- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.521
sagol haskenacim..haklisin ..Fistik gibi olmussundur kiz bende boy 162 kilo 62 ben öleyimmi simdi öleyim öleyim canim sen gecmisi okudun mu bilmiyorum isvec diyeti yaptim bi ara 2 hatfa da 4 kilo verdim ama diyet esnasinda dizi izleme hastaligi olusmustu bende sirf aksam yemeklerinde masadaki menüye bakip kendimi yemis gibi hissedeyim diye cok vahimdi durumum ya simdi diyeti biraktim spor yapiyorum hani kilom 62 ama herkes cok inceldigimi söylüyor galiba sporun SIKILASMAMA faydasi oldu sende 2 kilo ver yeter gayri unutma yemegin salcalisi kadinin k......demisler :92:
Ezel görüntün var sesin yok kiz denemeyi yapmissin hadinin hayirlisi sende hamile kalda bu ay bayram yapalim
sagol haskenacim..haklisin ....bende pek sevmem fazla zayifligi...ama ben öyle özel diyet listesine uyamiyorum o sabir yok bende..o yüzden elimden geldigince dengeli beslenmeye calisiyorum..araögünlerimi ihmal etmiyorum..beyaz un..beyaz piric..beyaz makarna seker kizartma bunlar artik yasak bana...zaten seker hastaligi var bende malesef..o yüzden artik daha dikkatli olmam lazim..yemeklerimide sadece 1 kasik siviyaglan pisiriyorum...salatayada sadece 1 kasik zeytinyag.ilerdede tatli yiycem tabi..tatlisiz hayat olurmu :97:..ama pekmezlen esmer sekerlen tatlandiracagim ..simdilik tatli ihtiyacimi meyveylen gideriyorum..
canım haftasonu sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki hala okuyamadım aynı zamanda işimide yapmaya çalışıyorum onlarda birikmiş hafta sonu o yüzden yani yoksa yazmak için sabırsızlanıyorum ne çok şeyler kaynatmışsınız öyle
ya ben bu ay hamile kalmayı pek istemiyoruım çünkü yumurtlama denk geldimi bilmiyorum ayrıca bioritm eşimde de bende de kız gösteriyor
BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK bu süper bir sey ayagini sürüde arkandan gelelim kiz hadi anlat duygularini .................bizede umut olsun
Kiz catlatacan mi beni yapiyon fiki fiki yok ben hamile kalmayi istemiyom her ay ayni yapma sabret korun bence sen böyle böyle sonunda hamile kalacan demedi deme ana yakin olsamda seni yumurtlama gününe kadar zincire baglasam anam sen ne yapar yapar yine yaparsin fiki fikini
ıns hasnekacım yaaaa ben hıc bırzaman sızlerı unutmuyorum ıns en kısa zamanda herkesın olur rabbım ısteyene erkek ısteyene saglıklı kız evlat nasıp eder ıns
cnmduygularımkarma karısık hala ınanmıyorum cunku ıkı gun sonra tekrar test yabıcam ozaman tam anlamıyla duygu yasarım herhalde grıp olmamın etkısıde cok buyuk bıtkınım
Canim benim gecmis olsun dikkat ette yigenimizde rahatsizlanmasin evet canim benim bu mübarek ayda orucunu tuttun duani ettin ve Rabbim sana bir evlat verdi gönlündekini kucagina almani diliyorum
UMUT kiz boncuk hamile kaldi ya simdi agir toplar olarak gözler sana ve bana cevrildi tez zamanda hamile kalmamiz lazim yoksa bu gacilarin dilinden kurtulamayiz ben daha adet olamadim yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek?
ıns cnm ıns sızlerde en kısa zamanda hamıle kalır ogluslarınızı kucagınıza alırsınız
sen hıc ılıskı denemekten bahsetmıyorsun cnm beklemedemısın zaman ıcın yoksa denemelerın oluyormu?
hayır cnmben sılık cızgı cıkınca oldu sanmıstım ama degılmıs ayın 7 sınde yanı gece 3 te bırlıktelık oldu 7 sınde aksam saat 8 yada 9 gıbı catlama oldu testım sılıklestı yanı yanı 16 17 saat sonra catlama oldu.boncuk canım sen silik çizgi çıkıncayapmamışmıydın? silik çizgi ymurtan çatladı demek zaten ? nedenilişkiden 17 saat sonra çatladı yumurtam dedin anlamadım ? ilk deneme mi silik çizgi çıkmadan olmuştu. silik çizgi çıktıktan snra yapmadın mı denemeyi ?
canım ovulasyon testi yapsana demişsin ama ben hamileliği belirlemek için ovulasyon testlerine çok güvenmiyoum. bi de ben çok duygusalımdır. şimdi iki çizgi çıkar bende kaptırırım kendimi hamileyim diye sonra hamile değilsem çok hüsrana uğrarım. beklemeyi düşünüyorum günüme kadar. sen regli gününde yaptın hamilelik testini değilmi ? reglinde gecikme yok yani.
hayır cnmben sılık cızgı cıkınca oldu sanmıstım ama degılmıs ayın 7 sınde yanı gece 3 te bırlıktelık oldu 7 sınde aksam saat 8 yada 9 gıbı catlama oldu testım sılıklestı yanı yanı 16 17 saat sonra catlama oldu.
haklısın aslında cunku benımde bugun gunum gecıkme yasamadım reglı olursamda sansıma artık ıns hamılesındır cnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?