bebek cinsiyet belirleme..

ohh beee nihayettt agır toplardan biri hamiş kaldııı :))
darısı diger agırtopların başınaaa inşallahhh

Bu cok güzel bir haber hay bu haberi veren agzina saglik darisi hepimizin basina.....

Ezellll
Boncuk hamileymişşşşş çok sevindim :))
Darısı başımıza

AMIN INSAALLAH::::::::::::::::::::::::::::::::::

artik baklava yok..haytimdan cikardim onu..diyet yapiyom..

Kiz zaten 60 olmussun süper daha ne diyeti,,, "" kizin emmiyormu fazla diyet yapip bebisi sütünü eksiltme"" (kayinvalidem olsa böyle derdi aman Allahim kayinvalidememi benzemeye basliyorum)

Son düzenleme:

ınanılmaz mutlu oldum boncukk ıcın ben ona hamılesın demıstım ama o ınanmamıstı ıcıme dogmustu bı ezel de yanıkmıstım ama cooookkkk sevındım boncukkkkkk hadı bı oglus gelır ınsallah cnmm yaa ayy ınanın gözlerım doldu..bu arada elara benı unutmussun bende hep sızınleyım oysakı bıdaha cocuk kesınlıkle dusunmuyorum ama yınede sızlerı cok sevıyorum her bırınızın hamıle ve erkek bebeıs haberı benı cokk mutlu edıyor ben demıstım boncuk 6. hıssım cok kuvvetlıdırde:

ben ben
6.hissini bi kullan bakalım :))

Boncuk güzel arkadasim hamilelik haberini aldik ve hepimiz cok mutlu olduk ne güzel bu mübarek ayda Rabbim sana bir evlat verdi insaAllah gönlündeki olur dualarimiz seninle Rabbim sana saglikli ve hayirli bir erkek evlat versin insaAllah.....

çok sevindim kızlar boncuk için.gözün aydın boncukcum.sağlıklı bir hamilelik geçirir sonrada sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş.Darısı burdaki herkesin başına,burda herkesin müjdeli haberlerini bekliyoruz heyecanla,gerisi gelir inş.yeni yıla girerken güzel haberler almak gerçekten çok güzel.

UMUT kiz boncuk hamile kaldi ya simdi agir toplar olarak gözler sana ve bana cevrildi tez zamanda hamile kalmamiz lazim yoksa bu gacilarin dilinden kurtulamayiz ben daha adet olamadim yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek?

canim bebisimi malesef 2 ay emzirebildim...yani kilo vermeye baslamaistim daha...kendiliginden kesildi..sebebini bende cözemedim..sonra dedim..madem emzirmiyorum kilo vermeye baslayim yaz gelmeden..60 kiloya geldim cok sükür ama boyum 163 .biarz daha versem kilo daha iyi olacak..

24 aralık adet günüm , bekliyorum bakalım . karbonat testi yapmadım. günüme kadar bekliyeceğim. bakalım ne olacak bende merak ediyorum ? şimdi oncuğu da duyunca daha çok heyecanlandım.

Fistik gibi olmussundur kiz bende boy 162 kilo 62 ben öleyimmi simdi öleyim öleyim canim sen gecmisi okudun mu bilmiyorum isvec diyeti yaptim bi ara 2 hatfa da 4 kilo verdim ama diyet esnasinda dizi izleme hastaligi olusmustu bende sirf aksam yemeklerinde masadaki menüye bakip kendimi yemis gibi hissedeyim diye cok vahimdi durumum ya simdi diyeti biraktim spor yapiyorum hani kilom 62 ama herkes cok inceldigimi söylüyor galiba sporun SIKILASMAMA faydasi oldu sende 2 kilo ver yeter gayri unutma yemegin salcalisi kadinin k......demisler :92:

24 aralık adet günüm , bekliyorum bakalım . karbonat testi yapmadım. günüme kadar bekliyeceğim. bakalım ne olacak bende merak ediyorum ? şimdi oncuğu da duyunca daha çok heyecanlandım.

Canim bi sey kalmadi 24 Araliga insaAllah seninde güzel haberlerini alacagiz bence sende bu ay tuturdun yani icimden öyle geciyor AMIN diyorum ve müjdeni dört gözle bekliyorum...

canım sağol inşallah hepimizin duaları kabul olur. sen hatırlıyormusun boncuğun iki deneme mi oldu ? iki çizgi silikleşince mi oldu ? benim aklımda iki deneme oldu diye kalmış ama bilmiyorum.

GUNAYDIN KIZLAR

AY COK SEVINDIM BONCUGUN [HAMIS OLMASINAA

CNM TBR EDERIM RABBIM INS SAGLICAKLA BI TOSUN PASA NASIP ETSIN

DARISI INS BERRA ARKADASIMIZA....

ELARACIM CNM

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN BU YENI SENE

INS KIZINLA ESINLE BIDE OGLUSUNLA GECIRMENI BIR OMUR BOYU NASIP

ETSIN MEVLAMM

iyi canım bir yaramazlık yok senin nasıl gidiyor?benim hastalığım bitti çok şükür.

Ben daha adet olamadim yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek galiba stresten,, 24 araliktan itibaren Weihnacten tatili var eger bu ay da kacirirsam birdahaki aya kalir ama ben kendimi bu aya hazirlamistim takviyeler v.s. muz yemekten mahvoldum bir an önce hamile kalmak istiyooooooooooooooooooorum bir agir top olarak..

canım sağol inşallah hepimizin duaları kabul olur. sen hatırlıyormusun boncuğun iki deneme mi oldu ? iki çizgi silikleşince mi oldu ? benim aklımda iki deneme oldu diye kalmış ama bilmiyorum.

Bende bir deneme yapti diye hatirliyorum gelsede anlatsa tatli cadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…