- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.801
1 ay sonra tam 3 yaşında(36 aylık) olucak...senin kızın küçükmü...?kıskançlık olayları hat safhada, bebeğe bişey yapmıyo ama onu giymiycem bunu yemiycem, oraya gitmiycem,burdan gelmiycem sürekli bir huysuzluk...cinnet geçircek gibi oluyorum bazen...
yaw cevreden önce kocalarda baskı yapıyor eşlerine.adamda oglu olmasını ister en dogal hakkı.
benim 1 kızım var ama 3.kızıma hamile olsam bana laf carpıtsalar onları laflarımla eşekten düşmüş karpuza ceviririm.
ama herkes sen ben gibi degil.herkesin yapısı farklı.
ii geceler cnm
1 ay sonra tam 3 yaşında(36 aylık) olucak...senin kızın küçükmü...?kıskançlık olayları hat safhada, bebeğe bişey yapmıyo ama onu giymiycem bunu yemiycem, oraya gitmiycem,burdan gelmiycem sürekli bir huysuzluk...cinnet geçircek gibi oluyorum bazen...
bende aynen...ben kocayada laf ettirmem doğru tohum ekeydin de oğlumuz yada kızımız olsaydı diye üste çıkardım...
ama haklısın herkes biz değil...
cnm senin oglun var ondan böle düşünüyorsun.
olmasaydı cidden cok farklı düşünürdünn heleki milletin çenesi durmazkenn cok zorr 5 kız cocuk istemekk
hani derler ya senin tuzun kuru konuşuyon diye:))) işte ölee
saolasın canım((
aynı bende senin gibi düşünüyorum ya Allah biliyor. Daha dün eşime aynı şeylerden bahsediyordum.. Ama ne olursa olsun kim olursa olsun olmayan isteniyor. Kimse bana farketmez demesin. hele 3 kızı olupta 4 üncü kız olursa hiç üzülmem demesin. inanki yaşanmadan bilinmiyor.... Yinede herşeyin iyi olanını diliyorum Allahtan. Sağlıklı eli yüü düzgün olsun . Ne yapalım kaderimiz buymuş....
iyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
kız sana arkadaşlık isteği yolladımya görmedinmi?
ama resmimi sildim daha doğrusu yanlışlıkla sildim
resmi ekleyince albümü herkes görüyomuş elara söyledi bir türlü gizleyemedim
bugün aslında Elarayla beraber yükleyecektik Boncuk aklımı aldı :)))
geçmiştemi bahsetmiş haftasonunu okuyamadım işlerim var çok sayfalar ilerlemiş kız
ebayda taskit secenegi yok bildigim kadarıyla
listeye eklemem için diger bilgilerini de vermen lazımm
senin adet döngün uzun.14.gün ilişki olduysa muhtemelen ya hamile kalmazsın yada kız şansı yüksek
sen erkek cocuk cok istiyon ama saldım cayıra yapıyonn.
gerci senin yerinde olsam bende öle yaparım.sonucta ilk cocugun olcak cokta önemli degil cinsiyeti.
ebayda clearblue 200 lira
her ay yok silik cizgi yok ot mot diye ugraşıp strese gircegine az daha cebinden ver stressiz takip et yumurtlamanıı bence.yine sen bilin
iyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
iyi geceler kizlar
Günaydın kızlarrrrrrrr
iyi geceler kizlar
günaydın umut nasılsın bakalım bugün az kaldı oğluş kapıda iyi bak ona ayaklarını üşütme
nerdeeeeeeeeee
bende şans yokki
ama valla aykalrıma bakmadım değil üşüyomu diye ama yok anacım üşümüyoooooo
sen napıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?