bebek cinsiyet belirleme..

arkadasıms enın dusuncene saygı duyuyorum ,ancak ınsan oglu bırı bırsey ıster bırı ıstemez neden bırbırınızın ısteklerıne tek taraflı bakıyorsunuz sen ıstemeyebılırsın ama ısteyenler var ve senın bu sekılde konusman uzqun oldukları ıcın onları dahada cok uzucek gerek yok bence bu tur seylere.
ne guzel ıste senın ıcın fark tmıyor demekkı ama bızım ıcın edıyorkı burdayız cvp yazmak zorunda degıldın .en azından bırseyler yazarken ınsanların duygularını dusunelım lutfen..
ıns rabbım gonlune gore verır senınde

hımmm tmm cnm anlaşıldı
yöntemler tek başına başarılı olmuyor.hepsini bi bütün olarak uyguladıgımzıda şansımız biraz daha artıyor.ama yinede herşey nasip kısmet.takdir Allahın

ayrıca belırtmek ısterım bız ılla erkek olsun derdınde degılız kızı olan erkek oglu olan kız ıstıyor ve ınanırmısın aynen senın gıbı dusunuyordum kızıma hamıleyken hatta nefret edıyordum cınsıyet ne dıyen ınsanlardan.ama cok sukur rabbıme bır kızım oldu ve sımdıde ısterım bır oglum olsun .Allah bıle ısteyın dua edın derken sızler neden kınarsınız bende hıc anlamam.en azından ben dusuncelerımı yansıtıp kımseyı uzmezdım.Senın ılk bebegın bırgun bu yazımı ıyı hatırlarsın oglun oldumu kız ıstersın yada kızın oldumu erkek ne bılıyım ya dıyorumya bırbırınızı uzmeyın lutfen herkes alıngan herkes hassas
neyse yaa benım bıle morelım bozuldu

cnm burdaki hiç bi arkadaş cevrenin cenesini kapatmak için erkek yada kız cocuk istemiyor emin olun.
yazdıklarımzıdan nasıl böle sonuclar cıkarıyorsunuz anlamıyorum
farklı cinsiyet istemek ayıp degil günah degil.Rabbim siz isteyin ben veririm diyor.
insan tabiki önce kendi için ister bi evlat sahibi olmayı.diger faktörler sonradan gelir.cevre faktörüde bunlardan sadece 1 tanesidirr

kızar benim kayınvalidemde çok kızçı bu yüzden kızınla oğlun arasında çok ayrımcılık yapıyo her konuda benimde kız olmasını istemişti yandan yandan laflar atıyodu ve oğlum oldu iyikide oğlum oldu çünkü onun kızının çocukları çok soğuklar 1kızı 1 oğlu var 2side gülmüyolar ona ama benim oğluşum çok güler yüzlü bayılıyo herkeze gülmekten masallah ve iyikide erkek olmuş çünkü eşimin sülalesinde 5. erkek benim oğlum yan geniş bi sülale değil kayın babamlar eşim, erkek kardesi,kayınbabam bide amcasının oğlu var ve benim oğlum baskada erkek yok... haaa bu arada görümcemde erkek çok istiyodu sağ tarafına yatmış o ay hep.......

bırde eklemek ısterım ılk cocugumda ben degıl yontem aklımdan cınsıyet kelımesı gecmedıgı ıcın buralara gırıp okumak bıle aklımdan gecmedı.cunku onemlı olan kız yada erkek bır cocugum olmasıydı.
bende merak edıyorum karsı gelenler ıcın soyluyorum bızı anlamayanlar ıcın bızı anlamıyorsunuzda cınsıyet kısmınde neden gırıyorlarkı
ben ne cın takvımını bılırdım ne sunu aserme bunu aserme cunku hıc umurumda degıldı.Demekkı gırenlerın bı sekkılde ıumurundakı gırıyolar .her nekadar bızı kınasanlarda......

elara şöyle bişey duymuştum...insanın bir yılı erkek bir yılı kız yılı olurmuş...ben çok kız isterken bi arkadaşımın arkadaşı bakıyomuş sanada baktıralım demişlerdi ama sonra o insana ulaşamadık öylece kaldı...

ama ben hep merak ettim neye göre bakacaktı gerçekten öyle bişey varmı diye...geçen sayfalarda da gördüm erkek yılı diye bişey bi sorayım dedim...varmı öyle bişey...?

