- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.781
bırde eklemek ısterım ılk cocugumda ben degıl yontem aklımdan cınsıyet kelımesı gecmedıgı ıcın buralara gırıp okumak bıle aklımdan gecmedı.cunku onemlı olan kız yada erkek bır cocugum olmasıydı.
bende merak edıyorum karsı gelenler ıcın soyluyorum bızı anlamayanlar ıcın bızı anlamıyorsunuzda cınsıyet kısmınde neden gırıyorlarkı
ben ne cın takvımını bılırdım ne sunu aserme bunu aserme cunku hıc umurumda degıldı.Demekkı gırenlerın bı sekkılde ıumurundakı gırıyolar .her nekadar bızı kınasanlarda......
Rabiadan haber yokk qeldımıkı yaa benmı qormedım acaba ?
cnm burdaki hiç bi arkadaş cevrenin cenesini kapatmak için erkek yada kız cocuk istemiyor emin olun.
yazdıklarımzıdan nasıl böle sonuclar cıkarıyorsunuz anlamıyorum
farklı cinsiyet istemek ayıp degil günah degil.Rabbim siz isteyin ben veririm diyor.
insan tabiki önce kendi için ister bi evlat sahibi olmayı.diger faktörler sonradan gelir.cevre faktörüde bunlardan sadece 1 tanesidirr
bende erkekler çok donuk oluyo gülmüyolar diye erkek çocuk istemiyodum biliyomusunuz...ama rabbim erkek çocuk bitek öyle olmaz böylede olur der gibi bana çok güleç sevimli bir erkek çocuk yolladı...bu konuda çok önyargılı olmuşum, erkek çocukları gülebiliyomuşta...çok seviyorum arkadaşım herşeyim o benim...
cnm emin ol ilk cocuga hamile olup bizi kınayanlar ahkam kesenler 2.bebekte bu sayfaların hepsini tek tekkk okıcaklar hahahah
ama ne şanslılar dimi gelip hazıra koncaklar emeksiz.yani armut piş agzıma düş misali
sayfaları okurken kendi yazdıklarını görünce utanıp görmezden gelceklerrr
bende onu merak ettim noldu acaba yaa
Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi sohbetler temizlik vardı bugün bende kadınmı yaptı benmi yaptım anlamadım hertarafım dökülüyo sabah kızıma nası kalkıcam bilmem sayfaları anaca okudum maaşallah döktürmüşsünüz bence sizinde uykunuz geldi hadi yatın artık yarın görüşürüz aklım burda kalıyo yaww Boncuk canımm tekrar tebrikk ederim inşşş erkek bebişini alırsın kucana kınayanlar çatlasınnnn
hadi arkadaşım selametle.bak hamilesinde cocugunu huzurfsuz etme boştan yere.bizle tartışırkenn ne kendi bebegini nede burdaki hamile arkadaşlarımızı germe kapişşboncuk istersen sözlerine dikkat et ben kimseyi kınamadım hangi cümlemde bunu anladın anlayamadım
Allah daha beterinden korusun ama 3 kızım var bugun öğrendim başım ağrıdı ya da
illa oğlan istiyorum cümlelerini kusura bakmayın ki benim yaşadıklarımı yaşayan herkesi bu yorumu yapmaya iter.
daha o çocuk anne karnında istenmeyen bebek olarak herşeyin farkında bunu ona yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum
yukardaki cümleyi sen yazdın
akşam üstü firegirl arkadaşımız cinsiyeti ögrendikten sonra başının agrıdıgını yazmıştı ve sen ona istinaden üstteki cümleyi kurup onu kınamışsın.
sen bilgi almak için sitelerde gezmediysen ya da o zamanlar haberin yoksa bu senin cahilliğin kusura bakma senin gibi kabalaştım ama sen sebep oldun..
amacım kimseyi üzmek değildi herkes içinde bulunduğu duruma göre haklı dedim zaten
ayrıca burası senin mekanın mı istediğim yere yazmak ta özgürüm niye cevap veriyorsun mecbur musun buna?
