- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.641
yaprakcım cnm sana cok sevındım ınankı ıns kocısınle aranda duzelır
mutlu bı sekılde alırsın kucagına tosuncugunu darısı bızım basımıza ınss
nolur bızede cok dua et cnmm..
sude cnm ınsssss sende böle sevınırsın cnm
aksam bıraz hayyelere daldım gercekden 3 kızdan sonra bı oglus olsaa
cok guzel olcak yaaa ıns sende bende tum ıstyeneler tadar bu sevgıyı cnm
ınsss
cnm alıcaksan monıtorluden al cler..olandanElara ebayda kredi kartına taksit yapıyorlar mı ben diğer ovülasyon testini iptal ettim cuma akşamı 15 aralıkta sipariş verdim hala temin aşamasında yazıyorddu aradık iptal ettik
Elara beni aralıkta deneme yapanlar listesine ekleyebilirsin debneme 19 aralık adetin 14. günü deneme oldu ama ben ovülasyon testinde silik çizgi gördüm daha doğrusu testi bir kez yapabildim çünkü 1 tane testim vardı bir daha yapamadım yumurtlamaya başladığım zamanda silik çizgi çıkmış olabilir mi çünkü galiba testi yaptığımda adetimin 12. günüydü aayy çok kafam karıştı böyle hamile kalmam inşaAllah yaaa :44:
Boncukk canım çok sevindimmmmTebrik ederimmm geçmişi okuyodum elera yazmış boncuk hamile diye bıraktım döndüm butarafa inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.darısı diğer ağır topların ve isteyen herkesin başına LİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm alıcaksan monıtorluden al cler..olandan
teşk ederim canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inş.yaprakk konunun eşinle olan geçmişini bilmiyorum ama bernile katılıyorum:) bebeğinide hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş. darısı isteyen herkese
kızlar rabıa gelmedı kacta gelırrrrrr:82:sagol canim INSALLAH ALLAHIM hepmizin gönlüne göre verir
bugünde doktor yok hala göremiyom derse kalkip masadan doktoru benzetcem ,aksam ugramassam bilinki polislik olmusumdur
boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
Boncukk
3 tane mesaj attım ama atladın sanırım
tebrik etmek iiçin çok sevindiğimden bahsettim
Umuuuttttt Elara senin resmini nerde gördü bende görmek istiyorum facebook falan varsa özelden yaz ekliyim
cnm vallahı ne dıyımkı ıyı dusun acele etmeeeya boncuk almak istiyorum hatta almıştım eğer zamanında gönderselerdi seninkinden almıştım biliyorsun ama göndermediler gönderecekleride yok gibiydi clearblue olanı diyorsun ama o çok pahalı monitörünü alıyorsun bide ayrıca test çubuklarıda var onlarda ayrıca para ben gözümü karartıp alıcam desem eşim asla alma demez ama düşününce o parayı kazanmak için ne kadar uğraşıyoruz hadi ben oturduğum yerden eşimin işi dışarda oluyor bu soğuklarda ne kadar uğraşıyor açıkçası paraya kıyamıyorum oofff çok kararsızım boncuk yaaaa
oyle deme yaaaboncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
cnm yaa mesaj kutum mu dolu gelemedı dur bosaltıyım kutuyu yıne yolla atlarmıyım hıc tatlım yaaa bıldırırım ısıgı yanmıyor bakıyorum bekleBoncukk
3 tane mesaj attım ama atladın sanırım
tebrik etmek iiçin çok sevindiğimden bahsettim
Kızlar sude doğrumu söylüyo
allah bağışlasın hepisni canım, daha ne olsun...canim ..benim ilk 2 kizim ilk evlilikten ..ilk kizim 6 aylikken kazayla hamile kaldim..yine kizim oldu..simdi 14-15 yasindalar genc kiz oldular....simdiki esimden ilk bebeyimiz erkek oldu..hic birsey yapmadim..sadece dua ve namaz...oda 6,5 yasinda..sonra yine 1 kizim oldu..4 yasinda...en son bebisimizde kiz oldu..5 aylik su an...hamileliklerimde aslinda pek fark yoktu...kizlarimdada koca göbeyim vardi oglumdada...ogluma hamileyken tatlidan igrenmistim...en son hamileligimdede tatli-cikolatadan igrendim..yani hic belli olmuyor.
öğrendimi ki acabaherkese iyi geceler kizlar
bende kismetse yarin ögrenecegim ne olcani gerci tahmin ediyorum rüyalarimdan :)
Eveeeetttttttt gelelim günün bomba haberineeeee
BONCUK arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı olsun boncuk çok sevindim,
Doğum günün kutlu olsun Elara, iyiki doğdunIYIKI DOGDUN ELARAIYIKI DOGDUN ELARAkizlar ben kizimi yuvaya birakip geliyorum gelirken pastayi alirim sizde kahveyi hazirlayin by.....
hayırlısı olsun canım ne dense boş mutlaka bi kırıklık olmuştur, bundan sonrası için sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun, annesine sahip çıkan yoldaş olcak kızlar olsunlar inş.kızmış...............
Bende kizimda tutmadi hangi cin takvimine bakiyorsun iki tane var bende bu defa biri aralik kiz gösteriyor birinde erkek
bende tutuyor,
ya kızlar bugün işteyim diye giremedim dün geceden beri maaş. neler kaynatmışınız, halende yetişebilmiş değilim sayfalara
nerde bahsettiki beni gördüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?