bebek cinsiyet belirleme..

bende hep tam tersi diye duydum ama okuduklarımdan anlaşılan bu da herkes için farklı

çokta küçük değil canım ben pişmanım 6 sene beklediğime şimdi çok daha zor geliyo herşey

bende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
canım senin kaç taneydi kızın ve de kesinmi kaç haftalık hamilesin

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıklısını hayırlısını versin. İnşallah gönlüne göre olur herşey. 13 haftandaymışsın doktor kesin kız mı dedi? Benim bildiğim en erken 4. ayda bitiminde cinsel organlar netleşir. Hatta yurtdışında da bu yüzden 4. ayda cinsiyet söylüyorlar.

boncuk hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin gönlündekini kucagına versin
sagol canım tsk ederım cumlemıze ıns
ben yeni uyuyorum canım hadi gözünaydın allah sağlık versin canım senide 2011 ağustos annelerine bekliyoruz
sagol cnm amin cumlemıze
cnm ya ne dıyımkı daha cok erken ıns dr yanılmıstır

ben üzülmezdim vallahi...allaha güç gitmesin ama ben çok sevmem erkek çocuklarını...5-6 tane kızım olsa hiç hayır demezdim..he şimdi var canımdan çok seviyorum o ayrı...ama olmasa aramazdım...o kadar çok kız kız demişim ki oğlumla dolaşırken herkes biz sana kızı yakıştırıyoduk diyolardı:26:

4 ayı yeni geçtim canım. 17 inci haftanın içindeyim.

sudecim seni umutlandırmak istemiyorum ama dr'lar yanılabiliyolar...en kesin cinsiyet tahmini 20. haftada yapılıyor...bizim ekim anneleri topiğinde önce kız dendi,hemde arkadaşımız gidip hep pembiş pembiş ciciler aldı ama sonra bebiş için erkek dedi dr'u...gidip aldığı herşeyi değiştirmişti..şimdi oğlu var...

en çok yanılma kız dedikleri zaman oluyo...dr'lar göremedikleri zaman kız diyolar çünkü...birde gittiğin dr'un ultrasonu 4 boyutlumu...?farklı bir dr'a git birde derim ben...

canım sana kız denmesi çok erken...ancak kıza benziyo denebilir senin haftanda...erkek olsabile dr'lar bu haftada erkeğe benziyo diyolar, erkekte pek yanılma olmuyo ama kızda yanılma oranı çok yüksek...bence sen şimdiden canını boşuna sıkma...

eski kadınlar öle diyor ama bilimsel olarak acıklaması ve uygulaması farklı
kadın önce yada aynı anda boşalma oldugunda rahimde kasılmalar oluyor ve spermler yumurtaya daha hızlı ulaşabiliyor.

ben 2 kızdada olmustumm
boş işlerrrrrrrr

boş iş derken???
burda uygulanan yöntemlere boş işler diyorsan ne işin var burda arkadaşım

hayırlı olsun kızın cnm.ama şuan cok erkennn.doktor kesin kız dedimi.

Son düzenleyen: Moderatör:

erkekelr 4 yılda bir.
rus takvimine bakman lazım cinsiyet için.

cnm senin oglun var ondan böle düşünüyorsun.
olmasaydı cidden cok farklı düşünürdünn heleki milletin çenesi durmazkenn cok zorr 5 kız cocuk istemekk
hani derler ya senin tuzun kuru konuşuyon diye:))) işte ölee

başlığı görünce bakmadan edemedim 10 haftalık hamileyim ve heyecanla bebeğimin cinsiyetinin ne olduğunu bilmek istiyorum ben burda tatlı yersem bu ekşi yersem şu olabilir olasılığı ile karşılaşmayı beklerken şok oldum üzüldüm..eveliyatı pek bilmiyorum yaşanmışlıklarınızı da amacım kimseyi yargılamak ta değil..ben ne erkek ne kız arıyorum dr hangisini derse havaya uçar sevinçten deli olurum..bunda belki uzun zamandır beklemem tedaviler geçirmemin etkisi vardı ama şu son yazıyı okuyana kadar sizin tarafınızdan bakarak okudum hep..
bende 2 erkekli bir ailenin babamın kız diye çıldırması sonucu seneler sonunda belki kız olur ümidi ile dünyaya geldim istekleri beklentileri anlarım..

