bebek cinsiyet belirleme..

uleeennnnnnnnn ben ne diyorum sen ne diyorsuuunnnnn bahsetmiş işte sen yüzünü gösteeeeeeeeeer

kız sana arkadaşlık isteği yolladımya görmedinmi?
ama resmimi sildim daha doğrusu yanlışlıkla sildim
resmi ekleyince albümü herkes görüyomuş elara söyledi bir türlü gizleyemedim
bugün aslında Elarayla beraber yükleyecektik Boncuk aklımı aldı :)))
geçmiştemi bahsetmiş haftasonunu okuyamadım işlerim var çok sayfalar ilerlemiş kız

sudeeeee canım üzülme nolur yaa bak diyorum ama inan bende çok üzüldüm inş yanlış görmüşlerdir hemen kapılma ümitsizliğe dua etmeye devam edelim canım inşşş yanılmıştır doktor

saol elara , eşime bi söylüyeyim.kan vermesini seviyor ama bakalım işleri de yoğun bu sıralar.ama ilk önce rabbim hayırlısını sağlıkla versin.

kan yenilenme demişiniz kızlar, ozaman erkeklerde 3 senede bir kadınlarda 4 senede bir kan yenilenme olayına ve cinsiyete etkisine inanıyomusunuz?

Son düzenleme:
umutcum ozur dılerım tatlım ya ben herkes yazmıstı okudum senınde vardı hepınıze toplu tsketmıstım malum grıbım yenı kalkmıstım beynım bulanıktı.

bu mesajın sayfanın en sonunda kalmıs gercekten gormemısım ozur dılerım cnm benım
sagol bılıyorum en az benım kadar sevındıgınızı cunku bende sızlerın olunca en az kendım gıbı sevınecegımı bılıyorum.belırtım olmadı tatlım ya demıstım ya ılıskıden sonra 3 gogus ucum sızlamıstı 3 4 gun kala ayaklarım usumustu goguslerımde sıslık ve ucunda fılan hıc bırsey yok
ıns sıra sendedır bende sana bı yazı yazmıstım kelebeklerle ılgılı sen onu okudunmu ???

Eveeeetttttttt gelelim günün bomba haberineeeee
BONCUK arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ay çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Boncuk, ben senin hamile olduğunu düşünüyordum anlattıklarından ama sen çok net konuşuyordun değilim diye. Allah gönlüne göre verir inşallah canım.

Elara, sağlıklı mutlu nice senelere canım. Yeni yaşında inşallah hep güzel haberler alırsın canım

Boncukkkk
önemli değil canım sadece gerçekten çok sevindim bil yeter
evet kelebeklerle ilgili yazını gördüm sakın kızma ama benim pek uğur tarzı şeylerim yoktur
bekliyorum bakalım zamanı gelecek inşallah zaten olmazsa dr gideceğim önümüzdeki ay
akıntıların değişişmiydi ????

sagol cnmmm tsk ederım darısı herkesın basına ınssss

tatlıma kıntım hıc yoktu benım normalde yumurtlamadan sonra akıntı bıter reglı olana kadar kuru gecer sadece reglıye 1 gunkala baslar ya ogun reglı olurum yada bır sonrakı gunu ama bu sefer akıntım aman aman degıl ama oyle sarı bı akıntı oldu 3 4 gun oncesı herhalde erken reglı olcam dedım ama olmadım hala bugun reglı gunum bugun akıntılarım basladı

bu arada rabiadan haber yok değil mi? nasıl birşeymiş kızlar burası gerçekten tanıyormuş gibi herkesi merak edip heycanlanıyorum herkesin istediği cinsiyette sağlıklı evlatlar nasip etsin allah

kızmış...............

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bunda da bir hayır vardır de bu kadar yıpratma kendini canım en önemlisi Allah can sağlığı versin. Biliyorum yaşadıkların çok çok zor, özellikle bu test olayı seni daha çok üzdü. Ama hiçbir şeyin garantisi yok inşallah doktor yanılmıştır, öyle değilse de güzel bir kızın olacak sen bunun mutluluğunu yaşa kimseye de birşey izah etmek zorunda değilsin..(((

sudecim bu kadar üzülme cnm sağlıklı olması ve hayırlı evlat olması önemli...... bazı doktorlarda yanılabiliyo istersen baska dr git bi defa bakalım o ne diyecek belli olmaz benim bi akrabamın çocuğuna doğurana kadar erkek dediler herseyierkek kıyafeti aldılar ama bi doğurdu kız yani dr larda yanılabiliyo haa bi arkadasımında kız demişlerdi sonra erkek dediler şimdi oğlu var ümitlendirmekte istemiyorum cnm allahın taktiri o ne derse o olur....

benım aklım sende kaldı sude

saol ececim. az daha iyi hissediyorum kendimi...

tşker umut... alıştım galiba... dayanmaya çalışıyorum bu duruma...

sudeeeee canım üzülme nolur yaa bak diyorum ama inan bende çok üzüldüm inş yanlış görmüşlerdir hemen kapılma ümitsizliğe dua etmeye devam edelim canım inşşş yanılmıştır doktor

inşallah yanılmıştır doktor diiyorum bende kendi kendime. test sonuçları aklıma geliyor hep. ama zannetmiyorum yanıldığını canım

benimde bir tanıdığımda doğuma kadar erkek demişlerdi. geçen gün doğum yaptı kız doğurdu herkes şok oldu.... Ama benim anlamadığım doktorlar bu konuda nasıl yanılırlar ? yanılırlar mı ya ? ben inanmak istiyorum ama adamlar o kadar sene okul okumuşlar yanılmalaarı imkansız gibi bişi. Açıkcası belki son defa bir yere daha gidebilirim. ne kadar konuşsam yazı yazsam üzülüyorum kendimi alamıyorum kızlar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…