedim:)))
En baştada ayaklarının buz gibi olmasından anladım.kendisinede sölemştim zatenn
neysekii minik bebegimizzz geldiii nihayettt

boncukcummm cok sevindim hayırlı olsun miniginn
Rabbimmm gönlüne göre hayırlısını saglıklısı nasip etsin inş. cnmmmm
en kısa zamanda kan testi sonuclarınıı bekkliyoruzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
boncukk cnm ovulasyon testinde silikleşincemi denemiştin.tek ilişkiydi dimi
inan unuttum tekrar hatırlatırsan sevinirimmm

7 aralıktaki ilişkiye göre bioritime baktım nötr.ama gece 12 den sonra erkek gününe gecmiş cnm
çin takvimide erkek gösteriyorrr:)
bu kadar insan cok dua ettik senin içinnn ,Rabbimm verdii işte:)
ben inanıyorum dualarımızla bide ogluşun olcak inş:):81:

elara ben her gün bakıyorum buraya da ah bir de elelktiriklerimiz sürekli kesilmese birşey yazayım diyorum pat elektirik kesiliyor ya da mesajı yazıyorum bekliyorum bekliyorum net gidiyor. nasılsa bu gün net fazla kesilmedi ama son 2 aya girince dk başı wc ye koşuyorum. kış gelince burada kaçak elektirik kullanımı tavan yapıyor trafo kaldırmıyor trafoyu yapıyorlar bu sefer de elektirik düşük geliyor nete giremiyoruz.
neyse oğlumuza isim buluyoruz ama kızımıza da fikir danışıyoruz o da isim beğenmiyor. hanımefendi çok seçici.

elara hep seni ve hazeki merak ediyorum bunlar ne zaman hamile kalacaklar diye ama bakıyorum sizin çalışmalar yavaş gidiyor. inşallahhhh siz de beim gibi farkına varmadan erkek bebeğe hamile kalırsınız.

ama işte öyle olunca da hiç bir heyecanı kalmıyor. keşke size şunu şunu yaptım da öyle erkek bebeğe hamile kaldım diyebilseydim ama olmadı. elimde ki tek şey beslenme ve yumurtlama günü tek ilişki galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…