Bence hıc bırbırımızı uzmeye degmez cunku hassas bır nokta ve herkes kendı anlamak ıstedıgı gıbı anlıyor.
Ben yınelıyorum rabbım herkesın gonlune gore versın.

tamam doğru söylüyorsun şartlar farklı herkes bu baskılara tek başına karşı koyamaz
ama sen haşa tövbe ne yaratabilirsin peki etraftaki insanlar bunu bilmez miki herşeyi yaratan allahtır..
birde sen beni anlayabildiğini, söylemişsin sen nasıl anlayacaksın beni söyler misin allah bağışlasın 3 tane dünya güzeli kızın var olmayan birşeyin empatisini kuramazsın arkadaşım..bu kız erkek meselesi değil evlat sahibi olamama meselesi..
haklı haksız değiliz hiçbirimiz herkes içinde bulunduğu durumda haklı kendince
ben senelerdir maddi manevi gecelerce yıpranmış bitmiş bir insanın bu yolda cahillikle hep sebep aradım ki sonra silkelendim kendime geldim
ben hiçbirşey yaratamam dedim..gittiğim dr kadın doğum değil yardım aldığım dr bana neyi yaratabilirsin dedi zorla istersen allah geri çevirmez belki verir ama sonuçları kötü olabilir..
olanın dışında zorlarsan hayatlar altüst olabilir dedi..

bırakın hayatınız zorlamadan altüst olsun etrafınızdakiler yüzünden..
ben 4 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı
yardım almaya başlayınca kafamda herşeyi bitirdim olacaksa olacak dedim
2 ay sonra mucizeme hamile kaldım
ne yazıldıysa onu yaşacağız arkadaşlar herkesin sınavı var
sizin demek ki bu, benimde hasret çekmekmiş
Allah daha beterinden korusun ama 3 kızım var bugun öğrendim başım ağrıdı ya da
illa oğlan istiyorum cümlelerini kusura bakmayın ki benim yaşadıklarımı yaşayan herkesi bu yorumu yapmaya iter.
daha o çocuk anne karnında istenmeyen bebek olarak herşeyin farkında bunu ona yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum

ne diyeyim ki allah herkesin gönlüne göre versin

bende erkekler çok donuk oluyo gülmüyolar diye erkek çocuk istemiyodum biliyomusunuz...ama rabbim erkek çocuk bitek öyle olmaz böylede olur der gibi bana çok güleç sevimli bir erkek çocuk yolladı...bu konuda çok önyargılı olmuşum, erkek çocukları gülebiliyomuşta...çok seviyorum arkadaşım herşeyim o benim...

tamam arkadasım lutfen boyle dusunmen cok normal yasadıkların cok zor seyler rabbım kımseye yasatmasın .herkes ıste kendı yasadıgını bılır onlarda demekkı onu yasıyor yanı sımdı kımsenın uzulmesını ısemıyorum konuyu kapatalım
rabbım sag saglım bebegını kucagına almayı nasıp etsın.

boncuk istersen sözlerine dikkat et ben kimseyi kınamadım hangi cümlemde bunu anladın anlayamadım
sen bilgi almak için sitelerde gezmediysen ya da o zamanlar haberin yoksa bu senin cahilliğin kusura bakma senin gibi kabalaştım ama sen sebep oldun..
amacım kimseyi üzmek değildi herkes içinde bulunduğu duruma göre haklı dedim zaten
ayrıca burası senin mekanın mı istediğim yere yazmak ta özgürüm niye cevap veriyorsun mecbur musun buna?

