- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.621
hamile arkadaşlarda cin ve rus takvimine bakmıyorum cnm.
cin takvimide her takvim gibi kimisinde tutuyor bazısında tutmuyor
ama denk getirebilirsen getir tabi o eksik kalmasın:)
ayrıca düşükten sonra dikkat ediyorum genelde kız bebek oluyor
hamile kalmadan önce eşin 1 yada 2 ünite kan versin kızılaya
bu kan tazeleme olayıı için yani.
rabiaa naptın gittinmi doktoraaaa
kız senin tepene benim kadar oğlan çocuğu düşsün emiiiiiiiiiiiii
Kızlar bugün hiç hızınıza yetişemiyorum işlerde çok yoğun vallah koştura koştura iş yapıyorum yarın işler hafifler oturup sayfaları tekrar okuyacağım şimdi okuduklarımdan da bişey anlamıyorum vallahi ama biri var baş harfi haskena o bana durup durup laf sokuyor gibime geliyorrrrr
rabıa tsk ederım ıns rabbım gonlune gore vermıstır
Canim benim sana simdi biz ne söylesek faydasiz cünkü sen su an sadece ic sesini dinliyorsun biliyorum ve oda söyledikleri ile seni mutsuz ediyor sana söyleyebilecek tek sözüm var bebegini düsün ona istenmeyen bir bebek oldugunu hissettirme inan bana dogum yapinca saglikla insaAllah onun yüzünü görünce su anki duygularin icin kendine kizacaksin biliyorum ki bu duygularin sadece cevre ne der diye ama inanki kimin ne dedigi önemli degil diger üc kizini düsün ve onlar erkek olsa idi daha mi fazla sevecektin cevabini duyuyorum hayir iste buda olunca ayni olacak evet istiyoruz bizden farkli olanin sevgisini tadalim diye ama her zeman bu topikte ilk yöntemimiz dua her zaman hayirlisi ve sagliklisi olacaksa ver Allahim diyoruz,, eger ilerde hayirsiz bir erkek evladim olacaksa 10 tane hayirli kizim olmasini tercih ederim sana daha öncede yazdim Rabbim diyorki kullarimi ser düsündügünü biz onlara hayr kildik sana a yinemi kiz diyenlere cevabin evet kiz cünkü ben kizlarimi cok seviyorum diyeceksin ve bu durum kimseyi ilgilendirmiyor diyip agizlarini kapatacaksin lütfen kendini üzem kizlarin eger anliyorsa onlarda kiz olduklari icin seni mutsuz ettiklerini düsünebilirler biz hep yanindayiz
Canim benim ya aslinda d.k.h biraktiktan sonra ve antibiotiklerden sonra iyice düzen bozuldubende dahada fazla bozma taraftari degilim ama benim adam durmuyorki"" senin cocuk yapmaya niyetin yok uzatikca uzatiyorsun ne taktin erkege gel yapalim ne olursa olsun babannem yumurta takibimi yaptirmista 7 erkek dogurmus takviyeleri kullaniyoz iste olacagi varsa olur olmassada olmaz "" yani dirdirdir baska birsey yok bende onun icin acele ediyom yoksa bu ayda bekliyeyim hatta adetim düzene girsin ondan sonra yapayim diyom....
elaracım doğum günün kutlu olsun canım yarın da benim doğumgünüm inşallah bana en büyük hediyeyi RABBİM VERİR
belki bende size güzel haberler veririm aslında eczane önünde çok düşünüyorum test alıp almama konusunda ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ...
elara büyük üstat sensin bu konuda gördüğüm kadarı ile bende bir oğlum olsun istiyorum 5 yaşında bir kızım var
ama yumurtlama günü için doktora gidicem ama bio ritim nedir anlamadım benim doğum tarihim 24.04.1980 eşimin ki 17.10.1978 sat : 13.12 ortalama 24-25 gün ne zaman uygun olur bir bakarmısın bu ay veya ocak için şimdiden teşekkür ederim
Ay Ay kurban olurum ben onu veren ALLAHima hergün sabah aksam sükrediyorum kivircigimi bana verdi diye babasi ayri ben ayri onu her öpüsümüzde iyiki oldun sen diyoruz valla kiz cocuklari ayri bir tat ayri bir duygu ya Rabbim herkesin gönlündekini versin ama her anneye mutlaka bir kiz versin .....
Amin insaAllah diyorum ....
Kiz ne laf sokmasi direk söylüyom sen bizim kücük bacimizsin ya ,nazimizida lafimizida cekersin diye seni seviyoruz Ezel ....
Kizlar size iyi sohbetler gidip kizimi alacam aksama görüsürüz insaallah
kiz ne laf sokmasi direk söylüyom sen bizim kücük bacimizsin ya ,nazimizida lafimizida cekersin diye seni seviyoruz ezel ....
bencede kesınlıkle haklısın bız 4 kız kardesız ve ınanılmaz sanslıyım ıyıkıde 3 tane ablam var dıyorum kız evlat bence cok baska tatmadım ve tatamıcam ama bılıyorum..
çok teşekkür ederim bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşında ve yeni yılda herşey istediğin gibi olsun
slmm elaracım doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşin ve çocuklarınla sağlıkla inş sizler nasılsınız kızlar
boncukkk sanacetvel yaptımmm cnm
begenirsen kullanabilirisn.yada begenmedigi yeri söle degiştiriyim:)
http://lbdf.lilypie.com/9fwBp2.png
Elara sırada kim var :)))
boncuk baştaydı o gitti
kizlar hazirlanip yavastan cikiyorum gelince yazarim kendinize iyi bakin,simdilik hoscakalin
valla sırada kim var bilmiyom ama listedekiler belli.aranızda karar verin 2. hamileyii ayarlayın işte:)
çok guzel olmuş tsk ederım cnmboncukkk sanacetvel yaptımmm cnm
begenirsen kullanabilirisn.yada begenmedigi yeri söle degiştiriyim:)
http://lbdf.lilypie.com/9fwBp2.png
hepınız aynı anda kalın yaaaa umut benım kelebeklerle ılgılı tuhaf bır gecmıs var coks everım ve ugur getırdıgıne ınanırım evımın heryerınde var kapıda ıcerde vs :) ıcımden geldı kelebek yabtım takvımımı ıstersen sen kullan belkı sanada ugrur getırır arkadasımElara sırada kim var :)))
boncuk baştaydı o gitti
valla sırada kim var bilmiyom ama listedekiler belli.aranızda karar verin 2. hamileyii ayarlayın işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?