bebek cinsiyet belirleme..

fertilefocus alacaktım hatta almıştım göndermediler kaç gün iptal ettim ama acaba hani herşeyde bir hayır vardır derler ya bişey mi var acaba hani gelmedi o kadar gün diye düşündüm boncukta memnun kalmamış ondan boniefamily evet daha pahalı ama belki fertilefocustan daha iyidir diye onu almayı düşündüm çok kafam karışık çooooooook

ben cok farklı olacagını sanmıyorum.ikiside aynı mantıkla yapılıyor.belki birisinde azda olsa netlik farkı olabilir.

hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar......,
rabia arkadaşım doktorlar bakacağız demişler...ben diğer topiklerde böyle şeyler okudum...sonrasında arkadaşlar güzel haberler aldılar...dualarımız seninle....kızın da hayırlı olsun...inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

öncelikle geçmiş olsun dualarımız seninle umarım kötü birşey yoktur

umutçum kasıklarımda ağrı , batma filan yok. yalnızca göğüslerimin yan tarafları acıyor. hatta dokununca bile acıyor. hani boncuk göğüs uçlarım acmıştı yasmışya bende o da yok. yalnızca göğsümün yan tarafları acıyor. bakalım ne olacak merakla bekliyorum.

berra benim şuan akıntım var ama her ay regi öncesi oluyo zaten....sadece bu ay farklı olarak şunu yaşadım diğer sayfalara da yazmıştım....11 aralık sabahı ilşki oldu ve 14 aralıkta göğüs uçlarım acıdı bu acıma 3 gün sürdü...başka da belirtim yokkk....inşallah ikimizde bu ay seviçli haber alrız...

evet bakalım stres yapma zaten gününde az kaldı
ama şimdi hep kendini dinliyosundur

günaydın kızlar hepinize nasılsınız...

günaydııın asiemet hoşgeldiinn

günaydın herkese... inş. bugün de güzel haberlerin devamı gelir kızlar.Elaracım senin yemek nasıl geçti?

canım günaydıın nasılsın bugüüünnn inşaallah canım amin ya hamilelik haberi aldıkça keyifler yerine geliyor sahiden

ben cok farklı olacagını sanmıyorum.ikiside aynı mantıkla yapılıyor.belki birisinde azda olsa netlik farkı olabilir.

o zaman ucuz olanımı alayım acaba uuffff :44:

hayırlı sabahlar nisan hoşgeldin

bu gögüs ucu acıması hamilelerde belirti sanırım hadi hayırlısı bakalım

bence hamişlik belirtisi olabilir gebelik testi yapabilirsin aslında sanırım ilişkiden 10 gün sonra sonuç çıkabiliyordu

canım günaydıın nasılsın bugüüünnn inşaallah canım amin ya hamilelik haberi aldıkça keyifler yerine geliyor sahiden [/QUOTE]
günaydın tekrar , iyiyim ne zamandır eskisi gibi olmak mutlu ediyor beni.kafamın içini kemiren o üzüntüler çok şükür geride kaldı ezelcim.Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zormuş bebişini kaybetmek.doktora gidip hareketlerini görüyorsun elleri bacakları kıpır kıpır yerinde durmuyor sonra cinsiyetini öğreniyorsun herşey çok güzel gidiyordu.Ama Allahın bilipte bizim bilmediğimiz şey herşeyde bir hayır vardır diyoruz işte.yeniden ayağa kalktım ağladım zırladım , belki ilkinin yerini tutmayacak ama yine bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.ne diyeyim başka..

hoşbulduk ezelcim sen nasılsın ? karar veremedn mi ovulasyon testine . bence aslında en iyisi elaranın dediği . çünkü yok otdu yok iki çizgiydi , silik çizgiydi insan strese giriyor. hem elaranın dediği ömür boyu kullanım. senin daha ilk olacak nasılsa bence bunu al. yurt dışındak sitelerde daha uygunmuş.

Gunaydın kızlar...

Nasılsınız bende sabahdır camları sıldım(

Az bakayım dedım mola verdım RABIACIM cnm ıns bısey yokdur

sakın hemen ınanma dr ler cok yanılabılıyo cunku benım alt komsumun

cocugu da dawum sendorum demısler cocuga hamıleyken annesı

sımdı cocuk ana okulana basladı sapasaglam ıns sendede öle olaccak cnmm

Öyle deme. ancak bu duyguyu yaşarsan bilirsin. ve şuanda sen bu duyguyu asla bilemezsin arkadaşım. Bu yüzden lütfen yorum yapma bu konuda...

yok ya normal siyah beyaz ultrasonda baktı doktor. 3 boyutlu bile değildi sanki. Bilmiyorum ama yarın sanki 4 boyutlu ultrason ve ileri teknoloji ürünlere sahip bir görüntüleme merkezine götürecek beni eşim. Eşim ben üzüldüm diye çok kötü oldu. Gece uyurken sessizce ağladığını duydum. Sorduğumda beni üzdüğünü düşündüğü için ağladığını söyledi. O böyle diyince daha fena oldum. Sildim gözyaşlarını. Eşimin üzülmesi beni çok kötü yaptı. Onu ağlarken hiç görmemiştim....Sessizce yattık....

Rabiacım. rabbim senin ve bebişinle beraber olsun inşallah. Umarım sağlıklıdır çocuğun. Allahım kimseyi ağlatmasın bu konuda.

ay cnm yaaaaaaa ınsssssss bu uzuntulerınız yarın sevınce doner ınsssss

canım benim ya anlıyorum seni ama dediğin gibi herşey geride kaldı Rabbim sınadı canım artık üzüntülerinin mükafatını alma zamanı inşaAllah

evet haklısın Elaranın dediği çok iyi biliyorum ama Türkiye'de çok pahalı yurtdışındanda alışveriş yapmakta çok zor geliyor bide o gülen yüz çıkanlarında çubukları var onlarıda bittikçe temin etmek gerekiyor onlarıda devamlı yurt dışındanmı getirticem yaw birinizde şu almayı düşündüklerim olanlar iyi deyin yawww :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…