bebek cinsiyet belirleme..

sude nereye gittin kız...umarım ağlıyo falan değilsindir...

çocuğu olmayanları getir aklına...ben ilk oğlum olcanı öğrendiğimde çok üzülmüş ağlıyodum, dr'un odasından çıkarken bir çift gelmiş çocukları olmuyomuş kız hep düşük yapıyomuş, çok üzülmüştüm...bende nelere takılıyorum demiştim insanlar çocuk için uğraşıyo ben cinsiyet beğenmiyorum demiştim çok kızmıştım kendime...helede eşim erkek olucak diye dahamı az seveceksin dediği zaman ne kadar yanlış yaptığımı anladım...çünkü o benimdi benim bebeğim; hiç daha az sevebilirmiydim...

şimdi üzülüyosun belki ama ilerde anlıycaksın kızlarının değerini canım...

ewet cnm cevap veremıyorummm

ewet cnm sık ılıskıyle buldum canlarımıı:)))

Bak iste renkrenk Sik iliski erkek ,ben tek iliski kiz, sen SIK iliski kiz, yaprak SIK iliski erkek, demekki neymis Rabbimin dedigi oluyor bunu bilen kullar olarak bize ne düsüyor sükretmek ve isyan etmemek ve sadece dua etmek bizleri evlatlarimizla sinamasindiye.....

aynen oyle cnm malesef tek ılıskının aasla asla erkek garantısı yok

ya sorma benim suçum değil sen o zinciri benim herife vurcan ya diyorum yapma ama kandırıyor beni çok özledim bilmem ne kıyamıyorum kızzz napıyımm

ezel llllll sen fıkı fıkı mı yabtın nnnn yumurtlama gunundemı oldu cnmmm
canım ben geçen gün perşembe ya da cuma sabah ovülasyon testi yaptım silik çizgi vardı ama birazdan geçmişe bakıcam hangi sabah yaptığımı yazarım ama sanırım yeni yumurtlamaya başlıyordum ondan silik çizgi vardı tabi emin değilim ya bilmiyorum boncukçıum yaa oldu işte :18:

kızmış...............

sudeeeeeeeeeeee söylesene nereye gittin nasıl öğrendin kııızzzzz

du bakalım ıns hayırlısı olsun cnm ya sıkılma
bişeyler yiyip geleyim...görüşürüz...

afıyet olsun cnm

ya sorma benim suçum değil sen o zinciri benim herife vurcan ya diyorum yapma ama kandırıyor beni çok özledim bilmem ne kıyamıyorum kızzz napıyımm

Canim benim tabiki doganin kanunu neyi gerektiriyorsa yapacan bizde yapiyoruz ama korunarak sonra keske dememek icin ha tam %100 garantisi varmi yok ama en azindan sonra kendimde sucu aramak istemiyorum yani keske yumurtlama günü yapsaydim önce korunsaydim felan dedek istemiyorum yada ben elimden geleni yaptim taktir Rabbimin demek istiyorum anlatabildimmi valla sözlerim senin iyiligin icin o kadar cok istiyorsun ki sonra böyle anlik zevk icin üzülmeni istemiyorum sen üzülünce bizde üzülecez biliyorsun sen bizim téze gelinimizsin fiki fikini yap ama yumurtlama günü harici korunmali yap agir top tavsiyesidir ,,tabi belki dersinki simdi, sonum sana mi benzesin ?

kıx bende onu diyorum işte korun diyorum benim herife yok ben korunmamayı özledim diyor anladııınnn :78:

Boncuk tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yanlış hatırlamıyorsam baya ümitsizdin regl belirtilerim başladı diyordun.Demekki beklenmedik zamanda geldiklerini söylüyorlardı doğruymuş.Belirtilerin neydi canım?

tsk ederım bengucum ıns kesınlesırrr 2 gune kadar darısı herkesın basına ınssss
grıbım gozlerım cok akıyor burnumda ole ıhlamur zarar vermez demı

yok canım ıhlamur zarar vermez ama bilmediğin şeyleri içme.tuzlu gargara yap , bol sıvı tüket , hamileler için soğukalgınlığında soğan sarmısak bol bol tüketsinler diye yazı okumuştum.bu mevsimde portakal suyu bol c vitamini al canım.geçmiş olsun tekrar.

nasıl yani??
doktoramı gittinn
ay anlatsanaa catlıcam şimdi

evet doktora gittim canım

artık hiçbirşeye inanmak istemiyorum. doktor kız dedi. daha ne olacakki...

evet doktora gittim...

üzülmemek elde değil....

nezaman öğrendin canım dr mı gittin
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bu önemli sakın üzülme mevlam neylerse güzel eyler

bu sabah doktora gittim....

Ben o testi çıkaran kişileri bulsam gırtlaklayacağım. konuşacak halim kalmadı... kelimeler boğazımda ddüğümleniyor. doktordan çıkınca nefes bile alamıyordum.

Bitti herşey artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…