ayrıca ben allahın bana verdiği değişikliklerin ne anlama geldiği hazzına varmayı amaçlıyorum
kız erkek arayışında değilim hamdolsun..haa benim gibi cinsiyet düşünmediğni yazmışsın ilk bebeğinde
emin ol ben 2. de böyle olacağım..
dediğim gibi allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar

crazy ve mont arkadasım neden gulmesın yawwww
:)))
erkegınde gulmeyenı var kızında yapı meselesı yanıı
mont benım ıyıkı oglum olmus dıyor bende ıyıkı kızım olmus dıyorum :)
aslında kız erkek evlat ayrımı degıl bızımkı ya nekadar ıfade edemesekte kendımızı farklı bır duygu tatmka bızımkısı
ama sayfaları ıyı takıp edenler bılır herzaman rabbımdensaglıklı hayırlı elı ayagı duzgun( kız yada erkek )oncelıkle bunu ıstıyoruz.rabbım ne ısterse onu verecek burda yapılanlar sayesınde kımsenın kızı yada oglu olmuyor rabbım ıstedıgı ıcın oluyor.
ayyy canlarım ya rabbım hepınızın gonlune gore versın ınsss
ben herkesın dusuncesını duygularına saygı duyuyorum sız neyle mutlu oluyorsanız rabbımden sızın ıcın onu ıstıyorum.Allahın hıkmetı mucızelerı oyle buyukkı ıstemekten dua etmekten cekınmeyın.

Allah seninde gönlüne göre versin

Ya bekara karı bosamak kolay derler insanın basına gelmeden bılemea insanlar her seyı ister weren rabbım bızde gonlumuzden gecenı yazıyoruz denız - boncuk uzatmayın kızlar

bende merak edıyorum karsı gelenler ıcın soyluyorum bızı anlamayanlar ıcın bızı anlamıyorsunuzda cınsıyet kısmınde neden gırıyorlarkı
ben ne cın takvımını bılırdım ne sunu aserme bunu aserme cunku hıc umurumda degıldı.Demekkı gırenlerın bı sekkılde ıumurundakı gırıyolar .her nekadar bızı kınasanlarda......

mesajım buydu sen neden uzerıne alındınkı ? senın ısmıne hıtaben yazıldıgına daır bırsey ıma etmedım
senı kınamyla ılgılı ne yazdım ben ?
ben sana nerde kaba davrandım ?ne cahıl dedım ne baska bırsey ?
sen neden uzerıne alındın ben orda ozelıkle belırttım boyle yapanlar var dıye senın ısmını hıtaben soylemedımkı?
cahıl goruyorsan sorun deqıl buda benım kusurum olsun.Herkesın gorusune saygı duyuyorum demıstım
Amin.

Son düzenleme:
Sudecimduyduğumdan beri inan çok üzgünüm sürekli aklımda sen varsın üzülme desemde bende çok üzülürdüm ben dua etmeye devam ediyorum inş ama inş doktor yanlış görmüştür
cnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi
Ben sağ tarafta erkek die biliyorum ama yani karnında sağda
cnm ben yanlışmı biliyorum acaba kadın orgazm olmazsa kız olur diye biliyodum ben hangisi acaba
Ben kızlarımda oldum ama bunda olmadım annem hep kızgın olanın kızı olur derdi bunu kast ederek
Hani sen demişsinya beni anlayamassın çok uğraşmış çok istemişsin işte biz seni anlayamayız belki ama sende bizi anlayamassın benim iki kızım var şuan yine hamileyim ve evet oğlum olsun die hamileyim kızım varken neden 3.yü kız olsun die hamile kalayımki zaten tattım onu biliyorum sevgisini kıymetini ama bide oğlum olsun ve onuda tadıyım istiyorum yadırgancak hiçbişi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…