bebek cinsiyet belirleme..

selam arkadaslar bıraz gecmsı okuyayım

ELARA dogun gunun kutlu olsun ben dıkımevınde oturuyorum
BONCUK hayırlı ugurlu olsun ınsallah RABBIM gonlundekını kucagına versın amın

ebayda taskit secenegi yok bildigim kadarıyla
listeye eklemem için diger bilgilerini de vermen lazımm
senin adet döngün uzun.14.gün ilişki olduysa muhtemelen ya hamile kalmazsın yada kız şansı yüksek
sen erkek cocuk cok istiyon ama saldım cayıra yapıyonn.
gerci senin yerinde olsam bende öle yaparım.sonucta ilk cocugun olcak cokta önemli degil cinsiyeti.

ebayda clearblue 200 lira
her ay yok silik cizgi yok ot mot diye ugraşıp strese gircegine az daha cebinden ver stressiz takip et yumurtlamanıı bence.yine sen bilin

sudecım cnm oh bıraz topladın kendını

cnm dua et bol bol rabbımın mucuzısı cokdur

ıns kalbındekını verecekdır..

Hanı bır soz var ıstedıgın bırsey olmuyorsa ya daha ıyıSI olacagı ıcın

yada gercekden olmaması oldugu ıcın ...cnm kısa lafın

özu gene rabbımden umudını kesme...

Doğum günün kutlu olsun Elara, iyiki doğdun

ya kızlar bugün işteyim diye giremedim dün geceden beri maaş. neler kaynatmışınız, halende yetişebilmiş değilim sayfalara

tşklerrrr.sen ne iş yapıyorsun?

kan yenilenme demişiniz kızlar, ozaman erkeklerde 3 senede bir kadınlarda 4 senede bir kan yenilenme olayına ve cinsiyete etkisine inanıyomusunuz?

cokta inanmıyoruz ama yinede denk getirmeye calışıyoruz.
ben dikkat ettim düşük yapıldıktan sonra kız oluyor gercekten.sizde etrafınızdaki insanlarda deneyebilirsiniz

Elara, sağlıklı mutlu nice senelere canım. Yeni yaşında inşallah hep güzel haberler alırsın canım

cok tşkler cnm

hoşgeldin Allah bagışlasın kızını
sude hiçbi yöntem denemedi.sanırım kaza kurşunu onunkisi
biz tedbirimizi alalımda takdir Allahınn.

cnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi
doktor sudenin sag tarafından bakmış yani kesede solda olur
ama bu yöntem sude de olmaz.cünkü cocuk şuan devamlı hareket halinde.bigün sagda bi gün solda olabilir.
7-8 haftalıkken nerde oldugu önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
ELARA caanım iyiki doğdun iyiki varsın
ve bize bu güzel bilgilerini veriyorsunn..
birbirimizi nekadar tanımasakta seni kalbimde ayrı bir yerin var canımmm

cnm benim cok tşkler
elara arkadaşım iyi ki doğdunnn.....eşinle kızınla sağılıklı sıhatli mutlu bir yaş geçirmeni dilerim..inşallah diğer yaş gününe kadar da bir erkek evlata hamile kalırsın......

ayy inş cnm cok sagoll

hadi bakalım sanada az kaldıı.inşallah sende hamişsindirrr
sen ve berradan ümitliyim bu ay
selam arkadaslar bıraz gecmsı okuyayım

ELARA dogun gunun kutlu olsun ben dıkımevınde oturuyorum
BONCUK hayırlı ugurlu olsun ınsallah RABBIM gonlundekını kucagına versın amın

tşkler cnmm.aynı memleketteyizz .inşallah bigün görüşmekte nasip olur

hiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. bu yüzden biz bu yöntemi denedik. başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....

sude ALLAH hakkında hayırlı evlat eylesın yavrunu benımde 2 kızım var 3. hamıleyım kızım daha 7 aylık bı şirinlikler yapıyo okadar çok sevdiriyokı kendını eşime dedim ALLAH biliyo ya bi oğlum olsun çok istiyorum ama evlat ayrılmaz buda kız olursa içimde üzüntü yaşamam nasip derim üzülmem seviliyo dünyaya gelince 2. kızımda çok ağlamıştım inan doğuma kadar gözümden yaş dinmedi ağlamaktan gözlerim şişerdi ama sonra kendıme dedım ya sakat özurlu olsaydı ALLAH korusun ömür boyu ağlıyacaktım ama sağlıklı çok şükür nened ağlıyom dıye sordum kendıme RABBİM hayırlı evlatlar versin bizlere illakı olmayan aranıyo gene istiyom ama hayırlısıyla sana bişe diyimmi kız evlat ölene kadar anneye babaya düşkün oluyo erkek ole değil evlendıklerı zaman anne baba umurlarında olmuyo oğullarımız olursa yarın birgün evlendıklerınde gelınler bizi istemıcekler yanı oğullarımızın evınde dıken üstünde oturcaz omu çok ıyı biliyom genelde gelınler kaynanalarını istemezler bizde gelımız kaynananın bi lafı iğne gibi batıyo ama kendı annelerımız bızı yerın dıbıne soksa gene annemız deyıp bağrımıza basıyoz kendını üzme canım ama inş. RABBIM gönlünde yatan aslanı kucağına verir canım

cnm normelde hep oyle yazıyor sanıım rıvayetlere gore ama burdada tam tersı dıyılıyor yanı kadın olcak once dıye sonra erkek ama naparsak yapalım kısmet

bernıl ne suprızı yapsın kocalar ıcın en guzel suprız fıkı fıkı euheuheuehu :)))):):):):):)

saolasın canım ((

aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....

ewet cnm öle demekden

baska elımızden bır sey gelmez rabbım herkesı

bu dunyada farklı seylerle ımtıhan yapıyo

ıns hayırlısıyla gecerız bu sınavları cnm...

Ama gercekden ınsan ogluyuz ışte ne dersen de gonul ıstıyo

tabiki canım olmayan istenıyo kımse aksını dıyemez ben senı çok ıyı anlıyorum ama canım kısmetten öte geçilmiyo aslında kız olunca üzülmüyoz ötekındende tatmak ıstıyoz bazen diyorum 5 tane yavrum olsa 1 tanesı erkek olsa hayırlısıyla oğlum olsa bunu kız için derdın inan

Soyledıklerıne cnm canı gonulden katılıyorum .Ama Rabbım Buyuk Bu test neden sana ozaman hep erkek gosterıyordu drun kesınmı dedı acaba yanılabılırmı senın ıcın dua edıcem cnm ıns drun yanılmstır yada rabbım bır mucıze verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…