- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.721
Boncuk aılene söledınmı hamıs oldugunu cnm??
hiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. bu yüzden biz bu yöntemi denedik. başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....
cnm benim cok tşkler
ayy inş cnm cok sagoll
hadi bakalım sanada az kaldıı.inşallah sende hamişsindirrr
sen ve berradan ümitliyim bu ay
tşkler cnmm.aynı memleketteyizz .inşallah bigün görüşmekte nasip olur
ewet cnm öle demekden
baska elımızden bır sey gelmez rabbım herkesı
bu dunyada farklı seylerle ımtıhan yapıyo
ıns hayırlısıyla gecerız bu sınavları cnm...
Ama gercekden ınsan ogluyuz ışte ne dersen de gonul ıstıyo
tabiki canım olmayan istenıyo kımse aksını dıyemez ben senı çok ıyı anlıyorum ama canım kısmetten öte geçilmiyo aslında kız olunca üzülmüyoz ötekındende tatmak ıstıyoz bazen diyorum 5 tane yavrum olsa 1 tanesı erkek olsa hayırlısıyla oğlum olsa bunu kız için derdın inan
Soyledıklerıne cnm canı gonulden katılıyorum .Ama Rabbım Buyuk Bu test neden sana ozaman hep erkek gosterıyordu drun kesınmı dedı acaba yanılabılırmı senın ıcın dua edıcem cnm ıns drun yanılmstır yada rabbım bır mucıze verır
evet cnm seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok istiyorum 2.sinin kız olmasını
cnm annem ve ablamlar bılıyorlar onlara soyledım cunku bana ıyı bakıyorlar:))))
esımın aılesıne soylemedım bıraz zaman gecsın ondan sonra ıns zaten kızım kucuk oldugu ıcın kımse beklemıyordu sasırırlar herhalde :)
cnm ben yanlışmı biliyorum acaba kadın orgazm olmazsa kız olur diye biliyodum ben hangisi acaba
ya kızlar su orgazm meselesı varya ben hıcbırınde olamamıstım o yonden sıkıntım varuc tanede kızım var
cnm annem ve ablamlar bılıyorlar onlara soyledım cunku bana ıyı bakıyorlar:))))
esımın aılesıne soylemedım bıraz zaman gecsın ondan sonra ıns zaten kızım kucuk oldugu ıcın kımse beklemıyordu sasırırlar herhalde :)
aynen cnm bende olmaddım soncc
esım aksam doguma kadar soyleme dedı karnım ne olcak dedım gaz bu dersın dıyor o hala bon bon gezınıyor vallahı uzuldum bu davranısına ama gecıcektır dıye dusunuyorum:
supruz guzel olur cnm hele beklemıyolarsa
cınsıyetı ogrenınce sölersın tabıkı esın durabılırse:)))
ya kızlar su orgazm meselesı varya ben hıcbırınde olamamıstım o yonden sıkıntım varuc tanede kızım var
aynen cnm bende olmaddım soncc
ya haskena ne dıyorsun ya ne yapıyım 190 tane kız olur dıye dogurayımmı cnmm sımdı yaa bak moralımı bozuyorsun..
biliyorum canım yaaa hoşuma gidiyor benim senin bana takılmaların
boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
kader arkadasım
Belkım prof dr elara belkı bıze bu konudada yardımıcı olur
Valla oyle bı oldukı artık aklıma gelen sorunu buraya yazasım gelıyo konuyla ılgılı olsun veya olmasın
2.5 cnm pek kucuk sayılmaz ama bızlerde hep ılk cocuk 5 6 ya geldımı 2.cı yapılır benım ablalarımın hala tek cocukları var ben bıraz acele ettımkızın kaç yasında cnm
ben 2 kızdada olmustummkader arkadasım
belkım PROF DR ELARA belkı bıze bu konudada yardımıcı olur
valla oyle bı oldukı artık aklıma gelen sorunu buraya yazasım gelıyo konuyla ılgılı olsun veya olmasın
ben 2 kızdada olmustummkader arkadasım
belkım PROF DR ELARA belkı bıze bu konudada yardımıcı olur
valla oyle bı oldukı artık aklıma gelen sorunu buraya yazasım gelıyo konuyla ılgılı olsun veya olmasın
sudecim 5.yi düşünüyosan inşallah o erkek olur cnm
Canim moralini bozma önce bebegini saglicakla dogur insaAllah daha sonra maddi ve manevi durumuna göre karar verirsin ama hem 3.cocuga bakacak sabrin hemde maddiyatin varsa bence mutlaka bir kiz cocugun olsun derim ben hem bak kiz cocuk yöntemlerinide az cok ögrendin 2.büyüyene kadar daha da fazlalasir bilgin sunu biliyorumki bir kiz cocuguna sahip oldugun icin asla pisman olmazsin ama sahip olmazsan ilerde cok üzülürsün keske yasim gencken yapsaydim diye yani bunlar benim düsüncem
Benimde hosuma gidiyor sana takilmak birde sen ve ASILbenim kücük kizkardeslerim gibisiniz tatli ve yaramaz........
Böyle söyleme neden sevinemiyesin ki eger saglikli bir evladin olacaksa bundan daha cok sevinecegin birsey olamaz sana Rahmetli Sakip Sabanci nin bir sohbetinde söyledigi bir cümleyi söyleyeyim diyorduki benim araba alacak param var hatta araba üretecek fabrikalarim var ama benden bir araba isteyecek saglikli bir oglum yok biliyorsunki onun bir tek oglu var ve özürlü bu ne kadar acidir düsünebiliyormusun sükretki saglikli nefes alabilen,kosup,gülebilen senden yemek ekmek isteyecek beyin ve dile sahip evlatlarin var eger cok istersen ilerde tekrar bir cocuk daha yapabilirsin yasin daha cok genc hem her zaman kalabalik aile iyidir benim annemin iki cocugu var ve artik yasi ileri ve hep derki keske 4-5 tane yapsaydim biz ikimizde gurbetteyiz belki biri yanimda olurdu diye keske bizimde senin gibi kalabalik ailemiz olabilseydi keske benim bir iki üc ne kadar cok olursa o kadar iyi kizkardeslerim olsaydi bir kizkardesimin olmasi icin bir gözümü bir kolumu bir bacagimi feda edebilirdim var sen düsün ne kadar eksikligini cektigimi tek söz sana sevinki saglikli cocuklara sahipsin ve yasin cok genc bir daha cocuk sahibi olabilirsin hemde daha bilincli ve tedbirini alarak simdi üzülmeyi birak ve bebeginide üzme......Herseyin basi saglik unutma....
nerde bahsettiki beni gördüğünü
boncukkk canım gözün aydın
ay çok sevindim walla canım ya hadi hayırlısıyla kucağına al
ne dicemi bilemedim ama çok sevindim bunu bil tatlımm
boncuk arkadaşımız hamilelik belirtisi olarak ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucu acıması yaşamışş....bende bunu yaşadım arkadaşlar...11 aralıkta ilişki oldu 14 aralıkta göğüs ucum inanılmaz acıdı ..2-3 gün bu acıma sürdü sonra geçtiii....dua edin arkadaşlar benimde hamilelikten olmuştur inşallah...günüme az kaldı...4 gün sonra ya hamileyim yada regi olmuş olucammmm......
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?