- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.761
başlığı görünce bakmadan edemedim 10 haftalık hamileyim ve heyecanla bebeğimin cinsiyetinin ne olduğunu bilmek istiyorum ben burda tatlı yersem bu ekşi yersem şu olabilir olasılığı ile karşılaşmayı beklerken şok oldum üzüldüm..eveliyatı pek bilmiyorum yaşanmışlıklarınızı da amacım kimseyi yargılamak ta değil..ben ne erkek ne kız arıyorum dr hangisini derse havaya uçar sevinçten deli olurum..bunda belki uzun zamandır beklemem tedaviler geçirmemin etkisi vardı ama şu son yazıyı okuyana kadar sizin tarafınızdan bakarak okudum hep..
bende 2 erkekli bir ailenin babamın kız diye çıldırması sonucu seneler sonunda belki kız olur ümidi ile dünyaya geldim istekleri beklentileri anlarım..
milletin çenesi durmazken derken; başkalarının hayatınızda ne kadar müdahelesi var böyle
kendiniz eşiniz için değil başkaları için mi çocuk doğuruyorsunuz anlamıyorum..
2 çocuğum olsa iki si de kız olsa 3. cü sırf erkek olsun diye asla yapmam asla..ya da tam tersi..
büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda kesin konuşuyorum
3 tane kız var erkek olsun diye hamile kalıyorsunuz o da kız olsunca başınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuz..söyleyecek başka kelime bulamıyorum
kusura bakmayın....
elara burdakı seylere bos ıs demedım orgazm öncew olma işine bos iş dedim cunku bunu daha once duymustum adamı asker gıbı nobet tutturdum dur once ben olcam oglan olcak dıe aklıma gelıyo o da garıbım ha babam de babam yaptık neyse ama souc 2 kız orgazmı hıc bılmıyenler war oglu olan buna boş dedim yoksa hıc bı kelımeyı kacırmıyorum sızı takıp edıyom we bende inşşş oglan istıyomm
bilmem belkide öyledir...ama kız çocuklarını çok seviyorum...hep 3 kızım olsun istemişimdir...onun için 5 kız olsa hayır demem dedim...
bide etrafımda öyle insanlar yok...kayınvalidem annem gibidir...erkek çocuk için laf çakan olmazdı yani...başka insanlarda bişey demeye kalksa ağızlarının payını alırlardı...
çok kızı olanlara söylüyorum laf işittirmeye kalkana kocamla konuşun cinsiyet belirleyicisi o deyin...
erkek çocuk sanki taç koyacak kafamıza...bazı arkadaşlar yazmışya evlenince ailelerini unutuyolar diye...şöyle bir laf var hiç duydunuz mu : süt veren geriye ma veren beriye diye...ma diye tersten yazdım artık anlarsınız...
bide farklı cinsiyet tadayımı anlıyorum ama milletin ağzını kapamak için yani millet için erkek çocuk istemeyi anlıyamıyorum...erkek çocuk isteyen arkadaşlarrrrrrrrrrr lütfen erkek çocuğu sadece kendiniz için isteyin başkası için değil, ayy çok konuştum feminen yanım tuttu yine...
kızar benim kayınvalidemde çok kızçı bu yüzden kızınla oğlun arasında çok ayrımcılık yapıyo her konuda benimde kız olmasını istemişti yandan yandan laflar atıyodu ve oğlum oldu iyikide oğlum oldu çünkü onun kızının çocukları çok soğuklar 1kızı 1 oğlu var 2side gülmüyolar ona ama benim oğluşum çok güler yüzlü bayılıyo herkeze gülmekten masallahve iyikide erkek olmuş çünkü eşimin sülalesinde 5. erkek benim oğlum yan geniş bi sülale değil kayın babamlar eşim, erkek kardesi,kayınbabam bide amcasının oğlu var ve benim oğlum baskada erkek yok... haaa bu arada görümcemde erkek çok istiyodu sağ tarafına yatmış o ay hep.......
tamam doğru söylüyorsun şartlar farklı herkes bu baskılara tek başına karşı koyamaz
ama sen haşa tövbe ne yaratabilirsin peki etraftaki insanlar bunu bilmez miki herşeyi yaratan allahtır..
birde sen beni anlayabildiğini, söylemişsin sen nasıl anlayacaksın beni söyler misin allah bağışlasın 3 tane dünya güzeli kızın var olmayan birşeyin empatisini kuramazsın arkadaşım..bu kız erkek meselesi değil evlat sahibi olamama meselesi..
haklı haksız değiliz hiçbirimiz herkes içinde bulunduğu durumda haklı kendince
ben senelerdir maddi manevi gecelerce yıpranmış bitmiş bir insanın bu yolda cahillikle hep sebep aradım ki sonra silkelendim kendime geldim
ben hiçbirşey yaratamam dedim..gittiğim dr kadın doğum değil yardım aldığım dr bana neyi yaratabilirsin dedi zorla istersen allah geri çevirmez belki verir ama sonuçları kötü olabilir..
olanın dışında zorlarsan hayatlar altüst olabilir dedi..
bırakın hayatınız zorlamadan altüst olsun etrafınızdakiler yüzünden..
ben 4 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı
yardım almaya başlayınca kafamda herşeyi bitirdim olacaksa olacak dedim
2 ay sonra mucizeme hamile kaldım
ne yazıldıysa onu yaşacağız arkadaşlar herkesin sınavı var
sizin demek ki bu, benimde hasret çekmekmiş
Allah daha beterinden korusun ama 3 kızım var bugun öğrendim başım ağrıdı ya da
illa oğlan istiyorum cümlelerini kusura bakmayın ki benim yaşadıklarımı yaşayan herkesi bu yorumu yapmaya iter.
