bebek cinsiyet belirleme..

ama sude su anda burda gorunuyooooo nıe yazmıyokiiiii kacıncı kızı olacak ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:95:

sudecım cnm uzme kendını

emınım bundada bır hıkmetı ılahı vadır..

Erekek olsa allah koruzun özurlu olsa bıde öle dusun cnm

senı cok ıyı anlayabılıyorum ama rabbımden gelenede razıyız cnm ya...

nasıl yani??
doktoramı gittinn
ay anlatsanaa catlıcam şimdi

nezaman öğrendin canım dr mı gittin
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bu önemli sakın üzülme mevlam neylerse güzel eyler

ama sude su anda burda gorunuyooooo nıe yazmıyokiiiii kacıncı kızı olacak ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:95:

4 üncü olacakMIŞ....

Sudeeee nolur isyan etme hiç bişey bitmedi
herşey takdiri ilahi sağlıklı olması çok önemli lütfen insanlar nelerler uğraşıyolar
bu dünya bizim sıvamız "istediğime kız istediğme erkek istediğimede çocuk vermeyerek sınarım demiş mevlam

IYIKI DOGDUN ELARAIYIKI DOGDUN ELARA

haskenacım cnm benim yaa cok incesin tşklerrr hatırladıgın için.inan unutmuştum bende:)

İYİKİ DOĞDUN ELARA.
SENİ SEVİYORUZ.
İNŞALLAH BU KADAR İNSANA YARDIMCI OLMANIN KARŞILIĞINI ALIRSIN.BÜTÜN ARKADAŞLARLA BERABER

cnmm cok tşklerrr pastammm harikaaaa kesene bereket:)nammm nammmmm
bende sizleri seviyorummmmm:81:

Elara
İyiki Doğdun Nice YIllara Canım

Bugün 2 güzel heber oldu topik için doğumgünü ve Boncuk

Elara doğum günün kutlu olsuun arkadaşıım
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı sıhtli bir oğluş ve boooll bereketler getirdin inşaAllah

elara doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte nice senelere canım benim.

ELARACIM CNM

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN BU YENI SENE

INS KIZINLA ESINLE BIDE OGLUSUNLA GECIRMENI BIR OMUR BOYU NASIP

ETSIN MEVLAMM

Oncelıkle herkese gunaydın
Elara cnm dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsssss opuyorum cnmmmm

elaraa
iyiki doğdun eleraaaa
yenı yasın erkek bebeğini getirsin inşALLAH

iyiki doğdun canım..eşinle,güzel kızınla, gelecekti oğluşunla mutlu sağlıklı huzurlu kocaman bir ömür senin olsun...

ELARA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNMMM..

Elaracım doğum günün kutlu olsun canım.tüm sevdiklerinle beraber daha nice yıllara..

ELARA doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle.

kızlarr hepinize ayrı ayrı tşklerrr cok mutlu ettiniz beniiiii
iyiki bu topigi acmışım sizleri tanımışımmm
Allah dostlugumuzu daim etsin ,cocuklarımızın dügün ve ünviversiteyi kazandıgı haberlerinide burdan verelimm inş.hepbilikte torun sevdigimiz günelride görürüz inşallahhh
tabi ozamn yakın ve uzak gözlügümüz olmadan böle catır catır yazabilirmiyiz bilmiyorumm:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Sude anlıyorum senı o test daha da umutlandırmıştır senı allahım yarabbım yaaaa işte ben de cesaret edemıyom bu yuzden 3. Cocuga şans bacım aallah onlara saglıklı sıkıntısız bı ömur wersın senın anlıyorum bende

sudecim ne kadar üzülme hayırlısı olsun desek de üzüleceksin biliyorum. çünkü bu yani üzülmemek senin elinde değil. sana üzülme demiyeceğim çünkü üzüleceğini biliyorum canım.ama kendin için ve özellikle bebeğin için bu süreci elinden geldiğince en az zararla atlatmaya çalış. eminim kucağına alınca buüzüntülerini unutacaksın. rabbim hayaırlısını versin tatlım.

Canim benim ya amanin o günleri düsündümde bizim torunlarin zamaninda bi cinsiyet yöntemleri ilerlemis olur evde lab.durumu felan torunlar diyomuski ay siz bu eski model yöntemlerimi deniyordunuz felan tam filimiz valla kimimiz deneme yapar ay hamile kalmiyayim der(EZEL) kimimiz deneme yapmadan tatli aserer(BEN)kimimiz takeyi her ay deler (GURBET)kimimiz topik acar yok ben yaza yapacam der(ELARA)kimimiz deneme yapar ama test etmeye cekinir(BERRA)ay kimleri sayayim ki alemiz kizlar valla......

