bebek cinsiyet belirleme..

NİSAN ben 2 yıldır tatil yapamıyorum ,buyıl tatil yapıp ondan sonra hamiş kalmaya karar verdim
bide kızım halaa emiyor onada kıyamadım acıkcası.tabi dogumum kışa gelcekti onunda etkisi var
temmuz agustos olabilir diye düşünüyorum
cünkü tatilde hamiş kalmayı planlıyorum:)
eşimde dinlenmiş ve stressiz olur hem

herkes senin gibi şanslı degil cnm.Allah hiç ugraştırmadan gönlüne göre verdi ne güzelll
darısı bizlere olsun inş.

ayrıca biz cinsiyet için yöntem olayını aştık cnm.şuan herşeyi biliyoruz ve uyguluyoruzz
sen bizler için bol bol dua etsen yeterli cnmm.

çok sevindimm darısıı sizlre

eeeeeeeeee ben naptımm bundaa mandalinanınn kabuklarınıı soyupp kabuklarınıı yedimm içinii başkalarına yerdirdiim

sapsarı oğlan doğurdumm bu aradaa

IYIKI DOGDUN ELARAIYIKI DOGDUN ELARA kizlar ben kizimi yuvaya birakip geliyorum gelirken pastayi alirim sizde kahveyi hazirlayin by.....

valla yaprak ile ben bu testi yaptık. yaprakın ki erkek çıktı doktor doğruladı. benimkiside erkek çıktı. şimdi çarşamba güünü doktor gideceğiz. sonucu öğrenir öğrenmez yazacağım buraya...

ayyy inanmıyorum nihayet sonunda oley
Boncuk hayırlı olsun canım darısı başımıza

İYİKİ DOĞDUN ELARA.
SENİ SEVİYORUZ.
İNŞALLAH BU KADAR İNSANA YARDIMCI OLMANIN KARŞILIĞINI ALIRSIN.BÜTÜN ARKADAŞLARLA BERABER

Son düzenleme:
Ezellll
Boncuk hamileymişşşşş çok sevindim :))
Darısı başımıza

hepinize günaydııııııııııııııııınnn

ayy sayfalar oku oku bitmicek dedim dur bir selam vereyimde öyle okumaya devam ederim diye düşünüp son sayfaya bir baktıımm aman Allahııımmmmmmm boncuğumuz hamileeeeeeeee süper süper süper yaaa kız bak gördün mü yok değilimdir değilimdir yok 4 gün sonra hastalanıcam 3 günn sonra hastalanıcam ne olduuuuuuuuuuuuu oğluş geliyor inşaAllah ooooohhhh

Boncuk hamileliğin hayırlı olsun.
valla elara sen hamilesin diyordu zaten.benimde içime öyle doğmuştu.
inşallah güzel bir hamilelik geçirir oğluna sağlıkla kavuşursun canım

Elara doğum günün kutlu olsuun arkadaşıım
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı sıhtli bir oğluş ve boooll bereketler getirdin inşaAllah

Umuuut kız ne haber görüşmeyeli darısı başımızada ne diyorsun senin fiki fikiden bir umut varmı yakalamışmıdır yumurtanı dün gece bizde denedik bakalım ne olacak

geçmişi okuyayım demiştim ama son sayfaya bakınca süpeerrrr bir haberle karşılaştım. canımbonck çok tebrik ederim tatlım. rabbim gönlündekini verir inşallah. prolaktindi oydu buydu hikayedeğilmi rabbim nasip edeck olunca hepsi boşş. inşallah tatlı, hayırlı , sağlıklı bir oğlun olur canım. çok sevindim yaaa.
elara doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte nice senelere canım benim.

Umuuut kız ne haber görüşmeyeli darısı başımızada ne diyorsun senin fiki fikiden bir umut varmı yakalamışmıdır yumurtanı dün gece bizde denedik bakalım ne olacak

iyi ne olsun
sanmam ben herhangi bişey yok bende aynıyım :))
sen denedinmi ? testmi yaptın hadi hayırlısı
boncuk gelsede sorsak ne gibi değişiklik olmuştu onda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…