daha o çocuk anne karnında istenmeyen bebek olarak herşeyin farkında bunu ona yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
ne diyeyim ki allah herkesin gönlüne göre versin
Allah seninde gönlüne göre versintamam doğru söylüyorsun şartlar farklı herkes bu baskılara tek başına karşı koyamaz
ama sen haşa tövbe ne yaratabilirsin peki etraftaki insanlar bunu bilmez miki herşeyi yaratan allahtır..
bunu bana sormıcan cok şükür imanım var herşeyin Allahtan geldigine inancım var.ondan gelene itiraz etme lüksüm yok.
birde sen beni anlayabildiğini, söylemişsin sen nasıl anlayacaksın beni söyler misin allah bağışlasın 3 tane dünya güzeli kızın var olmayan birşeyin empatisini kuramazsın arkadaşım..bu kız erkek meselesi değil evlat sahibi olamama meselesi..
benim 1 kızım var.annelik duygusunu tadan bi kadın evlatsız bi kadını cok güzel anlar.evlat olayı bambaşka bi olay.bunu yaşamayan bilemez.
evladı olmayan bi kadının bu duygudan mahrum kalmalarının ne büyük kayıp oldugunu anlamak zor degil emin ol.
haklı haksız değiliz hiçbirimiz herkes içinde bulunduğu durumda haklı kendince
ben senelerdir maddi manevi gecelerce yıpranmış bitmiş bir insanın bu yolda cahillikle hep sebep aradım ki sonra silkelendim kendime geldim
ben hiçbirşey yaratamam dedim..gittiğim dr kadın doğum değil yardım aldığım dr bana neyi yaratabilirsin dedi zorla istersen allah geri çevirmez belki verir ama sonuçları kötü olabilir..
olanın dışında zorlarsan hayatlar altüst olabilir dedi..
bırakın hayatınız zorlamadan altüst olsun etrafınızdakiler yüzünden..
ben 4 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı
yardım almaya başlayınca kafamda herşeyi bitirdim olacaksa olacak dedim
2 ay sonra mucizeme hamile kaldım
ne yazıldıysa onu yaşacağız arkadaşlar herkesin sınavı var
sizin demek ki bu, benimde hasret çekmekmiş
Allah daha beterinden korusun ama 3 kızım var bugun öğrendim başım ağrıdı ya da
illa oğlan istiyorum cümlelerini kusura bakmayın ki benim yaşadıklarımı yaşayan herkesi bu yorumu yapmaya iter.
daha o çocuk anne karnında istenmeyen bebek olarak herşeyin farkında bunu ona yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
burda hiçkimse karnındaki cocugu istememezlik yapmıyor.hamilelik psikolojisi cok farklı.şuan böle düşünmeleri cok normal.
ama dogum yapıp bebeklerini kucaklarına aldıklarında herşey unutuluyorr onsuz hayat olmıcagıı düşünülüyorr.burda bi cok arkadaş aynı şeyi yaşamıştır.
ne diyeyim ki allah herkesin gönlüne göre versin
bende merak edıyorum karsı gelenler ıcın soyluyorum bızı anlamayanlar ıcın bızı anlamıyorsunuzda cınsıyet kısmınde neden gırıyorlarkıboncuk istersen sözlerine dikkat et ben kimseyi kınamadım hangi cümlemde bunu anladın anlayamadım
sen bilgi almak için sitelerde gezmediysen ya da o zamanlar haberin yoksa bu senin cahilliğin kusura bakma senin gibi kabalaştım ama sen sebep oldun..
amacım kimseyi üzmek değildi herkes içinde bulunduğu duruma göre haklı dedim zaten
ayrıca burası senin mekanın mı istediğim yere yazmak ta özgürüm niye cevap veriyorsun mecbur musun buna?
ayrıca ben allahın bana verdiği değişikliklerin ne anlama geldiği hazzına varmayı amaçlıyorum
kız erkek arayışında değilim hamdolsun..haa benim gibi cinsiyet düşünmediğni yazmışsın ilk bebeğinde
emin ol ben 2. de böyle olacağım..
dediğim gibi allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar
Sudecimduyduğumdan beri inan çok üzgünüm sürekli aklımda sen varsın üzülme desemde bende çok üzülürdüm ben dua etmeye devam ediyorum inş ama inş doktor yanlış görmüştürbenimde bir tanıdığımda doğuma kadar erkek demişlerdi. geçen gün doğum yaptı kız doğurdu herkes şok oldu.... Ama benim anlamadığım doktorlar bu konuda nasıl yanılırlar ? yanılırlar mı ya ? ben inanmak istiyorum ama adamlar o kadar sene okul okumuşlar yanılmalaarı imkansız gibi bişi. Açıkcası belki son defa bir yere daha gidebilirim. ne kadar konuşsam yazı yazsam üzülüyorum kendimi alamıyorum kızlar yaaaa
Ben sağ tarafta erkek die biliyorum ama yani karnında sağdacnm sağ taraftaysa kese büyük ihtimalle kız dr yanılmamıs cnm üzülme yani aslında solda ama ultrasonda sağ tarafta çıkıyo tersi
Ben kızlarımda oldum ama bunda olmadım annem hep kızgın olanın kızı olur derdi bunu kast ederekcnm ben yanlışmı biliyorum acaba kadın orgazm olmazsa kız olur diye biliyodum ben hangisi acaba
Hani sen demişsinya beni anlayamassın çok uğraşmış çok istemişsin işte biz seni anlayamayız belki ama sende bizi anlayamassın benim iki kızım var şuan yine hamileyim ve evet oğlum olsun die hamileyim kızım varken neden 3.yü kız olsun die hamile kalayımki zaten tattım onu biliyorum sevgisini kıymetini ama bide oğlum olsun ve onuda tadıyım istiyorum yadırgancak hiçbişi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?