Elara bişey sormak istiyorum.çin takvimi herkeste tutuyor mu?hani sen hamiş arkadaşları daha iyi takip ediyorsun ya.ben bu ay denemek istiyorum ama aralık ayı kız gösteriyor.napayım canım ya düşüncelerim arada bir gidip geliyor...kararsızım yani

hepinize çok teşekkür ederim temenni ve dualarınız için. Hakkımda demekki bu daha hayırlı imişki böyle oldu. Yazarken bile boğazım düğümleniyor kızlar ((59:

cnmm seni sölemeye gerek bile duymadım.cünkü senn bizden oldunn artıkk
Allah sendende razı olsun ,hayırlı evlatlar nasip etsin cnmmm
bu haftaki doktor kontrolünü merakla bekkliyorum.
inş sinamda oldugu gibi sendede bi sürpriz olurrr:81:

haskenacımm hakkkında hayırlısı olsun.ama bence geciktirici tablet filan kullanıp düzenini bozma cnmm.

Bende kizimda tutmadi hangi cin takvimine bakiyorsun iki tane var bende bu defa biri aralik kiz gösteriyor birinde erkek

Bende kizimda tutmadi hangi cin takvimine bakiyorsun iki tane var bende bu defa biri aralik kiz gösteriyor birinde erkek

ben google den yazıyorum çin takvimi diye orda ilk sayfada çıkana bakmıştım.düşük yaptığım bebeğimin cinsiyeti tutuyordu ama tutma ihtimali de yüzde 50 zaten.ama merak ediyorum kimlere çoğu kişde tutyormu diye.sen hangisine bakmıştın canım?

hepinize çok teşekkür ederim temenni ve dualarınız için. Hakkımda demekki bu daha hayırlı imişki böyle oldu. Yazarken bile boğazım düğümleniyor kızlar ((59:

Canim benim sana simdi biz ne söylesek faydasiz cünkü sen su an sadece ic sesini dinliyorsun biliyorum ve oda söyledikleri ile seni mutsuz ediyor sana söyleyebilecek tek sözüm var bebegini düsün ona istenmeyen bir bebek oldugunu hissettirme inan bana dogum yapinca saglikla insaAllah onun yüzünü görünce su anki duygularin icin kendine kizacaksin biliyorum ki bu duygularin sadece cevre ne der diye ama inanki kimin ne dedigi önemli degil diger üc kizini düsün ve onlar erkek olsa idi daha mi fazla sevecektin cevabini duyuyorum hayir iste buda olunca ayni olacak evet istiyoruz bizden farkli olanin sevgisini tadalim diye ama her zeman bu topikte ilk yöntemimiz dua her zaman hayirlisi ve sagliklisi olacaksa ver Allahim diyoruz,, eger ilerde hayirsiz bir erkek evladim olacaksa 10 tane hayirli kizim olmasini tercih ederim sana daha öncede yazdim Rabbim diyorki kullarimi ser düsündügünü biz onlara hayr kildik sana a yinemi kiz diyenlere cevabin evet kiz cünkü ben kizlarimi cok seviyorum diyeceksin ve bu durum kimseyi ilgilendirmiyor diyip agizlarini kapatacaksin lütfen kendini üzem kizlarin eger anliyorsa onlarda kiz olduklari icin seni mutsuz ettiklerini düsünebilirler biz hep yanindayiz

haskenacımm hakkkında hayırlısı olsun.ama bence geciktirici tablet filan kullanıp düzenini bozma cnmm.

Canim benim ya aslinda d.k.h biraktiktan sonra ve antibiotiklerden sonra iyice düzen bozuldubende dahada fazla bozma taraftari degilim ama benim adam durmuyorki"" senin cocuk yapmaya niyetin yok uzatikca uzatiyorsun ne taktin erkege gel yapalim ne olursa olsun babannem yumurta takibimi yaptirmista 7 erkek dogurmus takviyeleri kullaniyoz iste olacagi varsa olur olmassada olmaz "" yani dirdirdir baska birsey yok bende onun icin acele ediyom yoksa bu ayda bekliyeyim hatta adetim düzene girsin ondan sonra yapayim diyom....

Son düzenleme:

Ben Türk sitesine baktim aralik bende kiz, alman sitesindeki aralik erkek ben takilmayacam bu takvim isine ama bak bioritimde belki diyorum cünkü oda Elara bakmisti kizimda erkek gösteriyordu ve ben tek iliski ile hamile kaldim kizimda yani ben bütün arastirmalari cürütüyorum yada kizim erkek spermleri solladi altin madalyayi kazandi sampiyon kizim benim....

boncuk hamile olduğunu duydum müthiş sevindim
kapıya gelip dinleseler beni inan bu kadın kendi kendine konuşuyor diyecekler
elaracım doğum günün kutlu olsun canım yarın da benim doğumgünüm inşallah bana en büyük hediyeyi RABBİM VERİR
belki bende size güzel haberler veririm aslında eczane önünde çok düşünüyorum test alıp almama konusunda ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…