- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.741
2.5 cnm pek kucuk sayılmaz ama bızlerde hep ılk cocuk 5 6 ya geldımı 2.cı yapılır benım ablalarımın hala tek cocukları var ben bıraz acele ettım
bende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
benim 3 kızım var. Doktor banada kız dedi bugün. ben ne yapayım canım o zaman ?
tşklerrrr.sen ne iş yapıyorsun?
cokta inanmıyoruz ama yinede denk getirmeye calışıyoruz.
ben dikkat ettim düşük yapıldıktan sonra kız oluyor gercekten.sizde etrafınızdaki insanlarda deneyebilirsiniz
ben devletteyim canım, şu düşük olayı aslında bende de doğrulanıyor. boş gebelik olmuştu ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu. aynısı yakın bir arkadaşımdada oldu. ben diğer kısıma takıldım mesela eşim 33 yaşındayken (erkekler için 3 senede birmiş ya) hamile kalırsam erkek olasılığı yükselir anlamına gelir mi?
bende hep tam tersi diye duydum ama okuduklarımdan anlaşılan bu da herkes için farklıhiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. bu yüzden biz bu yöntemi denedik. başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....
çokta küçük değil canım ben pişmanım 6 sene beklediğime şimdi çok daha zor geliyo herşeycnm annem ve ablamlar bılıyorlar onlara soyledım cunku bana ıyı bakıyorlar:))))
esımın aılesıne soylemedım bıraz zaman gecsın ondan sonra ıns zaten kızım kucuk oldugu ıcın kımse beklemıyordu sasırırlar herhalde :)
canım senin kaç taneydi kızın ve de kesinmi kaç haftalık hamilesinbende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
sagol canım tsk ederım cumlemıze ınsboncuk hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin gönlündekini kucagına versin
sagol cnm amin cumlemızeben yeni uyuyorum canım hadi gözünaydın allah sağlık versin canım senide 2011 ağustos annelerine bekliyoruz
cnm ya ne dıyımkı daha cok erken ıns dr yanılmıstırbende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
4 ayı yeni geçtim canım. 17 inci haftanın içindeyim.
hiçbir yöntem denemedik derken biz şöyle birşey duymuştuk. Kadın orgazm olmaz ise sadece erkek orgazm olur ise erkek olur diye duymuştuk. bu yüzden biz bu yöntemi denedik. başkada birşeye bakmadık zamanlama olarak....
ben 2 kızdada olmustumm
boş işlerrrrrrrr
ben devletteyim canım, şu düşük olayı aslında bende de doğrulanıyor. boş gebelik olmuştu ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu. aynısı yakın bir arkadaşımdada oldu. ben diğer kısıma takıldım mesela eşim 33 yaşındayken (erkekler için 3 senede birmiş ya) hamile kalırsam erkek olasılığı yükselir anlamına gelir mi?
ben üzülmezdim vallahi...allaha güç gitmesin ama ben çok sevmem erkek çocuklarını...5-6 tane kızım olsa hiç hayır demezdim..he şimdi var canımdan çok seviyorum o ayrı...ama olmasa aramazdım...o kadar çok kız kız demişim ki oğlumla dolaşırken herkes biz sana kızı yakıştırıyoduk diyolardı:26:
tşklerrrr.sen ne iş yapıyorsun?
cokta inanmıyoruz ama yinede denk getirmeye calışıyoruz.
ben dikkat ettim düşük yapıldıktan sonra kız oluyor gercekten.sizde etrafınızdaki insanlarda deneyebilirsiniz
bu düşük olayı bende tutmuyo...benimde ilk bebişim düştü 5 haftalıkken...sonra oğlum oldu...
erkekelr 4 yılda bir.
rus takvimine bakman lazım cinsiyet için.
cnm senin oglun var ondan böle düşünüyorsun.
olmasaydı cidden cok farklı düşünürdünn heleki milletin çenesi durmazkenn cok zorr 5 kız cocuk istemekk
hani derler ya senin tuzun kuru konuşuyon diye:))) işte ölee
eski kadınlar öle diyor ama bilimsel olarak acıklaması ve uygulaması farklı
kadın önce yada aynı anda boşalma oldugunda rahimde kasılmalar oluyor ve spermler yumurtaya daha hızlı ulaşabiliyor.
boş iş derken???
burda uygulanan yöntemlere boş işler diyorsan ne işin var burda arkadaşım
hayırlı olsun kızın cnm.ama şuan cok erkennn.doktor kesin kız dedimi.
erkekelr 4 yılda bir.
rus takvimine bakman lazım cinsiyet için.
cnm senin oglun var ondan böle düşünüyorsun.
olmasaydı cidden cok farklı düşünürdünn heleki milletin çenesi durmazkenn cok zorr 5 kız cocuk istemekk
hani derler ya senin tuzun kuru konuşuyon diye:))) işte ölee
başlığı görünce bakmadan edemedim 10 haftalık hamileyim ve heyecanla bebeğimin cinsiyetinin ne olduğunu bilmek istiyorum ben burda tatlı yersem bu ekşi yersem şu olabilir olasılığı ile karşılaşmayı beklerken şok oldum üzüldüm..eveliyatı pek bilmiyorum yaşanmışlıklarınızı da amacım kimseyi yargılamak ta değil..ben ne erkek ne kız arıyorum dr hangisini derse havaya uçar sevinçten deli olurum..bunda belki uzun zamandır beklemem tedaviler geçirmemin etkisi vardı ama şu son yazıyı okuyana kadar sizin tarafınızdan bakarak okudum hep..
bende 2 erkekli bir ailenin babamın kız diye çıldırması sonucu seneler sonunda belki kız olur ümidi ile dünyaya geldim istekleri beklentileri anlarım..
milletin çenesi durmazken derken; başkalarının hayatınızda ne kadar müdahelesi var böyle
kendiniz eşiniz için değil başkaları için mi çocuk doğuruyorsunuz anlamıyorum..
2 çocuğum olsa iki si de kız olsa 3. cü sırf erkek olsun diye asla yapmam asla..ya da tam tersi..
büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda kesin konuşuyorum
3 tane kız var erkek olsun diye hamile kalıyorsunuz o da kız olsunca başınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuz..söyleyecek başka kelime bulamıyorum
kusura bakmayın....
bilmem belkide öyledir...ama kız çocuklarını çok seviyorum...hep 3 kızım olsun istemişimdir...onun için 5 kız olsa hayır demem dedim...
bide etrafımda öyle insanlar yok...kayınvalidem annem gibidir...erkek çocuk için laf çakan olmazdı yani...başka insanlarda bişey demeye kalksa ağızlarının payını alırlardı...
çok kızı olanlara söylüyorum laf işittirmeye kalkana kocamla konuşun cinsiyet belirleyicisi o deyin...
erkek çocuk sanki taç koyacak kafamıza...bazı arkadaşlar yazmışya evlenince ailelerini unutuyolar diye...şöyle bir laf var hiç duydunuz mu : süt veren geriye ma veren beriye diye...ma diye tersten yazdım artık anlarsınız...
bide farklı cinsiyet tadayımı anlıyorum ama milletin ağzını kapamak için yani millet için erkek çocuk istemeyi anlıyamıyorum...erkek çocuk isteyen arkadaşlarrrrrrrrrrr lütfen erkek çocuğu sadece kendiniz için isteyin başkası için değil, ayy çok konuştum feminen yanım tuttu yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?