bebek cinsiyet belirleme..

benım kızımda 2.5 yasında cnm ayyy oylemı napalım artık bende bıraz sıyırırım ama olsun :)
bu arada ac karnına pekmez ver ıstaha ıyı gelıyor cnm
yarındevam ederız ben fenalasıyorums anırım sızlere ıyı geceler opuyorum yarın gorusuruz

bende aynen...ben kocayada laf ettirmem doğru tohum ekeydin de oğlumuz yada kızımız olsaydı diye üste çıkardım...

ama haklısın herkes biz değil...

benim bi arkadaşım var...çok kız çocuk istiyolar eşiyle...tek çocuk düşünüyolar oda kız olsun istiyolarmış...söyliyeyimde buraya takılsın öğrensin...ben anlatsam şimdi bide olmaz molmaz o sorumluluğu almıyayım...

bende yattım arkadaşlar...herkese iyi geceler...öpüyorum sizleri

İkili tartışmalar,imalı,saygısız,hakaret sayılacak sözler yasak ve uyarı alma sebebidir.
Lütfen kırıcı yorumlardan kaçınalım.

ben kıızm için balık yagı ,immuzinc ,cinko ve pekmez kullanıyorum iştahsızlıga cok iyi geldi hepside
bagışıklıgıda cok güclendi maşallahh
bide bıldırcın yumurtası tavsiye ederim

bende aynen...ben kocayada laf ettirmem doğru tohum ekeydin de oğlumuz yada kızımız olsaydı diye üste çıkardım...

ama haklısın herkes biz değil...

cinsiyette kadının yumurtası ve mukus phsıda cok önemli
yumurta belli dönemlerde + yada - iyonlarla yüklüdür
x spermi - iyonla yüklüdür
y spermi +iyonla yüklüdür

biz yumurtamızı - iyonlarla yüklemeliyizki +olan y leri kendine ceksin(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
yumurtamızı -yapmak içinde kadının yapması gerekenler var.cinsiyet olayını sadece erkeklere yüklemek yalnış
mesela bazı kadınların mukus phsı cok asidiktir.böle kadınların erkek cocugu olması cok zordur.cok asit y spermini anında öldürür cünkü.

bunlar işin bilimsel boyutuu.ama nasipten ötede gidilmiyor buda bi gercek.

iyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin

Son düzenleme:

özellikle eşinizin ailesine yakın oturuyorsanız psikolojik baskı çok hissedilir bence.
bizimkinin bir akrabası evlendiydi başka şehre taşınınca görüşmedik.7 senede 4 çocuk yapmışlar!sebep; tabiki erkek aramışlar.eşim şakadan takılmış "ne bu acele erkek olsun diyemi böyle yaptın" demiş.
"tabiki sen öyle yapmıycan mı sanki" demiş.
ben duyunca sinir oldum.
sanki allahın emri..
ben sizin gibi düşünüyor muyum acaba.hiç beni soran yok.

sudesoylem üzülme canım. En azından denedin. Denemekten çekinmedin.
Elinden geleni yaptın yani.

inşallah öyle bir sorun yoktur canım.geçmiş olsun.lütfen karamsar düşünme

günaydıınn kızlaaarr nasılsınız bugün çok şükür bugün daha erken gelebildim

umutçum arkadaşlık isteğini gördüm kabul ettim ama resimleri görmedim evet Elara geçmişte bahsetmiş senden

14. gün oldu Elara ama ovülasyon testinde silik çizgi gördüm ilişkinin 2 gün öncesinde yani adetin 12. günü ben olacağını sanmıyorum dediğin gibi adet döngüm uzun
Elara şu serenettanın kullandığı bonifamily marka olan nasıl sence biliyorum clearblue diyorsun ama onu alamam

canım inşaAllah sağlıklı sıhatlidir uzun ömürlü hayırlı evlat olur inşaAllah üzme kendini Rabbim çok büyük

canım inşallah yanılmışlardır Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

cnm kızın hayırlı olsun
sen ikili yada üçlü tarama testi yaptırmamışmıydın? yaşın kaç bu arada
inşallah doktorlar yanılmılştırr cnm yaa.dualarımız seninlee

nerdeeeeeeeeee
bende şans yokki
ama valla aykalrıma bakmadım değil üşüyomu diye ama yok anacım üşümüyoooooo
sen napıyonnn

kız yok be ben yumurtladım mı yumurtlamadım mı o bile belli değil ama benim ayaklarım zaten hep üşür onları sorarsam yandım akıntım var sürekli sarı değil beyazda değil ikisinin arasında
bugün tekrar ovülasyon mikroskopu sipariş vermeyi düşünüyorum araştırıyorum işte

günaydın kızlar
ezel boniefamily hakkında bilgim yok.googleden kullanıcı yorumlarına göz at istersen
sen ilk başta fertilefocus alcaktın ,onu almaya karar verdiyse boniefamily hayli hayli alman lazım.
ikiside aynı mikroskop farkı yok bence.bonie birazaha pahalı sadece

herkeze günaydın kızlarr, nasılsınız ? umarım hepinizin keyifler yerindedir.
nisan seninle aynı zamanda olmuş denememiz . nasıl canım sende var mı bir değişiklik ? sen yumurtlamanı neyle tesbit etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…