bebek cinsiyet belirleme..

Elara ebayda kredi kartına taksit yapıyorlar mı ben diğer ovülasyon testini iptal ettim cuma akşamı 15 aralıkta sipariş verdim hala temin aşamasında yazıyorddu aradık iptal ettik
Elara beni aralıkta deneme yapanlar listesine ekleyebilirsin debneme 19 aralık adetin 14. günü deneme oldu ama ben ovülasyon testinde silik çizgi gördüm daha doğrusu testi bir kez yapabildim çünkü 1 tane testim vardı bir daha yapamadım yumurtlamaya başladığım zamanda silik çizgi çıkmış olabilir mi çünkü galiba testi yaptığımda adetimin 12. günüydü aayy çok kafam karıştı böyle hamile kalmam inşaAllah yaaa :44:

Boncukk canım çok sevindimmmm Tebrik ederimmm geçmişi okuyodum elera yazmış boncuk hamile diye bıraktım döndüm butarafa inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.darısı diğer ağır topların ve isteyen herkesin başına LİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaprakk konunun eşinle olan geçmişini bilmiyorum ama bernile katılıyorum:) bebeğinide hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş. darısı isteyen herkese

cnm alıcaksan monıtorluden al cler..olandan

tsk ederım cnm aminn ıns herkese nasıp etsın rabbım

cnm alıcaksan monıtorluden al cler..olandan

ya boncuk almak istiyorum hatta almıştım eğer zamanında gönderselerdi seninkinden almıştım biliyorsun ama göndermediler gönderecekleride yok gibiydi clearblue olanı diyorsun ama o çok pahalı monitörünü alıyorsun bide ayrıca test çubuklarıda var onlarda ayrıca para ben gözümü karartıp alıcam desem eşim asla alma demez ama düşününce o parayı kazanmak için ne kadar uğraşıyoruz hadi ben oturduğum yerden eşimin işi dışarda oluyor bu soğuklarda ne kadar uğraşıyor açıkçası paraya kıyamıyorum oofff çok kararsızım boncuk yaaaa

Sude yaaaaa kızlar geçmişi tam okuyamadım elara boncuk hamile deyince yeni sayfaya döndüm doğrumu sudenin sölediği kızmı çıkmış gitmişmi doktora:26::26:

cnm vallahı ne dıyımkı ıyı dusun acele etmeee
boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
oyle deme yaaa cnm senı cok ıyı anlıyorum ama napalım elımızden gelen yok benımde kızım olcak belkı ama napalım rabbım ole ıstemıs uzulme lutfen
Boncukk
3 tane mesaj attım ama atladın sanırım
tebrik etmek iiçin çok sevindiğimden bahsettim
cnm yaa mesaj kutum mu dolu gelemedı dur bosaltıyım kutuyu yıne yolla atlarmıyım hıc tatlım yaaa bıldırırım ısıgı yanmıyor bakıyorum bekle

allah bağışlasın hepisni canım, daha ne olsun...

herkese iyi geceler kizlar

bende kismetse yarin ögrenecegim ne olcani gerci tahmin ediyorum rüyalarimdan :)
öğrendimi ki acaba

umutttttt mesaj kutum doluymus cnm sen nasıl mesaj yazıosunkı sana gıtmedı demıyormu sımdı bosalttım tatlımmmm ya ne yazdın bırdaha yolla sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…