- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.661
uleeennnnnnnnn ben ne diyorum sen ne diyorsuuunnnnn bahsetmiş işte sen yüzünü gösteeeeeeeeeer
umutttttt mesaj kutum doluymus cnm sen nasıl mesaj yazıosunkı sana gıtmedı demıyormu sımdı bosalttım tatlımmmm ya ne yazdın bırdaha yolla sana zahmet
saol elara , eşime bi söylüyeyim.kan vermesini seviyor ama bakalım işleri de yoğun bu sıralar.ama ilk önce rabbim hayırlısını sağlıkla versin.
bıtanem bakıyım ben gordum 2 kere yazmıssın bende yazdım:S dur bekle
umutcum ozur dılerım tatlım ya ben herkes yazmıstı okudum senınde vardı hepınıze toplu tsketmıstım malum grıbım yenı kalkmıstım beynım bulanıktı.Oncelıkle herkese gunaydın
Elara cnm dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsssss opuyorum cnmmmm
kızlar hepınıze cok cok tsk ederım okurkenyazdıklarınızı gulerken bıryanda gozlerım doldu.Sakagıbı gelıyor hala bana umarım yanılmıyorumdur.
bu arada okadar kotu bır grıbımkı kabus gıbı burnum tıkalı bogazlarım hayırlısı tez zamanda atlatırım ıns
elara cnm 7 aralıkta ılıskı oldu cnm amacın takvımınde kız cıkıyor bana bırtek bu gurbetın takvımı varya onda 7 sı tam catlama gunu dıye gostermıs ama bılıyorsunuz benım 8 ınde catlama oldu yanı bızımılıskıden 17 saat sonra artık gerısı kısmet cok dua edıyorum ve cok ınanıyorum en son bırkac gun once 113 fatıha okuyup dua etmıstım hersey dua dua evet aynen oyle kızlar cunku prolaktınım var troıdım var hıc ıhtımal vermedıgım amacok ıstedıgım bır zamanda kaldım rabbıme sonsuz sukurler hamd olsun.canı gonulden dılıyorumkı en kısa zamanda sızlere nasıp etsın ıns
ben hala emın olamıyorum testlerımde cızgı ılk dk da cıkmıyor cunku.yarım saat sonra fılan cıkıyor testlerde 5 dk bekleyın dıyor .ama ovulasyon testlerımcok koyu cıkıyor bırde eskıden 1 gun bekleyen testlerımde hıc belırme olmazdı ıns yanılmıyorumdur .
berra cnm ovulasyn testı yabarmısın ne cıkıcak
Uploaded with ImageShack.us
ılk test reglıme 2 gun varken yabtıgım gebelık testı
ortadakı resım reglıme 1 gun varken yabtıgım ovulasyon testı
son testte dun aksam yanı bır gun varken yabtıgım gebelık testı
ama dedıgım gıbı yarım saatten sonra belıren testler
Boncukkkkkk
Mesajımı görmedin arka sayfalarda ama olsun senin gözün şimdi hiç bir şeyi görmez
çok sevindim hayırlı olsun inanamadım sabah valla görünce
belirti yaşamadın dimi sen , hani belki bende hamileyimdir
Ay çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Boncuk, ben senin hamile olduğunu düşünüyordum anlattıklarından ama sen çok net konuşuyordun değilim diye. Allah gönlüne göre verir inşallah canım.Eveeeetttttttt gelelim günün bomba haberineeeee
BONCUK arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sagol cnmmm tsk ederım darısı herkesın basına ınssssAy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Boncuk, ben senin hamile olduğunu düşünüyordum anlattıklarından ama sen çok net konuşuyordun değilim diye. Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
Elara, sağlıklı mutlu nice senelere canım. Yeni yaşında inşallah hep güzel haberler alırsın canım
tatlıma kıntım hıc yoktu benım normalde yumurtlamadan sonra akıntı bıter reglı olana kadar kuru gecer sadece reglıye 1 gunkala baslar ya ogun reglı olurum yada bır sonrakı gunu ama bu sefer akıntım aman aman degıl ama oyle sarı bı akıntı oldu 3 4 gun oncesı herhalde erken reglı olcam dedım ama olmadım hala bugun reglı gunum bugun akıntılarım basladıBoncukkkk
önemli değil canım sadece gerçekten çok sevindim bil yeter
evet kelebeklerle ilgili yazını gördüm sakın kızma ama benim pek uğur tarzı şeylerim yoktur
bekliyorum bakalım zamanı gelecek inşallah zaten olmazsa dr gideceğim önümüzdeki ay
akıntıların değişişmiydi ????
kızmış...............
benım aklım sende kaldı sude
valla benimde
sudeeeee canım üzülme nolur yaa bak diyorum ama inan bende çok üzüldüm inş yanlış görmüşlerdir hemen kapılma ümitsizliğe dua etmeye devam edelim canım inşşş yanılmıştır doktor
sudecim bu kadar üzülme cnm sağlıklı olması ve hayırlı evlat olması önemli...... bazı doktorlarda yanılabiliyo istersen baska dr git bi defa bakalım o ne diyecek belli olmaz benim bi akrabamın çocuğuna doğurana kadar erkek dediler herseyierkek kıyafeti aldılar ama bi doğurdu kız yani dr larda yanılabiliyo haa bi arkadasımında kız demişlerdi sonra erkek dediler şimdi oğlu var ümitlendirmekte istemiyorum cnm allahın taktiri o ne derse o olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?