- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.681
sudecim kese ne tarafta cnm ultrasonda......
benimde bir tanıdığımda doğuma kadar erkek demişlerdi. geçen gün doğum yaptı kız doğurdu herkes şok oldu.... Ama benim anlamadığım doktorlar bu konuda nasıl yanılırlar ? yanılırlar mı ya ? ben inanmak istiyorum ama adamlar o kadar sene okul okumuşlar yanılmalaarı imkansız gibi bişi. Açıkcası belki son defa bir yere daha gidebilirim. ne kadar konuşsam yazı yazsam üzülüyorum kendimi alamıyorum kızlar yaaaa
cnm doktorlar kendileri bile şaşırıyo bu duruma bazı dr lar göbek bağını pipi sanıyomuşlar ondan yanılıyomuşlar ama kızda nasıl yanılıyolar bilemiyorum bende ama biraz tecrübe meselesi birde çok erken söyleyelerdede yanılma oluyo benim drum 3.ayda cinsiyetini gördü ama söylemedi 1 ay sonra söyledi emin olmak için.. kaç aylık oldun cnm
vallahi bilmiyorum ama doktor önce karnımdan baktı daha sonra beni soluma döndürüp karnımın sağ tarafından kontrol etmeye başladı. zannedersem sağ tarafta...
da neden sordun onu anlamadım canım?
cnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi
sudecim moralini bbozma cnm belki yanılmıştır
bu yanılmalar çok oluyor herşey gönlünce olsun
teşekkür ederim. inşallah yanılmıştır. eğer yanılırsa yemin ederim bebişimin fazlasını yediririm o doktora !
boncuk arkadaşımız hamilelik belirtisi olarak ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucu acıması yaşamışş....bende bunu yaşadım arkadaşlar...11 aralıkta ilişki oldu 14 aralıkta göğüs ucum inanılmaz acıdı ..2-3 gün bu acıma sürdü sonra geçtiii....dua edin arkadaşlar benimde hamilelikten olmuştur inşallah...günüme az kaldı...4 gün sonra ya hamileyim yada regi olmuş olucammmm......
boncuk aradaşımız hamile imiş...tberik ederim..inşallah Allah sağlıklı sıhatli bir erkek evlat verir....sağlıcakla kucağına al inşallah...
tsk ederım cnm saqol evet en degısık yasadıgım sey oydu 3 gun acıyıp gectı daha onceolmamıstı hıc ıns sende hamılesındır cnm cok az kalmısss bırde duzeltme yabıyım ılıskıden bı kac saat sonra basladı acımaya ve 3 gun surdu cnmboncuk arkadaşımız hamilelik belirtisi olarak ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucu acıması yaşamışş....bende bunu yaşadım arkadaşlar...11 aralıkta ilişki oldu 14 aralıkta göğüs ucum inanılmaz acıdı ..2-3 gün bu acıma sürdü sonra geçtiii....dua edin arkadaşlar benimde hamilelikten olmuştur inşallah...günüme az kaldı...4 gün sonra ya hamileyim yada regi olmuş olucammmm......
cnm ya dua edıcem ıns dr yanlıs gormustur uzulme olurmuvallahi bilmiyorum ama doktor önce karnımdan baktı daha sonra beni soluma döndürüp karnımın sağ tarafından kontrol etmeye başladı. zannedersem sağ tarafta...
da neden sordun onu anlamadım canım?
tsk ederım cnmmm bılıyorum gercektenn cok sagol ıns benımde saglıklı bır oglum olurboncukkk canım gözün aydın
ay çok sevindim walla canım ya hadi hayırlısıyla kucağına al
ne dicemi bilemedim ama çok sevindim bunu bil tatlımm
sudecimm bellide olmaz kız kız derler bi doğurursun erkek olurmu olur sen yinede doğurana kadar dua et allahın gücüne kimse karşı çıkamaz belki allahın bi mucizei olur daha ümidini kesme cnm doğum yapana kadar belki allah seni sınıyo sakın üzülme ..........
çok haklısın canım. kızsada kızzzz. ne yapalım. 3 taneye bakan 4 de de bakar..... isyan etmiyorum. ama insan iistiyor be güzelim
merhaba kızlar bnde uzun zamandır takip ediyorum siteyi.benimde bir kızım var 1 yaşında eşimin ailesinde hiç erkek bebek yok hep kız ondan bizde baya istyoruz erkek bebek inşallah gönlümüze göre verir.eltim yeni doğum yaptı 2.bebeği bütün dediklerinizi oda yaptı kendisi hemşire ama kız oldu
sude sizde yaptınız sanırım yumurtlama takibi falan sanırım en iyisi hiç takılmamak rabbim neyi nasip ediyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?