- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.701
Elara ebayda kredi kartına taksit yapıyorlar mı ben diğer ovülasyon testini iptal ettim cuma akşamı 15 aralıkta sipariş verdim hala temin aşamasında yazıyorddu aradık iptal ettik
Elara beni aralıkta deneme yapanlar listesine ekleyebilirsin debneme 19 aralık adetin 14. günü deneme oldu ama ben ovülasyon testinde silik çizgi gördüm daha doğrusu testi bir kez yapabildim çünkü 1 tane testim vardı bir daha yapamadım yumurtlamaya başladığım zamanda silik çizgi çıkmış olabilir mi çünkü galiba testi yaptığımda adetimin 12. günüydü aayy çok kafam karıştı böyle hamile kalmam inşaAllah yaaa :44:
ya boncuk almak istiyorum hatta almıştım eğer zamanında gönderselerdi seninkinden almıştım biliyorsun ama göndermediler gönderecekleride yok gibiydi clearblue olanı diyorsun ama o çok pahalı monitörünü alıyorsun bide ayrıca test çubuklarıda var onlarda ayrıca para ben gözümü karartıp alıcam desem eşim asla alma demez ama düşününce o parayı kazanmak için ne kadar uğraşıyoruz hadi ben oturduğum yerden eşimin işi dışarda oluyor bu soğuklarda ne kadar uğraşıyor açıkçası paraya kıyamıyorum oofff çok kararsızım boncuk yaaaa
Doğum günün kutlu olsun Elara, iyiki doğdun
ya kızlar bugün işteyim diye giremedim dün geceden beri maaş. neler kaynatmışınız, halende yetişebilmiş değilim sayfalara
kan yenilenme demişiniz kızlar, ozaman erkeklerde 3 senede bir kadınlarda 4 senede bir kan yenilenme olayına ve cinsiyete etkisine inanıyomusunuz?
Elara, sağlıklı mutlu nice senelere canım. Yeni yaşında inşallah hep güzel haberler alırsın canım
merhaba kızlar bnde uzun zamandır takip ediyorum siteyi.benimde bir kızım var 1 yaşında eşimin ailesinde hiç erkek bebek yok hep kız ondan bizde baya istyoruz erkek bebek inşallah gönlümüze göre verir.eltim yeni doğum yaptı 2.bebeği bütün dediklerinizi oda yaptı kendisi hemşire ama kız oldu
sude sizde yaptınız sanırım yumurtlama takibi falan sanırım en iyisi hiç takılmamak rabbim neyi nasip ediyorsa
doktor sudenin sag tarafından bakmış yani kesede solda olurcnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi
ELARA caanım iyiki doğdun iyiki varsın
ve bize bu güzel bilgilerini veriyorsunn..
birbirimizi nekadar tanımasakta seni kalbimde ayrı bir yerin var canımmm
elara arkadaşım iyi ki doğdunnn.....eşinle kızınla sağılıklı sıhatli mutlu bir yaş geçirmeni dilerim..inşallah diğer yaş gününe kadar da bir erkek evlata hamile kalırsın......
hadi bakalım sanada az kaldıı.inşallah sende hamişsindirrrboncuk arkadaşımız hamilelik belirtisi olarak ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucu acıması yaşamışş....bende bunu yaşadım arkadaşlar...11 aralıkta ilişki oldu 14 aralıkta göğüs ucum inanılmaz acıdı ..2-3 gün bu acıma sürdü sonra geçtiii....dua edin arkadaşlar benimde hamilelikten olmuştur inşallah...günüme az kaldı...4 gün sonra ya hamileyim yada regi olmuş olucammmm......
selam arkadaslar bıraz gecmsı okuyayım
ELARA dogun gunun kutlu olsunben dıkımevınde oturuyorum
BONCUK hayırlı ugurlu olsun ınsallah RABBIM gonlundekını kucagına versın amın
hoşgeldin Allah bagışlasın kızını
sude hiçbi yöntem denemedi.sanırım kaza kurşunu onunkisi
biz tedbirimizi alalımda takdir Allahınn.
doktor sudenin sag tarafından bakmış yani kesede solda olur
ama bu yöntem sude de olmaz.cünkü cocuk şuan devamlı hareket halinde.bigün sagda bi gün solda olabilir.
7-8 haftalıkken nerde oldugu önemli.
hiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. Bu yüzden biz bu yöntemi denedik. Başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....
cnm sen öburlerınde olmusmuydun??
cnm normelde hep oyle yazıyor sanıım rıvayetlere gore ama burdada tam tersı dıyılıyor yanı kadın olcak once dıye sonra erkek ama naparsak yapalım kısmethiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. bu yüzden biz bu yöntemi denedik. başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....
cnm normelde hep oyle yazıyor sanıım rıvayetlere gore ama burdada tam tersı dıyılıyor yanı kadın olcak once dıye sonra erkek ama naparsak yapalım kısmet
bernıl ne suprızı yapsın kocalar ıcın en guzel suprız fıkı fıkı euheuheuehu :)))):):):):):)
sude ALLAH hakkında hayırlı evlat eylesın yavrunu benımde 2 kızım var 3. hamıleyım kızım daha 7 aylık bı şirinlikler yapıyo okadar çok sevdiriyokı kendını eşime dedim ALLAH biliyo ya bi oğlum olsun çok istiyorum ama evlat ayrılmaz buda kız olursa içimde üzüntü yaşamam nasip derim üzülmem seviliyo dünyaya gelince 2. kızımda çok ağlamıştım inan doğuma kadar gözümden yaş dinmedi ağlamaktan gözlerim şişerdi ama sonra kendıme dedım ya sakat özurlu olsaydı ALLAH korusun ömür boyu ağlıyacaktım ama sağlıklı çok şükür nened ağlıyom dıye sordum kendıme RABBİM hayırlı evlatlar versin bizlere illakı olmayan aranıyo gene istiyom ama hayırlısıyla sana bişe diyimmi kız evlat ölene kadar anneye babaya düşkün oluyo erkek ole değil evlendıklerı zaman anne baba umurlarında olmuyo oğullarımız olursa yarın birgün evlendıklerınde gelınler bizi istemıcekler yanı oğullarımızın evınde dıken üstünde oturcaz omu çok ıyı biliyom genelde gelınler kaynanalarını istemezler bizde gelımız kaynananın bi lafı iğne gibi batıyo ama kendı annelerımız bızı yerın dıbıne soksa gene annemız deyıp bağrımıza basıyoz kendını üzme canım ama inş. RABBIM gönlünde yatan aslanı kucağına verir canım
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. Hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. Inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
çok haklısın canım. kızsada kızzzz. ne yapalım. 3 taneye bakan 4 de de bakar..... isyan etmiyorum. ama insan iistiyor be güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?