- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.501
ohh beee nihayettt agır toplardan biri hamiş kaldııı :))
darısı diger agırtopların başınaaa inşallahhh
Ezellll
Boncuk hamileymişşşşş çok sevindim :))
Darısı başımıza
artik baklava yok..haytimdan cikardim onu..diyet yapiyom..
Eveeeetttttttt gelelim günün bomba haberineeeee
BONCUK arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yumurtlama testinde devamlı silik çizgi cıkıyordu biliyorsunuzz
iki gündürde iki cizgide koyu cıktı.
bugünde gebelik testi yapmış ikinci cizgi ordada cıkmış:)
ben cok emindim hamile oldugunaa aslında ama cokta ümitlendirmeyim dedim:)))
En baştada ayaklarının buz gibi olmasından anladım.kendisinede sölemştim zatenn
neysekii minik bebegimizzz geldiii nihayettt
boncukcummm cok sevindim hayırlı olsun miniginn
Rabbimmm gönlüne göre hayırlısını saglıklısı nasip etsin inş. cnmmmm
en kısa zamanda kan testi sonuclarınıı bekkliyoruzzz
ınanılmaz mutlu oldum boncukk ıcın ben ona hamılesın demıstım ama o ınanmamıstı ıcıme dogmustu bı ezel de yanıkmıstım ama cooookkkk sevındım boncukkkkkk hadı bı oglus gelır ınsallah cnmm yaa ayy ınanın gözlerım doldu..bu arada elara benı unutmussun bende hep sızınleyım oysakı bıdaha cocuk kesınlıkle dusunmuyorum ama yınede sızlerı cok sevıyorum her bırınızın hamıle ve erkek bebeıs haberı benı cokk mutlu edıyor ben demıstım boncuk 6. hıssım cok kuvvetlıdırde:
günaydın kızlar , henüz geçmişi okuyamadım.boncuk hamilemi ben mi yanlış anladım.
ınanılmaz mutlu oldum boncukk ıcın ben ona hamılesın demıstım ama o ınanmamıstı ıcıme dogmustu bı ezel de yanıkmıstım ama cooookkkk sevındım boncukkkkkk hadı bı oglus gelır ınsallah cnmm yaa ayy ınanın gözlerım doldu..bu arada elara benı unutmussun bende hep sızınleyım oysakı bıdaha cocuk kesınlıkle dusunmuyorum ama yınede sızlerı cok sevıyorum her bırınızın hamıle ve erkek bebeıs haberı benı cokk mutlu edıyor ben demıstım boncuk 6. hıssım cok kuvvetlıdırde:
günaydın kızlar , henüz geçmişi okuyamadım.boncuk hamilemi ben mi yanlış anladım.
Günaydin bengu-ck nasilsin canim nasil gidiyor ?
canim bebisimi malesef 2 ay emzirebildim...yani kilo vermeye baslamaistim daha...kendiliginden kesildi..sebebini bende cözemedim..sonra dedim..madem emzirmiyorum kilo vermeye baslayim yaz gelmeden..60 kiloya geldim cok sükür ama boyum 163 .biarz daha versem kilo daha iyi olacak..Bu cok güzel bir haber hay bu haberi veren agzina saglik darisi hepimizin basina.....
AMIN INSAALLAH::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kiz zaten 60 olmussun süper daha ne diyeti,,, "" kizin emmiyormu fazla diyet yapip bebisi sütünü eksiltme"" (kayinvalidem olsa böyle derdi aman Allahim kayinvalidememi benzemeye basliyorum)
canim bebisimi malesef 2 ay emzirebildim...yani kilo vermeye baslamaistim daha...kendiliginden kesildi..sebebini bende cözemedim..sonra dedim..madem emzirmiyorum kilo vermeye baslayim yaz gelmeden..60 kiloya geldim cok sükür ama boyum 163 .biarz daha versem kilo daha iyi olacak..
24 aralık adet günüm , bekliyorum bakalım . karbonat testi yapmadım. günüme kadar bekliyeceğim. bakalım ne olacak bende merak ediyorum ? şimdi oncuğu da duyunca daha çok heyecanlandım.
iyi canım bir yaramazlık yok senin nasıl gidiyor?benim hastalığım bitti çok şükür.
canım sağol inşallah hepimizin duaları kabul olur. sen hatırlıyormusun boncuğun iki deneme mi oldu ? iki çizgi silikleşince mi oldu ? benim aklımda iki deneme oldu diye kalmış ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?