bebek cinsiyet belirleme..

canım 7 sinde gece 3 te birliktelik olmadan önce test yapmamışmıydın ? çizgi silikleşmemişmiydi. tek deneme mi oldu . 2 deneme mi ? birde özel mesaj kutunu boşaltsana canım
yapmıstım cnm sılık cıkmıstı ama sabah testı tekrarladım koyu cıktı yanı test hataslıymıs bır kere deneme oldu kutuyu bosalttım
oohhh ohhhh boncuk çok sevindim hadi hakkında hayırlısı olsun gönlundekı olsun ALLAH tamamına erdırsın canım
elaraa
iyiki doğdun eleraaaa
yenı yasın erkek bebeğini getirsin inşALLAH

sağol cnm tsk ederım amın hepımıze ıns

çok tebrik edrim arkadaşım...yüce allahım gönlündekini kaderine yazar, kucağına verir inşallah...

evetttt sıra kimde sendemi bendemi nedersin
ben sık sık adet oluyomda noluyo ortada bişey yok:90:

Kiz sendedir sira sen korunmasiz deneme yaptin , ben korunmasiz yapmiyom her birliktelikte korunuyom bir kaza kursununa kurban gitmeyeyim hazir doktoruda buldum tek sorun ne biliyon mu adetimin gecikmesi daha öncede yazdim 24 Araliktan itibaren doktorum tatilde(Weihnachten)yani ben bu hafta ici olursam yumurtlamayi kaciriyorum tatil yüzünden bir dahaki aya kaliyor yarin sabah doktora gidip konusacam belki tablet verirde gecikmeyi uzatir o zaman ocak in ilk haftasina denk getirebilirim belki yumurtlamyi yoksa yine Ocak ádetini beklemek zorunda kalacam beklemeye ne sabrim nede keyfim kaldi ama iste sonra keske dememek icin tedbir almak adina doktor takibi istyiom

kızmış...............

ne zaman belli oldu...

sakın üzülme bayram yap...daha ne istiyosun benim 3 dayım var...annemin 3 tane abisi var...dedem derdiki keşke o 3 oğlan olucanı 1 tane kızım olsaydı...

kız evlatlar anaya babaya daha yakındır...daha sahip çıkarlar...

bide umutlandırmak istemiyorum ama arkadaşıma 9 ay kız dediler herşeyi pembe alınan adı bile irem konulan bebek bi doğdu erkek...bizim irem bebek oldu doruk bebek...yani hayatta herşey olabilir...

kızmış...............
cnm dramı gıttınnnn

çok tebrik edrim arkadaşım...yüce allahım gönlündekini kaderine yazar, kucağına verir inşallah...
tsk ederım sagol cnm aminnn ıns herkesın
bencede umut :))))) bu bestem sen berra ve bırı daha vardı ıste sıra sızde ıns Allahım yaaa durun bakalım bırde reglı olurmusum :S
hasneka ıyı yabıosun cnm kazaya gıtmemek en ıyısı
boncuk arkadaş gözün aydın sanırım benım gıbı 30 34 gıbı duzensız oluyodunnnn:80::79:

sagol cnm evet benımde duzensız

kızmış...............

Nerden ögrendin senin doktor terminin carsamba günü degilmiydi testi iki defa yaptin erkek cikti test sahtemiymis ay ne yazacagimi sasirdim üzülme senin icin hayirlisi böyleymis Rabbim derki; " kullarimin ser gördügünü süphesizki ben onlara hayr kildim " sakin isyan etme bebisinde hissediyordur aman diyeyim üzülme onuda üzme kiyamam .....

cnmm benım ılk oglumda öle lmustu teste yaptım 10 dk bekledım bır sey yok sonra ben testı unutmustumm wc ye bı gırdım test bı naktım 2. cızgı cok sılık ablamaı aramıstım hemen oda yarın gıt kanda baktır dekmıstı ertesı gun kanda baktırdım ve pozıtıf cıkmıstı bence hamılesın cnmm ben bunu zaten sölemıstım basından berı cnmm ALLAH'IM DUALARINI KABUL ETSWIN BANADA ET BELKI CINSIYETI DEISSIR BONCUK YA BELKI KIZIM OLUR NE DERSIN :79: ya kızlar ayın 23 unde kontrol var bı mucıze olurmu .tabı herseyden önce saglıklı bı bebek sonra gönlumdekı..

bu arada ELERA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNMMM..

kızmış...............

ya cnmm sen carsamba dr. gıdıcektın nereden ögrendın böle yapma ALLAH'IM saglıklı bı evlat versın ve hayırlı tabı enönemlısı bu bende uzulmustum ılk erkek dedıklerınde ama ınan esım benle 1 hafta konusmadı nasıl böle bı seye uzulursun dıye cnmm ALLAH'ım bıze nasıp annelıgı nasıp edıyor bu buyuk bır mucıze ve bızım cınsıyetlere uzulmeye hıc hakkımız yok bende bak artık sakaya vuruyurum kız oluyr dıye doktorum dahıl herkez dalga gecıyor benle zatenn..

berniL yeni üye oldugun icin galiba özel msj kutuna bakamiyorsun sana özelden msj attim buradan sorayim bari sen 3 kizindada SIK iliski ilemi hamile kaldin birde önce sen mi esin mi orgazm olmustu bacim ögren su özeli okumayi beni acik acik konusturma bu gacilarin yaninda utaniyom canim soruyom bunlari cünkü ben kizima tek iliski ile hamile kaldimda merak ettim sende 3 tane olunca daha garanti teyit edebiliriz...

ewet cnm cevap veremıyorummm

ewet cnm sık ılıskıyle buldum canlarımıı:)))

cnm evet ya ısrarla dıyordun sen ıns dedıgın gıbıdır cnm tsk ederım cokkkk Allahım razı olsun gonlundekını versın ıns sana.hıc bellı olmazrabbımoyle buyukkı lutfen bol bol dua et su 113 fatıhayı abdestal ve oku ıns rabbım kızın senınledır cnm
ewet cnm cevap veremıyorummm

ewet cnm sık ılıskıyle buldum canlarımıı:)))

cnm ıns oglusun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…