- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.581
nasıl yani??
doktoramı gittinn
ay anlatsanaa catlıcam şimdi
ne zaman belli oldu...
sakın üzülme bayram yap...daha ne istiyosun benim 3 dayım var...annemin 3 tane abisi var...dedem derdiki keşke o 3 oğlan olucanı 1 tane kızım olsaydı...
kız evlatlar anaya babaya daha yakındır...daha sahip çıkarlar...
bide umutlandırmak istemiyorum ama arkadaşıma 9 ay kız dediler herşeyi pembe alınan adı bile irem konulan bebek bi doğdu erkek...bizim irem bebek oldu doruk bebek...yani hayatta herşey olabilir...
cnm dramı gıttınnnn
tsk ederım sagol cnm aminnn ıns herkesın
bencede umut :))))) bu bestem sen berra ve bırı daha vardı ıste sıra sızde ıns Allahım yaaa durun bakalım bırde reglı olurmusum :S
hasneka ıyı yabıosun cnm kazaya gıtmemek en ıyısı
sagol cnm evet benımde duzensız
Nerden ögrendin senin doktor terminin carsamba günü degilmiydi testi iki defa yaptin erkek cikti test sahtemiymis ay ne yazacagimi sasirdim üzülme senin icin hayirlisi böyleymis Rabbim derki; " kullarimin ser gördügünü süphesizki ben onlara hayr kildim " sakin isyan etme bebisinde hissediyordur aman diyeyim üzülme onuda üzme kiyamam .....
nezaman öğrendin canım dr mı gittin
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bu önemli sakın üzülme mevlam neylerse güzel eyler
ya cnmm sen carsamba dr. gıdıcektın nereden ögrendın böle yapma ALLAH'IM saglıklı bı evlat versın ve hayırlı tabı enönemlısı bu bende uzulmustum ılk erkek dedıklerınde ama ınan esım benle 1 hafta konusmadı nasıl böle bı seye uzulursun dıye cnmm ALLAH'ım bıze nasıp annelıgı nasıp edıyor bu buyuk bır mucıze ve bızım cınsıyetlere uzulmeye hıc hakkımız yok bende bak artık sakaya vuruyurum kız oluyr dıye doktorum dahıl herkez dalga gecıyor benle zatenn..
ama sude su anda burda gorunuyooooo nıe yazmıyokiiiii kacıncı kızı olacak ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:95:
IYIKI DOGDUN ELARAIYIKI DOGDUN ELARA
İYİKİ DOĞDUN ELARA.
SENİ SEVİYORUZ.
İNŞALLAH BU KADAR İNSANA YARDIMCI OLMANIN KARŞILIĞINI ALIRSIN.BÜTÜN ARKADAŞLARLA BERABER
Elara
İyiki Doğdun Nice YIllara Canım
Bugün 2 güzel heber oldu topik için doğumgünü ve Boncuk
Elara doğum günün kutlu olsuun arkadaşıım
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı sıhtli bir oğluş ve boooll bereketler getirdin inşaAllah
elara doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte nice senelere canım benim.
ELARACIM CNM
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN BU YENI SENE
INS KIZINLA ESINLE BIDE OGLUSUNLA GECIRMENI BIR OMUR BOYU NASIP
ETSIN MEVLAMM
Oncelıkle herkese gunaydın
Elara cnm dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsssss opuyorum cnmmmm
elaraa
iyiki doğdun eleraaaa
yenı yasın erkek bebeğini getirsin inşALLAH
iyiki doğdun canım..eşinle,güzel kızınla, gelecekti oğluşunla mutlu sağlıklı huzurlu kocaman bir ömür senin olsun...
ELARA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNMMM..
Elaracım doğum günün kutlu olsun canım.tüm sevdiklerinle beraber daha nice yıllara..
ELARA doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle.
haskenacım cnm benim yaa cok incesin tşklerrr hatırladıgın için.inan unutmuştum bende:)
cnmm cok tşklerrr pastammm harikaaaa kesene bereket:)nammm nammmmm
bende sizleri seviyorummmmm:81
kızlarr hepinize ayrı ayrı tşklerrr cok mutlu ettiniz beniiiii
iyiki bu topigi acmışım sizleri tanımışımmm
Allah dostlugumuzu daim etsin ,cocuklarımızın dügün ve ünviversiteyi kazandıgı haberlerinide burdan verelimm inş.hepbilikte torun sevdigimiz günelride görürüz inşallahhh
tabi ozamn yakın ve uzak gözlügümüz olmadan böle catır catır yazabilirmiyiz bilmiyorumm:))
..bu arada elara benı unutmussun bende hep sızınleyım oysakı bıdaha cocuk kesınlıkle dusunmuyorum ama yınede sızlerı cok sevıyorum her bırınızın hamıle ve erkek bebeıs haberı benı cokk mutlu edıyor ben demıstım boncuk 6. hıssım cok kuvvetlıdırde:
Kiz sendedir sira sen korunmasiz deneme yaptin , ben korunmasiz yapmiyom her birliktelikte korunuyom bir kaza kursununa kurban gitmeyeyim hazir doktoruda buldum tek sorun ne biliyon mu adetimin gecikmesi daha öncede yazdim 24 Araliktan itibaren doktorum tatilde(Weihnachten)yani ben bu hafta ici olursam yumurtlamayi kaciriyorum tatil yüzünden bir dahaki aya kaliyor yarin sabah doktora gidip konusacam belki tablet verirde gecikmeyi uzatir o zaman ocak in ilk haftasina denk getirebilirim belki yumurtlamyi yoksa yine Ocak ádetini beklemek zorunda kalacam beklemeye ne sabrim nede keyfim kaldi ama iste sonra keske dememek icin tedbir almak adina doktor takibi istyiom
Elara bişey sormak istiyorum.çin takvimi herkeste tutuyor mu?hani sen hamiş arkadaşları daha iyi takip ediyorsun ya.ben bu ay denemek istiyorum ama aralık ayı kız gösteriyor.napayım canım ya düşüncelerim arada bir gidip geliyor...kararsızım yani
Bende kizimda tutmadi hangi cin takvimine bakiyorsun iki tane var bende bu defa biri aralik kiz gösteriyor birinde erkek
Bende kizimda tutmadi hangi cin takvimine bakiyorsun iki tane var bende bu defa biri aralik kiz gösteriyor birinde erkek
hepinize çok teşekkür ederim temenni ve dualarınız için. Hakkımda demekki bu daha hayırlı imişki böyle oldu. Yazarken bile boğazım düğümleniyor kızlar(( 59:
haskenacımm hakkkında hayırlısı olsun.ama bence geciktirici tablet filan kullanıp düzenini bozma cnmm.
ben google den yazıyorum çin takvimi diye orda ilk sayfada çıkana bakmıştım.düşük yaptığım bebeğimin cinsiyeti tutuyordu ama tutma ihtimali de yüzde 50 zaten.ama merak ediyorum kimlere çoğu kişde tutyormu diye.sen hangisine bakmıştın canım?
2 Çin takvimi
1 rus takvimi
1 urbai takvimi
1 bioritim
1 yumurtlama günü
hepsini denk getirmeye çalışacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?