bebek cinsiyet belirleme..

Elaradan henüz cevap alamadım ama sen araştırmaları çürütüyorsun.bende türk sitesine bakmıştım canım.takdir ilahi kızın dünyaya gelmeyi istemiş iyi de olmuş :))

bioritime göre erkek gününde hamile kalmışsın

elara büyük üstat sensin bu konuda gördüğüm kadarı ile bende bir oğlum olsun istiyorum 5 yaşında bir kızım var
ama yumurtlama günü için doktora gidicem ama bio ritim nedir anlamadım benim doğum tarihim 24.04.1980 eşimin ki 17.10.1978 sat : 13.12 ortalama 24-25 gün ne zaman uygun olur bir bakarmısın bu ay veya ocak için şimdiden teşekkür ederim

sudeeeeee arkadasım senı anlıyom bende senın gıbı olmustum sonra sakınledım zannettım dogumdan sonrabı hastalandım sutum gıttı cocuguma baskaları baktı pskolaga gıttım hamılelık sonrası depresyonuymus dr bana dedıkı işte kadınlar buna dıyokı 40 bastı felan fılan ama hamıleyken bastırılan duygular sonra patlıyo üzülmeeeee nolur arkadasım

herhangi belirti varmı canım

Elaradan henüz cevap alamadım ama sen araştırmaları çürütüyorsun.bende türk sitesine bakmıştım canım.takdir ilahi kızın dünyaya gelmeyi istemiş iyi de olmuş :))

Ay Ay kurban olurum ben onu veren ALLAHima hergün sabah aksam sükrediyorum kivircigimi bana verdi diye babasi ayri ben ayri onu her öpüsümüzde iyiki oldun sen diyoruz valla kiz cocuklari ayri bir tat ayri bir duygu ya Rabbim herkesin gönlündekini versin ama her anneye mutlaka bir kiz versin .....

bencede her anneye kız çocuk lazımmm

4 üncü olacakMIŞ....
cnm hayırlı olsun kızınn.Rabbim kaderini güzel yazsın inşallahh
sana üzülme diyemiyorumm ,yaşadıgın gelgitler üzücü gercekten

herkese güzel,hayırlı günler diliyorum.uzun zaman oldu girmeyeli.inşallah herşey yolundadır.

hoşgeldin kardelen.nerelerdesin sen???
naptın hamilelik işini devam ediyormusun?

elaraaaaaaaaaaaaaaaaaa iyki dogmussun bıze yol arkadasısınnnnnnnnn

cok sagol cnmm

Kizlar size birsey diyeyim mi benim eger hic kiz cocugum olamasa idi 10. cocugumun kiz olacagini bilseydim 10 tane dogururdum bence kizlar cok tatli oluyorlar anneye babaya hayirli oluyorlar benim arkadasimin teyzesini hic kiz cocugu yokmus ölüm döseginde bile diyomuski Rabbim sen bana bu dünyada cezami verdin bir kiz cocugum olmadi ay arkadasim anlatinca cok üzülmüstüm kizlarimizin kiymetini bilelim bilmeyenlere bildirelim cevrede bos konusanlara agzinin payini verelim

Kızlar bugün hiç hızınıza yetişemiyorum işlerde çok yoğun vallah koştura koştura iş yapıyorum yarın işler hafifler oturup sayfaları tekrar okuyacağım şimdi okuduklarımdan da bişey anlamıyorum vallahi ama biri var baş harfi haskena o bana durup durup laf sokuyor gibime geliyorrrrr

tsk ederımcnm benım belırtım olmadı ya hep bundan yakındım ya bende ılıskıden hemen sonra 3 gun gogus uclarım sızlamıstı.daha sonra reglıme 1 hafta kala herzaman gıbı gogus yanlarım acıyordu heh dedım adetım erken gelıcek sanırım ama 3 gun sonra oda cok hafıfledı bırde ara ara kasık batması degılde rahmıme batmalar oluyordu.
tsk ederım cnm annem olsaydı keske yanımda ama henuz kımseye dıyemıyorum kesınlessın hele bı sonra
Ben ınanılmaz uzuldum arkadasım keske elımden bırsey gelsede senın ıcın yababılsem yınede senın ıcın dua edıcem ıns degısır dıye rabbımden umıt kesılmez nefes aldıgımız surece suanda sınavdayız hepımız bıttı hersey vs gıbı konusma duygularını cok ıyı anlıyorum olumsuzları ıcınde tut tovbe et aklına geldıkce.cıdden soyluyorum hıslerını cok ıyı anlıyorum daha benım .cı cocuk olmasına ragmen bılıyorumkı benımde kız olursa cok uzulucem ama rabbımın takdırı oldugu ıcın yabıcak bırsey olmuycak
cnm ıns ya sıradakı sensın zaten lıstenın altında gordum :)yukardada yazdım benım oyle belırtım olmadı sık ıdrar renk koyulasması vs hele goguslerım eskısıden daha sonuk ::26:
hee son 3 4 gun kala ınanılmaz ayaklarım usudu ben geneldede usudugum ıcın yıne oyle sandım ama ısıtamıyınca bı farklılık oldugunu anladım
hiçbirt belirti yok be canım
göğsüm bile şişmedi bilmiyorum ki ne desem boş beklemekten başka yapacak birşey yok...

aynen cnm benımde ılk oglum olmus olsa sımdı erkek ıcın yabtıklarımın hepsını kız ıcın yabardım oyy olurum ben ona yaaaa hersey kısmet raabım hakkımızda hayırlısını versın

hamile arkadaşlarda cin ve rus takvimine bakmıyorum cnm.
cin takvimide her takvim gibi kimisinde tutuyor bazısında tutmuyor
ama denk getirebilirsen getir tabi o eksik kalmasın:)
ayrıca düşükten sonra dikkat ediyorum genelde kız bebek oluyor
hamile kalmadan önce eşin 1 yada 2 ünite kan versin kızılaya
bu kan tazeleme olayıı için yani.

herkese slm kizlar

Boncuk gözün aydin canim umarim kolay hamislik gecirirsin

Elera dogum günün kutlu olsun canim nice yillara
buda pastamiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…