- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.601
Ben Türk sitesine baktim aralik bende kiz, alman sitesindeki aralik erkek ben takilmayacam bu takvim isine ama bak bioritimde belki diyorum cünkü oda Elara bakmisti kizimda erkek gösteriyordu ve ben tek iliski ile hamile kaldim kizimda yani ben bütün arastirmalari cürütüyorum yada kizim erkek spermleri solladi altin madalyayi kazandi sampiyon kizim benim....
bioritime göre erkek gününde hamile kalmışsın
boncuk hamile olduğunu duydum müthiş sevindim
kapıya gelip dinleseler beni inan bu kadın kendi kendine konuşuyor diyecekler
elaracım doğum günün kutlu olsun canım yarın da benim doğumgünüm inşallah bana en büyük hediyeyi RABBİM VERİR
belki bende size güzel haberler veririm aslında eczane önünde çok düşünüyorum test alıp almama konusunda ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ...
herhangi belirti varmı canım
Elaradan henüz cevap alamadım ama sen araştırmaları çürütüyorsun.bende türk sitesine bakmıştım canım.takdir ilahi kızın dünyaya gelmeyi istemiş iyi de olmuş :))
hiçbirt belirti yok be canım
göğsüm bile şişmedi bilmiyorum ki ne desem boş beklemekten başka yapacak birşey yok...
Ay Ay kurban olurum ben onu veren ALLAHima hergün sabah aksam sükrediyorum kivircigimi bana verdi diye babasi ayri ben ayri onu her öpüsümüzde iyiki oldun sen diyoruz valla kiz cocuklari ayri bir tat ayri bir duygu ya Rabbim herkesin gönlündekini versin ama her anneye mutlaka bir kiz versin .....
e hosgelin o zaman 40 yasinda ikinci bebek acaba saldim cayir mevlam kayirami yapsak adi lazim degil isminin bas harfi ezel gibi
cnm hayırlı olsun kızınn.Rabbim kaderini güzel yazsın inşallahh4 üncü olacakMIŞ....
herkese güzel,hayırlı günler diliyorum.uzun zaman oldu girmeyeli.inşallah herşey yolundadır.
elaraaaaaaaaaaaaaaaaaa iyki dogmussun bıze yol arkadasısınnnnnnnnn
tsk ederımcnm benım belırtım olmadı ya hep bundan yakındım ya bende ılıskıden hemen sonra 3 gun gogus uclarım sızlamıstı.daha sonra reglıme 1 hafta kala herzaman gıbı gogus yanlarım acıyordu heh dedım adetım erken gelıcek sanırım ama 3 gun sonra oda cok hafıfledı bırde ara ara kasık batması degılde rahmıme batmalar oluyordu.Boncuk tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yanlış hatırlamıyorsam baya ümitsizdin regl belirtilerim başladı diyordun.Demekki beklenmedik zamanda geldiklerini söylüyorlardı doğruymuş.Belirtilerin neydi canım?
tsk ederım cnm annem olsaydı keske yanımda ama henuz kımseye dıyemıyorum kesınlessın hele bı sonrayok canım ıhlamur zarar vermez ama bilmediğin şeyleri içme.tuzlu gargara yap , bol sıvı tüket , hamileler için soğukalgınlığında soğan sarmısak bol bol tüketsinler diye yazı okumuştum.bu mevsimde portakal suyu bol c vitamini al canım.geçmiş olsun tekrar.
Ben ınanılmaz uzuldum arkadasım keske elımden bırsey gelsede senın ıcın yababılsem yınede senın ıcın dua edıcem ıns degısır dıye rabbımden umıt kesılmez nefes aldıgımız surece suanda sınavdayız hepımız bıttı hersey vs gıbı konusma duygularını cok ıyı anlıyorum olumsuzları ıcınde tut tovbe et aklına geldıkce.cıdden soyluyorum hıslerını cok ıyı anlıyorum daha benım .cı cocuk olmasına ragmen bılıyorumkı benımde kız olursa cok uzulucem ama rabbımın takdırı oldugu ıcın yabıcak bırsey olmuycakevet doktora gittim canım
artık hiçbirşeye inanmak istemiyorum. doktor kız dedi. daha ne olacakki...
evet doktora gittim...
üzülmemek elde değil....
bu sabah doktora gittim....
Ben o testi çıkaran kişileri bulsam gırtlaklayacağım. konuşacak halim kalmadı... kelimeler boğazımda ddüğümleniyor. doktordan çıkınca nefes bile alamıyordum.
Bitti herşey artık......
cnm ıns ya sıradakı sensın zaten lıstenın altında gordum :)yukardada yazdım benım oyle belırtım olmadı sık ıdrar renk koyulasması vs hele goguslerım eskısıden daha sonuk ::26:boncuk hamile olduğunu duydum müthiş sevindim
kapıya gelip dinleseler beni inan bu kadın kendi kendine konuşuyor diyecekler
elaracım doğum günün kutlu olsun canım yarın da benim doğumgünüm inşallah bana en büyük hediyeyi RABBİM VERİR
belki bende size güzel haberler veririm aslında eczane önünde çok düşünüyorum test alıp almama konusunda ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ...
hiçbirt belirti yok be canım
göğsüm bile şişmedi bilmiyorum ki ne desem boş beklemekten başka yapacak birşey yok...
Kizlar size birsey diyeyim mi benim eger hic kiz cocugum olamasa idi 10. cocugumun kiz olacagini bilseydim 10 tane dogururdum bence kizlar cok tatli oluyorlar anneye babaya hayirli oluyorlar benim arkadasimin teyzesini hic kiz cocugu yokmus ölüm döseginde bile diyomuski Rabbim sen bana bu dünyada cezami verdin bir kiz cocugum olmadi ay arkadasim anlatinca cok üzülmüstüm kizlarimizin kiymetini bilelim bilmeyenlere bildirelim cevrede bos konusanlara agzinin payini verelim
Canim benim ya amanin o günleri düsündümde bizim torunlarin zamaninda bi cinsiyet yöntemleri ilerlemis olur evde lab.durumu felan torunlar diyomuski ay siz bu eski model yöntemlerimi deniyordunuz felan tam filimiz valla kimimiz deneme yapar ay hamile kalmiyayim der(EZEL) kimimiz deneme yapmadan tatli aserer(BEN)kimimiz takeyi her ay deler (GURBET)kimimiz topik acar yok ben yaza yapacam der(ELARA)kimimiz deneme yapar ama test etmeye cekinir(BERRA)ay kimleri sayayim ki alemiz kizlar valla......
Elara bişey sormak istiyorum.çin takvimi herkeste tutuyor mu?hani sen hamiş arkadaşları daha iyi takip ediyorsun ya.ben bu ay denemek istiyorum ama aralık ayı kız gösteriyor.napayım canım ya düşüncelerim arada bir gidip geliyor...kararsızım yani
herkese slm kizlar
Boncuk gözün aydin canim umarim kolay hamislik gecirirsin
Elera dogum günün kutlu olsun canim nice yillara
buda pastamiz :)
bencede her anneye kız çocuk lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?