madem senin cinsiyet ayırımın yok ne diye bizim sayfaya gelip bilgi arıyon yaw.bekle 9 ay dogunca ögrenirsin cinsiyetinii :))
keşkee boncuk kadar cahil bile olabilsenn.ama senin cahillik anlayışın cok farklıı.boncuga cahil diyenn ne dedigini bilmeyenn cahil ötesi bişiydirrr
ayrıca ben allahın bana verdiği değişikliklerin ne anlama geldiği hazzına varmayı amaçlıyorum
kız erkek arayışında değilim hamdolsun..haa benim gibi cinsiyet düşünmediğni yazmışsın ilk bebeğinde
emin ol ben 2. de böyle olacağım..
dediğim gibi allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar
crazy ve mont arkadasım neden gulmesın yawwww
:)))
erkegınde gulmeyenı var kızında yapı meselesı yanıı
mont benım ıyıkı oglum olmus dıyor bende ıyıkı kızım olmus dıyorum :)
aslında kız erkek evlat ayrımı degıl bızımkı ya nekadar ıfade edemesekte kendımızı farklı bır duygu tatmka bızımkısı
ama sayfaları ıyı takıp edenler bılır herzaman rabbımdensaglıklı hayırlı elı ayagı duzgun( kız yada erkek )oncelıkle bunu ıstıyoruz.rabbım ne ısterse onu verecek burda yapılanlar sayesınde kımsenın kızı yada oglu olmuyor rabbım ıstedıgı ıcın oluyor.
ayyy canlarım ya rabbım hepınızın gonlune gore versın ınsss
ben herkesın dusuncesını duygularına saygı duyuyorum sız neyle mutlu oluyorsanız rabbımden sızın ıcın onu ıstıyorum.Allahın hıkmetı mucızelerı oyle buyukkı ıstemekten dua etmekten cekınmeyın.
oğluş antibiyotik içiyo 2 de ilacını vericem onun için oturuyorum bu saatlere kadar...çocuk 1 haftada 1 kilo verdi, zaten bişey yemiyen bi çocuk, o 1 kiloyuda 1 senede anca almıştık herhalde...
acaba bu çevre faktörünü yaratanlar biz kadınlarmıyız...3 kızımız 2 kızımız var diye boynumuzu büküyoruz da onun içinmi karşımızdakiler laf sokma hakkı buluyolar kendilerinde...ben asla cinsiyet istiyosunuz diye yazmadım bunları çünkü bende kızımı çok isteyip takvimlere göre yaptım(yani sizlerden biriyim,çok dua ettim)...yüce allahım herkesin gönlündekini versin...
ben sadece insanlara ezilmeyin diyorum verin ağızlarının payını...ezdirmesinler kendilerini onu istiyorum...
Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi sohbetler temizlik vardı bugün bende kadınmı yaptı benmi yaptım anlamadım hertarafım dökülüyo sabah kızıma nası kalkıcam bilmem sayfaları anaca okudum maaşallah döktürmüşsünüz bence sizinde uykunuz geldi hadi yatın artık yarın görüşürüz aklım burda kalıyo yaww Boncuk canımm tekrar tebrikk ederim inşşş erkek bebişini alırsın kucana kınayanlar çatlasınnnn
oğluş antibiyotik içiyo 2 de ilacını vericem onun için oturuyorum bu saatlere kadar...çocuk 1 haftada 1 kilo verdi, zaten bişey yemiyen bi çocuk, o 1 kiloyuda 1 senede anca almıştık herhalde...
cnm onemlı degıl desınler sorun deqıl yeterkı ben kımsenın uzulmesıne sebeb olmayayım
neyse kızım uyumadı hala oyun oynuyor ben nasıl hamıleyım ya sabahın korunde hortladım hala gram uykum yok benım yerıme esım hamıle olabılırmı :))) cunku horul horul uyuyor
uzulme cnm ya gecmıs olsun benımde kızım grıp ama sukur kılosu yerınde kac yasında oglun cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?