bebek cinsiyet belirleme..

cnm doktorlar kendileri bile şaşırıyo bu duruma bazı dr lar göbek bağını pipi sanıyomuşlar ondan yanılıyomuşlar ama kızda nasıl yanılıyolar bilemiyorum bende ama biraz tecrübe meselesi birde çok erken söyleyelerdede yanılma oluyo benim drum 3.ayda cinsiyetini gördü ama söylemedi 1 ay sonra söyledi emin olmak için.. kaç aylık oldun cnm

4 ayı yeni geçtim canım. 17 inci haftanın içindeyim.

merhaba kızlar bnde uzun zamandır takip ediyorum siteyi.benimde bir kızım var 1 yaşında eşimin ailesinde hiç erkek bebek yok hep kız ondan bizde baya istyoruz erkek bebek inşallah gönlümüze göre verir.eltim yeni doğum yaptı 2.bebeği bütün dediklerinizi oda yaptı kendisi hemşire ama kız oldu
sude sizde yaptınız sanırım yumurtlama takibi falan sanırım en iyisi hiç takılmamak rabbim neyi nasip ediyorsa

vallahi bilmiyorum ama doktor önce karnımdan baktı daha sonra beni soluma döndürüp karnımın sağ tarafından kontrol etmeye başladı. zannedersem sağ tarafta...

da neden sordun onu anlamadım canım?

cnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi

elara arkadaşım iyi ki doğdunnn.....eşinle kızınla sağılıklı sıhatli mutlu bir yaş geçirmeni dilerim..inşallah diğer yaş gününe kadar da bir erkek evlata hamile kalırsın......

boncuk arkadaşımız hamilelik belirtisi olarak ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucu acıması yaşamışş....bende bunu yaşadım arkadaşlar...11 aralıkta ilişki oldu 14 aralıkta göğüs ucum inanılmaz acıdı ..2-3 gün bu acıma sürdü sonra geçtiii....dua edin arkadaşlar benimde hamilelikten olmuştur inşallah...günüme az kaldı...4 gün sonra ya hamileyim yada regi olmuş olucammmm......

Rabbim gönlüne göre versin güzelim.

sude arkadaşım her işte vardır bir hayır tamam belki erkek çocuk istiyorum ama hamile kalıpta cinsiyetini öğrendiğim de üzülmem kız derse..hayırlısı buymuş diyip geçicem....sen de öyle yap arkadaşım...üzme kendini bebek hissediyo duyguları..

boncuk aradaşımız hamile imiş...tberik ederim..inşallah Allah sağlıklı sıhatli bir erkek evlat verir....sağlıcakla kucağına al inşallah...

tsk ederım cnm saqol evet en degısık yasadıgım sey oydu 3 gun acıyıp gectı daha onceolmamıstı hıc ıns sende hamılesındır cnm cok az kalmısss bırde duzeltme yabıyım ılıskıden bı kac saat sonra basladı acımaya ve 3 gun surdu cnm

vallahi bilmiyorum ama doktor önce karnımdan baktı daha sonra beni soluma döndürüp karnımın sağ tarafından kontrol etmeye başladı. zannedersem sağ tarafta...

da neden sordun onu anlamadım canım?
cnm ya dua edıcem ıns dr yanlıs gormustur uzulme olurmu
boncukkk canım gözün aydın
ay çok sevindim walla canım ya hadi hayırlısıyla kucağına al
ne dicemi bilemedim ama çok sevindim bunu bil tatlımm
tsk ederım cnmmm bılıyorum gercektenn cok sagol ıns benımde saglıklı bır oglum olur

Son düzenleme:
sudecimm bellide olmaz kız kız derler bi doğurursun erkek olurmu olur sen yinede doğurana kadar dua et allahın gücüne kimse karşı çıkamaz belki allahın bi mucizei olur daha ümidini kesme cnm doğum yapana kadar belki allah seni sınıyo sakın üzülme ..........

Son düzenleme:

çok haklısın canım. kızsada kızzzz. ne yapalım. 3 taneye bakan 4 de de bakar..... isyan etmiyorum. ama insan iistiyor be güzelim

çok haklısın canım. kızsada kızzzz. ne yapalım. 3 taneye bakan 4 de de bakar..... isyan etmiyorum. ama insan iistiyor be güzelim

ister tabı.ıstemıyorum dıyen yalan der helede 3 kızdan sonra ama akadasında dedıgı gıbı Allahın mucızelerı asla bıtmez cnm ıns hersey degısır degısmessede rabbım saglıklı evlat versın ne dıyelım

hosqeldın cnm ıns Rabbım gonlune gore verır
zaten herzaman dıyoruz hıc bırsey kesınd egıl Cunku rabbım ne ısterse o olacak ıster herseyı yap ıster hıc bırseyı yapma en guzelı bol bol duaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…