milletin çenesi durmazken derken; başkalarının hayatınızda ne kadar müdahelesi var böyle
kendiniz eşiniz için değil başkaları için mi çocuk doğuruyorsunuz anlamıyorum..
2 çocuğum olsa iki si de kız olsa 3. cü sırf erkek olsun diye asla yapmam asla..ya da tam tersi..

büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda kesin konuşuyorum
3 tane kız var erkek olsun diye hamile kalıyorsunuz o da kız olsunca başınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuz..söyleyecek başka kelime bulamıyorum
kusura bakmayın....

elara burdakı seylere bos ıs demedım orgazm öncew olma işine bos iş dedim cunku bunu daha once duymustum adamı asker gıbı nobet tutturdum dur once ben olcam oglan olcak dıe aklıma gelıyo o da garıbım ha babam de babam yaptık neyse ama souc 2 kız orgazmı hıc bılmıyenler war oglu olan buna boş dedim yoksa hıc bı kelımeyı kacırmıyorum sızı takıp edıyom we bende inşşş oglan istıyomm

bilmem belkide öyledir...ama kız çocuklarını çok seviyorum...hep 3 kızım olsun istemişimdir...onun için 5 kız olsa hayır demem dedim...

bide etrafımda öyle insanlar yok...kayınvalidem annem gibidir...erkek çocuk için laf çakan olmazdı yani...başka insanlarda bişey demeye kalksa ağızlarının payını alırlardı...

çok kızı olanlara söylüyorum laf işittirmeye kalkana kocamla konuşun cinsiyet belirleyicisi o deyin...

erkek çocuk sanki taç koyacak kafamıza...bazı arkadaşlar yazmışya evlenince ailelerini unutuyolar diye...şöyle bir laf var hiç duydunuz mu : süt veren geriye ma veren beriye diye...ma diye tersten yazdım artık anlarsınız...

bide farklı cinsiyet tadayımı anlıyorum ama milletin ağzını kapamak için yani millet için erkek çocuk istemeyi anlıyamıyorum...erkek çocuk isteyen arkadaşlarrrrrrrrrrr lütfen erkek çocuğu sadece kendiniz için isteyin başkası için değil, ayy çok konuştum feminen yanım tuttu yine...

sen 3 kız cocugu olan kadının psikolojisini bilemezsin.bende bilmezdim bundan 7-8 ay öncesine kadar
ama burda 2400 sayfadaki her mesajı okuyup insanların yaşadıklarını,gelgitlerini,psikolojilerini empati kurarak yaşadım birebir.
her insanın cevresi yaşadıkları farklıdır.senin cevrendeki insanlar cinsiyete takmazken doguda yaşayan insanlar bunu takabiliyor kadına baskı yapabiliyor.bunu engellememiz mümkün degil
hatta doguya gitmemize bile gerek yok ben ankaradayım burda bi cok arkadaşım 3 kızı oldugu için baskı altında ve ezik durumda hissttiriliyor cevre tarafından
sen cevreye takmadan yaşayabilirisn ama herkes sen gibi degil.
biz cocuk sahibi oldugumuz için cocugu olmayan bi kadını anlayabilirizz cok güzel empati kurabiliriz
fakat daha cocugu olmayan bi kadın 3 kız cocuklu bi kadının psikolojisini anlayamazz.
cünkü onun tek derdi evlat sahibi olmaktır.
3 kız evladı olan kadının tek derdide saglıklı hayırlı bi erkek cocugu sahibi olmaktır
bunda yadırganacak anormal bi durum yoktur.insan olmayanı ister.cevrede bunda etikilidir kim ne derse desin bu bi gercek.

Son düzenleyen: Moderatör:

:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…