- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.561
ewet cnm cevap veremıyorummm
ewet cnm sık ılıskıyle buldum canlarımıı:)))
Bak iste renkrenk Sik iliski erkek ,ben tek iliski kiz, sen SIK iliski kiz, yaprak SIK iliski erkek, demekki neymis Rabbimin dedigi oluyor bunu bilen kullar olarak bize ne düsüyor sükretmek ve isyan etmemek ve sadece dua etmek bizleri evlatlarimizla sinamasindiye.....
Kiz catlatacan mi beni yapiyon fiki fiki yok ben hamile kalmayi istemiyom her ay ayni yapma sabret korun bence sen böyle böyle sonunda hamile kalacan demedi deme ana yakin olsamda seni yumurtlama gününe kadar zincire baglasam anam sen ne yapar yapar yine yaparsin fiki fikini
canım ben geçen gün perşembe ya da cuma sabah ovülasyon testi yaptım silik çizgi vardı ama birazdan geçmişe bakıcam hangi sabah yaptığımı yazarım ama sanırım yeni yumurtlamaya başlıyordum ondan silik çizgi vardı tabi emin değilim ya bilmiyorum boncukçıum yaa oldu işte :18:ezel llllll sen fıkı fıkı mı yabtın nnnn yumurtlama gunundemı oldu cnmmm
kızmış...............
Elaracım doğum günün kutlu olsun canım.tüm sevdiklerinle beraber daha nice yıllara..
du bakalım ıns hayırlısı olsun cnm ya sıkılmaya sorma benim suçum değil sen o zinciri benim herife vurcan ya diyorum yapma ama kandırıyor beni çok özledim bilmem ne kıyamıyorum kızzz napıyımm
canım ben geçen gün perşembe ya da cuma sabah ovülasyon testi yaptım silik çizgi vardı ama birazdan geçmişe bakıcam hangi sabah yaptığımı yazarım ama sanırım yeni yumurtlamaya başlıyordum ondan silik çizgi vardı tabi emin değilim ya bilmiyorum boncukçıum yaa oldu işte :18:
sudeeeeeeeeeeee söylesene nereye gittin nasıl öğrendin kııızzzzz
bişeyler yiyip geleyim...görüşürüz...
Bengu adetin bitti ne zaman yapacan denemeyi sen takviyeleri kullanmaya basladin mi?
ya sorma benim suçum değil sen o zinciri benim herife vurcan ya diyorum yapma ama kandırıyor beni çok özledim bilmem ne kıyamıyorum kızzz napıyımm
evet kullanmaya başladım , tahminime göre 26-28 aralık yapcam denemeyi.
boncuk nasılsın canım.geçmişte sana tebrik mesajı yazmıştım.tekrar gözün aydın çok sevindim canım.
Canim benim tabiki doganin kanunu neyi gerektiriyorsa yapacan bizde yapiyoruz ama korunarak sonra keske dememek icin ha tam %100 garantisi varmi yok ama en azindan sonra kendimde sucu aramak istemiyorum yani keske yumurtlama günü yapsaydim önce korunsaydim felan dedek istemiyorum yada ben elimden geleni yaptim taktir Rabbimin demek istiyorum anlatabildimmi valla sözlerim senin iyiligin icin o kadar cok istiyorsun ki sonra böyle anlik zevk icin üzülmeni istemiyorum sen üzülünce bizde üzülecez biliyorsun sen bizim téze gelinimizsin fiki fikini yap ama yumurtlama günü harici korunmali yap agir top tavsiyesidir ,,tabi belki dersinki simdi, sonum sana mi benzesin ?
ıns cnm ıns sızlerde en kısa zamanda hamıle kalır ogluslarınızı kucagınıza alırsınız
sen hıc ılıskı denemekten bahsetmıyorsun cnm beklemedemısın zaman ıcın yoksa denemelerın oluyormu?
kıx bende onu diyorum işte korun diyorum benim herife yok ben korunmamayı özledim diyor anladııınnn :78:
tsk ederım bengucum ıns kesınlesırrr 2 gune kadar darısı herkesın basına ınssss
grıbım gozlerım cok akıyor burnumda ole ıhlamur zarar vermez demı
A evet 28 aralik demistik en son degilmi ilk günkü kahverendi kanamayi saymiyorduk hadi hayirlisi yeni yil yeni bebek süper olur
nasıl yani??
doktoramı gittinn
ay anlatsanaa catlıcam şimdi
ne zaman belli oldu...
sakın üzülme bayram yap...daha ne istiyosun benim 3 dayım var...annemin 3 tane abisi var...dedem derdiki keşke o 3 oğlan olucanı 1 tane kızım olsaydı...
kız evlatlar anaya babaya daha yakındır...daha sahip çıkarlar...
bide umutlandırmak istemiyorum ama arkadaşıma 9 ay kız dediler herşeyi pembe alınan adı bile irem konulan bebek bi doğdu erkek...bizim irem bebek oldu doruk bebek...yani hayatta herşey olabilir...
cnm dramı gıttınnnn
tsk ederım sagol cnm aminnn ıns herkesın
bencede umut :))))) bu bestem sen berra ve bırı daha vardı ıste sıra sızde ıns Allahım yaaa durun bakalım bırde reglı olurmusum :S
hasneka ıyı yabıosun cnm kazaya gıtmemek en ıyısı
sagol cnm evet benımde duzensız
Nerden ögrendin senin doktor terminin carsamba günü degilmiydi testi iki defa yaptin erkek cikti test sahtemiymis ay ne yazacagimi sasirdim üzülme senin icin hayirlisi böyleymis Rabbim derki; " kullarimin ser gördügünü süphesizki ben onlara hayr kildim " sakin isyan etme bebisinde hissediyordur aman diyeyim üzülme onuda üzme kiyamam .....
nezaman öğrendin canım dr mı gittin
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bu önemli sakın üzülme mevlam neylerse güzel eyler
ya cnmm sen carsamba dr. gıdıcektın nereden ögrendın böle yapma ALLAH'IM saglıklı bı evlat versın ve hayırlı tabı enönemlısı bu bende uzulmustum ılk erkek dedıklerınde ama ınan esım benle 1 hafta konusmadı nasıl böle bı seye uzulursun dıye cnmm ALLAH'ım bıze nasıp annelıgı nasıp edıyor bu buyuk bır mucıze ve bızım cınsıyetlere uzulmeye hıc hakkımız yok bende bak artık sakaya vuruyurum kız oluyr dıye doktorum dahıl herkez dalga gecıyor benle zatenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?