- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.541
yapmıstım cnm sılık cıkmıstı ama sabah testı tekrarladım koyu cıktı yanı test hataslıymıs bır kere deneme oldu kutuyu bosalttımcanım 7 sinde gece 3 te birliktelik olmadan önce test yapmamışmıydın ? çizgi silikleşmemişmiydi. tek deneme mi oldu . 2 deneme mi ? birde özel mesaj kutunu boşaltsana canım
oohhh ohhhhboncuk çok sevindim hadi hakkında hayırlısı olsun gönlundekı olsun ALLAH tamamına erdırsın canım
elaraa
iyiki doğdun eleraaaa
yenı yasın erkek bebeğini getirsin inşALLAH
ıns cnm ıns sızlerde en kısa zamanda hamıle kalır ogluslarınızı kucagınıza alırsınız
sen hıc ılıskı denemekten bahsetmıyorsun cnm beklemedemısın zaman ıcın yoksa denemelerın oluyormu?
kızmış...............
evetttt sıra kimde sendemi bendemi nedersin
ben sık sık adet oluyomda noluyo ortada bişey yok:90:
kızmış...............
cnm dramı gıttınnnnkızmış...............
tsk ederım sagol cnm aminnn ıns herkesınçok tebrik edrim arkadaşım...yüce allahım gönlündekini kaderine yazar, kucağına verir inşallah...
bencede umut :))))) bu bestem sen berra ve bırı daha vardı ıste sıra sızde ıns Allahım yaaa durun bakalım bırde reglı olurmusum :SKiz sendedir sira sen korunmasiz deneme yaptin , ben korunmasiz yapmiyom her birliktelikte korunuyom bir kaza kursununa kurban gitmeyeyim hazir doktoruda buldum tek sorun ne biliyon mu adetimin gecikmesi daha öncede yazdim 24 Araliktan itibaren doktorum tatilde(Weihnachten)yani ben bu hafta ici olursam yumurtlamayi kaciriyorum tatil yüzünden bir dahaki aya kaliyor yarin sabah doktora gidip konusacam belki tablet verirde gecikmeyi uzatir o zaman ocak in ilk haftasina denk getirebilirim belki yumurtlamyi yoksa yine Ocak ádetini beklemek zorunda kalacam beklemeye ne sabrim nede keyfim kaldi ama iste sonra keske dememek icin tedbir almak adina doktor takibi istyiom
boncuk arkadaş gözün aydın sanırım benım gıbı 30 34 gıbı duzensız oluyodunnnn:80::79:
kızmış...............
kızmış...............
günaydın kızlarrr gecmişi okuyamadımmm dahaa inş herkes iyidirr.
kıızıma bişiler yediripp gelcemmm
Oncelıkle herkese gunaydın
Elara cnm dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsssss opuyorum cnmmmm
kızlar hepınıze cok cok tsk ederım okurkenyazdıklarınızı gulerken bıryanda gozlerım doldu.Sakagıbı gelıyor hala bana umarım yanılmıyorumdur.
bu arada okadar kotu bır grıbımkı kabus gıbı burnum tıkalı bogazlarım hayırlısı tez zamanda atlatırım ıns
elara cnm 7 aralıkta ılıskı oldu cnm amacın takvımınde kız cıkıyor bana bırtek bu gurbetın takvımı varya onda 7 sı tam catlama gunu dıye gostermıs ama bılıyorsunuz benım 8 ınde catlama oldu yanı bızımılıskıden 17 saat sonra artık gerısı kısmet cok dua edıyorum ve cok ınanıyorum en son bırkac gun once 113 fatıha okuyup dua etmıstım hersey dua dua evet aynen oyle kızlar cunku prolaktınım var troıdım var hıc ıhtımal vermedıgım amacok ıstedıgım bır zamanda kaldım rabbıme sonsuz sukurler hamd olsun.canı gonulden dılıyorumkı en kısa zamanda sızlere nasıp etsın ıns
ben hala emın olamıyorum testlerımde cızgı ılk dk da cıkmıyor cunku.yarım saat sonra fılan cıkıyor testlerde 5 dk bekleyın dıyor .ama ovulasyon testlerımcok koyu cıkıyor bırde eskıden 1 gun bekleyen testlerımde hıc belırme olmazdı ıns yanılmıyorumdur .
berra cnm ovulasyn testı yabarmısın ne cıkıcak
Uploaded with ImageShack.us
ılk test reglıme 2 gun varken yabtıgım gebelık testı
ortadakı resım reglıme 1 gun varken yabtıgım ovulasyon testı
son testte dun aksam yanı bır gun varken yabtıgım gebelık testı
ama dedıgım gıbı yarım saatten sonra belıren testler
kızmış...............[/Qallah bagışlasın biliyorum o duyguyu ta dogana kadar böyle daha sonra :101::101::101:boyle
kızmış...............
berniL yeni üye oldugun icin galiba özel msj kutuna bakamiyorsun sana özelden msj attim buradan sorayim bari sen 3 kizindada SIK iliski ilemi hamile kaldin birde önce sen mi esin mi orgazm olmustu bacim ögren su özeli okumayi beni acik acik konusturma bu gacilarin yaninda utaniyom canim soruyom bunlari cünkü ben kizima tek iliski ile hamile kaldimda merak ettim sende 3 tane olunca daha garanti teyit edebiliriz...
cnm evet ya ısrarla dıyordun sen ıns dedıgın gıbıdır cnm tsk ederım cokkkk Allahım razı olsun gonlundekını versın ıns sana.hıc bellı olmazrabbımoyle buyukkı lutfen bol bol dua et su 113 fatıhayı abdestal ve oku ıns rabbım kızın senınledır cnmcnmm benım ılk oglumda öle lmustu teste yaptım 10 dk bekledım bır sey yok sonra ben testı unutmustumm wc ye bı gırdım test bı naktım 2. cızgı cok sılık ablamaı aramıstım hemen oda yarın gıt kanda baktır dekmıstı ertesı gun kanda baktırdım ve pozıtıf cıkmıstı bence hamılesın cnmm ben bunu zaten sölemıstım basından berı cnmm ALLAH'IM DUALARINI KABUL ETSWIN BANADA ET BELKI CINSIYETI DEISSIR BONCUK YA BELKI KIZIM OLUR NE DERSIN :79: ya kızlar ayın 23 unde kontrol var bı mucıze olurmu .tabı herseyden önce saglıklı bı bebek sonra gönlumdekı..
bu arada ELERA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNMMM..
ewet cnm cevap veremıyorummm
ewet cnm sık ılıskıyle buldum canlarımıı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?