bebek cinsiyet belirleme..

Denizcim bak senınde cocugun yokken nasıl istemıssın ugrasmıssın aynı işte belki de sana deselerdıkı nıe ıstıyonkı rabbım wermıyo nasıl uzulurdun aynı bızımkıde oyle işte

cnm emin ol ilk cocuga hamile olup bizi kınayanlar ahkam kesenler 2.bebekte bu sayfaların hepsini tek tekkk okıcaklar hahahah
ama ne şanslılar dimi gelip hazıra koncaklar emeksiz.yani armut piş agzıma düş misali
sayfaları okurken kendi yazdıklarını görünce utanıp görmezden gelceklerrr

Rabiadan haber yokk qeldımıkı yaa benmı qormedım acaba ?

bende onu merak ettim noldu acaba yaa

Benım kızlarda sag taraftaydı kesın emınım cunku cıft rahım problemı war soldakı sıkıntılı sag sol etkilemiyo bence cunku dollendıkten yanı cınsıyet bellı olduktan sonra oraya yerlesıyo

acaba bu çevre faktörünü yaratanlar biz kadınlarmıyız...3 kızımız 2 kızımız var diye boynumuzu büküyoruz da onun içinmi karşımızdakiler laf sokma hakkı buluyolar kendilerinde...ben asla cinsiyet istiyosunuz diye yazmadım bunları çünkü bende kızımı çok isteyip takvimlere göre yaptım(yani sizlerden biriyim,çok dua ettim)...yüce allahım herkesin gönlündekini versin...

ben sadece insanlara ezilmeyin diyorum verin ağızlarının payını...ezdirmesinler kendilerini onu istiyorum...

evet cnm yaa ama kızlarda çok soğuk ve donuk oluyo biliyomusun benden 2 ya sonra bi arkadasım doğum yaptı kızı oldu anamm ben bebk görmedim vallah saniye bile durmuyo hep aglıyo şimdide gecende gördüm güldürmeye çalıştım bi kere bile gülmedi yahu benimkine ise aaa derdemez gülüyo masallah benim oğlumda çok yaramaz değil zora kalmadıkça ağlamıyo.... banada erkek çocukları çok masum geliyo yaa ağlayasım bile geliyo bazen annelik duygusundanmıdır nedir bilemiyorum

Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi sohbetler temizlik vardı bugün bende kadınmı yaptı benmi yaptım anlamadım hertarafım dökülüyo sabah kızıma nası kalkıcam bilmem sayfaları anaca okudum maaşallah döktürmüşsünüz bence sizinde uykunuz geldi hadi yatın artık yarın görüşürüz aklım burda kalıyo yaww Boncuk canımm tekrar tebrikk ederim inşşş erkek bebişini alırsın kucana kınayanlar çatlasınnnn

bılmıyorum cnm oyle olsa bıle ben bırsey demem onlara ben sadece dıger arkadaslarımızın bugun nekadar uzulduklerını gordum ve bugun hep bırlıkte morel vermeye calıstık yanı hanı offf bılmıyorum benım morelım bozuluyor ınankı neden burda olmaktanmı cınsıyet ıcınmı hayır ınsanların bırbırlerını nekadar cbk kırdıklarını gordukce ve ıstemedende bırını uzduqum ıcın.
gıden arkadasın belkı umurunda degıl ama ben onu uzqugumıcınde uzqunum

cnm dıkkat et kendıne bende gırıbım ama gram uykum yok yaaa
tsk ederım cnm amin herkes ıns

hadi arkadaşım selametle.bak hamilesinde cocugunu huzurfsuz etme boştan yere.bizle tartışırkenn ne kendi bebegini nede burdaki hamile arkadaşlarımızı germe kapişş
hayırlı dogumlar sana.2 bebek düşündügünde kapımız acık herkesee :))

evet cnm sana sonuna kadar katılıyorum allah açılan elleri boş çevirmez sakın kötü düşünmeyin kızınız yada oğlunuz oldu diye üzülmeyi yada ağzınızdan kötü laf çıkmasın çünkü allahın kapıları açık........bunu unutmayalım kızlar........

oğluş antibiyotik içiyo 2 de ilacını vericem onun için oturuyorum bu saatlere kadar...çocuk 1 haftada 1 kilo verdi, zaten bişey yemiyen bi çocuk, o 1 kiloyuda 1 senede anca almıştık herhalde...

cnm onemlı degıl desınler sorun deqıl yeterkı ben kımsenın uzulmesıne sebeb olmayayım

neyse kızım uyumadı hala oyun oynuyor ben nasıl hamıleyım ya sabahın korunde hortladım hala gram uykum yok benım yerıme esım hamıle olabılırmı :))) cunku horul horul uyuyor

yaw cevreden önce kocalarda baskı yapıyor eşlerine.adamda oglu olmasını ister en dogal hakkı.
benim 1 kızım var ama 3.kızıma hamile olsam bana laf carpıtsalar onları laflarımla eşekten düşmüş karpuza ceviririm.
ama herkes sen ben gibi degil.herkesin yapısı farklı.

ii geceler cnm

oğluş antibiyotik içiyo 2 de ilacını vericem onun için oturuyorum bu saatlere kadar...çocuk 1 haftada 1 kilo verdi, zaten bişey yemiyen bi çocuk, o 1 kiloyuda 1 senede anca almıştık herhalde...

geçmiş olsunnnn

cnm sen ve kızın nasıl oldunuz??
peditus ii geldimi kızına

uzulme cnm ya gecmıs olsun benımde kızım grıp ama sukur kılosu yerınde kac yasında oglun cnm ?

1 ay sonra tam 3 yaşında(36 aylık) olucak...senin kızın küçükmü...?kıskançlık olayları hat safhada, bebeğe bişey yapmıyo ama onu giymiycem bunu yemiycem, oraya gitmiycem,burdan gelmiycem sürekli bir huysuzluk...cinnet geçircek gibi oluyorum bazen...

tsk ederım cnm kızım daha ıyı masallah sagol evet daha ıyı ben aynıyım yaa yarın dra gıdıcem kan tahlılı yabırıcam ve tsheme baktırcam dr belkı vıtamın fılan yazar ıhlamur ıctımama bardak ıctım fazla ıcmeye cekındım ıns yarına daha ıyı olurum dıycem ama hıc oyle gorunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…