bebek cinsiyet belirleme..

cnm ben yanlışmı biliyorum acaba kadın orgazm olmazsa kız olur diye biliyodum ben hangisi acaba

ınsallah elaracım

sudecım ben sana ne desem bos su anda soyledıklerımızı okursun ama kafan hep o anda takılıp kalır
RABBIM buyuktur ınsallah vardır bundada bır hayır kızlarının yuzlerıne bak o kucucuk ellerıne bak ınsan o zaman huzur buluyo

evet gerçektende istiyor insan (

evet aynen öyle...

Doktorum bana aynen şöyle dedi : Vallahi kız... Ama gerçekten gördümü yoksa pipi göremediği için mi kız dedi bilemiyorum. Duaların için Allah razı olsun senden. Umarım dualarınız kabul olur (

evet cnm seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok istiyorum 2.sinin kız olmasını

Rabbim gönlündekini kucağına almayı nasip etsin güzelim.... Umarım sende benim gibi üzülmezsin...

:
supruz guzel olur cnm hele beklemıyolarsa
cınsıyetı ogrenınce sölersın tabıkı esın durabılırse:)))

Son düzenleme:
:

supruz guzel olur cnm hele beklemıyolarsa
cınsıyetı ogrenınce sölersın tabıkı esın durabılırse:)))
esım aksam doguma kadar soyleme dedı karnım ne olcak dedım gaz bu dersın dıyor o hala bon bon gezınıyor vallahı uzuldum bu davranısına ama gecıcektır dıye dusunuyorum
ya kızlar su orgazm meselesı varya ben hıcbırınde olamamıstım o yonden sıkıntım var uc tanede kızım var

aynen cnm bende olmaddım soncc

bende kızımda olmadım

ya haskena ne dıyorsun ya ne yapıyım 190 tane kız olur dıye dogurayımmı cnmm sımdı yaa bak moralımı bozuyorsun..

Canim moralini bozma önce bebegini saglicakla dogur insaAllah daha sonra maddi ve manevi durumuna göre karar verirsin ama hem 3.cocuga bakacak sabrin hemde maddiyatin varsa bence mutlaka bir kiz cocugun olsun derim ben hem bak kiz cocuk yöntemlerinide az cok ögrendin 2.büyüyene kadar daha da fazlalasir bilgin sunu biliyorumki bir kiz cocuguna sahip oldugun icin asla pisman olmazsin ama sahip olmazsan ilerde cok üzülürsün keske yasim gencken yapsaydim diye yani bunlar benim düsüncem

biliyorum canım yaaa hoşuma gidiyor benim senin bana takılmaların

Benimde hosuma gidiyor sana takilmak birde sen ve ASILbenim kücük kizkardeslerim gibisiniz tatli ve yaramaz........

boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.

Böyle söyleme neden sevinemiyesin ki eger saglikli bir evladin olacaksa bundan daha cok sevinecegin birsey olamaz sana Rahmetli Sakip Sabanci nin bir sohbetinde söyledigi bir cümleyi söyleyeyim diyorduki benim araba alacak param var hatta araba üretecek fabrikalarim var ama benden bir araba isteyecek saglikli bir oglum yok biliyorsunki onun bir tek oglu var ve özürlü bu ne kadar acidir düsünebiliyormusun sükretki saglikli nefes alabilen,kosup,gülebilen senden yemek ekmek isteyecek beyin ve dile sahip evlatlarin var eger cok istersen ilerde tekrar bir cocuk daha yapabilirsin yasin daha cok genc hem her zaman kalabalik aile iyidir benim annemin iki cocugu var ve artik yasi ileri ve hep derki keske 4-5 tane yapsaydim biz ikimizde gurbetteyiz belki biri yanimda olurdu diye keske bizimde senin gibi kalabalik ailemiz olabilseydi keske benim bir iki üc ne kadar cok olursa o kadar iyi kizkardeslerim olsaydi bir kizkardesimin olmasi icin bir gözümü bir kolumu bir bacagimi feda edebilirdim var sen düsün ne kadar eksikligini cektigimi tek söz sana sevinki saglikli cocuklara sahipsin ve yasin cok genc bir daha cocuk sahibi olabilirsin hemde daha bilincli ve tedbirini alarak simdi üzülmeyi birak ve bebeginide üzme......Herseyin basi saglik unutma....

kader arkadasım
Belkım prof dr elara belkı bıze bu konudada yardımıcı olur
Valla oyle bı oldukı artık aklıma gelen sorunu buraya yazasım gelıyo konuyla ılgılı olsun veya olmasın

valla burda okuuklarımdan ben sunu cıkarıyom

ılıskıde ya aynı anda yada ılk bızler olmalıyız

dıye dusunuyorum cnm...

sudecim 5.yi düşünüyosan inşallah o erkek olur cnm

düşünmüyorum 5 inciyi malesef canım. eşim memur. bakamayız 5 taneye...

ne diyeyim ki ? Sende haklısın....

nerde bahsettiki beni gördüğünü

Bak küsecem ama bende görmedim....

boncukkk canım gözün aydın
ay çok sevindim walla canım ya hadi hayırlısıyla kucağına al
ne dicemi bilemedim ama çok sevindim bunu bil tatlımm

Canim nerelerdesin özletme kendini Muhammed Derda nasil ?

InsaAllah 4 gün sonra seninde müjdeli haberini aliriz ....

Canım daha yaşın çok genç eğer ki bu bebiş kız olursa belki yine denersiniz daha bilinçli olursun hem. Maddi yönden zorlar diyorsun ama onun bu dünyada rızkı varsa Allah ın izniyle zaten doğacaktır. Sen çok zor olsada takılı kalma bu düşüncelere doktor yanıldı diyelim o zaman da boşuna bu kadar stres olmuş olacaksın. Onun sana çok ihtiyacı var annesi lütfen kendini üzme etkilenmesin miniğimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…